آموزش نوشتن رزومه (سوابق کاری)
۱-غلط املایی و اشتباهات دستوری
معمولا در رزومه کمتر از جمله استفاده میشود و بیشتر کلمه و عبارت به کار برده میشود اما ممکن است چند جمله هم در مورد تجربیات کاری بنویسیم بنابراین اگر دستور زبان صحیح را رعایت نکنیم نشان از بی توجهی به ادبیات و فرهنگ است. کارفرمایان مدت بسیار کوتاهی را به خواندن رزومه شما اختصاص میدهند اما این دلیلی بر رعایت نکردن نکات دستوری و املای کلمات نیست.
2-عدم توجه به جزییات
کلی نویسی و مختصر نویسی بسیار خوب است اما این که فقط در رزومه به تجربیات و مهارت های تان اشاره مختصر کنید کافی نیست در برخی از مشاغل نیاز است که در مورد تجربیات و مهارت ها حداقل یک خط بنویسید چون اگر تنها به صورت تیتروار اشاره کنید ممکن است در فهم کلام مشکل ایجاد شود بنابراین دقت کنید که برای مهارت ها و تجربیات خود حداقل یک خط توضیح بنویسید.
3-رعایت نکردن استانداردها
همیشه سعی کنید یک رزومه استاندارد و کامل را به عنوان الگو قرار داده و مثل آن بنویسید چون الگو قرار دادن رزومه به شما کمک میکند که با چارچوب اصلی رزومه نویسی و آنچه که باید به آن اشاره کنید آشنا شوید. استانداردها یعنی اینکه شما باید در رزومه کامل و مختصر خود و تجربیات خود را به کارفرما معرفی کنید.
4-تاکید بر تجربه به جای دستاوردها
ترجیحا سعی کنید از تجربیات خود بگویید البته دستاوردها و آنچه که شما به عنوان لوح تقدیر یا تقدیر نامه دریافت کردید بسیار پر اهمیت و نشان از دانش شما دارد اما سعی کنید سوابق کاری و آنچه را که به عنوان مهارت میدانید را در اولویت قرار دهید. کارفرمایان نیز بیشتر به میزان تجربه و انگیزه ی کاری شما توجه میکنند.
5-رعایت فونت و سایز کلمات
همیشه از فونت های فانتزی برای نوشتن رزومه پرهیز کنید رزومه نوشته ای اداری و رسمی است. بنابراین باید رسمی نوشته شود و ظاهری رسمی داشته باشد. سایز کلمات را نباید زیاد کوچک یا زیاد بزرگ کنید سایز 12 یا 14 سایز استاندارد برای نوشتن رزومه است. همچنین رزومه ی شما نباید بیش از 2 صفحه باشد باید سعی کنید اگر سوابق کاری زیادی هم دارید مختصر توضیح دهید و چون کارفرمایان رزومه شما را مدت زمان کوتاهی مطالعه میکنند بنابراین باید از زیاده نویسی پرهیز کنید.
6-توجه به هدف
رزومه شما باید هدفمند باشد چون کارفرما با خواندن سوابق کاری متوجه میشود که شما در زندگی هدف دارید یا خیر. بنابراین باید دقت کنید که در رزومه اهداف شما از کار برجسته سازی شود. موقعیت های کاری که در آن قرار گرفتید نشان دهنده ی هدف شما در کار است هر تجربه ی کاری که دارید تداعی کننده توانایی و قابلیت های شماست بنابراین سعی کنید طوری رزومه بنویسید که اهداف شما در آن برجسته سازی شود.
7-از تعریف و تمجید بپرهیزید
رزومه شما نباید به گونه ای باشد که از خودتان تعریف کرده باشید چون شما در کار محک زده میشوید بنابراین کارفرمایان همیشه کارمندان را با کارشان ارزیابی میکنند رزومه ای که در آن تعریف و تمجید باشد هرگز موفق نخواهد بود.
8-توجه به مهارت های مهمتر
ممکن است شما در طول زندگی مهارت های زیادی را کسب کرده باشید اما باید همیشه مهارت های کاری را عنوان کنید مهارت هایی که مربوط به کار است آن دسته از مهارت هایی که به تجربه ی شما اضافه نموده و آنها را در کار استفاده کردید. نوشتن تمامی مهارت ها در رزومه امکان پذیر نیست و باعث عدم توجه کارفرمایان میشود بنابراین سعی کنید مهارت هایی را که بیش از همه در هر کاری نیاز است را برجسته سازی کنید.
9-مرتب نویسی
مرتب نویسی از مهمترین نکات رزومه نویسی است همیشه باید در هنگام نوشتن تجربیات کاری به ترتیب سال و ماه و روز بنویسید . این نکته ی بسیار مهمی است که ترتیب تجربیات خود را همیشه دقیق به سال و ماه بنویسید و باید از آخرین تاریخ تجربه ی کاری شروع به نوشتن کرده و تا ابتدایی ترین آنها به ترتیب بنویسید.
10-اطلاعات تماس نادرست
دقت کنید که اطلاعات تماسی که در رزومه درج میکنید صحیح باشد و اگر شماره ی همراه خود را در رزومه درج میکنید در دسترس باشد تا اگر برای مرحله ی مصاحبه دعوت شدید کارفرمایان بتوانند با شما تماس بگیرند.
مطالب مشابه :
اصول رزومه نویسی1 - چگونه رزومه کاری بنوبسیم؟
رزومه باید تایپ شده باشد، رزومه های دست نویس سانش پایین تری در انتخاب دارند. رزومه هایی که گوشه بریده شده روزنامه، یا نوشته شده در دفتر مشق و ... کم ندیده ام.
چگونه رزومه كاري بنويسيم؟
چگونه یك رزومه مناسب بنویسیم؟ روی نیازهای كارفرما تأكید كنید نه نیازهای خودتان: كسی كه رزومه شما را بررسی خواهد كرد معمولاً خود نیز از نزدیك با شغل مربوطه در ارتباط
رزومه کار جنرال
برای کاریابی جنرال حتماً باید برای خودتون رزومه درست کنید. اینجا حتی برای کارهای جنرال مثل نظافت در مک دونالد و ... هم باید رزومه داشته باشید. انجام این کارها نه تنها
چگونه یک CV یا رزومه کاری بنویسیم !!!!!؟ C U R R I C U L U M V I T A E
نیما عاصی NimaAsi - چگونه یک CV یا رزومه کاری بنویسیم !!!!!؟ C U R R I C U L U M V I T A E - تجربه هاى مديريت ، فروش ، بازاريابى و توسعه شبكه فروش.
تشريح ساختار رزومه + دانلود يک نمونه رزومه کاري
25 جولای 2013 ... هر رزومه از ساختار و قالبي مشخص برخوردار است. اين بدين معني است که محتويات مندرج در رزومه مي بايست در قسمتهاي مجزا و بترتيبي معين نوشته
نمونه رزومه به زبان انگلیسی
كاريابي بين المللي بَرين كار - نمونه رزومه به زبان انگلیسی - گام به گام تا اعزام صحیح و قانونی به استرالیا با مجوز رسمی از وزارت کار.
رزومه سابقه کار چیست؟
رزومه سابقه کار Chronological Résumé همان طور که از نام آن بر می آید برروی سوابق کاری متقاضی کار تأکید دارد. این نوع رزومه معمولا وقتی نوشته می شود که قصد دارید
اصول رزومه نویسی - چگونه رزومه کاری بنویسیم
اصول رزومه نویسی - چگونه رزومه کاری بنویسیم. به صورت تجربی دیده ام که بسیاری مدیران برای رد یک داوطلب دچار خطاهایی مانند قالبی اندیشیدن (Stero Typing) دچار می
روش نگارش يك رزومه كامل
در رزومه معمولاً باید تعریف کامل و مشخصی از خودتــــان بدهید و این یکی از مهمترین مسائل در شناسنامه کـاری شماست. رزومه یک خلاصه ی دو یا سه صفحه ای از شما و مهارتها،
آموزش نوشتن رزومه (سوابق کاری)
23 ا کتبر 2014 ... حرفــــ حسابـــــ دانـشجو - آموزش نوشتن رزومه (سوابق کاری) - انجمن علمی حسابداری بیلان دانشگاه پیام نور شهرضا - حرفــــ حسابـــــ دانـشجو.
برچسب :
رزومه کاری