دیدنی های کلاردشت

        

جاذبه های طبیعی

توده های کوه های تخت سلیمان با یخچال های عظیم طبیعی چند میلیون ساله و 58 قله بالای 4000 متر در جنوب غربی کلاردشت قرار دارد.

بلندترین قله ی آن علم کوه ( دومین قله ی بلند ایران ) با ارتفاع 4850 متر که نخستین بار در سال 1312 هجری شمسی توسط کوهنورد و نقشه بردار انگلیسی "داگلاس باسک" فتح گردید.دیوار علم کوه با ارتفاع 800 متر و عرض 450 متر مورد توجه بسیاری از کوهنوردان از نقاط مختلف جهان می باشد.

  • دریاچه ولشت با وسعتی حدود 20 هکتار در ارتفاع 1050 متر واقع گردیده و ژرفای گودترین نقطه آن 30 متر می باشد.
  • آبشار زیبای اکاپل در امتداد رود زیبای سردآبرود در غرب محله رودبارک.
  • جاده و جنگل انبوه مسیر کلاردشت-عباس آباد از زیباترین جاذبه های طبیعی منطقه است.
  • جاده جنگلی گرک پس.
  • ملک جوب: احداث ملک جوب به ملک شاه سلجوقی نسبت می دهند، این جوی آب زیبا از رود سردآبرود منشعب و در مسیری جنگلی به منطقه بیرون بشم می رسد.
  • آب گرم تلو یا تل او ( آب تلخ ) در رودبارک و آب گرم واحد در روستای واحد قرار دارد.

جاذبه های تاریخی،فرهنگی

از آثار و اشیایی که از کلاردشت به دست آمده است معلوم می شود که قسمتی از این منطقه در ادوار باستان ( حدود 4000 سال پیش ) آباد و دارای ساکنین و تمدن بوده است.گذشته از ظروف سفالی،مجسمه و آلات و ادوات مفرغی که در خلال کاوش های باستان شناسی کشف شده گنجینه ای نیز در سال 1318 خورشیدی شامل سه پارچه ظروف زرین به همراه یک تیغه کارد طلا، و تعدادی ظروف سفالین در حین عملیات ساختمان کاخ سلطنتی بدست آمده که امروز بنام مجموعه زرین کلاردشت در موزه ملی ایران نگهداری می شود.

مهمترین جاذبه های کلاردشت در این زمینه عبارتند از :

بقایای تپه باستانی کلار با قدمت 4000 ساله،کاخ کلاردشت در اجابیت،هتل نیمه ساخته مربوط به دوران پهلوی اول ( رضا شاه ) در حسن کیف.

.::مناظر دیدنی کلاردشت::.

علم کوه وتخت سلیمان

قله علم کوه به ارتفاع 4845 متر بلندترین قله ایران پس از دماوند است.شکوه 58 قله بیش از 4000 متر،یخچال طبیعی و دائمی علم چال و اسپیلت و نیز دیواره 800 متری علم کوه،کوهنوردان را بدین جا رهنمون می سازد. قرارگاه فدراسیون کوهنوردی رودبارک واقع در دره رودبارک اطلاعات بیشتر را در اختیار کوهنوردان عزیز و گرامی می گذارد.

علم کوه با 4850 متر ارتفاع (دومین قله بلند ایران) در کلاردشت

تنگه رودبارک

این تنگه شهرت جهانی خود را مدیون واقع شدن در مسیر منتهی به صعود به قله علم کوه و دیگر قلل منطقه تخت سلیمان می داند.مضاف بر آنکه رودخانه سردآبرود در جوار درختان کهن این تنگه زیبا میگذرد.

تنگه رودبارک در کلاردشت

جاده جنگلی کاردشت-عباس آباد

زیباترین جاده جنگلی کشور که دو شهر کلاردشت و عباس آباد را به یکدیگر متصل می کند.وجود درختان سرسبز،زیبا،بلند و کشیده در کنار جاده و جاری بودن سرچشمه های مختلف در دره های این جاده طراوت خاصی به آن بخشیده و طبیعتی پر جاذبه برای مسافران و مشتاقان منطقه پدید آورده است.

جاده جنگلی کلاردشت-عباس آباد

جاده جنگلی گرک پس

مسیر این جاده از خیابان سردار جنگل (نصیری) شروع شده و پس از عبور از میان جنگل انبوه و زیبا به محوطه کاخ اجابیت وصل می شود.سکوت و طبیعت زیبایی که در اطراف این جاده حکم فرماست با آواز پرندگان می شکند.محیط مناسبی را برای پیاده روی و گردش بوجود آورده است.

جاده جنگلی گرک پس در کلاردشت

تپه باستانی کلار

قلعه و شهر باستانی کلار که قدمت آن به 4000 سال پیش می رسد هم اکنون از آثار و بقایای آن تپه ای به جای مانده بنام تپه کلار که در ضلع شرقی دشت مرکزی در مجاورت آبادی لاهو واقع شده است.این تپه دارای مساحتی حدود 5 هکتار و ارتفاع آن از سطح دشت بین 7 تا 12 متر می باشد و به شماره 489 در فهرست آثار تاریخی ایران ثبت گردیده است.

تپه باستانی کلار در کلاردشت

رودخانه سردآبرود

رودخانه سردآبرود با آب صاف و زلال با شیبی تند از کوه های علم کوه و تخت سلیمان سرچشمه می گیرد و پس از عبور از محله های مختلف کلاردشت با بوجود آوردن مناظر بدیع و چشم نواز در اطراف مسیر حرکت خود چشم هر بیننده ای را به خود خیره می سازد تا اینکه در دریای کاسپین ( خزر ) آرام گیرد.

رودخانه سردآبرود در کلاردشت

ملک جوب

احداث ملک جوب را به ملک شاه سلجوقی نسبت می دهند.این جوی آب زیبا و باستانی از رود زیبای سردآبرود منشعب و پس از طی مسیری طولانی و جنگلی به منطقه بیرون بشم می رسد.نکته بسیار قابل تامل و توجه اینکه ساخت این جوی آب در آن دوران به جهت انتقال آب آشامیدنی و کشاورزی از سردآبرود به دهستان های بیرون بشم کلاردشت بوده است.

ملک جوب در کلاردشت

ملک جوب در کلاردشت

آبشار زیبای اکاپل

آبشار زیبای اکاپل در امتداد رود زیبای سردآبرود در غرب محله رودبارک.

آبشار اکاپل در کلاردشت

دریاچه ولشت

دریاچه ولشت با وسعتی حدود 20 هکتار در ارتفاع 1050 متر واقع گردیده و ژرفای گودترین نقطه آن 30 متر می باشد.

دریاچه ولشت در کلاردشت

     کلاردشت (مرکز بخش) الاثنين, 22 أغسطس 2011 22:20 Nima Habibpour مقاطعة مازندران - شهرها There are no translations available.

شهر کلاردشت مرکز بخش کلاردشت از بخشهای شهرستان نوشهر، مازندران و در حدود 55 کیلومتری شهر نوشهر می باشد.

رودها

سرداب رود از بلندیهای پیرامون کلاردشت روان گشته، از کنار شهر کلاردشت می گذرد.

کوهها

با اینکه شهر کلاردشت در منطقه ای دشتی و میانکوهی قرار دارد، کوههای: 1- لار در 6 کیلومتری باختری و 2- گوی چال در 6 کیلومتری شهر را در میان گرفته اند.

آب و هوا

سرد و نسبتاً مرطوب با زمستان طولانی و پربرف. بیشترین درجه گرما در تابستانها 30 درجه بالای صفر و کمترین درجه در زمستانها 10 درجه زیر صفر و میزان بارندگی سالانه حدود 500 میلی متر می باشد.

جمعیت

در سرشماری 1375 شهر کلاردشت 5131 نفر جمعیت داشت که 2246 نفر مرد و 2585 نفر زن و 1191 خانوار بود.

مردم

آریائی نژادند و طایفه ای از کردان خواجه وند و طایفه لک با ین سامان کوچانیده شدند – بزبان فارسی با گویش مازندرانی وکردی سخن می گویند.

فرآورده ها

گندم، جو، لوبیا، تره بار، سیب، گلابی، و هلو، دام و فراورده های دامی.
آب کشاورزی از رود و چشمه سار – آب آشامیدنی از چشمه با لوله کشی به خانه ها فرستاده و برق از شبکه سراسری برق منطقه ای فراهم می شود.

صادرات

سیب، گندم و فرآورده های شیری.

شهر باستانی کلار

کلاردشت از دیرباز منطقه ای آباد بوده است این خطه از دوران باستان محل زندگی و سکونتگاه مردمی بود که آثار باقیمانده از آنها نمایانگر چگونگی زندگی، معیشت و سکونتشان می باشد.
زندگی در ورای دژها و استحکامات طبیعی و سخت گذر منطقه، بومیان قدیم کلاردشت را تا حدودی از حوادث و ناگواری هایی که در طول تاریخ مردم سایر مناطق ایران را مکرراً تهدید می کرد، مصون داشته بود.
در کلاردشت و در حاشیه شرقی سردا برود، در بدنه صخره ها چند غار طبیعی بزرگ که محل استقرار بشر در دوره غارنشینی است، وجود دارد.
شواهد نشان می دهد که شهر باستانی کلار از موقعیت ممتاز جغرافیائی و نظامی برخوردار بود. با وجود این، شهر و قلعه کلار در دوره های تاریخی بعد ویران شد. قلعه مورد نظر آثار و بقایای شهر کلار است که در میانه دشت و در مشرق شهر کنونی کلاردشت بر جای مانده است. این تپه که نام دیگر آن کلار تپه است، به شماره 489 به ثبت آثار تاریخی در آمده است. تپه مذکور امروزه در ضلع شرقی دشت مرکزی کلاردشت واقع است، این تپه با پستی و بلندیهای موجود در آن از سطح دشت بین 7 تا 12 متر ارتفاع دارد و بیضی شکل به نظر می رسد. مساحت آن در حدود 5 هکتار و قطر آن 300 متر است و تپه کوچکی که گویا بقایای قصری بوده، در جنوب غربی آن، با مساحت یکصد متر مربع که « گل گمبه » یا گنبد گلی نامیده می شود، به چشم می خورد. بر روی این تپه حفاریهایی نیز صورت گرفته است که آثار شهر قدیمی را تأیید می نماید. کلاردشت قطعاً از 4000 هزار سال پیش آباد بوده است.
بنا بر مجموعه ای از شواهد و آثار تاریخی موجود، کلاردشت کنونی ناحیه ای باستانی است. در کتابها و اسناد تاریخی متقدم نام این منطقه « کلار » ذکر شده که خود بخشی از ناحیه بزرگتر رویان، رستمدار و بعدها کلارستاق بوده است. ولی در همه موارد، منظور همان کلاردشت امروزی است. در متون قدیمی نام « کلار » به کرات به چشم می خورد. در کتاب حدودالعالم آمده است: کلار شهرکی است در ناحیت طبرستان و بر حدیت میان دیلمان و طبرستان و اندر کوه است. و در جای دیگر آمده است، کلار شهری بوده در کوهستان ملک طبرستان، در میانه آن و آمل سه منزل راه و از آنجا تا ری دو منزل راه بود و این کلار شهرکی است خرم و آبادان با درختان بسیار و آبهای روان و نعمتی فراخ. مردمان آنجا همه لشکری اند یا برزی گر و زنانشان نیز برزگیری می کنند.
در واقع شهر باستانی « کلار » که امروزه کلاردشت نام خود را از آن گرفته است، ریشه در اعماق تاریخ ایران زمین دارد و اقوام بومی آن از سپیده دم تاریخ در این منطقه سکنی گزیده اند و از خود آثار و شواهدی بر جای گذاشته اند تا گویای تلاش و زندگی و بقای آنان در این خطه از سرزمین باستانی ایران باشد.
در کلاردشت محله حسنی از قدیم مرکز تجاری و اداری شهر محسوب می شده است و این موقعیت برای حسنکیف طی سالهای اخیر تقویت شده است و سایر محله ها هر چند در مجموع شهر کلاردشت را بوجود می آورند، ولی از لحاظ موقعیت و اهمیت تجاری و سیاسی با حسنکیف قابل مقایسه نیستند و از این نظر، سایر محله ها تحت نفوذ محله مرکزی شهر یعنی حسنکیف، به موجودیت خود ادامه می دهند. البته در دوره هایی از تاریخ کلاردشت، مرکزیت سیاسی در خارج از حسنکیف قرار داشته است. به عنوان مثال: در زمان حکمرانی آل پادوسبان، لاهو و قلعه کلار مقر حکومت محل کلاردشت بوده است.

محله های شهری

شهر کلاردشت دارای 5 محله است که در محدوده قانونی و خدماتی شهرداری کلاردشت قرار دارند. شماری از این محله ها تا سرشماری سال 1365 جزو مناطق روستایی کلاردشت بودند و اینک بخشی از شهر کلاردشت محسوب می شوند. در هر یک از محله های کلاردشت، بواسطه ساختار روابط اجتماعی روستایی، شماری از خانواده ها که در واقع اعضای یک خاندان و فامیل بزرگترند، از اعتبار و اقتدار نسبی بیشتری نیز در سطح محله و بعضاً در سطح شهر برخوردارند. این خانواده های همنام گیلک و یا خواجوند در گذشته همبستگی و انسجام اجتماعی و پیوندهای طایفه ای و خونی قوی تری داشته اند و هر خاندان مالک زمین ها و مراتع آباء و اجدادی خود بوده اند.
در کلاردشت با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، فضاهای مسکونی به گونه های طراحی شده اند که برای محافظت ساکنان از بارش بارانهای مداوم و بویژه سرمای سخت زمستان، متناسب است، بواسطه این طراحی خاص از اتلاف انرژی نیز تا حدودی جلوگیری می شود. سطح شیب دار شیروانی های همه انواع مسکن در کلاردشت موجب دفع سریع و آسان نزولات آسمانی می گردد. در برخی از روزهای زمستان تا چند صد کیلوگرم برف بر سقف خانه ها انباشته می شود ولی بواسطه همین سقف های شیب دار حجم زیادی از این برف به سطح زمین رانده می شود.
در کلاردشت سه نوع مسکن با اشکال و کارکردهای متفاوت قابل تشخیص است. این انواع عبارتند از:
1- خانه های چوبی قدیمی معروف به داردچی (Dar-daci)
2- مسکن دوره گذار یا منازل نیمه سنتی (با ترکیب مصالح قدیم و جدید)
3- مسکن جدید
هر یک از این انواع مسکن به تناسب شرایط محیطی و نحوه دسترسی به مصالح ساختمانی مربوط است و نیز به اقتضای شرایط اقتصادی مورد استفاده قرار می گیرند.
دیدنی های دهگانه کلاردشت: مناطقی همچون کلاردشت با مناظر و چشم اندازهای طبیعی متنوع، چه در سطح ایران و چه در مقیاس جهانی کم نظیر است و این همه شور و نشاطی که زندگی و سیاحت در کلاردشت بر می انگیزد، ناشی از همین جاذبه های بی بدیل است. در یک روز گرم تابستان در کلاردشت، تماشای توده تخت سلیمان با برفهای انباشته یخچالهاهای طبیعی از یک سو، و جنگل های انبوه و مرتفع که دشت و نواحی اطراف آن را احاطه کرده است از سوی دیگر، و جریان پرپیچ و خم سردابرود، این رودخانه وحشی و پرشتاب که در سراسر بستر دشت روان است. مجموعاً بیننده را به تأمل در یکی از زیباترین شاهکارهای آفرینش فرا می خواند.
1- توده تخت سلیمان، شامل قله های علم کوه، تخت سلیمان، سیاه کمان و... که چونان دیواره ای سپید و ستبر در منتهی الیه رودبارک خودنمایی می کند.
2- یخچال های طبیعی که با میلیون ها سال قدمت، حکایت پایداری و صلابت پدیده های شگفت انگیز طبیعت است. زمزمه آرام جویباران و سرچشمه های سردابرود در اعماق این توده های یخ شنیدنی است.
3- رودخانه سردابرود در تمام مسیر خود از قله های مرتفع تا بستر دشت و خارج از آن دیدنی است. آسودن در کنار این رودخانه زلال و تعمق در موسیقی آب، زنگارهای روح را می زداید و سردابرود، فرد را با خود به دریای پرتموج زندگی پیوند می دهد.
4- دریاچه ولشت، یکی از زیباترین دریاچه های آب شیرین ایران می باشد که آوازه ای در خور یافته است. ولشت دریاچه ای بر فراز کوهها و تپه ها با کرانه های زیبا و چشم اندازهایی ستودنی است.
5- جاده و جنگل مسیر کلاردشت – عباس آباد که در همه عرصه ها مناظری دلفریب با هوایی پاک و روح افزا به میهمانان و دوستداران طبیعت عرضه می کند.
جنگل های انبوه کلاردشت، رکن اصلی زیبائی هایی است که امروزه زبانزد خاص و عام است.
6- از جمله آثار باستانی مهم کلاردشت تپه معروف کلار است که بقایای شهر و قلعه باستانی کلار می باشد. این تپه در شمار آثار ملی ثبت شده و تاکنون در چند مرحله حفاری های باستان شناسی در آن صورت گرفته است، تپه باستانی کلار و تپه مجاور آن در جنب محله لاهو و در شرق زمین ورزشی لاهو قرار دارد.
7- از دیگر آثار تاریخی و دیدنی کلاردشت می توان از بقعه امامزاده هادی یا امامزاده حقانی نام برد که یادآور تاریخ و فرهنگ این منطقه است. این بقعه با ستونها و تزئینات چوبی جالب توجه، در حسنکیف واقع است.
8- کاخ کلاردشت یکی دیگر از آثار تاریخی کلاردشت است که در زمان سلطنت رضاشاه بنا شده و با محوطه ای وسیع و مشجر، بر فراز تپه زیبایی در محله اجابیت جلوه گری می کند. این قصر تفرجگاه عمومی نیست و برای ورود به آن مجوز خاص لازم است.
9- هتل نیمه ساخته حسنکیف که آن هم در زمان رضاشاه احداث شد و از بناهای تاریخی کلاردشت است که توجه هر بیننده تازه واردی را به خود جلب می کند.
10- متل جم از استراحتگاههای اصلی کلاردشت است که در فضایی متناسب و با کلبه ها و اقامتگاههایی چند برای گردشگران و میهمانان در نظر گرفته شده است.
به این مجموعه باید دو چنار کهنسال در محله ولوال را که قدمتی چند صد ساله دارند، افزود این دو چنار بواسطه قدمت خود نزد برخی از اهالی از احترام و تقدس برخوردار بوده اند. دو چنار کهنسال از اغلب دامنه های اطراف دشت قابل رؤیت است.
سایر مناظر و آثار دیدنی کلاردشت عبارتند از: مراتع و حیات وحش کلاردشت، چشمه های متعدد آب شیرین که در سطح منطقه و در جنگل و دشت یافت می شود، چشمه های آب گرم معدنی، بقعه امامزاده خلیل در مرزن آباد، قلعه های متعدد بر فراز قله های حومه کوهستان که دژهای نظامی و تاریخی منطقه به شمار می روند.        

دیدنی های کلاردشت

کلاردشت

کلار به معنی شهر و آبادی و کلاردشت آبادی بنا شده در دشت را گویند.کلاردشت بهشت ایران منطقه ای که زبانزد خاص و عام،چه در داخل و خارج کشور بوده و یکی از چهار نقطه خوش آب و هوای کره ی زمین می باشد.کلاردشت با قدمت 4000 ساله که اطراف آن را کوه های پوشیده از برف و جنگل های بکر و طبیعی تشکیل داده و در 35 کیلومتری بخش مرکزی سواحل جنوبی دریای کاسپین (خزر) واقع گشته و دارای جاذبه های توریستی و تفریحی بسیار زیادی است.

کوه،جنگل،دشت،دریاچه،رود،آبشار،آب و هوای لطیف،مردمان سازگار و مهمان دوست و برخی آثار و ابنیه های تاریخی در گستره ای نسبتا محدود یکجا گرد هم قرار گرفته اند.منطقه کلاردشت با جاذبه های فراوانش سالانه پذیرای دو میلیون گردشگر داخلی و بیش از دویست هزار گردشگر خارجی است.جالب توجه آنکه کلاردشت از جمله نقاطی در جهان است که تعداد سالخوردگان بیش از یکصد سال آن از دیگر نقاط به مراتب بیشتر است.

موقعیت طبیعی

کلاردشت با وسعتی بالغ بر 113 کیلومتر مربع ( 13 کیلومتر مربع محدوده قانونی شهر و 100 کیلومتر مربع حریم شهری) در ارتفاع 1250 متری از سطح آب های آزاد و در عرض جغرافیایی 36 درجه و 29 دقیقه شمالی و طول 51 درجه و 6 دقیقه شرقی واقع گردیده است.میانگین درجه حرارت سالیانه در کلاردشت 9.9+ ، متوسط حداکثر 32.1+ و متوط حداقل 10.3- درجه سانتیگراد می باشد.متوسط میزان بارندگی سالیانه در کلاردشت حدود 450 میلیمتر اندازه گیری شده است.

جاذبه های طبیعی

توده های کوه های تخت سلیمان با یخچال های عظیم طبیعی چند میلیون ساله و 58 قله بالای 4000 متر در جنوب غربی کلاردشت قرار دارد.

بلندترین قله ی آن علم کوه ( دومین قله ی بلند ایران ) با ارتفاع 4850 متر که نخستین بار در سال 1312 هجری شمسی توسط کوهنورد و نقشه بردار انگلیسی "داگلاس باسک" فتح گردید.دیوار علم کوه با ارتفاع 800 متر و عرض 450 متر مورد توجه بسیاری از کوهنوردان از نقاط مختلف جهان می باشد.

  • دریاچه ولشت با وسعتی حدود 20 هکتار در ارتفاع 1050 متر واقع گردیده و ژرفای گودترین نقطه آن 30 متر می باشد.
  • آبشار زیبای اکاپل در امتداد رود زیبای سردآبرود در غرب محله رودبارک.
  • جاده و جنگل انبوه مسیر کلاردشت-عباس آباد از زیباترین جاذبه های طبیعی منطقه است.
  • جاده جنگلی گرک پس.
  • ملک جوب: احداث ملک جوب به ملک شاه سلجوقی نسبت می دهند، این جوی آب زیبا از رود سردآبرود منشعب و در مسیری جنگلی به منطقه بیرون بشم می رسد.
  • آب گرم تلو یا تل او ( آب تلخ ) در رودبارک و آب گرم واحد در روستای واحد قرار دارد.

جاذبه های تاریخی،فرهنگی

از آثار و اشیایی که از کلاردشت به دست آمده است معلوم می شود که قسمتی از این منطقه در ادوار باستان ( حدود 4000 سال پیش ) آباد و دارای ساکنین و تمدن بوده است.گذشته از ظروف سفالی،مجسمه و آلات و ادوات مفرغی که در خلال کاوش های باستان شناسی کشف شده گنجینه ای نیز در سال 1318 خورشیدی شامل سه پارچه ظروف زرین به همراه یک تیغه کارد طلا، و تعدادی ظروف سفالین در حین عملیات ساختمان کاخ سلطنتی بدست آمده که امروز بنام مجموعه زرین کلاردشت در موزه ملی ایران نگهداری می شود.

مهمترین جاذبه های کلاردشت در این زمینه عبارتند از :

بقایای تپه باستانی کلار با قدمت 4000 ساله،کاخ کلاردشت در اجابیت،هتل نیمه ساخته مربوط به دوران پهلوی اول ( رضا شاه ) در حسن کیف.

.::مناظر دیدنی کلاردشت::.

علم کوه وتخت سلیمان

قله علم کوه به ارتفاع 4845 متر بلندترین قله ایران پس از دماوند است.شکوه 58 قله بیش از 4000 متر،یخچال طبیعی و دائمی علم چال و اسپیلت و نیز دیواره 800 متری علم کوه،کوهنوردان را بدین جا رهنمون می سازد. قرارگاه فدراسیون کوهنوردی رودبارک واقع در دره رودبارک اطلاعات بیشتر را در اختیار کوهنوردان عزیز و گرامی می گذارد.

علم کوه با 4850 متر ارتفاع (دومین قله بلند ایران) در کلاردشت

تنگه رودبارک

این تنگه شهرت جهانی خود را مدیون واقع شدن در مسیر منتهی به صعود به قله علم کوه و دیگر قلل منطقه تخت سلیمان می داند.مضاف بر آنکه رودخانه سردآبرود در جوار درختان کهن این تنگه زیبا میگذرد.

تنگه رودبارک در کلاردشت

جاده جنگلی کاردشت-عباس آباد

زیباترین جاده جنگلی کشور که دو شهر کلاردشت و عباس آباد را به یکدیگر متصل می کند.وجود درختان سرسبز،زیبا،بلند و کشیده در کنار جاده و جاری بودن سرچشمه های مختلف در دره های این جاده طراوت خاصی به آن بخشیده و طبیعتی پر جاذبه برای مسافران و مشتاقان منطقه پدید آورده است.

جاده جنگلی کلاردشت-عباس آباد

جاده جنگلی گرک پس

مسیر این جاده از خیابان سردار جنگل (نصیری) شروع شده و پس از عبور از میان جنگل انبوه و زیبا به محوطه کاخ اجابیت وصل می شود.سکوت و طبیعت زیبایی که در اطراف این جاده حکم فرماست با آواز پرندگان می شکند.محیط مناسبی را برای پیاده روی و گردش بوجود آورده است.

جاده جنگلی گرک پس در کلاردشت

تپه باستانی کلار

قلعه و شهر باستانی کلار که قدمت آن به 4000 سال پیش می رسد هم اکنون از آثار و بقایای آن تپه ای به جای مانده بنام تپه کلار که در ضلع شرقی دشت مرکزی در مجاورت آبادی لاهو واقع شده است.این تپه دارای مساحتی حدود 5 هکتار و ارتفاع آن از سطح دشت بین 7 تا 12 متر می باشد و به شماره 489 در فهرست آثار تاریخی ایران ثبت گردیده است.

تپه باستانی کلار در کلاردشت

رودخانه سردآبرود

رودخانه سردآبرود با آب صاف و زلال با شیبی تند از کوه های علم کوه و تخت سلیمان سرچشمه می گیرد و پس از عبور از محله های مختلف کلاردشت با بوجود آوردن مناظر بدیع و چشم نواز در اطراف مسیر حرکت خود چشم هر بیننده ای را به خود خیره می سازد تا اینکه در دریای کاسپین ( خزر ) آرام گیرد.

رودخانه سردآبرود در کلاردشت

ملک جوب

احداث ملک جوب را به ملک شاه سلجوقی نسبت می دهند.این جوی آب زیبا و باستانی از رود زیبای سردآبرود منشعب و پس از طی مسیری طولانی و جنگلی به منطقه بیرون بشم می رسد.نکته بسیار قابل تامل و توجه اینکه ساخت این جوی آب در آن دوران به جهت انتقال آب آشامیدنی و کشاورزی از سردآبرود به دهستان های بیرون بشم کلاردشت بوده است.

ملک جوب در کلاردشت

ملک جوب در کلاردشت

آبشار زیبای اکاپل

آبشار زیبای اکاپل در امتداد رود زیبای سردآبرود در غرب محله رودبارک.

آبشار اکاپل در کلاردشت

دریاچه ولشت

دریاچه ولشت با وسعتی حدود 20 هکتار در ارتفاع 1050 متر واقع گردیده و ژرفای گودترین نقطه آن 30 متر می باشد.

دریاچه ولشت در کلاردشت

سردآبرود در رودبارک

کلاردشت از کلمه

کلاردشت از کلمه

پیانبور

رودبارک

رودبارک

زمستان در کلاردشت

تابستان در کلاردشت

بهار در کلاردشت

علم کوه

تابستان در کلمه

زمستان در کلمه

تله کابین نیمه کاره کلاردشت

نمایی از دشت کلاردشت

نمایی از تخت سلیمان

زیبایی بهار در کلاردشت

زیبایی بهار در کلاردشت

رشته کوه های تخت سلیمان

غروب آفتاب در کلاردشت

دریاچه ولشت در کلاردشت

دریاچه ولشت در کلاردشت

سردآبرود

سردآبرود

رودبارک

نمایی زیبا از کلمه

نمایی زیبا از کلمه

نمایی زیبا از کلمه

کلمه در زیر ابر

چمن مکارود

چمن مکارود

طبیعت رودبارک

اکاپل کلاردشت

کلمه در روز آفتابی

جاده کوهستانی اکاپل

کلاردشت در زمستان

کلاردشت در تابستان

جاده جنگلی چمن مکارود

خانه قدیمی در کلاردشت

رنگین کمان زیبا در کلاردشت

نمایی زیبا از مازیچال

نمایی زیبا از مازیچال

شکوفه بهاری در کلاردشت

روز ابری در کلاردشت

جاده جنگلی گرکپس

نمایی از طبیعت

نمایی از مازیچال

نمایی از اکاپل رودبارک

نمایی از جنگل بکر

نمایی از مازیچال

نمایی از رودبارک

نمایی از مجل

بهار در کلاردشت

چمن مکارود در کلاردشت

نمای کلاردشت از پیانبور

نمایی از مجل

شکوفه در کلاردشت

نمایی از اکاپل

نمایی از مجل کلاردشت

اکاپل در کلاردشت

آسمان ابری در کلاردشت

مطالب مشابه :

عباس آباد

کرانه سبز - عباس آباد - شهسوار ، رامسر عباس آباد در 28 کیلومتری غرب چالوس و بفاصله 24 کیلومتر




دیدنی های کلاردشت

شهر کلاردشت مرکز بخش کلاردشت از بخشهای شهرستان نوشهر، مازندران و در حدود 55 کیلومتری شهر




آب و هوای ناحیه ی خزری

قالي کلاردشت: به قالي خرسک نيز معروف است. نقوش قالي کلاردشت عمدتاً ذهني و بدون نقشه هستند.




دم کردن برنج شمال

کلاردشت: شبکه اطلاع شرایط آب و هوایی در پخت برنج تأثیر بسیاری دارد ، وقتی که آب و نقشه




دانلود مستند ابر سازه ها،ساخت سریع ترین ترن هوایی جهان با دوبله فارسی

گروه راه و ساختمان آکسون - دانلود مستند ابر سازه ها،ساخت سریع ترین ترن هوایی جهان با دوبله




1928 متر زمین در بام کلاردشت

خرید فروش زمین ویلا درکلاردشت عباس آباد - 1928 متر زمین در بام کلاردشت - پیمانکاری ساختمان




خواجه وندها لکند

فه رشه لکستان - خواجه وندها لکند - چو ایران نباشد تن من مباد ---فه رشه کلمه ای لکی به معنای پرتو




روستای باغدشت

منطقه الموت (روستای باغدشت) - روستای باغد نقشه جاده .




برچسب :