همه چیز در مورد تونل توحید تهران

همه چیز در مورد تونل توحید تهران.. به نقل از سایت تونل توحید 

پزشکی و سلامتی بهترین هدیه و بهترین برای کادو دادن ... زیبایی دکوراسیون و تزئینات منزل شما 

tohid093837-218.jpg

همه چیز درباره تونل توحيد

 بزرگ‌ترين تونل شهري ايران در شرايطي گشايش مي‌يابد كه با توجه به ترافيك سنگين و نياز شديد بخشي از شهر به اتصال 2بزرگراه چمران و نواب صفوي، پروژه تونل توحيد داراي 2رشته تونل مجاور هم ( دو قلو ) و هر رشته داراي 3باند رفت و برگشت به طول 2136 متر است.

اين در حالي است كه اتصال اين دو بزرگراه (از ميدان توحيد تا ميدان جمهوري) تا سال 1377 بلاتكليف بود، اما با توجه به حساسيت، ترافيك سنگين و نياز شديد شهر به اتصال اين دو بزرگراه، شهرداري تهران در سال 1377 اقدام به انتخاب مشاور براي مطالعه و بررسي اتصال اين دو بزرگراه كرد، در همين راستا در اواخر سال 1385 پيمانكار انتخاب و در 29/3/86 رسما عمليات اجرايي پروژه تونل توحيد شروع شد.

اين در حالي است كه با احتساب و برنامه زمان‌بندي شده، پروژه بايد در مدت 29 ماه از زمان عقد قرارداد اجرا، تكميل و بهره‌برداري شود كه همين مدت زمان تعيين شده براي انجام اين پروژه بزرگ با اين موقعيت مكاني و ويژگي‌هاي استثنايي، يك ركورد كم نظير در جهان براي كشور است. از ويژگي‌هاي خاص، مهم و منحصر به فرد اين پروژه، بايد به تلاقي تونل با خط 2و4 مترو اشاره كرد.

اين در شرايطي است كه در روند حفاري، تونل توحيد گاهي با ناپايداري خاك به‌ويژه در شمال شفت ميدان توحيد مواجه شده است كه اين امر كندي عمليات اجرا را در برداشته و همچنين در طول مسير حفاري به معارضاني از جمله لوله‌هاي آب شرب، تاسيسات شهري، رشته‌هاي متعدد قنات، كانال‌هاي فاضلاب و غيره برخورد كرده كه با تمهيدات لازم و دقت، موانع را رفع و روند اجرا درحال پيشروي است.

براي اجراي اين پروژه 6 كارگاه اصلي در نقاط مختلف: 1- رمپ شمالي، ابتداي خيابان باقر خان 2- ميدان توحيد 3- نيايش، بين توحيد و آزادي 4- تقاطع خيابان آزادي و توحيد 5- ميدان جمهوري 6- تقاطع خيابان آذربايجان با نواب، به اضافه حدود 30 جبهه كاري در محل مستقر و فعال هستند.

از نكات بارز و قابل اهميت ديگر، توانمندي فني و تجربي 3هزار و 400 نفر پرسنل اجرايي در تونل توحيد و استفاده از 708 دستگاه تجهيزات سبك و سنگين مدرن درروند اجراي پروژه است.

در احداث و تجهيزات مورد استفاده در تونل توحيد از تكنولوژي و دانش فني و مهندسي روز بهره گرفته شده كه از جمله شامل 70 عدد جت‌فن، 11 اگزوز فن براي تهويه وخروج هواي آلوده و ورود هواي تازه به تونل، ژنراتورهاي اختصاصي و اضطراري برق كه درصورت قطع برق تهران و شبكه سراسري به‌صورت خودكار برق تونل را همواره روشن نگه دارد و جبران قطع برق كند و تأمين روشنايي استاندارد و پيش‌بيني تنظيم نور طبيعي بيرون و نور مصنوعي داخل تونل (عدم‌خيرگي )، تعبيه شبكه‌هاي فاضلاب و همچنين نصب بيش از 3هزار شمع و بيش از 25هزار قطعه بتني و نصب سيستم هوشمند و محاسبه دقيق و مقاوم‌سازي‌ تونل در مواجهه با زلزله و تكان‌هاي تخريبي ناشي از گسل‌هاست.

 


تونل توحيد نخستين بزرگراه شمال به جنوب تهران است كه 2 بزرگراه شهيد چمران و شهيد نواب صفوي را به يكديگر متصل خواهد كرد.
با بهره‌برداري از تونل توحيد، مشكل ترافيك در حدفاصل تقاطع خيابان باقرخان و بزرگراه شهيد چمران و خيابان آذربايجان و بزرگراه شهيد نواب صفوي رفع مي‌شود كه صرفه‌جويي در مصرف بنزين و كاهش آلودگي‌‌هاي هوا، صوتي و بصري را نيز به دنبال خواهد داشت.

مشخصات تونل توحيد


نوع: دوقلو
طول: 2136متر
شيب متوسط طولي تونل: 4 درصد
تعداد خطوط عبوري از هر باند: 3
عرض خارجي: 30 متر
حداكثر عمق از سطح: سی و یک و نیم  متر

شرایط کلی قرارداد


كارفرما: سازمان مهندسي و عمران شهر تهران
مدیریت طرح: شرکت مدیریت راهبردی ابنیه مهندسی ( مرام )
پیمانکار: شرکت ساختمانی پرلیت
 
 
اطلاعات قراردادي پروژه 


مدیریت طرح: شرکت مدیریت راهبردی ابنیه مهندسی ( مرام (
پیمانکار : شرکت ساختمانی پرلیت
تاریخ انعقاد قرارداد ( ابلاغ ):21/3/86
تاریخ تحویل زمین:  28/3/86
تاریخ شروع واقعی: 29/3/86

 
 
شرح كلي پروژه 


اجرای 2 رشته تونل مجاور یکدیگر ( دوقلو ) جهت اتصال بزرگراه چمران به بزرگراه نواب شامل 3 باند رفت و 3 باند برگشت و احداث مسیر دسترسی و پیاده‌روی اضطراری در طرفین تونل با گاباری عبوری هر تونل به ابعاد 5 در11متر با رمپ و لوپ‌ها و دسترسی‌های مورد نیاز در ابتدا و انتهای تونل با تمام امکانات و تأسیسات مکانیکی و برقی مورد نیاز بر اساس شرح خدمات و در قالب قرارداد EPC .


بخش‌هاي مختلف پروژه


-1 کارگاه رمپ شمالی از پايین پل گیشا تا ابتدای خیابان باقرخان

-2 کارگاه میدان توحید
-3 کارگاه نیایش مابین میدان توحید و تقاطع آزادی
-4 کارگاه تقاطع خیابان آزادی
-5 کارگاه میدان جمهوری
-6 کارگاه تقاطع خیابان آذربایجان با نواب

 
 
مشخصات فني پروژه  


این تونل با 2 پرتال از شمال خیابان باقرخان تا خیابان آذربایجان در بزرگراه نواب احداث می‌شود و شامل 6 کارگاه جهت انجام بخش‌های مختلف پروژه است. عملیات بازگشايی 2 رمپ ورودی و خروجی تونل از اهمیت بالايی برخوردار است به طوری که تأثیر عمده‌ای بر وضعیت ترافیک منطقه خواهد داشت. تلاقی تونل با خطوط مترو باعث شده تا مطالعات فنی در سطح بالایی انجام پذیرد. از کارگاه‌هايی که در اولویت تجهیز و شروع فعالیت بودند می‌توان به کارگاه‌های رمپ شمالی و میدان توحید و میدان جمهوری و تقاطع آزادی اشاره كرد. مسیر انحراف ترافیک شمال باقرخان با وجود معارض متعدد ملکی و تأسیساتی از اهمیت ویژه‌ای جهت عملیاتی شدن فعالیت‌های اصلی برخوردار است.

مزایای احداث تونل توحید


كاهش نياز به رفع معارض ملكي و تاسيسات شهري، ارتقاي عملكرد كريدور شهيد چمران _ شهيد نواب در شبكه معابر شهر تهران از جاده دسترسي به بزرگراه، افزايش سرعت اجراي پروژه و  در نتيجه تسريع در بهره‌برداري از آن، كاهش زمان سفرهاي درون شهري، ترافيك عبوري به علت افزايش متوسط سرعت حركت وسايل نقليه و تسهيل در دسترسي‌هاي محلي، كاهش مصرف سوخت وسايل نقليه و جلوگيري از هدر رفتن سوخت، افزايش ايمني عبور و مرور و در نتيجه كاهش حوادث، تصادفات و جرايم ترافيكي، كاهش آلودگي محيط زيست اعم از صوتي و هوايي، كاهش استهلاك وسايل نقليه و هزينه‌هاي نگهداري و تامين قطعات يدكي، بالا رفتن امنيت فكري و كاهش اضطراب شهروندان مزایای احداث تونل توحید.این تونل از شمال خیابان باقرخان تا خیابان آذربایجان در بزرگراه شهيدنواب‌صفوي احداث می‌شود تا شمال به جنوب تهران را متصل کند. شرکت مدیریت راهبردی ابنیه مهندسی (مرام) مجری پروژه تونل توحید است.
 شرکت ساختمانی پرلیت پیمانکار این پروژه است و رتبه‌های زیر را دارد:


رتبه 1 آب
رتبه 1 راه‌وترابری
رتبه 1 ابنیه
رتبه 1 تأسیسات
رتبه 2 صنعت  
رتبه 5 اکتشافات زیرزمینی

 

Qalibaf-inter22888.jpg

دکتر قالیباف در گفت‌وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع‌رسانی تونل توحید: در تاریخ کشور تونل توحید بزرگ‌ترین پروژه شهری به حساب می‌آید/هیچ‌گاه تونلینگ را متوقف نخواهیم کرد/براي رسالتمان ناملایمات و سختی‌ها را به جان می‌خریم

شهردار تهران در گفتگوي اختصاصي با پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد با اشاره به افتتاح اين تونل در روز عيد غدير خم تونل توحيد را به عنوان يكي از نيازهاي ضروري تهران بر شمرد و افزود: با این حجم عملیاتی می‌توان ادعا کرد در تاریخ فعالیت شهرداری، تونل توحید از نظر هزینه صرف شده، سرعت پیشرفت کار، مسائل فنی، کیفیت طراحی، شرایط ایمنی و میزان عملیات عمرانی بی‌نظیر بوده و بزرگ‌ترین پروژه شهری پایتخت به حساب می‌آید.


پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد - آیا پروژه‌ای مانند تونل توحید را از لحاظ ابعاد عملیات عمرانی و مباحث فنی و مهندسی می‌توان با سازه برج میلاد مقایسه کرد؟ از نظر شما کدام یک از این طرح‌ها را می‌توان بزرگ‌ترین پروژه شهری تهران دانست؟

دكتر قاليباف : مقایسه این‌چنینی و به این شکل از جهت مسائل فنی درست نیست، چراکه برج میلاد یک پروژه منحصر به فرد بوده و در کشور دومی ندارد. درواقع برج میلاد را فقط می‌توان با سایر برج‌های مخابراتی دنیا مقایسه کرد، اما تونل توحید به لحاظ سازه‌ای یک کار تونلی محسوب شده که مورد مشابه دارد. البته با این حجم عملیاتی می‌توان به یقین ادعا کرد در تاریخ فعالیت شهرداری‌های کل کشور، تونل توحید از نظر هزینه صرف شده، سرعت پیشرفت کار، مسائل فنی، کیفیت طراحی، شرایط ایمنی و میزان عملیات عمرانی بی‌نظیر بوده و بزرگ‌ترین پروژه شهری پایتخت به حساب می‌آید.

پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد - با توجه به مشکلات عدیده‌ای که ساخت تونل توحید دربرداشت، آیا شهرداری تهران باز هم در ساخت تاسیسات و سازه‌های زیرزمینی مثل گذشته مشتاق و مصر خواهد بود؟

دكتر قاليباف : در دنیا نگاه مدیران امور شهری به افزایش میزان آسایش و رفاه مردم در کلانشهرها معطوف است و یکی از شاخصه‌های اندازه‌گیری آسایش شهروندان، میزان سازه‌های زیرسطحی است. این تاسیسات شامل تونل‌های حمل و نقلی یا همان مترو، شبکه جمع‌آوری فاضلاب، شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحي، کانال‌ها و ... بوده و هرگاه زیرسطح یک شهر به اندازه کافی و استاندارد ساخته شده باشد، زندگی و حمل و نقل در روی سطح شهر به آسانی صورت خواهد پذیرفت.

مشکل شهر تهران این است که زیر سطح آن هیچگاه ساخته نشده است، اما ما مصمم بوده و هستیم که استانداردهای روز دنیا را در مورد پایتخت اعمال کنیم. به طور مثال با احداث 350 کیلومتر شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی، میزان آب‌گرفتگی معابر نسبت به سال‌های نه چندان دور گذشته بسیار کمتر شده و در حوزه آبگیری سطح شهر، آرامش بیشتری نصیب حال شهروندان شده است، ضمن اینکه ترافیک ناشی از آب‌گرفتگی‌ها هم کاهش پیدا کرده است. با توضیحاتی که ارائه شد باید گفت ما هیچ‌گاه مبحث «تونلینگ» را در شهر تهران متوقف نخواهیم کرد و با علم به مشکلات احتمالی موجود، به رسالتی که داریم فکر کرده و جهت رفاه حال تهرانی‌ها، ناملایمات و سختی‌ها را به جان می‌خریم.

پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد - برخی‌ها معتقدند کار ساخت پروژه‌های مشابه این‌چنینی در کشورهای اروپایی که از تجربه و تکنولوژی بالاتری در امر تونل‌سازی نسبت به ایران برخوردار هستند حداقل پنج تا شش سال طول می‌کشد و اینکه شهرداری تهران از قبل قول اتمام تونل توحید در 29 ماه را داده، نوعی به جان خریدن مشکلات و ناملایمات احتمالی است. درواقع می‌شد زمان بیشتری را برای افتتاح طرح در نظر گرفت تا مورد انتقادات برخی‌ها واقع نشود اينطور نيست ؟

دكتر قاليباف : در خارج از کشور عمدتا احداث پروژه هاي این‌چنینی جزو نیازهای فوری و به روز مردم نبوده و آنها از مدت‌ها پیش فضاهای زیرسطحی ضروری و الزام‌آور خود را ساخته‌اند. بنابراین اگر امروز پروژه‌ای در قالب تونل‌سازی در این قبیل کشورها صورت می‌پذیرد، براساس نیازهای روز شهروندان نبوده و تعیین زمان پنج الی شش ساله مشکلی برای سایر بخش‌ها ایجاد نمی‌کند، اما در کشور ما بحث ساخت فضاهای زیرسطحی یک نياز ضروري بوده و در این بخش عقب‌ماندگی تاریخی داریم.

مثلا همین پروژه توحید قرار بوده 35 سال پیش به صورت پل روگذر صورت پذیرد که به دلایل مختلف انجام نشده و امروز یک نیاز فوری به حساب می‌آید، ضمن اینکه پروژه‌های شهری هرچه سریع‌تر در زمان کوتاه‌تر به بهره‌برداری برسند، از جهت هزینه ساخت مقرون به صرفه‌تر بوده و راحتی شهروندان را دربرخواهد داشت. در همین پروژه تونل توحید ما مجبور شدیم بخشی از مسیر حرکت جنوب به شمال بزرگراه نواب را مسدود کنیم که هرچه زودتر پروژه خاتمه یابد. این مسیر هم سریع‌تر باز شده و مشکلات کمتری برای شهروندان ایجاد می‌شود. البته امروز مردم تهران با درک درستی که از پروژه‌های این‌چنینی دارند، کمتر از دید انتقادی به مسئله نگاه می‌کنند و معدود شاکیان طرح متوجه بخش‌های سیاسی است. با این حال جا دارد برای چندمین بار اعلام کنم تونل توحید صاحب رکوردهای کم‌نظیری در مقوله تونل‌سازی آن هم در دنیا بوده و اینکه مثلا در یک روز 2500 متر مکعب بتن مسلح و نه بتن معمولی در جریان پیشرفت جبهه‌های کاری مختلف تونل ریخته می‌شود، واقعا قابل توجه و تامل‌برانگیز است. این در حالی است که در مقوله سدسازی که کار از شرایط بسیار ساده‌تری برخوردار است، حداکثر میزان بتن‌ریزی در طول روز 1500 تا 1600 متر مکعب است.

پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد - عمده مشکلات مربوط به این پروژه چه بود؟

دكتر قاليباف : رفع معارضین تاسیساتی و ملکی و تجهیز کارگاه‌ها از جمله مراحل سخت پروژه بود که زمان زیادی از ما گرفت، اما در طول طرح نیز استقرار 5200 نفر کارگر و فراهم ساختن محل استراحت برای آنان واقعا دشوار بود. این میزان جمعیت به اندازه ساکنان یک شهرک بوده و اداره کردن، اسکان دادن و رفع مایحتاج آنان کاری اساسی را می‌طلبید که خوشبختانه انجام شد. البته سال‌های پیش مشکل تامین سیمان، آرماتور، ورود تجهیزاتی چون جت‌فن‌ها به دلیل تحریم اقتصادی وجود داشت که به مرور زمان بر همه آنها غلبه کردیم.

پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد - تمرکز روی پروژه تونل توحید باعث کند شدن روند کار در سایر پروژه‌ها نشده است ؟

دكتر قاليباف : شما هیچ پروژه‌ای را در سطح شهر تهران نمی‌بینید که متوقف شده و یا سرعت آن کاهش یافته باشد، کما اینکه ما تونل صدر، نیایش و تونل امیرکبیر را در طول ساخت تونل توحید آغاز و پل روشندلان را نیز افتتاح کرده‌ایم. اما قبول دارم که سرعت کار در تونل توحید بیش از سرعت پیشرفت سایر پروژه‌های شهری بوده و دلیل آن هم گماردن سه شیفت کارگر در جبهه‌های کاری مختلف پروژه تونل توحید بوده است نه کم‌کاری در سایر پروژه‌های شهری. درواقع اولویت ما در حال حاضر اتمام مراحل ساخت تونل توحید است چراکه اهمیت آن بسیار زیاد بوده و با اتصال بزرگراه‌های چمران و نواب به یکدیگر، مشکلات ترافیکی عدیده‌ای را از روی دوش تهران برمی‌دارد.

پايگاه اطلاع‌رساني تونل توحيد - در مجموع از مراحل پیشرفت پروژه راضی هستید؟

دكتر قاليباف : پیشرفت کار در مجموع خوب بوده و ما انشاءالله روز عید غدیر خم، عیدی مناسبی به مردم تهران خواهیم داد، اما در مجموع هیچگاه نمی‌توان ادعا کرد پروژه‌های این‌چنینی با رضایتمندی صددرصدی همراه است، چراکه برخی مشکلات غیر قابل پیش‌بینی و نیز محدودیت‌های ناخواسته، شرایط کار را سخت کرده و مسیر پیشرفت پروژه را با فراز و نشیب‌هایی همراه می‌سازد.
*************************************************

شهرداري تهران در ساخت تونل توحيد ركورد زد

خبرگزاري فارس: شهردار تهران گفت: تونل توحيد در قياس با ساير كشورها يكي از بزرگترين پروژه‌هاي شهري است.

A0533014.jpg

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس محمد باقر قاليباف امروز قبل از افتتاح رسمي تونل توحيد توسط مردم، در جمع خبرنگاران درباره آثار اجتماعي تونل توحيد گفت: از زماني كه در شهر تهران زندگي مي‌كنم و امروز نيز در سمت شهردار تهران هستم مهمترين دغدغه مردم ترافيك و آلودگي هواست.
به گفته قاليباف يكي از بزرگترين وظايف شهرداري تهران و شوراي اسلامي شهر تهران رفع مشكلات شهروندان است.
وي با اشاره به اينكه يكي از مشكلات در تهران ترافيك است، افزود: توسعه زيرساخت‌ها در زمينه حمل و نقل عمومي يكي از اقدامات مهم براي رفع مشكل ترافيك است.
شهردار تهران اضافه كرد: تونل توحيد مي‌تواند مشكلات روحي و رواني كه به مردم از طريق ترافيك وارد مي‌شود را برطرف كند.
قاليباف با اشاره به اينكه ترافيك خيابان جمهوري، زنجان، ميدان توحيد بسيار زياد است، گفت: با افتتاح تونل توحيد اين گره كور ترافيكي برطرف مي‌شد.
به اعتقاد شهردار تهران تونل توحيد از آلودگي صوتي و هوا كاسته و همچنين صرفه‌جويي وقت را براي شهروندان به دنبال دارد.
قاليباف با اشاره به اينكه در طراحي تونل توحيد با دهانه 35 متر و جنس زميني كه در اين محدوده به دليل قنات‌ها وجود دارد مشكلات زيادي در ساخت اين تونل داشتيم، گفت: اما خوشبختانه اين تونل امروز آماده بهره‌برداري است.
به اعتقاد قاليباف تونل توحيد فراز و نشيب نداشت، فراز و نشيب به خاطر حساس بودن موضوع بود و اينكه تجربه عمراني اينچنيني وجود نداشت.
وي افزود: تونل توحيد در بعد زمان و كيفيت ركورد زده است.
به اعتقاد شهردار تهران اين ركورد را نبايد با كارهاي گذشته مقايسه كرد.
قاليباف با بيان اينكه هر اتفاقي كه در كشور رخ مي‌دهد با قبل از انقلاب مقايسه مي‌كنيم گفت: نبايد اين گونه باشد، هر اتفاقي كه رخ مي‌دهد را بايد با ساير كشورها مقايسه كنيم.
قاليباف تاكيد كرد: تونل توحيد در قياس با ساير كشورها يكي از بزرگترين پروژه‌ها است

************************************

 

قاليباف،شهردار تهران در مراسم تجليل از دست اندركاران تونل توحيد

محمد باقر قالیباف شهردار تهران در مراسم تجلیل از کارگران، دست اندرکارن و سازندگان تونل توحید با بیان اینکه حجم عملیات در این پروژه در تمام ابعاد سه برابر تونل رسالت است گفت: اگر می خواستیم در ساخت تونل توحید مانند تونل رسالت پیش برویم باید این پروژه ٣٠ سال زمان می برد تا ساخته شود اما با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش و کوشش دست اندرکاران توانستیم حدود ٢٩ ماه عملیات اجرایی احداث را انجام دهیم.

شهردار تهران در مراسم تجلیل از کارگران، دست اندرکارن و سازندگان تونل توحید که همزمان با شب عیدغدیر برگزار شد با بیان این مطلب اظهار کرد: در هر مقطع و زمانی، صبح و شب، زمستان و تابستان، روزهای تعطیل و غیر تعطیل، ایام حزن و اندوه و اعیاد که به بازدید از تونل توحید رفتم کارگران و دست اندکاران با تلاش بسیار زیاد و عشق، سخت مشغول کار بودند و به جرات می گویم همان فرهنگ دفاع مقدس که در طول جنگ تحمیلی بارها احساسش کردیم، در ساخت این پروزه عظیم و مهم تهران دیده می شد.

وی تصریح کرد: برای ساخت تونل توحید با این سرعت ، دقت و صحت زیاد، اشخاص زیادی برای رفاه و آسایش شهروندان زحمت کشیدند که بر دستان تک تک این افراد که بی نام و نشان به شهر و شهروندان خدمت کردند بوسه می زنم.

شهردار تهران با بیان اینکه برخی افراد با کم محبتی در مورد این پروژه اظهار نظر کردند گفت: به نظر ما مردم بهتر از هرکس دیگر می توانند در مورد کارهای صورت گرفته قضاوت کنند و آنها در قضاوتشان منصف هستند. به واقع برای ساخت تونل توحید اوج تلاشی که باید صورت گرفته و به  مسائل اقتصادی،  مسائل فنی، موضوعات ایمنی و مسائل مربوط به زیبایی از هرجهت  توجه ویژه شده است.

وی با بیان اینکه پروژه تونل توحید که با چنین وحدت وهمدلی ای اجرا شده است، از هر جهت به عنوان یک افتخار برای مدیریت شهری در این دوره و بقیه دوره ها باقی می ماند، گفت: من مهندس نیستم و خود را صاحب نظر نمی دانم اما نوع کارم به گونه ای بوده که در کشور در سالیان گذشته، چه در دوران جنگ و چه پس از آن در بسیاری از پروژه های ملی دخیل بوده ام و در حوزه تونل سازی نیز در بسیاری از پروژه های مهم به نوعی درگیر بودم و در مدیریت این پروژه ها نقش داشتم.

وی ادامه داد: پروژه تونل توحید در بعضی زمینه ها با توجه به اینکه در محیط درون شهری بوده، رکوردی ماندگار در دقت، سرعت و صحت به جا گذاشته است و با پروژه های دیگر قابل قیاس نیست.

دکتر قالیباف خاطر نشان کرد:  پروژه تونل توحید پروژه ای است که در چند روز متوالی، هر روز بیش از ٢٥٠٠ متر مکعب بتن‌ریزی مسلح درآن صورت گرفته است، که چنین حجم کاری در پروژه های دیگر وجود نداشته است.

شهردار پایتخت با بیان اینکه سرعت و دقت بالای ساخت تونل توحید در حالی بوده است که این پروژه در محیط شهری قرار داشته و کارگاه های این پروژه در وسط شهر بود است، گفت: تونل توحید افتخار بزرگی برای مهندسین کشور ما محسوب می شود.

وی با تاکید براینکه من به دنبال پاسخ دادن به بعضی از افراد نیستم، زیرا این افراد با حرف های من قانع نمی شوند و اصلا من به دنبال قانع کردن آنها نیستم و هرآنچه می گوییم برای تنویر افکار عمومی است گفت: در شهرداری تهران بر این امر مفتخریم که این حق را به مردم شهر دادیم که از مدیریت شهری بپرسند پروژه ها کی آغاز می شوند و کی به پایان می رسند.

دکتر قالیباف تاکید کرد: در واقع ما خود را متعهد می دانیم که کارمان را شفاف کرده و پاسخگوی شهروندان باشیم و این را حق مردم می دانیم که از ما سوال کنند، زیرا خود را خدمتگزار مردم می دانیم و شعار هم نمی دهیم. کار و عملکرد، خود مشخص کننده است و با مردم سخن می گوید.

وی ادامه داد: تونل رسالت ١١ سال طول کشید تا به بهره‌برداری برسد، ولی کسی این حق را برای خود قائل نبود که بپرسد چرا این پروژه اینقدر زمان برد و یا چرا برج میلاد حدود ١٢ سال زمان برد تا تکمیل شود.

شهردار تهران گفت: زمانی که ما برج میلاد را تحویل گرفتیم از نظر ریالی حدود ٣٤ درصد و از نظر فیزیکی پروژه حدود ٤٧ درصد پیشرفت داشت که اگر می خواستیم طبق همان روال گذشته پیش برویم ١٤ یا ١٥ سال دیگر شهروندان باید همچنان برج میلاد را نیمه کاره و به صورت یک میله بتنی در شهر می دیدند.

وی با بیان اینکه حجم عملیات تونل توحید در تمام ابعاد سه برابر تونل رسالت است، اظهار کرد: اگر می خواستیم در ساخت تونل توحید مانند تونل رسالت پیش برویم باید این پروژه ٣٠ سال زمان می برد تا ساخته شود. اما با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش و کوشش دست اندرکاران توانستیم حدود ٢٩ ماه عملیات اجرایی احداث را انجام دهیم، حال اگر   بهره برداری عمومی از تونل چند روزی دیرتر شود، ما از شهروندان عذر خواهی می کنیم، اما بدهکار آن گروهی نیستیم که کارشان را در معرض دید مردم نمی گذارند و این حق را برای مردم قائل نیستند.

قالیباف ادامه داد: حداقل ٣ سال است می خواهند اعلام کنند بعضی پروژه ها  کی به پایان می رسد یعنی تنها زمان اعلام اتمام پروژه سه سال زمان برده، حال اگر زمان را هم بگویند معلوم نیست در چه زمانی پروژه محقق می شود، اما در این میان یک پروژه بزرگ مانند تونل توحید اگر چند روز تاخیر داشته باشد گاه برخوردهای نادرستی می شود.باف شهردار تهران در مراسم تجلیل از کارگران، دست اندرکارن و سازندگان تونل توحید با بیان اینکه حجم عملیات در این پروژه در تمام ابعاد سه برابر تونل رسالت است گفت: اگر می خواستیم در ساخت تونل توحید مانند تونل رسالت پیش برویم باید این پروژه ٣٠ سال زمان می برد تا ساخته شود اما با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش و کوشش دست اندرکاران توانستیم حدود ٢٩ ماه عملیات اجرایی احداث را انجام دهیم.

شهردار تهران در مراسم تجلیل از کارگران، دست اندرکارن و سازندگان تونل توحید که همزمان با شب عیدغدیر برگزار شد با بیان این مطلب اظهار کرد: در هر مقطع و زمانی، صبح و شب، زمستان و تابستان، روزهای تعطیل و غیر تعطیل، ایام حزن و اندوه و اعیاد که به بازدید از تونل توحید رفتم کارگران و دست اندکاران با تلاش بسیار زیاد و عشق، سخت مشغول کار بودند و به جرات می گویم همان فرهنگ دفاع مقدس که در طول جنگ تحمیلی بارها احساسش کردیم، در ساخت این پروزه عظیم و مهم تهران دیده می شد.

وی تصریح کرد: برای ساخت تونل توحید با این سرعت ، دقت و صحت زیاد، اشخاص زیادی برای رفاه و آسایش شهروندان زحمت کشیدند که بر دستان تک تک این افراد که بی نام و نشان به شهر و شهروندان خدمت کردند بوسه می زنم.

شهردار تهران با بیان اینکه برخی افراد با کم محبتی در مورد این پروژه اظهار نظر کردند گفت: به نظر ما مردم بهتر از هرکس دیگر می توانند در مورد کارهای صورت گرفته قضاوت کنند و آنها در قضاوتشان منصف هستند. به واقع برای ساخت تونل توحید اوج تلاشی که باید صورت گرفته و به  مسائل اقتصادی،  مسائل فنی، موضوعات ایمنی و مسائل مربوط به زیبایی از هرجهت  توجه ویژه شده است.

وی با بیان اینکه پروژه تونل توحید که با چنین وحدت وهمدلی ای اجرا شده است، از هر جهت به عنوان یک افتخار برای مدیریت شهری در این دوره و بقیه دوره ها باقی می ماند، گفت: من مهندس نیستم و خود را صاحب نظر نمی دانم اما نوع کارم به گونه ای بوده که در کشور در سالیان گذشته، چه در دوران جنگ و چه پس از آن در بسیاری از پروژه های ملی دخیل بوده ام و در حوزه تونل سازی نیز در بسیاری از پروژه های مهم به نوعی درگیر بودم و در مدیریت این پروژه ها نقش داشتم.

وی ادامه داد: پروژه تونل توحید در بعضی زمینه ها با توجه به اینکه در محیط درون شهری بوده، رکوردی ماندگار در دقت، سرعت و صحت به جا گذاشته است و با پروژه های دیگر قابل قیاس نیست.

دکتر قالیباف خاطر نشان کرد:  پروژه تونل توحید پروژه ای است که در چند روز متوالی، هر روز بیش از ٢٥٠٠ متر مکعب بتن‌ریزی مسلح درآن صورت گرفته است، که چنین حجم کاری در پروژه های دیگر وجود نداشته است.

شهردار پایتخت با بیان اینکه سرعت و دقت بالای ساخت تونل توحید در حالی بوده است که این پروژه در محیط شهری قرار داشته و کارگاه های این پروژه در وسط شهر بود است، گفت: تونل توحید افتخار بزرگی برای مهندسین کشور ما محسوب می شود.

وی با تاکید براینکه من به دنبال پاسخ دادن به بعضی از افراد نیستم، زیرا این افراد با حرف های من قانع نمی شوند و اصلا من به دنبال قانع کردن آنها نیستم و هرآنچه می گوییم برای تنویر افکار عمومی است گفت: در شهرداری تهران بر این امر مفتخریم که این حق را به مردم شهر دادیم که از مدیریت شهری بپرسند پروژه ها کی آغاز می شوند و کی به پایان می رسند.

دکتر قالیباف تاکید کرد: در واقع ما خود را متعهد می دانیم که کارمان را شفاف کرده و پاسخگوی شهروندان باشیم و این را حق مردم می دانیم که از ما سوال کنند، زیرا خود را خدمتگزار مردم می دانیم و شعار هم نمی دهیم. کار و عملکرد، خود مشخص کننده است و با مردم سخن می گوید.

وی ادامه داد: تونل رسالت ١١ سال طول کشید تا به بهره‌برداری برسد، ولی کسی این حق را برای خود قائل نبود که بپرسد چرا این پروژه اینقدر زمان برد و یا چرا برج میلاد حدود ١٢ سال زمان برد تا تکمیل شود.

شهردار تهران گفت: زمانی که ما برج میلاد را تحویل گرفتیم از نظر ریالی حدود ٣٤ درصد و از نظر فیزیکی پروژه حدود ٤٧ درصد پیشرفت داشت که اگر می خواستیم طبق همان روال گذشته پیش برویم ١٤ یا ١٥ سال دیگر شهروندان باید همچنان برج میلاد را نیمه کاره و به صورت یک میله بتنی در شهر می دیدند.

وی با بیان اینکه حجم عملیات تونل توحید در تمام ابعاد سه برابر تونل رسالت است، اظهار کرد: اگر می خواستیم در ساخت تونل توحید مانند تونل رسالت پیش برویم باید این پروژه ٣٠ سال زمان می برد تا ساخته شود. اما با برنامه ریزی های صورت گرفته و تلاش و کوشش دست اندرکاران توانستیم حدود ٢٩ ماه عملیات اجرایی احداث را انجام دهیم، حال اگر   بهره برداری عمومی از تونل چند روزی دیرتر شود، ما از شهروندان عذر خواهی می کنیم، اما بدهکار آن گروهی نیستیم که کارشان را در معرض دید مردم نمی گذارند و این حق را برای مردم قائل نیستند.

قالیباف ادامه داد: حداقل ٣ سال است می خواهند اعلام کنند بعضی پروژه ها  کی به پایان می رسد یعنی تنها زمان اعلام اتمام پروژه سه سال زمان برده، حال اگر زمان را هم بگویند معلوم نیست در چه زمانی پروژه محقق می شود، اما در این میان یک پروژه بزرگ مانند تونل توحید اگر چند روز تاخیر داشته باشد گاه برخوردهای نادرستی می شود.


مطالب مشابه :


تزئین سکه عید غدیر

تزئین سکه عید فکر میکنم برای عید غدیر عده ای از دوستان سکه هدیه میدهند و دوست دارند که




تزئین سکه عید غدیر ۳

تزئین سکه عید غدیر ۳ آنها را به صورت ایستاده نگه دارید و یک طرف سیم مفتول را برای نگه داشتن




اسکناس برای عید غدیر

این اسکناس هم برای کادو دادن خیلی جالب است اگر بتوانید درست کنید و روز عید غدیر تزئین کیک




همه چیز در مورد تونل توحید تهران

از کارگران، دست اندرکارن و سازندگان تونل توحید که همزمان با شب عیدغدیر برای ساخت تونل




پیامک های تبریک عید غدیر خم آبان 91

مدل هایی از تزئین سفره هايي كه پول ای از اس ام اس هایی برای تبریک عید غدیر در




مونوگرافی روستای پارسا

خاک که یکی ازمهم ترین منابع طبیعی وازعوامل اصلی سکونت گزینی برای پول دِنی تزئین




برچسب :