ساخت مدار چاپی با روشی جدید
سلام به همه ي دوستان<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
اگه درست كردن فيبر مدار چاپي رو به روشهاي معمــول
انجام داده باشيد مي دونيد كه اين كار چقدر دردسر
داره .
مي خوام يك روش بسيار آسان و كاربردي و سريع رو
جهت درست كردن مدار چاپي بهتون بگم .
در اين روش ديگه احتياجي به ماژيك يا لتراست نيست و
يك مزيتش اينه كه مــدارچاپي شما خيلي دقيق و مـرتب
درست مي شه .
در اين قسمت قصد دارم شما را با نحوه ي تهيه ي فيبر مدار چاپي با روشي ساده و پركاربرد آشنا كنم. در اين روش شما زمان كمتري براي طراحي مدار چاپي و انتقال آن روي فيبر صرف مي كنيد.
براي انجام اين كار به وسايل زير نياز داريد:
] پرينتر ليزري
] كاغذ گلاسه
] فيبر مسي مدار چاپي
] اتو
در پرينترهاي ليزري به جاي جوهر مايع از تونر در كارتريچ اسفاده مي كنند. در هنگام چاپ كردن چيزي روي كاغذ تونر به صورت پودر از كارتريچ خارج مي شود و بر روي كاغذ مي نشيند و چون تونر حاوي پلاستيك مي باشد ، براي چسبيدن آن روي كاغذ از حرارت استفاده مي كنند.
به دليل سخت بودن فيبرهاي مسي نمي توانيم به صورت مستقيم عمل چاپ روي آن انجام دهيم. به همين دليل به صورت غير مستقيم اين كار را انجام مي دهيم.
ساده ترين روش براي انجام اين كار اين است كه ابتدا ما نقشه ها روي كاغذ گلاسه ( به دليل اينكه تونر جذب كاغذ گلاسه نمي شود ) چاپ مي كنيم و سپس به وسيله حرارت اتو تونر را براي بار دوم ذوب مي كنيم و آن را روي فيبر مي چسبانيم.
سطح فيبر مسي قبل از انتقال تصير مدار چاپي روي آن بايد توسط آب گرم و پودرلباسشويي كاملاً تميز شود ( براي تميز كردن فيبر مسي از سيم ظرفشويي نيز مي توانيد استفاده كنيد ) و سپس آن را خشك كنيد. دقت شود كه بعد از خشك كردن فيبر مسي بر روي آن دست نزنيد.
بعد از اينكه سطح فيبر مسي كاملاً تميز و براق شد وقت آن است كه كاغذ گلاسه را كه نقشه را روي آن پرينت گرفته ايد به صورت وارون روي سطح فيبر گذاشته و آن را توسط نوار چسب روي فيبر ثابت كنيد تا كاغذ روي فيبر حركت نكند .
حالا اتو را با درجه حرارت بالا و به طور يكنواخت روي كاغد مي كشيم و اين كار را تا وقتي كه رنگ كاغذ تيره شد و حالت چسبيده به فيبر پيدا كرد ادامه مي دهيم. زمان مورد نظر براي اين كار بعد از چند بار آزمايش و تمرين بدست مي آيد اما زمان مورد نياز در شرايط عادي كمتر از 5 دقيقه است.
حالا فيبر مسي را با همان صورت براي مدتي كمتر از 10 دقيقه درون آب داغ قرار دهيد و آن را از آب بيرون آوريد و قطعه هاي كاغذ را از آن جدا كنيد.
همانطور كه مي بينيد مدار به صورت كاملاً دقيق بر روي فيب مسي منتقل شده است.
ادامه كار مثل بقيه ي روشها است . يعني بايد فيبر را درون محلول اسيد مدارچاپي قرار دهيد و پس از پاك شدن قسمت هاي مسي اضافه ، سطح فيبر را تميز كرده و آن را سوراخ كرده و قطعات را روي آن لحيمكاري كنيد.
مطالب مشابه :
آشنایی با مؤسسه بهنام کیت
26 سپتامبر 2011 ... نوآوری های الکترونیک و کامپیوتر - آشنایی با مؤسسه بهنام کیت - مقالاتی در مورد نوآوری های الکترونیک و کامپیوتر.
مهران کیت
مهران کیت. در دهه شصت یکی از سرگرمیهای نوجوانان و جوانان ساخت کیتهای الکترونیکی بود. کیت الکترونیکی عبارت بود از یک تکه فیبر مدار چاپی و نقشه و مقداری
مجموعه مدارهای الکترونیکی
الکامپ - مجموعه مدارهای الکترونیکی - آموزش ساخت کیت های الکترونیکی.
نحوه ساخت کیت
کیت چیست؟ کیت عبارت است از یک مداری الکترونیکی که از چندین قطعه تشکیل شده که در نهایت کاری را انجام میدهد. در اینجا من قصد دارم نحوه ساخت فیبر مدار چاپی یا
ساخت مدار چاپی با روشی جدید
مهران كيت · بهنام كيت · نيو كيت · ايران مدار · كليك · میکروکنترلرها - زبان های برنامه نویسی - زبان ماشین - هوش مصنوعی - گنو/لینوکس و ... اطلاعات جامع آزمون کارشناسی
آموزش ساده و کاربردی الکترونیک (ویژه مبتدیان)
18 آوريل 2013 ... فروشگاه آی سی کام · فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک · سایت خرید و فروش و واردات قطعات الکترونیک · جهان کیت · بهنام کیت · دانشمند کیت
معرفی کتاب 99
سایت بهنام کیت · سایت مهران کیت · امیر حسین · سایت بسیار زیبای قرآن شناسی · سایت بسیار زیبای روانشناسی · سایت اطلاع رسانی دکتر علی شریعتی.
خلاقیت بدون مرز با زباله الکترونیکی /عکس
الکامپ - خلاقیت بدون مرز با زباله الکترونیکی /عکس - آموزش ساخت کیت های الکترونیکی.
پشه جاسوس جدید ترین روبات ارتش آمریکا
الکامپ - پشه جاسوس جدید ترین روبات ارتش آمریکا - آموزش ساخت کیت های الکترونیکی.
گزارش کارگاه(2)15/9/1389
بهنام کیت · بهترین جستوجوگر(ویکی پدیا) · Download. لینک های مفید ... اين كيت كه از سري كيتهاي الكترونيك با دفترچه آموزشي, ويژه آماتور ميباشد با توضيحات
برچسب :
بهنام کیت