راههای برآورده شدن حاجت

از امام باقر علیه السلام سئوال كردند: برترين عبادات كدام است؟

حضرت فرمودند:

«هيچ چيزي بهتر از درخواست حاجت از خداوند متعال نيست»

امام باقر علیه‏السلام می فرمایند

واللّه لا یُلِحُّ عبدٌ مُؤمِن علَى اللّه عز و جل فی حاجتِهِ إلاّ قضاها لَهُ

بـه خـدا سوگند هیچ بـنده مؤمنى در حاجت خود به درگاه خداوند عز و جل اصرار نورزد ، مگر آن که خداوند حاجتش را بر آورد . (الکافی : 2 / 475 / 3 منتخب میزان الحکمة : 200)

چیکار کنیم تا خداوند زود دعایمان را به اجابت برساند

پاسخ :

1-گفتن بِسم اللّهِ الرَّحمنِ الَّرحيمِ در اول دعا

2-تمجيد و ستايش خدا، پيش از دعا

3-صلوات فرستادن

روا شدن سي حاجت آخرت:

رسول خدا (ص) فرموده است:

هركس روز جمعه صد بار بر من صلوات بفرستد ، خداوند شصت حاجت او را روا كند ، سي حاجت براي دنيا وسي حاجت براي آخرت.

درميان دوصلوات:

امام صادق (ع) فرمودند:

هركه را حاجتي به خدا عز وجل باشد ، بايد با صلوات بر محمد وآلش آن را آغاز كند وسپس حاجت خود را بخواهد وباز هم در پايان ف صلوات بر محمد وآلش بفرستد زيرا خداوند عز وجل از آن كريم تر است كه دو طرف را بپذيرد وميانه را وانهد زيرا صلوات بر محمد وآلش از او محجوب نباشد.

يك صد بار صلوات:

هركس يك صد صلوات بر محم وآل محمد صلوات ودرود بفرستد  خداوند يك صد حاجت او را بر آورده سازد.

رواشدن حاجت:

از امام صادق (ع) روايت شده است كه رسول خدا(ص) فرمود: صلوات شما بر من ف باعث روا شدن حاجت هاي شماست وخدا از شما راضي كرده واعمال شما را پاكيزه مي گرداند.

ختم صلوات براي رفع حوايج:

كسي كه ميخواهد صلوات بفرستد براي معصومين يا براي رفع حواييج ويا براي رفتگان خودش ، يا ديگري به صورت زير مي تواند عمل كند:

اول به عدد صلوات كه 14 حرف است مي تواند صلوات بفرستد

دوم به عدد صلوات كه 557 مي باشد مي تواند صلوات بفرستد.

سوم اگر مي خواهد به ساحت مقدس يكي از معصومين صلوات بفرستد. مي تواند به عدد نام آن بزرگوار بفرستد ، مثلا اگر مي خواهد به ساحت امام حسين(ع) صلوات بفرستد بايد 128 مرتبه كه عدد نام آن بزرگوار است بفرستد.

چهارم اگر براي برآورده شدن حوايج ورفع گرفتاري ها وهموم وغموم باشد چون تعداد مشخص نيست بايد به عدد نام مبارك رسول الله يا به نام حضرت علي (ع) بفرستد.

پنجم اگر براي شادي روح يكي از رفتگان باشد بايد به عدد نام ان شخص (متوفي) هديه فرستاد

ختم صلوات مجرب:

از جمله ختم هاي مجرب كه براي برآورده شدن حوايج ، تاثير زياد دارد ف ختم صلوات است وآن چند نوع مي باشد:

اول آن كه از براي قضاي حاجت ودفع بليات ونجات از ناراحتي ها ورسيدن به مقاصد ومطالب ، چهارده هزار صلوات مي فرستد وهر هزار صلوات را كه تمام مي كند به ترتيب به يكي از چهارده معصوم هديه مي كند تا حضرت ولي عصر.

گشايش هفتاد حاجت اخروى 

معاوية بن عمار گويد:

امام صادق - عليه السلام - فرمود:

هر كس در يك روز، صد بار رب صل على محمد و اءهل بيته بگويد، خداوند يك صد حاجت او را برآورد و سى حاجت از آنها براى دنيا و هفتاد براى آخرت .

توسل به حضرت رسول با صلوات 

متوسل به رسول الله شويد نود و دو روز با وضو و توجه ، رو به قبله نشسته ، روزانه هزار مرتبه صلوات بفرستيد و حاجت بخواهيد.

برآورده شدن حاجت كنار قبر حضرت رسول (ص )

هر كس نزديك قبر رسول خدا - صلى الله عليه و آله - ايستاده و آيه ان الله و الملائكته را تا آخر بخواند و هفتاد مرتبه بگويد: صلى الله عليك يا رسول الله حاجتى كه دارد، بخواهد رد نمى شود.

دو ركعت نماز حاجت 

در ثلث آخر شب جمعه دو ركعت نماز حاجت بخوانيد بعد از سلام نماز صلوات بفرستيد، سپس بگوييد: بسم الله الرحمن الرحيم و صد بار صلوات بفرستيد، سه شب جمعه تكرار كنيد. حاجت روا مى شويد.

او را دريابم 

رسول خدا - صلى الله عليه و آله - مى فرمايد:

هر كه در هر صبح ده مرتبه و در هر شام ده مرتبه بر من صلوات فرستد، من او را دريابم در وقتى كه محتاج به آن باشد.

صلوات و توسل به حضرت زينب (س ) 

صلوات و توسل به حضرت زينب سلام الله عليها - يكى از پر بركت ترين و پر فيض ترين توسلات است . طريقه توسل به آن مخدره به اين صورت است كه 69 روز هر روز 69 مرتبه صلوات هديه به حضورشان گردد، بهتر است مقداری پول هم انفاق كنند.

از جمله ختومات بسيار مجرب اين كه 69 مرتبه صلوات به حضور آن مجلله (زينب كبرى ) سلام الله عليها هديه نموده و 69 تومان انفاق در راه خدا نماييد.

نحوه برآورده شدن حاجت از زبان شيخ بهايى 

شيخ بهايى مى فرمايد: هر كه را مهمى پيش آيد در بيابان خلوت چهار خط بكشد و يك خط در ميان آنها ترسيم كند و او را قبر پيامبر - صلى الله عليه و آله - فرض كند و نظر به خط مفروض نموده با اشاره به آن دوازده هزار بار بگويد: صلى الله عليك يا رسول الله حاجتش روا شود.

برآورده شدن صد حاجت 

امام صادق - عليه السلام - مى فرمايند:

هر كه صد مرتبه بگويد: يا رب صل على محمد و آل محمد حق تعالى صد حاجت او را روا گرداند.

امام باقر - عليه السلام - مى فرمايند: هر كه عصر روز جمعه بخواند:

اللهم صل على محمد و آل محمد الاءوصياء المرضيين باءفضل صلواتك و بارك عليهم باءفضل بركاتك عليه و عليهم السلام و على ارواحهم و اجسادهم و رحمة الله و بركاته حق تعالى صد هزار حاجت او را روا سازد.

پس از نماز صبح يا مغرب 

امام رضا عليه السلام فرمود: هر كس پس از نماز صبح يا نماز مغرب ، پيش ‍ از آن كه برخيزد يا با كسى صحبت كند، بگويد:

ان الله و ملائكته يصلون على النبى يا ايها الذين آمنوا صلوا عليه و سلموا تسليما. اللهم صل على محمد النبى و ذريته خداوند صد حاجت او را برآورده مى سازد: هفتاد حاجت در دنيا و سى حاجت در آخرت.

قبول شدن حاجت 

امير المؤ منين على - عليه السلام فرمودند:

من قال : ثلاث مرات اءللهم صل على محمد و آل محمد قضى الله حاجة ؛

هر كس سه بار بگويد اللهم صل على محمد و آل محمد، خدا حاجتش را روا فرمايد.

4-اقرار به گناه و تقصير

5-فروتنى در درگاه خدا با گشودن و بالابردن دستها به سوى آسمان و گريه وزارى كردن

6-خواندن دو ركعت نماز قبل از دعا

7-كوچك نشمردن دعا و بزرگ نشمردن حاجت

8-عموميت دادن به دعا يعنى براى همه دعا كردن، امام باقر(ع) می فرمایند:دعاي انسان پشت سر برادر ديني اش ، نزديکترين و سريعترين دعا به اجابت است . کافي ، ج 2 ، ص (507)

9-حسن ظن داشتن به اجابت دعا

10-دعا كردن در زمانها و احوال مناسب زمانها و احوالى كه دعا كردن در آنها، به اجابت نزديكتر است،مثلا: دعا بعد ازنمازهاى واجب، هنگام اذان، اوّل ظهر، هنگام قرائت قرآن، آمدن باران، رقّت قلب، درنماز وتر، سحرها و بعد از سپيده صبح و ....دعا كردن بويژه در سحرگاهان از اهميت خاصى برخوردار است

امام محمد باقر(ع) می فرمایند:خداوند عزوجل از میان بندگان مؤمنش آن بنده ای را دوست دارد که بسیار دعا کند ، پس بر شما باد دعا در هنگام سحر تا طلوع آفتاب ، زیرا آن ، ساعتی است که درهای آسمان در آن هنگام باز گردد و روزیها در آن تقسیم گردد و حاجتهای بزرگ بر آورده شود کافی ، ج ۲، ص (۴۷۸)

11-اصرار بر دعا. امام باقر علیه‏السلام می فرمایندواللّه لا یُلِحُّ عبدٌ مُؤمِن علَى اللّه عز و جل فی حاجتِهِ إلاّ قضاها لَهُ

بـه خـدا سوگند هیچ بـنده مؤمنى در حاجت خود به درگاه خداوند عز و جل اصرار نورزد ، مگر آن که خداوند حاجتش را بر آورد . (الکافی : 2 / 475 / 3 منتخب میزان الحکمة : 200)

12-مایوس نشدن از برآورده شدن حاجت. امام محمد باقر(ع) می فرمایند:خداوند عزوجل از میان بندگان مؤمنش آن بنده ای را دوست دارد که بسیار دعا کند ، پس بر شما باد دعا در هنگام سحر تا طلوع آفتاب ، زیرا آن ، ساعتی است که درهای آسمان در آن هنگام باز گردد و روزیها در آن تقسیم گردد و حاجتهای بزرگ بر آورده شود .کافی ، ج ۲، ص (۴۷۸)

13-وسیله قرار دادن معصومین هم یکی از راه های رسیدن به حوایج است.

خدای متعال در این زمینه هم می فرماید: “و ابتغوا الیه الوسیله” به سوی خدا از وسیله استفاده کنید

و امامان معصوم(ع) وسایل الی الله هستند

نماز حاجت:

به نقل از كتاب«مكارم»:زمانى‏كه شب به نيمه رسيد،غسل كن و دو ركعت نماز بجا آور،در ركعت اول پس از سوره حمد پانصد مرتبه سوره توحيد و همچنين در ركعت دوم پس از سوره«حمد»پانصد مرتبه سوره توحيد و آخر سوره حشر را از لو انزلنا هذا القران... تا آخر سوره،و شش آيه اول سوره حديد،و پس از آن به همان حال كه ايستاده‏اى هزار مرتبه ايّاك نعبد و ايّاك نستعين بگو،سپس نماز را به پايان برسان،و ثناى حق تعالى را بجاى آور،اگر حاجتت برآورده شد كه به مراد خود رسيده‏اى،و اگر به حاجت خود نرسيدى دوباره اين نماز را بخوان،و اگر حاجتت برآورده نشد،بار سوم‏ آن را بجا آر،ان شاء اللّه بر آورده مى‏شود.

نمازى است كه بسيارى از علما مانند شيخ مفيد و شيخ طوسى و سيّد ابن طاووس و ديگران آن را از حضرت‏ صادق عليه السّلام نقل كرده‏اند،و كيفيت آن موافق روايت سيّد چنين است:هرگاه برايت به خداى عزّ و جلّ حاجت مهمى روى‏ دهد سه روز پى‏درپى كه چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه باشد،روزه بگير،و چون روز جمعه شود غسل كن،و جامه نو و پاكيزه بپوش،و به بامى كه بلندترين‏ بامهاى خانه‏ات باشد بالا رو،و دو ركعت نماز بخوان،سپس دستها را به سوى آسمان بلند كن و بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى حَلَلْتُ بِساحَتِكَ لِمَعْرِفَتى بِوَحْدانِيَّتِكَ وَ صَمَدا نِيَّتِكَ وَ اَنَّهُ لا قادِراً عَلى قَضآءِ حاجَتى غَيْرُكَ وَ قَدْ عَلِمْتُ يا رَبِّ اَنَّهُ كُلَّما تَظاهَرَتْ نِعْمَتُكَ عَلَىَّ اشْتَدَّتْ فاقَتى اِلَيْكَ وَ قَدْ طَرَقَنى هَمُّ كَذا وَ كَذا

خدايا به خاطر معرفتم به يگانگى‏ات و بى‏نيازى‏ات به آستانت فرود آمدم و هم اينكه توانايى بر برآوردن‏ حاجتم جز تو نيست،و من دانسته‏ام اى پروردگارم هر زمان نعمتت پى‏درپى به من رسيده،نيازم به تو سخت‏تر گشته،اينك اندوه ناشى و مرا درهم كوبيده است از چنين و چنان

و به جاى چنين و چنان،حاجت خود را ذكر نمايد.

وَ اَنْتَ بِكَشْفِهِ عالِمٌ غَيْرُ مُعَلَّمٍ واسِعٌ غَيْرُ مُتَكَلِّفٍ فَاَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الَّذى وَضَعْتَهُ عَلَى الْجِبالِ فَنُسِفَتْ وَ وَضَعْتَهُ عَلَى السَّمواتِ فَانْشَقَّتْ وَ عَلى النُّجُومِ فَانْتَثَرَتْ وَ عَلَى الاَْرْضِ فَسُطِحَتْ وَ اَسْئَلُكَ بِالْحَقِّ الَّذى جَعَلْتَهُ عِنْدَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ عِنْدَ عَلِىٍّ وَ الْحَسَنِ وَالْحُسَيْنِ وَ عَلِىٍّ وَ مُحَمَّدٍ وَ جَعْفَرٍ وَ مُوسى وَ عَلِىٍّ وَ مُحَمَّدٍ وَ عَلِىٍّ وَالْحَسَنِ وَ الْحُجَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلامُ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَ اَنْ تَقْضِىَ لى حاجَتى وَ تُيَسِّرَلى عَسيرَها وَ تَكْفِيَنى مُهِمَّها فَاِنْ فَعَلْتَ فَلَكَ الْحَمْدُ وَ اِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَلَكَ الْحَمْدُ غَيْرُ جآئِرٍ فى حُكْمِكَ وَلا مُتَّهَمٍ فى قَضآئِكَ وَلاحآئِفٍ فى عَدْلِكَ

و تو به برطرف نمودنش دانايى بى‏آنكه دانشت را از ديگرى گرفته باشى،و توانايى بدون هيچ‏گونه مشقّتى،از تو مى‏خواهم به حق نامت،كه بر كوه نهادى پس‏ در هم كوبيده شد،و بر آسمانها نهادى،پس شكافته شدند،و بر ستارگان پس پراكنده شدند،و بر زمين پس گسترده شد،و از مى‏خواهم به حقى كه قرار دادى نزد محمّد(درود خدا بر او و خاندانش)و حسن و حسين و على و محمّد و جعفر و موسى و على و محمّد و على و حسن و حجّت(درود خدا بر ايشان)اينكه درود فرستى بر محمّد و اهل بيتش،و حاجتم را برآوردى،و دشوارش را آسان نمايى،و مهمّش را كفايتم كنى،پس اگر عنايت كردى تو را ستايش،و اگر مرحمت نفرمودى باز هم تو را ستايش،كه تو در حكم خود ستمكار نيستى،و در داورى‏ات منتهمّ نمى‏باشى،و در عدالتت ستم‏كننده نيستى.

صورت خود را به زمين مى‏چسبانى و مى‏گويى:

اَللّهُمَّ اِنَّ يُونُسَ بْنَ مَتّى عَبْدُكَ دَعاكَ فى بَطْنِ الْحُوتِ وَ هُوَ عَبْدُكَ فَاسْتَجَبْتَ لَهُ وَ اَنَا عَبْدُكَ اَدْعُوكَ فَاسْتَجِبْ لى

خدايا به درستى كه يونس بن متّى بنده‏ات،تو را در شكم ماهى‏ خواند،و او بنده تو بود،پس دعايش را مستجاب نمودى،و من بنده توام،تو را مى‏خوانم،دعايم را مستجاب كن.

شيخ كفعمى در كتاب‏ بلد الأمين براى رفع حاجت بسيار مهمّ فرموده:اين كلمات را در كاغذى بنويسد،و در اب بيندازد:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ مِنَ الْعَبْدِ الذَّليلِ اِلَى الْمَوْلىَ الْجَليلِ رَبِّ اِنّى مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَ اَنْتَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ صَلَّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَاكْشِفْ هَمّى وَ فَرِّجْ عَنّى غَمّى بِرَحْمَتِكَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ

به نام خدا كه رحمتش بسيار و مهربانى‏اش هميشگى است،از بنده خوار،به سوى مولاى بزرگوار،پروردگارا به من بدحالى رسيده و تو مهربان‏ترين مهربانانى،به حق محمّد و خاندانش،درود فرست بر محمّد و خاندانش،و اندوه مرا برطرف كن‏ و غم مرا بگشا،اى مهربان‏ترين مهربانان.

از كتاب«دعوات»راوندى نقل شده:حضرت سجّاد عليه السّلام به مردى رسيدند كه در خانه مرد ديگرى نشسته بود،به‏ او فرمود:براى چه در خانه اين ستمكار جبّار نشسته‏اى؟گفت:به جهت محنت و شدّتىّ كه بر من عارض شده،فرمود:برخيز تا من تو را به درى راهنمايى كنم كه بهتر از در اوست،و به جانب ربّى كه براى تو از او نيكوتر است،پس دست او را گرفت، و تا مسجد پيامبر صلى اللّه عليه و آله آورد و فرمود:رو به قبله آر،و دو ركعت نماز بخوان،آنگاه خدا را ثنا بگو،و بر رسول خدا صلى اللّه عليه و آله صلوات‏ فرست،و آخر سوره«حشر»،و شش آيه اول سوره حديد،و دو آيه‏اى كه در سوره«آل عمران»است بخوان،سپس حاجت‏ خود را از خدا بخواه،كه به تو عطا مى‏فرمايد.جناب راوندى فرموده:شايد دو آيده،آيه «قل الّلهمّ مالك الملك» باشد تا بغير حساب [سوره آل عمران،آيات 27-26].علامه مجلسى فرموده است:شايد آيه قل اللّهم باشد و آيه شهد اللّه انّه .از حضرت امير مؤمنان عليه السّلام روايت شده:هرگاه يكى از شما رفع حاجتى را قصد كند،صبح پنجشنبه در طلب‏ آن بيرون رود،و هنگامى كه از منزل بيرون مى‏رود آخر سوره ال عمران،و اية الكرسى،و سوره انّا انزلناه و سوره‏ حمد را بخواند،زيرا رفع حوائج دنيا و آخر در اينهاست.

 

مرحوم شیخ عباس قمی در كتاب شریف مفاتیح الجنان می فرماید:در تحفةالزّائر است که از حضرت صادق‏علیه السلام منقول است که هرگاه‏ تو را حاجتى بسوى خداى تعالى باشد یا از امرى خائف و ترسان باشى در کاغذى بنویس: بِسْمِ‏اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ،

اَللّهُمَّ اِنّى‏ اَتَوَجَّهُ اِلَیک، بِاَحَبِّ الْأَسْمآءِ اِلَیک، وَاَعْظَمِها لَدَیک، وَاَتَقَرَّبُ وَاَتَوَسَّلُ

 

اِلَیک بِمَنْ اَوْجَبْتَ حَقَّهُ‏ عَلَیک بِمُحَمَّدٍ وَعَلِىٍّ، وَفاطِمَةَ وَالْحَسَنِ وَالْحُسَینِ، وَعَلِىِّ بْنِ

 

‏ الْحُسَینِ، وَمُحَمَّدِ بْنِ عَلِىٍّ، وَجَعْفَرَ بْنِ مُحَمَّدٍ، وَمُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ، وَعَلِىِّ بْنِ مُوسى‏،

 

وَمُحَمَّدِ بْنِ عَلِىٍّ، وَعَلِىِّ بْنِ مُحَمَّدٍ، وَالْحَسَنِ بْنِ‏ عَلِىٍّ، وَالْحُجَّةِ الْمُنْتَظَرِ، صَلَواتُ اللَّهِ

 

عَلَیهِمْ اَجْمَعینَ، اکفِنى‏ کذا وَکذا: به نام خداى بخشاینده مهربان خدایا من به تو رو کنم به محبوبترین نامها در پیشگاهت و بزرگترین آنها در نزدت و تقرب و توسل جویم بدرگاهت بوسیله کسانى‏که حقشان را بر خود واجب کردى (یعنى) به محمد و على و فاطمه و حسن و حسین و على بن‏ الحسین و محمد بن على و جعفر بن محمد و موسى بن جعفر و على بن موسى و محمد بن على و على بن محمد و حسن بن‏ على و حجت منتظر - که درودهاى تو بر همه ایشان باد - کفایت کن مرا از چنین و چنان‏.

یعنى حاجت خود را ذکر کنى پس رقعه را به‏پیچ و دربندقه‏اى از گِل‏بگذارد و درمیان آب‏جارى یا چاهى بینداز که ‏حق‏ تعالى‏ بزودى‏ فرج‏کرامت ‏فرماید.{مفاتیح الجنان}

وقتی در کاری عاجز شدیم، وقتی غم و اندوه گریبانمان را گرفت، وقتی ناامیدی از هر سو به ما هجوم آورد، وقتی از همه چیز و همه کس خسته شدیم و وقتی کارد به استخوانمان رسید، چه کنیم؟ چگونه به درگاه خدا دعا کنیم تا زنگار از دلمان بزداید؟ امام علی‌بن موسی‌الرضا(ع) برای این درد نسخه‌ای نافع دارد.

 

شاید بسیاری از افراد ندانند که چطور و چگونه باید دعا کرده و خواسته خود را از خداوند متعال طلب کنند. امام علی‌بن موسی الرضا(ع) این موضوع را با دعاهای نورانی خود به ما می‌آموزد.

 

آن حضرت در یکی از دعاهای خود چگونگی درخواست برای برطرف شدن غم و اندوه را آموزش می‌دهند. ایشان می‌فرمایند: هر که غم و اندوهی دارد، دو رکعت نماز به جا آورد و در هر رکعت یک بار سوره حمد و ۱۳ بار سوره قدر را بخواند و هنگامی که از نماز فارغ شد، به سجده برود و بگوید:

 

«اللّهم یا فارج الهمّ و کاشف الغمّ، و مجیب دعوة المضطرّین، و رحمان الدّنیا، و رحیم الاخرة، صلّ علی محمد و آل محمد، و ارحمنی رحمة تُطفِیءُ بها عنّی غضبک و سخطک، و تُغنینی بها عمّن سِواک»

 

خداوندا! ای گشاینده و زداینده (ابرهای) حزن و اندوه و ای برطرف کننده غم و ای اجابت‌کننده دعای انسان‌های مضطر و بیچاره و ای بخشاینده در دنیا، و بسیار مهربان در آخرت، بر محمد و آل محمد درود و رحمت فرست، و بر من رحم کن، رحمتی که به وسیله آن خشم و نارضایتی‌ات نسبت به من را خاموش سازی و مرا از غیر خودت بی‌نیاز کنی.

 

سپس گونه راست خود را به زمین چسبانده و بگوید:

 

«یا مُذلّ کل جبار عنید، و یا معزّ کلّ ذلیل، قد وحقّک بلغ المجهود منّی فی امر "کذا"، ففرّج عنّی.» ای ذلیل‌کننده هر متکبر سرکش و ای عزیزکننده هر خوار و ذلیلی، قسم به حق خودت که حقیقتاً درباره "فلان کار" سختی و مشقّتم به نهایت شدت رسیده (کارد به استخوانم رسیده)، پس گشایشت را نصیبم فرما!

 

سپس گونه چپ خویش را به زمین چسبانده و مانند همان عبارت را بگوید، آنگاه پیشانی را به زمین بچسباند و مانند آن عبارت را بگوید، که در این صورت خداوند سبحان غم و اندوه او را بزداید و حاجتش را برآورد.

از حضرت جواد عليه السّلام روايت شده:براى گشايش امر به خواندن اين دعا مداومت كن:

يا مَنْ يَكْفى مِنْ كُلِّشَىْءٍ وَلايَكْفى مِنْهُ شَيْى ءٌ اِكْفِنى ما اَهَمَّنى

اى كه كفايت كند از هرچيز و كفايت نكند از او چيزى كفايت كن مرا در آنچه مهمّ است

‏ از حضرت سجاد عليه السّلام نقل شده:به فرزند خود مى‏فرمود:اى پسرك من،هرگاه به يكى از شما مصيبتى برسد،يا حادثه‏اى بر او فرود آيد، وضوى كامل بگيرد،و دو ركعت-يا چهار ركعت-نماز بخواند،و در آخر آن بگويد:

يا مَوْضِعَ كُلِّ شَكْوى وَ يا سامِعَ كُلِّ نَجْوى وَ يا شاهِدَ كُلِّ مَلاٍَ وَ يا عالِمَ كُلِّ خَفِيَّةٍ وَ يا دافِعَ ما يَشآءُ مِنْ بَلِيَّةٍ يا خَليلَ اِبْراهيمَ وَ يا نَجِىَّ مُوسى وَ يا مُصْطَفِىَ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ اَدْعُوكَ دُعآءَ مَنِ اشْتَدَّتْ فاقَتُهُ وَ قَلَّتْ حيلَتُهُ وَ ضَعُفَتْ قُوَّتُهُ دُعآءَ الْغَريبِ الْغَريقِ الْمُضْطَرِّ الَّذى لايَجِدُ لِكَشْفِ ما هُوَ فيهِ اِلاّ اَنْتَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ

اى جايگاه هر شكايت،اى شنواى هر راز،اى حاضر در هر انجمن،اى داناى هر نهان،اى‏ دور كننده هرچه از بلا كه بخواهد،اى دوست ابراهيم،اى سخنگو با موسى،و اى برگزيننده محمّد(درود خدا بر او و خاندانش)تو را مى‏خوانم خواندن كسى‏كه ندارى‏اش سخت گشته،و چاره‏اش كم شده،و نيرويش سست گشته،دعاى‏ غريب غريب درمانده،كه براى برطرف شدن آنچه در اوست،كسى را جز تو نمى‏يابد،اى مهربان‏ترين مهربانان‏

به درستى كه اين دعا را احدى نمى‏خواند،مگر آن‏كه حق تعالى حادثه را از او ان شاء اللّه برطرف مى‏كند.دهم:از حضرت صادق عليه السّلام‏ نقل شده:براى رفع اندوه و غم غسل مى‏كنى،و دو ركعت نماز مى‏خوانى،و مى‏گويى:

يا فارِجَ الْهَمِّ وَ يا كاشِفَ الْغَمِّ يا رَحْمنَ الدُّنْيا وَالاْخِرَةِ وَ رَحيمَهُما فَرِّجْ هَمّى وَاكْشِفْ غَمّى يا اَللَّهُ الْواحِدُ الاَْحَدُ الصَّمَدُ الَّذى لَمْ يَلِدْ وَ لَمْ يُولَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُ كُفُواً اَحَدٌ اِعْصِمْنى وَ طَهِّرْنى وَ اذْهَبْ بِبَلِيَّتى

اى گشاينده اندوه،و اى برطرف كننده غم،اى بخشايشگر دنيا و آخرت،و رحيم هر دو جهان،اندوهم را بگشا،و غمم را برطرف كن،اى خداى يگانه يكتاى بى‏نياز كه نزاده،و زاده نشده،و احدى همتايش نبوده‏ است،مرا نگهدار و پاك كن و بلايم را ببر.

و اية الكرسى و معذتين[سوره‏هاى ناس و فلق]را بخوان.

روايت شده:براى رفع اندوه،صد مرتبه در سجده مى‏گويى:

يا حَىُّ يا قَيُّومُ يا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ بِرَحْمَتِكَ اَسْتَغيثُ فَاكْفِنى ما اَهَمَّنى وَلا تَكِلْنى اِلى نَفْسى

اى زنده،اى پا برجا،معبودى جز تو نيست،به رحمتت فريادخواهى مى‏كنم،از آنچه مرا به اندوه برده كفايتم كن،و به خوشتنم وامگذار

از موسى بن جعفر عليه السّلام نقل شده:به سماعه فرموده:اى سماعه هروقت براى تو،نزد خدا حاجتى پيش آمد بگو:

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ عَلِي فَاِنَّ لَهُما عِنْدَكَ شَاْناً مِنَ الشَّاْنِ وَ قَدْراً مِنَ الْقَدْرِ فَبِحَقِّ ذلِكَ الْشَّاْنِ وَ بِحَقِّ ذلِكَ الْقَدْرِ اَنْ تُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلْ بى كَذا وَ كَذا

خدايا از تو مى‏خواهم به حق محمّد و علىّ،به درستى كه براى آنها نزد تو شأنى از شأنها،و مقامى از مقامهاست،پس به حق آن شأن،و به حق آن مقام،اينكه بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستى،و با من‏ چنين و چنان كنى.

دعای مختصر برای حوائج دنیا وآخرت 

 

 


مطالب مشابه :


روا شدن حاجت

روا شدن حاجت 1 اگر دعای زیر را در روز چهار شنبه آخر سال بنویسید تا چهار شنبه سال دیگر محتاج به




جهت روا شدن حاجت

دعاها و اذکار الهی - جهت روا شدن حاجت - وبلاگ انواع دعا و ذکر و خواص ایات قران کریم و مطالب




روا شدن حاجت

irantehran - روا شدن حاجت - learning در روز یک شنبه یا پنج شنبه دعای زیر را بعد از نماز صبح 1000 بار




حاجت روا شده ها

دعاهای بسیار مجرب برای حاجت (ازدواج) - حاجت روا شده ها - دعاها و ختومات و نمازهای بسیار مجرب




حاجت خواستن

و حاجت بخواهد روا می‌شود. به جهت برآورده شدن حوائج، به جهت برآورده شدن حوائج،




راههای برآورده شدن حاجت

فضائل و مناقب اهل البیت (ع) - راههای برآورده شدن حاجت - در ارتباط با سخنان و سیره و روش اهل




برای روا شدن حاجات

دعاهای بسیار مجرب برای حاجت (ازدواج) - برای روا شدن حاجات - دعاها و ختومات و نمازهای بسیار




دعاها و تعویضاتی که دیگران نتیجه گرفتند

راي برآورده شدن حاجت بسيار مجرب است كه اين آيه را به خواست خدا طي سه روز حاجت او روا مي




برآورده شدن حاجات

===== برآورده شدن حاجت ساعت ۱٢:٤٦ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/۱٠/۱٦ فرماید و حاجت دیگر را روا




برچسب :