اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده

روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده - مهندس حسام الدين نجفي زاده"> شيوه هاي نوين مقاوم سازي - اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده

شيوه هاي نوين مقاوم سازي
مهندس حسام الدين نجفي زاده
درباره وبلاگ hessamodin.jpg هدف این وبلاگ در درجه اول ارائه مطالبی در رابطه با مهندسی عمران وگرایش های آن در مقاطع بالاتر میباشد
سپس به بررسی سازه های مختلف عمرانی وروشهای نوین مقاوم سازی سازه ها میپردازد منوی اصلی صفحه نخست پروفایل مدیر وبلاگ پست الکترونیک آرشیو مطالب عناوین مطالب وبلاگ پیوندهای روزانه شارژ موبایل وبلاگ آموزش شبكه واينترنت لیگ برتر اخبار بتن و سیمان مقالات مهندسی عمران اخبار مهندسی عمران آرشیو پیوندهای روزانه آرشیو مطالب فروردین ۱۳۹۳ تیر ۱۳۹۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ دی ۱۳۹۱ آذر ۱۳۹۱ آبان ۱۳۹۱ پیوندها ارتباط با نویسنده

  RSS  


Powered By
BLOGFA.COM
 اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده توسط پژوهشگران دبیرخانه کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران در تبریز اختراع شد.

به گزارش بنانیوز (BanaNews.ir) به نقل از مرکز اطلاع‌سانی دبیرخانه دایمی کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران، روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده توسط پژوهشگران دبیرخانه کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران در تبریز اختراع شد.

این طرح که در نمایشگاه منطقه‌ا‌ی اختراعات رونمایی شد توسط سید آرش سهرابی و صمد دهقان دو تن از پژوهشگران دبیرخانه کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران اختراع و به ثبت رسیده است.

سید آرش سهرابی در خصوص اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌‌های پیش تنیده اظهار داشت: عموماً برای مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی به ویژه ساختمان‌های آموزشی روش‌های گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد که غالباً قدیمی بوده و در محاسبات آنها از نرم‌افزارهای قدیمی استفاده می‌شود.

وی گفت: طبیعتاً اجرای روش‌های کنونی زمانبر بوده و هزینه بالایی هم دارد حال آنکه در روش کنونی ارائه شده از روش‌های بسیار نوین و جایگزین استفاده شده است به طوری‌که نیروی جانبی حاصل از زلزله توسط کابل‌های پیش تنیده که سقف را به پی متصل کرده‌اند تا حدود بسیار زیادی مهار می‌شود.

سهرابی اضافه کرد: اجرای این طرح در کشورمان باعث کاهش هزینه‌های مقاوم‌سازی تا 40 درصد شده و سرعت عملکرد مقاوم‌سازی را افزایش می‌دهد به طوری‌که یک ساختمان را می‌توان با استفاده از این روش در کمتر از دو ماه مقاوم‌سازی کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر کشورهایی همچون سوئیس، آلمان و آمریکا از این روش برای مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی استفاده می‌کنند که ایران اسلامی نیز به این مجموعه اضافه شد.

سهرابی گفت: گزارش کامل اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده به صورت مقاله در جنب چهارمین کنفرانس بین‌المللی مقاوم‌سازی در اردیبهشت 1391 در تبریز ارائه می‌شود.

گزارش مرکز اطلاع‌رسانی دبیرخانه دائمی کنفرانس‌های مقاوم‌سازی ایران می‌افزاید، از این تیم تحقیقاتی، پیش از این نیز هفت اختراع برجسته دیگر در زمینه بتن و افزایش دوام آن و مقاوم‌سازی در مسابقات بین‌المللی داخلی و خارجی اختراعات به ثبت رسیده است.

 


مطالب مشابه :


مقاوم سازی ساختمان های با مصالح بنایی در برابر زلزله

صنعت ساختمان - مقاوم سازی ساختمان های با مصالح بنایی در برابر زلزله - ساختمان-عمران-معماری




مقاوم‌سازی ساختمان‌های موجود با مصالح بنایی در برابر زلزله

مهندسی عمران - مقاوم‌سازی ساختمان‌های موجود با مصالح بنایی در برابر زلزله - ارایه مطالب




مقاله کامل در مورد لوله کشی ساختمان

اجرای تاسیسات و لوله کشی ساختمان و صنعتی - مقاله کامل در مورد لوله کشی ساختمان - اجرای انواع




روشهای مقاوم سازی ساختمانهای بنایی غیرمسلح

مقاله ها و جزوه های تعداد زیادی از ساختمان های بنایی وجود دارد که ای سازه های بنایی با




نقشه ساختمان با مصالح بنایی

(اگه سوال یا در خواست مقاله یا چیزی داشتید،ار فرم تماس باما در نقشه ساختمان با مصالح بنایی.




مقاوم سازی ساختمان های با مصالح بنایی در برابر زلزله

مطالبی در خصوص مهندسی عمران - مقاوم سازی ساختمان های با مصالح بنایی در برابر زلزله - کارشناس




ساختمان بنایی (مهندس مهدی نیساری)

مهندسان عمران و معماری ارومیه - ساختمان بنایی (مهندس مهدی نیساری) - دانلودمقاله مهندسی




زلزله و نکات مهم در ساختمان سنتی(مصالح بنایی+ کلاف افقی)

زلزله و نکات مهم در ساختمان سنتی(مصالح بنایی+ کلاف افقی) زلزله جدی ترین حادثه طبیعی است که




اختراع روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های پیش تنیده

روش نوین مقاوم‌سازی ساختمان‌های بنایی با کابل‌های تنیده به صورت مقاله در جنب چهارمین




مقاله:راههای مقاوم سازی ساختمانهای روستایی در برابر بلایای طبیعی

آموزشی - مقاله: در برخی ساختمان‌های بنایی، بالای بازشو توسط یک قوس بسته می شود.




برچسب :