معرفی هنرمندی از دیار ادب و هنر ( اصفهان )

 

استاد فضل الله شاه زمانی

استاد شاه زمانی

استاد فضل الله شاه زمانی در سال 1329 در اصفهان متولد شد از اوان کودکی به موسیقی علا قمند شده  ودر سال 1342پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی با کلاسهای آواز آن زمان در شهر اصفهان آشنا شد ه و در حد وسیع  بهره مند گردید.

اوایل دهه پنجاه با مرکز فرهنگی صدا و سیمای (رادیو و تلویزیون )آنزمان برای اولین بار خدمت استاد آواز ایران تاج اصفهانی رسیده و تا پیش از انقلاب از محضر ایشان تلمذ نمودو یکی دیگر از اساتید موسیقی استاد مرحوم حسین یاور بودند که از محضر ایشان بهره مند گردید.

در سال 56 در اولین آزمون موسیقی به همراه استاد تاج اصفهانی و به اتفاق جناب آقای شاهزیدی جهت شرکت در آزمون باربد به تهران عزیمت نموده که استاد تاج جزءاعضای داوران باربد بودند.

در سال 59 با تشکیل مرکز فرهنگی صدا و سیما از اولین کسانی بود که کلاس آواز را دایر نمود و تعداد زیادی هنر جو از این کلاسها استفاده بردند در همین ایام با حکم سر پرست موسیقی به استخدام سازمان صدا و سیمای مرکز اصفهان در آمده وبه فعالیت هنری از جمله کلا سهای آواز که سالها در تولید رادیو ادامه داشت پرداخت

در سال 60 همزمان با فعالیت در رادیو به سمت سرپرست گروه موسیقی انجمن اداره فرهنگ وقت منصوب و به تدریس آواز پرداخت .

در سال 63 با همکاری آقای برازنده ارکستر رادیو را دایر نمود و به تولید سرود پرداخت که بعضی از آنها را خود ایشان اجرا نمود که بار ها از صدا و سیما پخش گردید و آثار اجرا شده در آرشیو صدا و سیما موجود می باشد .

 در این ایام ارکستر اداره فرهنگ به سرپرستی مرحوم سیروس ساغری تشکیل و به تولید سرود مبادرت ورزید و ایشان بادو اهنگ در مایه دشتی و دیگری بیات اصفهان به همکاری در زمینه موسیقی با این گروه ادامه دادند.

در سال 67 طی حکمی از طرف سازمان صدا و سیما واحد موسیقی اصفهان  را تاسیس نمود که از جمله فعالیت های آن تشکیل ارکستر و آموزش 700نفر هنر جو در همه رشته های موسیقی سنتی می توان اشاره کرد.

از دیگر فعالیت های هنری ایشان همکاری با گروه فرهنگ و ادب و معارف صدا و سیما در برنامه های سحر رادیو،بر استان نیاز ،گلگشت ،نغمه های شاعرانه،ترنم نغمه ها ،و شرح درد اشتیاق می باشد.

اگر چه در سال 81 باز نشسته شد ولی همچنان با سازمان صدا و سیما همکاری ایشان ادامه داشته و هم اکنون تهیه کنندگی برنامه ترنم نغمه ها بر عهده وی می باشد.

 فعالیت هنری ایشان در زمینه آموزش آواز از سال 59 تا کنون بدون وقفه ادامه داشته و طی این مدت شاگردان بسیار از محضر ایشان استفاده برده که می توان افراد زیر را نام برد:

 سعید اطهری – علی و محمد سعیدی – مهندس آقا جهانگیر مشیدی – فرهاد براتی – مهندس واعظ – مجید جهاندار – سلیمانی – احمدی – جوانمردی – کفیتی – ابراهیمی – صالحی - معصوم زاده – دکتر حیدری- حق شناس وبسیاری دیگر اشاره نمود. ضمنا استاد در زمینه هنر خط نویسی نستعلیق و نواختن سه تار دستی در کار داشته و امید است که سالها از محضر وجود ایشان ما و دیگر هنر مندان و هنر دوستان بهره مند گردیم . از خداوند منان سلامت و طول عمرشان را آرزومندیم.


مطالب مشابه :


آموزشگاه موسیقی باربد

آموزشگاه موسیقی باربد هشتگرد در سال ۱۳۸۶ ودر ادامه فعالیتهای فرهنگی و هنری در شهر هشتگرد




نقدی بر کتاب وزن خوانی واژگانی (روش ابداعی) نوشته ارشد طهماسبی

آموزشگاه موسیقی آفاق. در قطعات نوشته شده تا به حال موسیقی ایران درصدش کم باشد آیا دلیل بر




شبهای موسیقی ایران (تالار وحدت)1

گروه موسيقي تذرو - شبهای موسیقی ایران (تالار وحدت)1 آموزشگاه موسیقی آفاق. قالب




صورت جلسه هیات مدیره شعبه انجمن موسیقی بروجن

گروه موسيقي تذرو - صورت جلسه هیات مدیره شعبه انجمن موسیقی بروجن آموزشگاه موسیقی آفاق.




معرفی هنرمندی از دیار ادب و هنر ( اصفهان )

آموزشگاه موسیقی آفاق. در سال 67 طی حکمی از طرف سازمان صدا و سیما واحد موسیقی اصفهان را




جان ويليامز

آموزشگاه تخصصی موسیقی آوای در زمانی نه چندان دور افاق شهرت او در تمامی قوانین آموزشگاه




برچسب :