بوئین میاندشت کجاست؟؟
منطقه بوئین میاندشت دارای پنج قوم گرج،ترک،لر،ارامنه وفارسی زبان می باشد و کمتر شهری این خصوصیت را داراست که پنج قوم در کنار هم زندگی کنند.این منطقه نیز از مناطق گرجی نشین ایران محصوب می شود.
این منطقه قدمتی بالغ بر 400 سال را داراست.
عمده ترین منبع اقتصادی و در آمد مردم منطقه از راه کشاورزی ،دامداری،قالی بافی،صنایع کوچک اولیه و خدمات اداری است.
این شهرستان دارای دو شهر بویین میاندشت(مرکز شهرستان) و افوس می باشد و پنج دهستان (گرجی،ییلاق،سردسیر،کرچمبوشمالی و کرچمبو جنوبی) و مشتمل بر 43 روستا و جمعیتی بالغ بر 33000 نفر که نیمی در شهر و نیمی دیگر در روستا ساکن هستند می باشد.
اماکن متبرکه این منطقه عبارتند از 1- امامزاده ابراهیم و عبدالله (ع): در مرکز شهر بقعه ای وجود دارد که مدفن امامزادگان ابراهیم و عبدالله (ع) از نوادگان امام موسی کاظم(ع) که پذیرای زائران بیشماری می باشد.
2- امامزادگان ابراهیم و عبدالله و احمد (ع): بقعه در افوس واقع شده که مدفن سه تن از نوادگان امام موسی بن جعفر می باشد.
3- بقعه مهزیار: این بقعه در محله ششجوان واقع گردیده که آرامگاه شیخ حسن مهزیار که به نقلی از یاران نواب اربعه حضرت مهدی(عج) می باشد.
از مناطق و تفرج گاههای این منطقه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- روستای زرنه: تنها روستای ارمنی نشین کشور است که محل زندگی برادران و خواهران عیسوی مذهب می باشد و دارای کلیسایی زیبا و قدیمی می باشد.
2- پارک جنگلی: که بر روی تپه ای در شرق و مشرف به شهر می باشد و دارای محیطی مفرح و پذیرای مسافران و عاشقان طبیعت است.
3- پل تاریخی و آبشار نوغان: بر روی رودخانه قم رود (انار بار) پل تاریخی وجود دارد که به پل نوغان معروف است.در امتداد این رود خانه به سمت شمال آبشاری بسیار زیبایی وجود دارد که مسافران را به سوی خود می خواند.
4- سرچشمه و سد افوس: در منتهی الیه جنوبی شهر افوس تعداد بیشماری چشمه های جوشان از دل کوه جاری است که رودخانه ای بسیار زیبا را بوجود آورده است.این رودخانه در پایان مسیر خود به دریاچه سد خاکی می ریزد و محیطی مفرح و جالب می باشد. وجود چشمه های فراوان،مزارع زیبا،مراتع سرسبز و دره های ژرف و چشم اندازهای دلنواز زیبایی طبیعت این شهر را صد چندان نموده است.
5- پوشش گیاهی: به لحاظ موقعیت آب و هوایی،دارای پوشش گیاهی بسیار متنوع بوده و دارای 7500 هکتار مرتع می باشد.گیاهانی از جمله گون – ریواس – لاله های واژگون – شقایق وحشی – انواع گلهای وحشی – زرشک و گیاهان دارویی کاسنی – بابونه – بومادرون – شیرین بیان – آویشن – پونه – تره کوهی و ..... در این منطقه یافت می شود.
6- آب و هوا: آب و هوای کوهستانی با 60 درجه اختلاف تابستان های بسیار معتدل و زمستان های سرد و برفی از مشخصه های این منطقه می باشد.
7- چمنزار های مزرعه کوراغلی: در منتهی الیه روستای هندو کش مزارع و چمنزار های بسیار زیبایی وجود دارد که با عبور رودخانه قم رود از آن به سمت شهرستان گلپایگان،زیبایی خاصی به خود گرفته است و می توان شاهد مرغزارهای و انواع گلهای رنگارنگ و حیواناتی چون خرس – بز کوهی – کل – کبک و ..... بود.
8- سرچشمه آغچه: در منتهی الیه روستای آغچه سرچشمه ای بسیار زیبا وجود دارد که رودخانه حاصل از این سرچشمه از باغها و بیشه های بسیار زیادی عبور و محیطی دل انگیز را برای گذراندن یک روز مفرح در کنار اعضای خانواده و دوستان،فراهم آورده است.
9- بیشه های خلعت پوشان: ازجمله مناطق بسیار جالب و دیدنی بیشه ها و لاله زار های خلعت پوشان است.این بیشه ها دارای پوشش گیاهی بسیار متنوع و گلهای وحشی زیبا و بیشماری همچون شقایق وحشی – لاله های واژگون – زنبق وحشی ...... می باشد.همچنین حیوانات و پرندگانی از قبیل خرس – کل – بز کوهی – کبک و...... در این مناطق یافت می شود.
10- مراتع – تپه ها و بیشه زار های ماهورستان: وجود بیشه های پراکنده و کوهستانهای سر به فلک کشیده – مرغزار ها – انواع گلهای وحشی – و حیواناتی مثل خرس – گراز – بز کوهی – روباه و.... از جاذبه های گردشگری این منطقه محسوب می شود.
11- رودخانه دره حوض: از سمت شرق به غرب روستای دره حوض در جریان است.این منطقه به واسطه وجود درختان و بوته گلهای وحشی و چمنزار های زیبا،محیطی بسیار مفرح برای پذیرایی از مسافران فراهم آورده است.
مطالب مشابه :
دانشگاه پیام نور بویین میاندشت
دانشگاه پیام نور بویین میاندشت - شدن بوئین میاندشت. دانشگاه پیام نور بویین
دانشگاه پیام نور شهرستان بویین میاندشت
دانشگاه پیام نور شهرستان بویین میاندشت رسانه تکنولوژی بوئین میاندشت. افوس
گزارش فعالیت های دانشگاه پیام نور بویین و میاندشت
گزارش فعالیت های دانشگاه پیام نور بویین و میاندشت بوئین میاندشت. دانشگاه پیام نور
انتصاب رئیس جدید دانشگاه پیام نور بویین میاندشت
انتصاب رئیس جدید دانشگاه پیام نور بویین میاندشت بوئین میاندشت. دانشگاه پیام نور
ایستگاه فرهنگ
دانشگاه پیام نور بوئین دفتر پیشخوان خدمات دولت بوئین میاندشت(آقای زالی) * ქართლოს *
کمبود امکانات بهداشتی بویین میاندشت
خبرگزاری بویین میاندشت دانشگاه پیام نور. گزارش کامل از روند شهرستان شدن بوئین میاندشت.
بوئین میاندشت کجاست؟؟
منطقه بوئین میاندشت دارای پنج قوم گرج،ترک،لر،ارامنه وفارسی دانشگاه پیام نور بوئین
پیگیری شهرستان شدن بوئین میاندشت
که قضیه شهرستان شدن بوئین میاندشت حل شده و تا قبل از سفر دانشگاه پیام نور بوئین
استخدام
دانشگاه پیام نور. گزارش کامل از روند شهرستان شدن بوئین میاندشت. جشن بزرگ شهرستان
واحد های پیام نور پذیرش کننده رشته اقتصاد در اصفهان
دانشگاه پیام نور آران و دانشگاه پیام نور بوئین میاندشت: دانشگاه پیام نور
برچسب :
دانشگاه پیام نور بوئین میاندشت