دکتر سراج در دانشگاه زابل: قرار بود عصر انتخابات وزارت کشور تسخیر شود

با تشريح فتنه 16 آذر؛ سراج: منحني فتنه رو به پايان است

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان بسيج دانشجويي اظهار داشت: با جواب دندان شكني كه مردم ولايتمدار به بي‌حرمتي نسبت به ساحت امام(ره) دادند، الحمدلله منحني فتنه رو به پايان است.

A0602886.jpg


 

به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، رضا سراج رئيس سازمان بسيج دانشجويي در جمع اساتيد و دانشجويان فعال تشكل‌هاي دانشجويي دانشگاه زابل طي سخناني برخي از نقشه‌هاي دشمنان براي شروع فتنه‌اي بزرگ در روز 16 آذر را تشريح كرد.
وي اظهار داشت: سال 84 وقتي كه نتيجه انتخابات ايران معلوم شد، اين نتيجه براي آمريكايي‌ها بسيار مهم بود و اولين كسي كه بر انتخابات ايران تحليل ارائه داد، هنري كسينجر بود كه گفت " اين انتخاب مردم و پيروزي اصولگرايان در ايران، آغازي است بر يك پايان "، يعني آغازي بر پايان طرح خاورميانه بزرگ آمريكا.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي ادامه داد: كسينجر در تحليل خود انتخابات ايران را به وزنه چند تني سنگيني تشريح كرد كه در استخري از آب افتاده و دامنه امواج آن از داخل كشور ايران فراتر رفته و به اقصي نقاط دنيا تسري پيدا مي كند، به صورتي كه در هر جاي دنيا كه بعد از آن انتخابات، انتخاباتي برگزار مي‌شود، اسلامگرايان متمايل به ايران پيروز مي‌شوند.
سراج با اشاره به اينكه بعد از ارائه اين تحليل از سوي كسينجر كميته‌اي در آمريكا تشكيل شد، خاطرنشان كرد: اين كميته كه چندين سال قبل براي براندازي شوروي سابق تشكيل شده بود، دوباره با هدف فروپاشي نظام ايران تشكيل و 20 توصيه راهبردي براي مهار ايران ارائه كرد.
وي افزود: نتيجه اين 20 توصيه راهبردي تبديل به طرحي موسوم به "بي ثبات سازي ايران " شد كه توسط CIA تدوين و جرج بوش شخصا آن را به كنگره برد و در آنجا 400 ميليون دلار براي بي‌ثبات سازي در ايران از سوي كنگره آمريكا تصويب شد.
سراج با بيان اينكه اين طرح ابتدا در ديلي‌تلگراف افشا شد، تصريح كرد: سپس برخي از سياسيون آمريكا مثل جان بولتون اذعان كردند كه ما به دنبال بي‌ثبات سازي در ايران هستيم.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به اينكه طرح آمريكايي بي‌ثبات سازي در ايران داراي چند مرحله بود، گفت: مرحله اول آن تشكيل دو قطبي اجتماعي در كشور بود كه با مطرح كردن پروژه تقلب كليد خورد و از 6 ماه قبل از انتخابات شروع شد و با نزديك شدن به انتخابات با افزودن رنگ سبز به اين جريان، دوقطبي اجتماعي حالت شديدتري به خود گرفت.
وي اضافه كرد: مرحله دوم ايجاد يك جنبش اعتراضي بود كه آمريكايي‌ها قبلا اين كار را در اوكراين، قرقيزستان و گرجستان تمرين كرده بودند و قصد داشتند تا با هدايت دوقطبي اجتماعي به سمت جنبش اعتراضي و سپس با آوردن مردم به كف خيابان‌ها، پروژه كودتاي مخملي را كليد بزنند.
سراج با يادآوري اينكه بنا بود عصر روز انتخابات، وزارت كشور تسخير شده و سپس به سمت بيت رهبري حركت كنند، خاطرنشان كرد: با سازماندهي‌هايي كه شده بود، قرار بود عصر روز انتخابات و قبل از اعلام نتايج، تجمع در مقابل وزارت كشور آغاز شده و به بهانه تقلب، وزارت كشور تسخير شود تا اصلا هيچگونه نتيجه‌اي از انتخابات اعلام نشود كه براي كنترل اين عمليات هم يك مركز فرماندهي در پوشش ستاد انتخاباتي در مركز فاطمي تاسيس شده بود كه عمليات تسخير وزارت كشور را سازماندهي كند اما با بارش باران در عصر روز انتخابات، اين پروژه آنها به شكست انجاميد و اغتشاشات با 24 ساعت تاخير انجام شد.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي ادامه داد: اين اغتشاشات در اوج خود به 25 خرداد رسيد كه در آن روز با احتساب مساحت زمين بين انقلاب تا آزادي چيزي حدود 300 هزار نفر به خيابان آمدند كه البته با دروغ پردازي و شانتاژ خبري اين جمعيت را تا 1 ميليون نفر اعلام كردند.
سراج با بيان اينكه مرحله بعدي كه با سخنان روشنگريانه رهبري در نماز جمعه شكست خورد، مرحله ايجاد جنبش اجتماعي بود، تصريح كرد: با سخنراني كه رهبري در نمازجمعه تهران داشتند، جنبش مردمي را آگاه كرده و فرداي آن روز، از جمعيت حداكثر سيصد هزار نفري فقط سي‌هزار نفر در خيابان‌ها حاضر شدند.
وي با بيان اينكه در اين مرحله بنا بر اين بود كه به سمت بيت رهبري حركت كرده و بيت رهبري و ساختمان‌هاي دولتي را بگيرند، اظهار داشت: البته اين اقدامات را در هفته اول هم انجام داده بودند كه بچه‌هاي بسيج دانشجويي جلوي آنها را گرفته بودند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي يادآور شد: بعد از شكست اين مراحل، جبهه مذكور در آسيب شناسي خود گفتند كه چون خاستگاه ما دانشگاه بوده و اين قطب‌بندي كه بوجود آورده بوديم در دانشگاه شكل شديدتري داشت، لذا بايد جنبش را حفظ كنيم تا دانشگاه‌ها باز شود و سپس با تعطيلي دانشگاه‌ها اقدامات خود را پيش ببريم.
سراج ادامه داد: بر اساس اطلاعاتي كه در اختيار داريم، ميرحسين موسوي در جلسه‌اي خصوصي بيان مي‌كند كه بايد دانشگاه‌ها را يك ترم تعطيل كنيم و با كشيدن دانشجويان به سطح خيابان‌ها، جنبش اعتراضي مورد نظر را شكل دهيم تا نافرماني مدني و انقلاب مخملي از طريق دانشجويان انجام شود. البته در طرح راهبردي كه آمريكا براي بي‌ثبات سازي ايران نوشته بود هم، اينچنين آمده بود كه براي بي‌ثبات سازي ايران، بايد از روش جنبش‌هاي اعتراضي دانشجويي مانند اندونزي و .. استفاده كرد.
وي با بيان اينكه با هوشياري دانشجويان و اساتيد و مسئولان دانشگاه‌ها در اوايل مهر، جنبش آنها به نحو مورد نظرشان شكل نگرفت، تصريح كرد: دوقطبي شكل گرفته در دانشگاه‌ها هم در حال از بين رفتن بود كه برنامه ريزي كردند كه از 13 آبان تا 16 آذر دانشجويان را به سمت اعتراض سوق داده و نهايتا در 16 اذر با پيوند دادن اساتيد به دانشجويان، مرحله ايجاد جنبش اعتراضي را كليد بزنند.
سراج خاطرنشان كرد: در 13 آبان وقتي آقاي موسوي در تجمعات حاضر نشده و بيانيه‌اي هم صادر نكرد، به وي اعتراض شد كه اگر اين رويه خود را ادامه دهد، به ضرر جنبش سبز بوده و جنبش از بين خواهد رفت، لذا ميرحسين موسوي دوباره در آستانه 16 اذر پيامي داده و دانشجويان را به اعتراض تحريك مي‌كند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي با اشاره به اينكه پروژه كشته‌سازي در 16 آذر كه توسط انجمن پادشاهي و گروهك منافقين برنامه‌ريزي شده بود، با شكست مواجه شد، تاكيد كرد: علاوه بر اين‌ها، چند روز قبل از 16 آذر، گروهكي در كرج دستگير شد كه ارتباطاتي با انجمن پادشاهي ايران و گروهك تروريستي منافقين داشتند.
وي با بيان اينكه از اين گروهك مقادير زيادي سلاح و آمپول‌هاي سمي كشنده كه قبلا هم در جريان اغتشاشات بعد از انتخابات يكي از اين آمپول‌ها روي يك نفر تست شده بود، كشف شد، خاطرنشان كرد: اين جريان همان جرياني بود كه قرار بود در انتخابات هم چندين انفجار در سراسر كشور بوجود بياورد.
سراج ادامه داد: البته دستگير شدگان كرج اعتراف كرده‌اند كه قرار بود در روز 16 آذر ساعت 10 صبح سه تجمع در دانشگاه‌هاي تهران، اميركبير و شريف شكل گرفته و در تجمع دانشگاه تهران ميرحسين موسوي و زهرا رهنورد با حضور در تجمع، دانشجويان را همراه خود به بيرون از دانشگاه و خيابان‌هاي اطراف دانشگاه بكشانند تا تجمعات دانشگاه‌هاي ديگر و همچنين افرادي كه قبلا هماهنگ شده و در خيابان‌هاي اطراف دانشگاه آماده بودند به تجمع بپيوندند و سپس در طي پروژه كشته‌سازي با استفاده از آمپول‌هاي سمي چندين دانشجو كشته شده و تداعي كننده 16 آذر 32 باشد تا با استفاده از جو احساساتي بوجود آمده و با استفاده از سلاح‌هايي كه در اختيار داشتند به يكي از پادگان‌ها حمله كرده و سلاح‌هاي بيشتري بدست آورده و آنها را براي شروع يك جنگ تمام عيار شهري در اختيار دانشجويان قرار دهند.
رئيس سازمان بسيج دانشجويي با بيان اينكه هتك حرمت به امام و رهبري، آزمايشي بود براي سنجش ميزان پايبندي مردم به ولايت، تصريح كرد: البته به لطف خدا در روز 16 آذر دانشجويان ارزشي با سد كردن راه، اجازه خروج دانشجويان از دانشگاه را نداده و حضور زهرا رهنورد به تنهايي و عدم حضور ميرحسين موسوي در روز 16 آذر در دانشگاه تهران هم باعث شد كه جمعيت حاضر در دانشگاه تهران توان خروج از دانشگاه را نداشته باشند و ساير پروژه‌هايي كه براي اين روز در نظر داشتند نيز با شكست مواجه شد.
سراج افزود: متاسفانه در تجمعاتي كه در در دانشگاه‌هاي اميركبير و شريف صورت گرفت و منتظر پيوستن به تجمع دانشگاه تهران بود، هتك حرمت‌هايي به امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري صورت گرفت كه اگر چه اين هتك حرمت‌ها رادر راستاي بررسي واكنش مردم نسبت به عبور از امام ارزيابي مي‌كنيم، اما با جواب دندان شكني كه مردم ولايتمدار به اين بي‌حرمتي دادند، الحمدلله منحني فتنه رو به پايان است و اميدواريم به زودي به نقطه اضمحلال خود نزديك شود.


مطالب مشابه :


برنامه "حذف و اضافه" با موضوع بررسی دستاوردهای بسیج دانشجویی برگزار شد

در ابتدا خلاصه ای از قسمت پیشین این برنامه پخش گردید و در آیتم خبرنامه به آخرین تحولات هفته گذشته دانشگاه پرداخته شد. سراج: امام (ره) بسیج دانشجویی را با یک نگاه آینده نگرانه تشکیل داد. دکتر رضا سراج، مسئول اسبق سازمان ...




دکتر سراج در دانشگاه زابل: قرار بود عصر انتخابات وزارت کشور تسخیر شود

به گزارش حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، رضا سراج رئيس سازمان بسيج دانشجويي در جمع اساتيد و دانشجويان فعال تشكل‌هاي دانشجويي دانشگاه زابل طي سخناني برخي از نقشه‌هاي دشمنان براي شروع فتنه‌اي بزرگ در روز 16 آذر را تشريح كرد. وي اظهار داشت: ...




سراج در دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

ظهر امروز، رضا سراج مسئول موسسه آینده پژوهی تابان در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد در برنامه ای انتخاباتی که به همت معاونت فرهنگی این دانشگاه برگزار شد، گفت : با توجه به رصدی که از مراکز مطالعاتی غرب ...




لباس دانشجویان در دانشگاه های غربی؛ تصاویر

دانشگاه نیز به عنوان محیط و مکان اجتماع دانشجویان فارغ از این موضوع نمی‌باشد. همه دانشگاه‌های دنیا طیّ ضوابطی محدودیت‌ها و قوانین خود را در دانشگاه پیاده می‌کنند. در این گزارش سعی شده است تا با مقرّرات تعدادی از دانشگاه‌های برجسته جهان ...




رضا سراج: راهبرد بسیج دانشجویی عدم مجال به فتنه‌گران در دانشگاه‌ها است

مسئول اسبق بسیج دانشجویی کشور افزود: عده‌ای تجدید نظرطلب در حال ریل‌گذاری انحراف در مسیر استراتژی ملی جمهوری اسلامی ایران یعنی پیشرفت و عدالت متکی بر اقتدار درون‌زا هستند. به گزارش خبرنگار «نسیم» رضا سراج در نشست ...




آخرین دست نوشته شهید پرویز سراج لحظاتی قبل از شهادت

شهید سراج، بسیجی مخلص و نیز معلم بی نظیر قرآن و الگویی برای دانش آموزان مدرسه شهید دیالمه منطقه 18 آموزش و پرورش بودند . بعد از اخذ دیپلم و فوق دیپلم دینی – عربی ، در سال 66 وارد دانشگاه شریف در رشته کامپیوتر شدند و سال بعد گوش به فرمان ...




برچسب :