مصاحبه با رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد (فوتونیک)

 

و از همان وقت برای کارشناسی ارشد خواندید؟
تقریباً بله . اما به طور جدی از مهر ماه شروع کردم
.

 

سال قبل کنکور شرکت نکردید؟

چرا. مجاز هم شدم اما چون فرصت نکرده بودم که بخوانم، رتبه ام زیاد خوب نبود.

 

چه انگیزه ای برای ادامه تحصیل داشتید؟

از همان ابتدا که این رشته را انتخاب کردم، با انگیزه ادامه تحصیل وارد شدم، با این که رشته های مهندسی را هم می توانستنم انتخاب کنم. به علاوه حداقل در رشته ما با مدرک کارشناسی نمی توان کار خاصی انجام داد و همچنین تفاوت لیسانس و فوق لیسانس آن زیاد است و تازه با مطالبی که شخص در ارشد یاد می گیرد کارشناسی اش هم کاربردی تر می شود، با اینکه مدتش هم کمتر است.

 

از نحوه مطالعه، تعداد ساعات و مکان آن بگویید.

 همان طور که گفتم من فارغ التحصیل بودم و درس دانشگاه نداشتم در نتیجه  روزی حداقل 7-8 ساعت درس می خواندم. بیشتر به کتابخانه دانشگاه خودمان یا کتابخانه هایی که محیطی آرام برای مطالعه داشتند، می رفتم . تا عصر درس می خواندم و تقریباً از ساعت 6به بعد در اختیار خودم بود که چه کاری انجام دهم. به همین دلیل روزی که کنکور دادم اصلاً احساس خستگی نداشتم. ساعات مطالعه ام البته نزدیک کنکور بیشتر شد چون می خواستم مباحثی که در آزمون های آزمایشی جامع اول مطرح شده بود، دوره کنم و تست بزنم.

 

برنامه ریزی درسی داشتید؟ با چه برنامه ای پیش می رفتید؟

بله، برنامه ریزی را خودم انجام می دادم. به این صورت که در کنکورهای آزمایشی نصیر شرکت کرده بودم و فاصله هر کنکور سه هفته بود .از بعدازظهر جمعه ای که از کنکور آزمایشی می آمدم برای این سه هفته برنامه می ریختم. و سعی می کردم خوب با آن جلو بروم چون اگر عقب می ماندم بعداً فرصت نمی شد که آن مطالب را بخوانم. موفق هم بودم چون پیش از ثبت نام در کنکورهای آزمایشی نصیر برنامه کنکور های آزمایشی چند موسسه دیگر را نیز بررسی کرده بودم یا خیلی فشرده بودند یا برخی دروس را خوب پوشش نمی دادند. اما برنامه نصیر حداقل در رشته ما سال گذشته حد اعتدال را رعایت کرده بود.

 

به صورت جزیی تر از برنامه آن سه هفته بگویید.

دو هفته اول مطالب درسی را خوب مطاله می کردم، هرجا را که در کنکور قبلی ضعیف بودم دوباره می خواندم و هفته آخر هم تست می زدم

 

خود کنکورهای آزمایشی چه طور بود؟

 اوایل جزو ده نفر اول بودم بعداً رتبه ام بین یک تا سه می شد و در آخرین آزمون جامع هم رتبه ام یک شد که تاثیر خوبی روی روحیه ام داشت.

 

از چه کتاب ها یا کلاس هایی استفاده می کردید؟

کلاس های زبان آقای گل‌افروز را می‌رفتم که ایشان درس و تست را فکر می‌کنم از کتاب پوران پژوهش کار می‌کردند. در درس مغناطیس کتاب میلفورد ، در الکتریسیته و مغناطیس هالیدی جلدسوم، کوانتوم گاسیوویچ و گرانیر و کتاب فیزیک انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان که به نسبت کتاب های دیگر کم غلط تر است، مطالعه می کردم. برای تمام این دروس کتاب های تست راهیان ارشد را هم حل می کردم.

 

در طول دوره ای که برای کنکور می خواندید، فعالیت فوق برنامه ای هم داشتید؟

با یکی از اساتید دوره کارشناسی ام در کارهای تحقیقی همکاری می کردم. در کارهای فرهنگی دانشگاه هم شرکت داشتم.

 

در کنکور اصلی چه احساسی داشتید؟

 راستش قبل از کنکور زیاد استرس نداشتم، فقط دعا می کردم که هر چیزی که خوانده ام بتوانم جواب بدهم. نگران سوال ها نبودم چون اگر آزمون سخت بود برای همه سخت بود و اگر هم آسان بود که باز برای همه این طور بود. سوال های فوتونیک خیلی سخت تر از سال گذشته بود، اگر در این 5-4 سالی که کنکور فوتونیک آمده به سیر سوال ها نگاه کنید می بینید هر سال سوالات سخت تر می شود و اصلاً با سال گذشته نمی شود مقایسه کرد.

 

فقط کنکور فوتونیک را دادید یا در کنکور فیزیک هم شرکت کردید؟

فیزیک هم شرکت کردم و رتبه ام در این رشته 500شد. البته یک ساعت آخر را نتوانستم استفاده کنم. چون به شدت دچار معده درد شدم که اصلاً سابقه نداشت و به نظرم به خاطر استرس ناشی از سختی سوالات زبان که در ابتدای دفترچه بود، این اتفاق افتاد و من با شناختی که از خودم در کنکورهای آزمایشی داشتم، فکر می کردم  70الی 80درصد سوالات را درست بزنم که متاسفانه این طور نشد. علاوه برآن کوانتوم را هم اصلاً نتوانستم حل کنم.

 

در این رشته کدام دانشگاه ها پذیرش دارند؟

 در تهران دانشگاه های شهید بهشتی و دانشگاه علم و صنعت ، که  من دانشگاه شهید بهشتی را که 18 نفر پذیرش دارد، انتخاب  کرده ام.

 

درصدهایتان در فوتونیک، یادتان هست؟

زبان عمومی و تخصصی:41 درصد، مغناطیس 45درصد، کوانتوم 33درصد، فیزیک مدرن 20درصد، الکترونیک سفید

 

یعنی اصلاً وقتی برای الکترونیک نگذاشتید؟

خیر، می دانید که رشته فوتونیک رشته ای با ماهیت میان رشته ای فیزیک و برق است. در نتیجه الکترونیکی که در کنکور ارشد می آید در سطح بچه های الکترونیک است نه الکترونیکی که دانشجویان فیزیک می گذرانند و من حتی اگر می خواندم مطمئن نبودم با وقتی که می گذارم بتوانم به همان نسبت به تست ها جواب بدهم. در نتیجه سعی کردم اصلاً وقتی را صرف آن نکنم و حقیقتاً هم اگر کسی که فیزیک خوانده روی مغناطیس و کوانتوم سرمایه گذاری کند، بدون الکترونیک هم نتیجه دلخواه را می گیرد. چون بچه های الکترونیک هم کوانتوم را زیاد نمی زنند.

 

چه عواملی در موفقیتتان نقش داشته است؟

فکر می کنم پیوسته خواندنم نقش موثری داشت، باعث می شد نه از درس فاصله بگیرم، نه از خواندن خسته شوم و ضمناً به تفریحاتم در حد معمول هم می رسیدم.

 

چه توصیه ای برای داوطلبان دارید؟

1- به نظرم کسانی که از نظر مفاهیم مشکل دارند، باید زودتر از مهر یعنی تابستان شروع کنند اگر می خواهند کلاس بروند به نظرم از همان زمان اقدام کنند، بهتر است. چون دوستانی داشتم که مهر تازه به کلاس رفتند، قبل از آن هم شروع نکرده بودند و طبیعتاً وقت هم کم آوردند.2- بچه هایی که فقط به هدف فوتونیک می آیند باید حواسشان باشد که سطح سوالات هرسال بالاتر می رود و با سوال های سال قبل نباید خود را بسنجند، ضمناً ظرفیت پذیرش هم در این رشته کم است مثلاً اگر کسی در رشته دیگری رتبه 120 بیاورد این رتبه خوبی حساب بشود اما در فوتونیک این طور نیست.3- داوطلبان باید روی درس زبان از قبل وقت بگذارند، این طور نباشد که بعد از چند آزمون آزمایشی و درصد کم درس زبان، تازه به فکر تقویت زبان باشند. مثلاً زبان امسال با سال قبل تفاوت داشت و افرادی که خیلی از خودشان توقع داشتند (مثل خود من) برایشان مثل یک شوک بود. بعد هم همین توقع باعث شد سوالات زیادی را غلط جواب بدهم چون فکر می کردم باید تعداد بیشتری سوال جواب بدهم.4- هر سال برای فیزیک مدرن، از کتابی که در این زمینه معروف است، تست می آید. دراین کتاب از تمام مباحثی که در لیسانس می خوانیم نکته وجود دارد. چون کتاب حجیمی است همه نمی توانند تمام کنند و ضمن اینکه حتی از جاهایی که فکر نمی کنید هم سوال داده می شود.

 

نکته آخر؟

نقش خانواده ام هم در تشویق و ایجاد شرایط برای موفقیت من در کنکور خیلی زیاد بود. مصاحبه های شما با نفرات برتر برای من خیلی انگیزه ایجاد می کرد و راستش به همین دلیل خودم برای مصاحبه آمدم.

 

ممنون از اینکه وقت خود را در اختیار ما قرار دادید

این دفعه برای مصاحبه سراغ یکی از رتبه های برتر فیزیک رفتم. ندا حافظ خیابانی- متولد 1362 - رتبه 18 فوتونیک و رتبه 86 فیزیک امسال را کسب کرده است. در دانشگاه خواجه نصیر با او قرار مصاحبه ای گذاشتم . با آرامش و صمیمی به سوالاتم پاسخ داد که چکیده این مصاحبه پیش روی شما خوانندگان محترم است. امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.

دوران تحصیل در مدرسه را چه‌طور بود؟ خوب بود، معدلم هیچ وقت از 19 پایین تر نمی شد، چون به درس خواندن علاقه داشتم، درسها را عمقی می خواندم، نه اینکه حفظ کنم .

رشته کارشناسی شما چه بود؟ من با رتبه حدود 3800 در کنکور سال 80، در دانشگاه خواجه نصیر در رشته فیزیک گرایش حالت جامد پذیرفته شدم.

به خاطر علاقه در دبیرستان این رشته را انتخاب کردید؟ نه، من در ابتدا اصلاً علاقه ای به رشته ام نداشتم. برای اینکه در رشته ای که دوست داشتم – مهندسی کامپیوتر- نمی توانستم قبول شوم ، این رشته را انتخاب کردم. اما الان به این رشته (مهندسی کامپیوتر)علاقه ای ندارم.

با این رتبه نمی‌شد در رشته مهندسی کامپیوتر درس بخوانید؟ در شهرهایی غیر از تهران می شد، اما من به علت وابسته بودن به خانواده ام نمی خواستم در جای دیگری درس بخوانم. و احساس می کنم آدم وقتی در شهر دیگری درس بخواند، دو سالی طول می کشد تا به محیط عادت کند و ممکن است نتواند خوب درس بخواند. ضمناً خیلی ها معتقدند دانشگاههای تهران سطح علمی بالاتری دارند و جو رقابتی در آن ها وجود دارد.

پس چرا این رشته را در مقطع کارشناسی ارشد می‌خواهید ادامه دهید؟ بعد از اینکه وارد این رشته شدم، تقریباً از ترم دوم ، به بعد به این رشته علاقه مند شدم. به علاوه علوم پایه، base تمامی رشته هاست . الان از اینکه احساس می کنم شرایط طوری شد که من این رشته را انتخاب کردم ، خیلی خوشحالم.

از وضعیت تحصیلیتان در دوره کارشناسی برایمان بگویید. ترم اول و دوم معدلم 14 می شد. دلیلش هم این بود که من شاید زیاد به رشته ام علاقه نشان نمی دادم. ضمن اینکه مدل درس خواندن را نمی دانستم ، درس خواندن برای دانشگاه خیلی با مدرسه تفاوت دارد، چون منابع مشخصی وجود ندارد. البته از سال بالایی ها می پرسیدم، اما تا خودت جدی نخواهی درس بخوانی، نمی توانی انتظار موفقیت داشته باشی. اما از ترم های بعدی که تلاش جدی کردم، معدلم 16 و 17 شد و معدل کلم هم بالای 16 شد.

دوران دانشجویی فعالیت‌هایی (علمی، ورزشی و ...) داشتید؟ بله، اگر بخواهم از قبل از دانشجویی شروع کنم و برایتان بگویم، من دوران دبیرستان، زبان انگلیسی ام را در آموزشگاهی می خواندم، موفق به گرفتن مدرک FCE هم شدم. در همین زمینه هم تدریس کرده ام. یک ترم هم فیزیک درس دادم. به نظرم فعالیت در دو زمینه ورزش و موسیقی هم خیلی خوب است که از نظر ورزشی، من به بدمینتون والیبال علاقه دارم. در انجمن علمی فیزیک دانشگاه هم بودم. اما بیشتر اوقات فراغتم را هم در زمینه رشته خودم مطالعه داشتم چون هر ترم حدود 17 الی 18 واحد داشتیم که باید خیلی تلاش می کردم.

هم اکنون به شغلی می پردازید یا خیر؟ بله، اما شغلم هیچ ارتباطی به رشته ام ندارد. من در یک شرکت خدمات دندانپزشکی مشغول به کار هستم. به طور کل از کار کردن و اینکه آدم در زمینه های مختلف آشنایی یا مهارتی داشته باشد، لذت می برم. احساس می کنم نباید انسان در زندگی تک بعدی باشد. بعد از فارغ التحصیلی دوست دارم به شغلی مرتبط با رشته ام بپردازم، اگرچه در ایران برای رشته های علوم پایه نباید آینده شغلی چندان زیادی را تصور کرد. حتی اگر خیلی آرمانی بخواهید فکر کنید، می شوید استاد دانشگاه.

شروع مطالعه شما برای کنکور از چه زمانی بود؟ اینکه چه زمانی تصمیم گرفتم برای کارشناسی ارشد بخوانم از تابستان 83 بود،‌‌ یعنی یک سال قبل از فارغ التحصیلی. با دکتر فیض آبادی هم کلاس می رفتم، اما چون ترم هفتم درسهایم سنگین بود، نتوانستم زیاد درس بخوانم، به همین دلیل شبانه دانشگاه امیرکبیر قبول شدم. اما وقتی مشورت کردم، گفتند اگر کمی بیشتر بخوانم، حتماً رتبه ام بهتر می شود. از شهریور 84 که فارغ التحصیل شدم، با راهنمایی گرفتن از دوستانم که سال گذشته رتبه های بالایی کسب کرده بودند، منابع را تهیه کردم و از مهر ماه به طور جدی شروع کردم.

چه طور درس می‌خواندید؟ در ابتدا هر روز حوصله هر درسی را که داشتم، همان را می خواندم اما به کنکور که نزدیک می شدم، مجبور بودم درسهایی را که علاقه کمتری دارم هم جدی بخوانم. کلاس نمی رفتم و فقط در آزمون‌های نصیر شرکت می کردم. درس خواندن برای کنکور ابتدا برایم سخت بود، ولی با نزدیک شدن به زمان کنکور تلاشم بیشتر می شد. البته یک ماه مانده به کنکور واقعاً بریده بودم . فکر می کنم چون زود شروع کرده بودم. توصیه می کنم داوطلب از سه الی چهار ماه قبل از کنکور شروع کند، البته به شرطی که موضوعات پایه را بداند و هدف داشته باشد و برای رسیدن به هدفش هر کاری که می تواند بکند؛ تست زدن ، کتاب خواندن و مسئله حل کردن و...به نظر من آن موقع دیگر امکان ندارد این تلاش‌ها بی‌نتیجه بماند.
برای درس زبان (چون علاقه خاصی دارم) از چند ماه مانده به کنکور، متن کتاب زبان تخصصی انتشارات سمت را شروع کردم به خواندنم و لغات جدید را دفتری یادداشت می کردم و هرشب لغات شب قبل را مرور می کردم این کار نه تنها در کنکور کمکم کرد بلکه هر موقع که برنامه ای به زبان انگلیسی تماشا می کنم، مجموعه لغتی دارم(حداقل لغات مربوط به رشته خودم) که کمکم می کند.

چند ساعت در روز مطالعه داشتید؟ هر زمان که می دیدم توانایی و حوصله دارم و آن زمان برای مطالعه مفید است، درس می خواندم. روزهایی بود که درس نمی خواندم و روزهایی هم بود که خیلی می خواندم. به طور متوسط روزهای اولیه 4-5 ساعت که بعدها به 6-7 ساعت رسید.

به نظرتان کدام کتابها یا جزوات یا به طور کلی چه کار هایی خیلی کمکتان کردند؟به طور کلی سرفصل های مختلف را از کتاب های مختلف خوانده بودم:
زبان: پوران پژوهش – کتاب زبان تخصصی برای رشته فیزیک از انتشارات سمت(لغات)
مکانیک: هالیدی جلد اول(تمرینها) – جزوه استاد بهتاج و فیض آبادی – جزوه استاد قدیری
تمرینهای سایمون، فولز
الکترومغناطیس: هالیدی جلد سوم- میلفورد، ریتس – پوران پژوهش – جزوه استاد فیض آبادی
مکانیک کوانتومی: پوران پژوهش – گاسیواوویچ – 6 فصل اول کتاب سولومید – کتاب تست و جزوه استاد بهتاج و استاد ابوالحسنی
کنکور آزمایشی نصیر به علت تنوع تست
حل مسائل فراوان و زدن تست های فیزیک و فوتونیک کنکورهای سال های گذشته، که می توانم بگویم پنج الی مرتبه تست های سال های اخیر را زده بودم و جوابشان را حفظ بودم. البته حفظ بودن جواب ها خوب نیست و مهم این است که آن قدر با مسائل مختلف آشنا باشید که سر کنکور بتوانید شبیه سازی کنید.

آزمون‌ها چه تاثیری داشتند؟ بین هر دو آزمون سه هفته فاصله بود که من وقتم را با آن‌ها تنظیم می کردم، هفته اول تا اواسط هفته دوم کتاب‌ها را می خواندم بعد تست آن‌ها را می زدم، بعد دوباره نکات مهم را می‌خواندم و مسائل را حل می کردم. تا اینکه برای هفته سوم آماده بودم تا خودم را محک بزنم. روی ترازم و رتبه ام تصمیم گیری می کردم که مطالب را خوب فهمیده ام یا نه. به طور کلی باید برای درس خواندن برنامه ای داشت که من برنامه ام را آزمون ها قرار داده بودم.

بین دروسی که برای کنکور ارشد باید می خواندید، به چه درسی علاقه داشتید؟ من زبان را خیلی دوست دارم و همیشه به صورت تفریح در بین درسها زبان می خواندم . بعد مکانیک، چون به واقعیت نزدیک تر است. در آخر هم کوانتوم را، از نظر من چون ملموس نیست علاقه چندانی ندارم.

روزهای نزدیک کنکور چه حسی داشتید؟ استرس زیادی داشتم . چون با افرادی که آن ها هم می‌خواستند کنکور بدهند، صحبت می کردم، می دیدم آن‌ها منابعی را مطالعه کرده‌اند که من نخوانده ام. اما باید این مواقع اعتماد به نفس داشت.

کنکور84 چه طور بود و حدس می زدید چه رتبه ای را به دست آورید؟ کنکور84 بسیار مشکل‌تر و متفاوت‌تر از کنکور سال گذشته‌اش بود، به طوری که درصدهای من در کنکورسال 83 از درصدهای سال 84 بهتر بود، ولی همانطور که گفتم رتبه 83 ام کمتر از رتبه 84 بود. دلیلش هم این بود که کنکور سال 83 خیلی آسان‌تر گرفته شده بود. در کنکور 84 بعد از پاسخ دادن به سوالات زبان و رسیدن به سوالات مکانیک ، احساس کردم دفترچه ام را با رشته ای دیگر اشتباه گرفته ام. بعد از مکانیک، با اینکه به خودم امیدواری می دادم سوالات بهتر شود، همچنان سوالاتی را می دیدم که استادها در هیچ کلاسی درس نمی دادند و معتقد بودند اصلاً روی آن‌ها وقت نگذارید. بعضی سوال‌ها آنقدر سطحی بودند که فکر می کردم درست متوجه نشده ام و در پاسخم شک می کردم و برخی دیگر گنگ و نامفهوم بودند یا نیاز داشتند تا راه حلی برایشان کشف کنیم البته یک فارغ التحصیل فیزیک باید بتواند از عهده این کار بربیاید امادر مدت زمان کوتاه کنکور نمی شد این کار را کرد. برای همین احساس می کردم اصلاً مجاز نشوم. گواه این مطلب این بود که جواب سوالات همه رشته ها یک هفته بعد آمد، اما جواب سوالات فیزیک هفته دوم فروردین آمد که من اصلاً با جواب‌های خودم چک نکردم.

آیا فکر می کنید انسانی موفق هستید؟چه قدر در رسیدن به هدفهایتان موفق بوده اید؟ به نظرم موفقیت در تحصیل 30 تا 40 درصد موفقیت است و نه همه آن و فکر می کنم راه طولانی برای رسیدن به موفقیت دارم.

اصولاً نقش خانواده تان را در رسیدن به این موفقیت چه طور ارزیابی می کنید؟ به خاطر اینکه هم والدینم هم هر دو برادر بزرگترم تحصیلات دانشگاهی دارند من هم به درس خواندن جذب شدم .همین طور وقتی آدم می بیند افراد موفق در فامیل- یا سایر اطرافیان- افرادی تحصیل کرده هستند ، تشویق می شود هدف ادامه تحصیل را برای موفقیت در زندگی انتخاب کند. یکی از عواملی که انسان درس را ملاک و هدف خودش قرار می دهد، تشویق خانواده و جو خانواده است.

در مورد طرح آ.ت.ت چه نظری دارید؟ به نظرم اصلاً خوب نیست که دانشگاه دوره کارشناسی فرد آنقدر تاثیر منفی در پذیرش داشته باشد. مثلاً سال گذشته رتبه 90 کنکور فیزیک در دانشگاه شریف پذیرفته شد چون فارغ التحصیل آنجا بود اما مثلاً شخص دیگری با رتبه بهتر از دانشگاه دیگری نمی تواند پذیرفته شود. به این صورت اصلاً رقابت علمی به وجود نمی آید. به نظرم کسی که در کنکور ارشد توانسته است موفق شود پس پایه علمی مناسب را داشته است و نباید به خاطر دانشگاه کارشناسی اش از ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاهی که علاقه دارد، محروم شود چون اصلاً کنکور کارشناسی با کارشناسی ارشد تفاوت دارد. عیب دیگر این کار این است که سال گذشته دانشگاه تهران تا زمان اعلام نتایج اولیه و حتی پس از اینکه ما مدارکمان را ارسال کردیم طرح آ.ت.ت داشت، اما الان برداشته اند. البته مصاحبه عملی برای برخی رشته‌ها خوب است.

درصدهای تان را برایمان بگویید.
درصدها در رشته فیزیک:
زبان عمومی و تخصصی:44/54 – مکانیک : 88/29 – الکترومغناطیس : 19/9
مکانیک کوانتومی : 11/21

درصدها در رشته فوتونیک:
زبان عمومی و تخصصی : 60 – الکترومغناطیس : 33/61 – مکانیک کوانتومی : 33/61
الکترونیک :------- - فیزیک مدرن : 36
الکترونیک را اصلاً نخوانده بودم چون به نظرم اگر کسی بقیه موارد را دقیق خوانده باشد ، رتبه قابل قبولی را کسب می کند.
در انتخاب رشته چه دانشگاه‌هایی را انتخاب کردید؟و کدام یک از دو رشته را دوست دارید ادامه دهید؟ اول تهران و بعد شهید بهشتی البته شهرستان‌های نزدیک را هم انتخاب کرده ام. فوتونیک را، چون به مباحثی مثل نور و فیبر نوری می پردازد و کاربرد عملی دارد.

و حرف آخر برای خوانندگان؟هرسال که می گذرد، جو کنکور کارشناسی به سمت کارشناسی ارشد می آید؛
رقابت سنگین ، کلاس کنکور، رتبه و... . اما با تلاش و برنامه ریزی درست، می توان از سد کارشناسی ارشد هم عبور کرد.


 


مطالب مشابه :


استخدام مهندس فیزیک

بازار کار - استخدام مهندس فیزیک با نرم افزار matlab, دارای مدرک مقدماتی و متوسطه نجوم .




کار و فیزیک

کار و فیزیک ولی برای فیزیکی ها من کاری دولتی سراغ ندارم که با مدرک لیسانس مشغولش




مدرک؟ لیسانس فیزیک

مدرک؟ لیسانس فیزیک. کس برای کار به سراغ فیزیک برود، به با ارشد فیزیک بهشتی برای




فيزيك پزشكي

های کار با توصیفی صحیح با فیزیک نور از مدرک «فیزیک پزشکی




ادامه تحصیل در فیزیک پزشکی یا فیزیک هسته ای؟

زمینه کار فیزیک پزشکی را بهتر بدانی و با دروس فیزیک هم با مدرک دکترای فیزیک پزشکی در




مصاحبه با رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد (فوتونیک)

مطالب فیزیک به علاوه حداقل در رشته ما با مدرک کارشناسی نمی توان کار خاصی انجام داد و




معرفی وآشنایی با فیزیک پزشکی (Medicale Physics)

های کار با وارد رشته فیزیک پزشکی شده و مدرک فوق فیزیک با پزشکی




پاسخ به سوالاتی درباره آزمون دکترای فیزیک پزشکی با ارشد فیزیک

پزشکی با ارشد فیزیک فیزیک پزشکی بیشتر کار نه نوع مدرک شما. با همین




برچسب :