از مبلها

مقدمه:سهم 250 ميليارد دلاري صنعت مبل از توليد جهاني و پيش بيني رشد تجارت مبل و مصنوعات چوبي در دو منطقه آسيا و آمريكا، مهمترين پيام آماري از فعاليت اين صنعت در سال 2005 بود كه فعل و انفعالات تجاري صورت گرفته در سال 2006 بر آن صحه گذاشت.
تحقيق كامل پيش بيني ها در خصوص تداوم رشد مصرف مبل در جهان به ويژه در كشورهاي توسعه يافته و نيز توسعه تولد مبل در جهان به ويژه در كشورهاي در حال توسعه، مويد اين مساله است كه رشد صنعت مبل به عنوان يكي از صنايع سبك، زود بازده و اشتغالزا با جريان تقاضاي ناشي از توسعه يافتگي در اقصي نقاط جهان همراه است و بر همين اساس نيز، توجه روز افزون كشورهاي در حال توسعه به سرمايه گذاري بر روي توليد مبل با هدف صادرات جلب شده است.
در عين حال، از آن جا كه اين صنعت داراي دو ويژگي منحصر به فرد، اشتغال زايي و زود بازده بودن مي باشد، پس بايد از سوي مسئولان كشور به عنوان يكي از بخش هاي مهم صنعت مورد حمايت قرار بگيرد.
 






مهمترين موارد كيفي مبل به ترتيب اوليوت به صورت زير مي باشند:
1. راحتي مبل
2. رنگ مبل
3. دوام مبل
4. طراحي مبل
5. وزن مبل
6. كيفيت هنري مبل (منبت، خاتم، گره چيني، معرق و ...)
7. قيمت مبل

1) بررسي راحتي مبل: مهمترين عامل در يك مبل راحتي آن است.
بعضي مبلها به شكلي بي قاعده و بدون توجه به آرگونومي و اندام انسان ساخته مي شوند. به گونه اي كه وقتي بر روي آنها مي نشينيد احساس مي كنيد به بيرون مبل رانده مي شويد و شخص استفاده كننده از اين مبل نه تنها راحتي حس نمي كند بلكه دائما در حالت مقاومت كردن در مقابل پس زدن اعضاي بدن خود از مبل است. مثلا به علت عدم انتخاب زاويه مناسب براي دسته يا دست انداز مبل، در موقع استفاده آرنج دست شما با تكيه بر دست انداز به خارج سريده مي شود و يا زانوان شما به علت بدي اندازه و ارتفاع نشيمن در داخل شكم جمع مي شود و يا پاهاي شما به زمين نمي رسد و به طور كلي مبل به علت بد ساخته شدن و عدم رعايت تركيب بندي اندام انسان، اصلاً براي استفاده مناسب و راحت نيست.
بنابراين در انتخاب مبل، قبل از هر چيز بايد راحتي آن مد نظر باشد و راحتي مبل بايستي هماهنگ و متناسب با محل نوع كار آن باشد.
2) بررسي رنگ: مبلمان و دكوراسيون:
انتخاب رنگ بهتر، در انتخاب مبل از دو ديدگاه لازم است مورد توجه قرار بگيرد:
الف) از ديدگاه زيبايي و هماهنگي رنگ ها با دكوراسيون محيط، با توجه به روحيه حاكم بر محيط مصرف.

ب) از ديدگاه حافظت و پوشش سطح مبلمان و دكوراسيون جهت مقاوم كردن آنها در مقابل رطوبت، نور، ضربه، حرارت با حفظ زيبايي. براي مثال رنگ پارچه رویه كوبي شده در يك مبل و هماهنگي آن با گونه چوبي كه در كلاف مبل به كار برده شده و تناسب آنها با تذهيب اطراف مبل توجه شما را جلب مي كند.

aventine-lounge--2.jpg


دسته بندي رنگها از نظر تبادين سرد و گرم:
رنگ هاي سرد: داراي تاثيرات سردي، كندي، آرامش، سكون و مفاهيم مترادف آن است كه شامل (آبي و نيلي)
رنگ هاي گرم: كه داراي تاثيرات گرمي فعاليت، تحرك، شتاب كه شامل (زرد، نارنجي و قرمز)

دو رنگ سبز و بنفش تركيبي از رنگ گرم و سرد هستند چون رنگ سبز = آبي + زد كه رنگ آبي سرد و رنگ زد جز خانواده گرم است و رنگ بنفش = آبي + قرمز كه رنگ آبي سرد و رنگ قرمز گرم مي باشد.

image026.jpg


3) دوام و استحكام مبل:
دوام مبل به دو عامل مهم بستگي دارد كه شامل:
1-3- كيفيت مواد به كار برده شده (چوب، پارچه، مشمع، فنر، چرم، چسب و ...)
2-3- تكنيك بكار برده شده در ساخت مبل (شكل و نحوه ساخت قطعات – نحوه اتصال دادن قطعات به يكديگر – دقت اتصالات – رعايت اندازه هاي استاندارد مناسب وظيفه هر قطعه و ...)
1-1-3- كيفيت مواد به كار برده شده:
چوب مهمترين ماده به كار برده شده در ساختمان مبل است بخصوص در مبل هاي گران قيمت مانند استيل و مبل هايي كه روي آن ها كارهاي هنري منبت كاري، گره چيني و غيره انجام مي شود.چوب مورد استفاده در مبل بايد كاملاً خشك باشد در صورت مرطوب بودن چوب اولاً موريانه ها و سوسك هاي چوبخوار به چوب حمله مي كنند. ثانياً چسب مورد استفادهدراتصالات مبل در آب موجود در چوب جذب شده و اين مسئله باعث مي شود كه چسب شل شده و خاصيت خود را از دست مي دهد و اتصالات از يكديگر جدا مي شوند. و علاوه بر خشك كردن چوب، براي دوام مبل بايد چوب را با مواد حفاظتي نيز اشباع كرده تا مقاومت چوب در مقابل حشرات و قارچ زدگي و غيره به حد استاندارد برسد.
 

چوب هاي مناسب ساخت مبل:
الف) چوب هاي پهن برگ ايراني:
1- گردو با وزن مخصوص gr/cm3 68/0
2- ملچ با وزن مخصوص gr/cm3 64/0 تا 68/0
3- راش با وزن مخصوص gr/cm3 63/0 تا 66/0 كه در حال حاضر رايج ترين و مرغوب ترين چوب خام داخلي است كه براي توليد مبل بسيار مطلوب مي باشد و داراي نقوش زيبا در برش مماسي است.
4- بلوط با وزن مخصوص gr/cm3 75/0
5- توسكا با وزن مخصوص gr/cm3 49/0
چوب هاي پهن برگ خارجي:
1. آكاژ و (ساپلي) با وزن مخصوص gr/cm3 62/0 تا 68/0
2. مصاج (تيك)
3. آبنوس
چوب هاي سوزني برگ:
1. كاج ايراني با وسن مخصوص gr/cm3 39/0 تا 52/0
2. چوب نراد با وزن مخصوص gr/cm3 41/0 تا 45/0
3. چوب نوئل (پيسه آ) با وزن مخصوص gr/cm3 43/0 تا 47/0


 
2-1-3- پارچه:
پارچه يكي از مواد اصلي مورد مصرف در صنايع مبل سازي مي باشد كه هم به عنوان پوشش دهنده مبل هم به عنوان يكي از مواد تزئيني مهم كه زيبايي آن مي تواند جذب كننده اصلي براي جلب مشتري باشد و هم براي ايجاد راحتي در رويه كوبي مبل مورد استفاده قرار مي گيرد.

انواع پارچه:
1- پارچه هاي رو مبلي يا رويه كوبي: كه براي پوشش و تزئين سطح قابل ديد مبل به كار مي رود اين پارچه در انواع مختلفي شامل: پارچه تركمني، پارچه ساتن، پارچه مخمل، پارچه هاي سكه اي، پارچه هاي بغار (سبحان،ئ بنفشه كرم، شال قهوه اي، چنار قهوه اي، بغداد آبي و ...) مخمل كوبيده، پارچه هاي ريز بافت و درشت بافت وغيره هستند كه با تنوع كيفيت و قيمت هاي مختلف براي مصارف مختلف در بازار وجود دارند.
2-پارچه ضخيم يا برزنت: پارچه اي است محكم و ضخيم و نخي به رنگ هاي مختلف با كيفيت متفاوت كه مي توان از آن براي كف صندلي هاي تا شو، ايجاد پشتي و غيره استفاده شود. رويه كوبان مبل گاهي از اين پارچه به صورت نوارهاي پهن در كلاف مبل به عنوان فنر استفاده مي كنند.
3- پارچه كرباسي: پارچه اي نازك به رنگ سفيد است و از جنس پنبه كه با كيفيت و بافت مختلف وجود دارد و از آن براي پوشش زير كلاف مبل و پوشش سطح تسمه زيري و فنر كوبي شده در رويه كوبي مبل استفاده مي شود.
4-پارچه آستر: اين پارچه بيشتر براي افزايش دوام پارچه هاي با ارزش رو مبلي در زير آن و بر روي كرباس يا فوم قرار داده شده بر روي فنر يا تسمه قرار مي گيرد. دقت در انتخاب پارچه علاوه بر جنبه هاي جنسي – دوام و رنگ از جنبه به كار برون پارچه هايي كه بدن انسان ممكن است به آن ها حساسيت داشته باشد نيز داراي اهميت است.
ويژگي هاي پارچه هاي مختلف با كيفيت و مقاوم طبق استاندارد ملي ايران با شماره 892:
 
1. ثبات رنگ پارچه در برابر خشك شويي و مالش و اصطكاك و تاثير آب بر روي آن و تغيير ابعاد آن.
2. مقاومت لغزشي نخ هاي تار و پود پارچه و روش بخيه دوخت زدن به آنها.
3. مقاومت سايش تا حد پارگي و تغييرات ظاهري پارچه
4. اندازه گيري ميزان از دست دادن پرز پارچه رو مبلي پرزدار و در اثر خشك شويي و غيره .
5. تعيين ثبات رنگ پارچه ها در اثر نور طبيعي و نور مصنوعي و در برابر شست و شوي خانگي
6. مقاومت به پارگي پارچه
7. ميزان چرك پذيري قابل رويت پارچه و مبلي
8. در اين استاندارد حتي تعيين شده كه براي آماده كردن پارچه رويه كوبي مبل، فاصله دوخت از لبه پارچه بايد 5/0 + 12 ميلي متر باشد و سوزن خياطي و تراكم بخير دوخت را 1/0 + 2/3 در هر سانتي متر را تعيين كرده است.

3-1-3- چرم
انواع چرم:
1) چرم طبيعي: از پوست گاو، گوساله، اسب، بز و غيره از طريق دباغي كردن به دست مي آيد. اكثر چرمهای طبيعي مورد استفاده در رويه مبل از نوع چرم گاوي است كه به ابعاد 3×2 متر توسط كارخانه هاي مربوط تهيه و به بازار عرضه مي شود و در مواردي كه به چرم با مقاومت بيشتر وضخيمتر نياز دارند از چرم تهيه شده از پوست گاوميش استفاده مي كنند. چرم معمولاً به دو دسته چرم مرغوب براي استفاده در رويه اصلي مبل و چرم دسته دوم نامرغوب براي زير كار كه در معرض ديد نمي باشد تقسيم مي شود. در كل چرم را در درجه 1 و 2 و 3 تهيه مي كنند. چرم طبيعي رويه مبل در تمام قسمت ها بايد بدون سوراخ، خراش و تغيير رنگ باشد. معمولاً چرم درجه يك و عالي را براي پوشش مبلهاي گران قيمت و لوكس استفاده مي كنند.
2) چرم مصنوعي: براي روكش اكثريت مبلهايي كه در نمايشگاه عرضه مي شود در صورت چرمي بودن رويه آنها، از چرم مصنوعي استفاده شده است كه ممكن است از ضايعات چرم هاي طبيعي و مواد شيميايي تهيه شده باشند اين چرمها نيز به رنگ هاي مختلف به بازار عرضه مي شوند.
1-2-3- كنترل تكفيك ساخت مبل:
مبل هاي ساخته شده بنا بر فرمي كه ساخته شده اند علاوه بر وضعيت ظاهري زيبايي، رنگ، رويه مبل و تزئينات و غيره داراي اسكلت بندي و قطعات با اشكال مختلف هستند ولي عموماً در90% قطعات تشكيل دهنده ساختمان اصلي مبل كه به آن كلاف مبل گفته مي شوند مشترك هستند. مانند قيدها (جلو، پهلو، عقب)، پايه هاي جلو و عقب، تاج، دسته مبل، گوشواره و غيره كه همگي از چوب ساخته مي شوند.
قطعات چوب تشكيل دهنده مبل هر كدام بايد نيروي را تحمل كنند مثلا پايه بايدنيروي فشاري زياد وزن انسان را تحمل كند درحالي كه به دسته مبل شايد يك بيستم آن نيرو براي تحمل فشار ناشي از تكيه ساعد دست وارد نشود.
بنابراين انتخاب چوب مناست براي ساخت هر قطعه خيلي مهم است.
نكاتي كه در تكفيك ساخت مبل بايد رعايت شوند:
1. در ساخت مبل تمام قطعات از يك گونه چوب تهيه شده باشند.
2. همكشيدگي قطعات چوبي نسبت به هم رعابت شده باشند.
3. قطعاتي كه به هم متصل شده اند در نماي ظاهري از نظر الياف با هم جور و هماهنگ شده باشند.
4. تمام قطعات در محل هاي اتصال بايد كاملاً به هم درز شده باشند تا از نفوذ هواي مرطوب به داخل چوب جلوگيري شود.
5. كليه قطعات بايد به ترتيب بريده شده سپس زنديده ، سنباده و رنگ شده باشند.
6. در چسباندن اتصالات بايد از چسب مرغوب (مايع سرد يا گرم) استفاده شود تا در خلل و فرخ دو قطعه چوبي نفوذ كرده و مقاومت مكانيكي لازم را ايجاد كرده باشد.
7. همه قطعات بايد تحمل بارها و نيروهاي وارده بر آن قطعه را داشته باشند.
8. چوبهاي قيد نبايد براي افزايش طول به صورت چند تكه استفاده شوند
9. حتما در قطعات به هم چسبيده شده زمان، فشار و حرارت مورد نياز چسبندگي رعايت شود.
10. در محلهايي كه دو يا چند قطعه به هم متصل شده اند نبايد زير رنگ بتونه شده باشد.
2-2-3- دقت اتصالات خيلي هم است:
اتصالات به كار برده شده در ساخت مبل به دو صورت مي باشند:
الف) اتصالات جدانشدني مانند اتصال كم و زبانه، نيم و نيم، دوبل و غيره
ب) اتصالات جدا شدني مانند پيچ، مهره، نبشي، لولا و غيره در مبل صفحه اي 

3-3- تكنيك ساخت و استحكام رويه كوبي مبل:
اصطلاح رويه كوبي مبل به طور كلي به عمليات پارچه كش يا چرم كاري و نواركش مبل گفته مي شود كه داراي مراحل زير است:
1. نوار كشي
2. فنر بندي
3. طناب كشي
4. گوني كشي روي فنر
5. اسفنج يا فوم گذاري
6. نصب پارچه يا چرم طبيعي و مصنوعي
7. مغزي كوبي
8. نصب نوارهاي تزئيني
9. تذهيب كاري

4) كيفيت هنري مبل:
مبل استيل يا مبل هنري، صنعتي مانند مبل هاي منبت شده، خاتمكاري، معرق كاري، گره چيني، خاتم منبت، خاتم مشبك، منبت مشجر، منبت معرق، خاتم معرف و ... است كه علاوه بر وجود مسائل عنوان شده فوق الذكر در ساختمان آن ها حاوي سبك، فرم و نقش ناشي از آثار فرهنگي هر كشور است.

1-4- مبل منبت شده:
در اين مبل بايد از بهترين چوب كه محكم، بدون گره، ريز بافت و راست تار باشد استفاده شود. در كارهاي گران قيمت از چوب گردو، آبنوس، فوفل، بقم، شمشاد يا عناب استفاده مي شود و در كارهاي ارزانتر از چوبهاي افرا، چنار و راش استفاده مي شود. منبت عمقي و سطحي، منبت عمقي و سطح و مشبك، منبت سه بعدي و پيكر تراشي انجام شود.

2-4- مبل خاتم كاري شده:
اين مبل با رعابت مشخصات زير ساخته مي شود:
1- سطح چوب محلي كه خاتم بر روي آن چسبانده مي شود بايد كاملاً صاف با خشونت يك صدم بيستر باشد.
2- اتصالات بايد كاملا به يكديگر جذب و چسبيده شده و درزي بين مثلث ها و اجزا خاتم نباشد.
3- رنگ تمام چوبهاي مثلثي شكل به كار رفته شده بايد كالماً صاف و يكنواخت باشد.
4- سطح خاتم بايد صاف و عاري از هر گونه برجستگي باشد
5- در اثر بتونه كاري نبايد هيچ گونه تغييري در شكل مثلث ها به وجود آمده باشد
6- گلها قرينه و مساوي باشند
7- ساختمان خاتم در كليه قسمت هاي بكار برده شده از نظر ابعاد كاملا قرينه باشد
3-4- مبل معرق كاري شده:
معرق عبارت است از تهيه تكه هاي چوبي به صورت لايه ها ی نازك كه به صورت تزئيني طبق طراحي از قبل كشيده شده آماده و به سطح كنار يكديگر چيده مي شود كه اشكال و مناظر بديعي را به وجود مي آورد.

انواع معرق چوب به دو گروه اصلي (معرق روي چوب و معرق داخل چوب) تقسيم مي شوند مهمترين شيوه هاي معرق روي چوب شامل: رويه كوبي، جايگزيني، زمينه چوب، روكش و نازك كاري هستند.
معرق داخل چوب به نحوي است كه قطعات لايه اي تهيه شده در داخل محل هاي كنده كاري شده جايگزين مي شوند.

4-4- مبل گره چيني شده:
فن گره چيني يا گره سازي بر اساس طرح هاي منظم و اغلب نقوش و اشكال هندسي است.
گره چيني در چوب به دو شيوه منبت كاري و مشبك كاري معمول است كه امكان دارد همراه با معرق (گره چيني در معرق كاري) و يا همراه با خاتم (گره چيني در خاتم سازي) باشد.
نوعي ديگر گره چيني به نام قواره بري است كه بر اساس طرح غير هندسي ساخته شده است.
5) طراحي مبل:
1- 5- سبك هاي مبل شامل:
1- سبك ايراني با استفاده از هنر خراطي
2- سبك گوتيك
3- سبك رسانس
4- سبك هاي جديد آنتيك با تذهيب كاري و منبت كاري
5- سبك باروك كه سبك مبل خميده و قوس دار منبت كاري با گل و برگ طبيعي و پايه هاي پيچ مي باشد
6- سبك روكوكو كه در فرانسه به نام سبك لوئي پانزدهم ناميده مي شود
7- سبك مبل هاي شيندال كه در انگلستان معروف شد
8- سبك امپراطوري كه در آلمان به نام سبك كلاسيك نو با داشتن مبل هايي با كلاف ها و سطوح بيضي شناخته مي شود
9- سبك امپير
10-سبك لوئي (سبك گيسو)
11- سبك امپراطوري فرانسه
12- سبك بيدرماير (با فرمهاي ساده و بي پيرايه)


2- 5- سرويس مبلمان:
1- يك سرويس مبل پذيرايي شامل يك كاناپه سه نفره و چهار مبل يك نفره و يكمیز جلو مبل است .
2- يك سرويس مبل پذيرايي شامل يك كاناپه سه نفره و يك كاناپه دونفره و دو مبل يك نفره و يك ميز بلو مبل است
3- يك سرويس مبل پذيرايي مي تواند از يك سرويس رديف 1 يا 2 و يك ميز نهار خوري با 8 عدد صندلي نهار خوري تشكيل شده باشد
4- يك سرويس مبل پذيرايي مي تواند از يك سرويس رديف 1 يا 2 و يك ميز نهار خوري با 12 عدد صندلي نهار خوري تشكيل شده باشد
5- يك سرويس مبل پذيرايي مي تواند از يك سرويس رديف 1 يا 5 و دو ميز عسلي تشكيل شده است.
6- يك سرويس مبل پذيرايي مي تواند از يك سرويس رديف 1 يا 5 و دو ميز عسلي و دو ميز كنار مبل سفارشي نيز تشكيل شده باشد.
6) وزن مبل:
توجه به وزن مبل خيلي مهم است. اگر وزن مبل خيلي سنگين باشد علاوه بر مشكلات حمل و نقل، مدتي كه روي فررش باشد آن را از بين مي برد ولي سبكي مبل نبايد به كيفيت مبل صدمه بزند
7) قيمت مبل:
قيمت مبل بايد متناسب با وزن آن باشد
بايستي بهترين مبل ار ارزانترين قيمت را انتخاب كرد.
اندازه هاي استاندارد صندلي و مبل راحتي
ررديف نام قسمت هاي مختلف ساختمان مبل اندازه هاي بين المللي مورد قبول بر حسب CM اندازه ها ايده ال براي ايران برحسب CM
11 ارتفاع پشتي مبل راحتي (دسته دار استيل) از زمين 90 – 120 110
22 ارتفاع پشتي مبل راحتي (معمولي) از زمين 70 – 90 80 – 85
33 عمق يا عرض خارجي (پشت تا پشت) 60 – 70 65
44 عمق يا عرض داخلي (عمق نشيمن داخلي) 50 – 60 55
55 دهانه (طول پشت تا پشت جلوي مبل يك نفره دسته دار) 65 – 75 70
66 ارتفاع نشيمن (از سطح زمين تا روي تشك) 40 – 44 36
77 ارتفاع نشيمن تشك دوبل (از سطح زمين تا روي تشك) 55 – 65 48 – 55
88 ارتفاع دسته مبل از قيد نشيمن تا روي دسته 28 – 30 29
99 دهانه (طول پشت تا پشت جلوي مبل دو نفره دسته دار) 130 – 145 135
110 دهانه (طول پشت تا پشت جلوي مبل سه نفره دسته دار) (كاناپه) 180 - 190 174
111 ارتفاع پشتي صندلي نهار خوري دسته دار استيل از زمين 100 - 115 95 - 110
112 ارتفاع پشتي صندلي نهارخوري بدون دسته استيل از زمين 85 – 5/97 90 – 97
113 عمق يا عرض خارجي (پشت تا پشت) نهارخوري دسته دار 40 - 45 40 – 45
114 عمق يا عرض خارجي (پشت تا پشت) نهارخوري بدون دسته 45 - 55 45 – 50
115 دهانه (طول پشت تا پشت جلوي صندلي) نهار خوري دسته دار 50 – 5/67 50 – 65
116 دهانه (طول پشت تا پشت جلوي صندلي) نهار خوري بدون دسته 45 – 5/52 45 – 50
117 ارتفاع نشيمن (از سطح زمين تا روي تشك صندلي نهار خوري) 45 - 47 45 – 47
118 ارتفاع تا روي دسته (در صندلي نهارخوري دسته دار) 73 - 75 73 – 75
119 ارتفاع پشتي صندلي براي ميز تحرير 75 - 90 90
220 عمق يا عرض خارجي (پشت تا پشت) صندلي 55 - 60 50 – 55
221 دهانه (طول پشت تا پشت جلوي صندلي ميز تحرير) 5/52- 60 45 – 55
222 ارتفاع نشيمن (از سطح زمين تا روي كف صندلي ميز تحرير) 40 - 45 45
223 زاويه پشت مبل نسبت به كف نشيمن 95 – 100 درجه 102 درجه
224 زاويه كف مبل راحتي دسته دار شيب منفي 0 – 14 درجه 5 – 15 درجه
225 زاويه پشتي صندلي نسبت به كف افقي صندلي 93 – 95 درجه 90 – 93 درجه
226 ابعاد قيد كلاف نشيمن (ضخامت × عرض) 30 × 60 ميليمتر 30 × 60 ميليمتر
227 ابعاد قيد تشك كف و پشتي (ضخامت × عرض) 25 × 60 ميليمتر 25 × 60 ميليمتر
228 نبشي داخل كار رنديده شده و درز شده از چوب پهن برگ به ضخامت 30 ميليمتر 30 ميليمتر
229 اتصال دوبل ها از چوب به قطر 12 ميليمتر 12 ميليمتر
 



مطالب مشابه :


دکوراسیون با مبلمان استیل

هنوز هم به نظر من مبل استیل به خانه و پذیرائی زیبائی خاصی میدهد اگر چه که امروزه مردم مبلهای




مدل مبل استيل,خرید مبل دست دوم,دکوراسیون منازل ایرانی,مبل خانگی,دكوراسيون جديد منزل,

مبل راحتی - مدل مبل استيل,خرید مبل دست دوم,دکوراسیون منازل ایرانی,مبل خانگی,دكوراسيون جديد




مبل راحتي ال (L)

جهيزيه سرا - مبل راحتي ال (l) - براي كمك به انتخاب شما عروس هاي خوش سليقه مبل استيل




مبل سلطنتي پنج پر

مبل پنج پر. مبل استيل(منبتي) پنج پر ، سرويسي 9 نفره است كه شامل يك كاناپه سه نفره، 4عدد مبل تك




از مبلها

11 ارتفاع پشتي مبل راحتي (دسته دار استيل) از زمين 90 – 120 110 22 ارتفاع پشتي مبل راحتي (معمولي)




پپر و مبل هايش

خلاصه خريد شامل يك دست مبل استيل صورتي و طلايي و يك سرويس ناهارخوري سر خودش شد .




توضیحات و قیمت ها

پیراهن مبل ایران کاور - توضیحات و قیمت ها - ارائه دهنده مدرن ترین پیراهن مبل پارچه ای و ژلاتینی




برچسب :