کادیلاک ایران

IMG_2090.JPG

کادیلاک سویل که با همان استاندارد عالی از سال 56 ساخت و بهتر بگوئیم مونتاژ ان در ایران شروع گشت. راحتی این مدل را بایستی در حد کمال دانست. موتور پرقدرت هشت سیلندر با جعبه دنده ی توربوهیدروماتیک و فرمان هیدرولیک انرا در صنایع اتومبیل سازی جهان کم نظیر و راحت ترین مدل جنرال موتورز قرار داده است. فنر و کمک فنرهای مخصوص کادیلاک با سیستم و استاندارد مخصوص ایران ناهمواری و دست اندازهای جاده رابرای سرنشینان صاف و هموار جلوه می دهد. کادیلاک ایران مجهز به کامپیوتر بوده و دستگاه کامپیوتر فعل و انفعالات و مقدار بنزین مطلوب را برای هر سیلندر به تنهایی محاسبه کرده و به هشت انژکتور الکترونیکی فرمان تغذیه ی کافی را می دهد. تجهیزات اضافی این مدل را سرامد انواع اتومبیلهای لوکس قرار داده که همگی انها برای حداقل استرس و فشار طراحی شده اند. تجهیزات اضافی:سیستم کمپرسی همواره به طور اتوماتیک خودرو را در مقابل بار اضافی در صندوق عقب و یا مسافر در عقب به حالت توازن قرار داده و سبب می گردد مرکز ثقل اتومبیل همواره ثابت بماند. سیستم دزدگیر الکترونیکی کادیلاک در مواقع خطر سرقت و یا شکستن شیشه ها با روشن و خاموش نمودن چراغهای اتومبیل و بوق ممتد اتومبیل را کاملا بیمه می کند. در مواقع تاریکی شب به محض تماس دست با دستگیره در چراغ کوچکی در بالای دو جای قفلی روشن و جای کلید را به راحتی نمایان می کند و چراغهای داخل نیز روشن می شود. این عمل بعد از 20 ثانیه متوقف می گردد. مبلمان شیک و راحت ان هماهنگی خاصی با رنگ اتومبیل دارد. این خودرو به شیشه های برقی رنگی مجهز است. درب صندوق عقب با زدن یک شاسی از داخل داشبورد به راحتی باز می گردد. شیشه عقب مجهز به بخارگیر بوده که در صورت سیگار کشیدن به سرعت هوا را از وجود دود تصفیه می گرداند. کمربندهای ایمنی اتوماتیک قابل برگشت به داخل قاب و تنظیم شش جهته ی صندلی راننده از دیگز مزایای کادیلاک سویل محسوب می گردد. تهویه ی مطبوع در این اتومبیل همواره در سردترین و گرمترین شرایط بهار را در اتومبیل به ارمغان می اورد. چراغهای نمایانگر باز بودن درها قبل از رانندگی و چراغهای مطالعه ی انفرادی در ستونهای چپ و راست و همچنین چراغهای سه تایی روی گلگیر حالت روشن بودن چراغهای بزرگ را در صورتیکه راننده توجه نداشته باشدبا رنگهای مختلف به نمایش می گذارد. رادیوی ا ام- اف ام مجهز به پخش کاست و ساعت دیجیتال کوارتز نورانی مجموعه ایست از استانداردهای کادیلاک ایران که در هفت رنگ (سیاه-قهوه ای-طلایی-سبز سیر-ابی سیر-ابی روشن و سفید) زیبا با استحکام و راحتی عالی در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد و تماما استاندارد در کارخانه ی کادیلاک هستند. بایستی اضافه کرد که عدم کوشش کارخانه ی مونتاژ کننده در تامین قطعات و سرویسهای بعد از فروش اساسی ترین ضعف این مدل بوده و سبب گشته پیچیدگی سیستمها و ضعف تکنسینها در سرویس نمودن قسمتهای مختلف ان از جمله معیب بزرگ این محصول خوب باشد.

xzqra5pop1w0mkuezc2qz_s.jpg

مشخصات فنی کادیلاک ایران: موتور: 8 سیلندر خورجینی با زاویه ی 90 درجه قطر سیلندر:103.05 میلیمتر(4.057 اینچ) کورس پیستون:85.98 میلیمتر(3.385) حجم موتور:5.7 لیتر(350 اینچ مکعب) ضریب تراکم: 8 به 1 ترتیب احتراق سیلندرها:1-8-4-3-6-5-7-2 طرز سوار شدن موتور روی شاسی:اتصالات سه گانه ی لاستیک دار قدرت 180 اسب بخار در دور موتور 4400 گشتاور:275 پاوندفوت در دور موتور 2000 سیستم سوخت رسانی:سیستم انژکسیون اکترونیکی مخصوص کادیلاک نوع احتراق:دخول بنزین از طریق انژکتور الکترونیکی انتقال:دو مرحله ای و زمان بندی شده( دو مرحله در 4 سیلندر) پمپها:دو پمپ بنزین برقی یکی در مسیر و دیگری در باک بنزین بنزین مورد نیاز:اکتان 91 به بالا(سوپر) مخزن بنزین:79.5 لیتر(21 گالن) سیستم برقی: سیستم کنترل بنزین:بخارات حاصله از بنزین توسط دستگاهی جذب شده و دوباره در سیلندرها می سوزد. باتری:3500 وات سر بسته با کنتاکهای جانبی (80 امپر) افتامات: ترانزیستوری که با دینام یک واحد کامل را تشکیل می دهد. سیستم انتقال نیرو: جعبه دنده:سری 400 سه سرعته توربوهیدراماتیک میل گاردان:با پست تکی_شکل در جلو و اتصال ثابت در عقب اکسل عقب:از نوع سالزبوری با دنده رینگی 215.9 میلیمتری نسبت نهایی چرخ دنده دیفرانسیل:3.08 به 1 فنربندی: فنر جلو:لوله ای مجزا فنرها:لوله ای میله تعادل: متصل کمک فنرها:هیدرولیکی فنر عقب:شاخه ای (هاچ کیس) کنترل ارتفاع:تراز اتوماتیک ترمزها: ترمزهای دوبل هیدرولیکی که به طور خودکار تنظیم شده و بوستر ان 203.2 میلیمتر (8 اینچ) با مکنده ی کمکی سطح کل دیسک ها برابر 3.57 سانتیمتر مربع مجهز به اخطار دهنده ی صوتی که در صورت تمام شدن لنت سوت اخطار می کشد. 4 چرخ دیسکهای بزرگ دو جداره برای خنک کنندگی بیشتر فرمان: هیدرولیک( با قابلیت تغییر نسبت چرخش در سرعتهای گوناگون ) با قابلیت جمع شدن در تصادفات نسبت تغییر نسبت چرخش فرمان: 16.04 تا 13.8 به یک چرخها: لاستیکها رادیال مجهز به نوار فولادی مطابق با مشخصات جنرال موتورز(دور سفید) ابعاد لاستیکها:جی ار 78-15 ب لاستیک یدک:جی 78-ب 15 مخفی شدنی که به کمک کپسول پر فضای کمی را اشغال نموده است اندازه ی رینگ:جی-جی 6*15 اینچ ابعاد: فاصله ی مرکز چرخهای جلو: 1557 میلیمتر(61.3 اینچ) فاصله ی مرکز چرخهای عقب:1500 میلیمتر(59 اینچ) طول کلی کادیلاک 5182 (204 اینچ) فاصله ی دو اکسل عقب و جلو:2903 میلیمتر(114.3 اینچ) عرض کلی کادیلاک 1824 میلیمتر(71.8 اینچ) ارتفاع کلی کادیلاک: 1386 میلیمتر(54.7 اینچ) وزن ترانزیت(بدون وسایل): 1900 کیلوگرم(4190 پاوند) مصرف سوخت:16 لیتر در هر 100 کیلومتر شتاب صفر تا صد:11 ثانیه حداکثر سرعت:185 کیلومتر بر ساعت


__________________

با شروع طرح جمع آوری خودروهای فرسوده از چند سال قبل در کشورمان به تدریج مشاهده اتومبیل های غول پیکر آمریکایی که اغلب نیز 8 سیلندر می باشند ( و به اشتباه بیشتر آنها به پر مصرف بودن شهرت یافته اند) در خیابانها سخت و سخت تر شد.
و اما "کادیلاک سویل”
تو اتاق سویل چه خبره؟ با سوار شدن به این اتومبیل احساس خاصی شبیه سوار شدن به یک هواپیما به انسان دست می دهد. راحتی این مدل را در حد کمال باید دانست موتور پر قدرت 8 سیلندر با جعبه دنده توربوهایدراماتیک و فرمان هیدرولیک آنرا در صنایع اتومبیل سازی جهان کم نظیر و راحت ترین مدل جنرال موتورز قرار داده است .

سویل یک اتومبیل کاملاً لوکس (به خصوص در زمان خود) می باشد که اول از همه مبلمان شیک و بسیا راحت آن، جای پای عالی در جلو و عقب، فضای باز داخل، کیفیت ساخت قطعات و طراحی لوکس آن به چشم می آید.
هر دو صندلی جلو برقی هستند صندلی سمت شگرد در 2 حالت و صندلی راننده در 6 حالت بصورت برقی قابل تنظیم هستند
بدین ترتیب سرنشینان جلو مخصوصاً راننده با داشتن فرمان هیدرولیک بسیار سبک و تسلط کامل بر روی صندلی خود و احساس راحتی بر روی آن می تواند از رانندگی لذت ببرد.

کادیلاک سویل مجهز به سیستم تهویه Climate Control می باشد. با این سیستم راننده می تواند به وسیله تنظیم آن بر روی درجه حرارت دلخواه (برای مثال 20 درجه سانتی گراد) هوای داخل اتاق را به طور ثابت بر روی یک دما نگه دارد. این سیستم در هنگام بالا رفتن درجه حرارت اتاق از میزان مورد نظر کولر اتومبیل را به طور خودکار روشن کرده و در صورت پایین آمدن درجه حرارت بخاری را روشن می کند و پس از تنظیم شدن دما بر روی نقطه مورد نظر هر دو آنها خاموش خواهند شد. دریچه های ورود هوا نیز به وسیله یک پروگرمر مخصوص که از نیروی مکش موتور سود می جوید باز و بسته می شوند.
با باز کردن افتابگیر سمت شاگرد آینه ای وسط آن دیده می شود که در دو طرف آن چراغ های عمودی وجود دارد به اضافه یک ولوم برای اضافه یا کم کردن نور چراغ ها . بر روی دو ستون عقب این اتومبیل در داخل اتاق چراغ مطالعه انفرادی برای سرنشیان عقب تعبیه شده است که قابلیت چرخش دارند.

سه عدد فندک در اتاق سویل می توان یافت که 2 عدد آن بر روی دسته آرنجی های عقب و یک عدد بر روی کنسول جلو می باشد. آماده شدن فندک ها با یک صدای پیانویی همراه است.
آرم کمپانی کادیلاک را در جای جای اتاق و بدنه می توان یافت. در جلوی کاپوت، روی قالپاق ها، روی چراغ های عقب، روی سر ستون های عقب در کنار چراغ مطالعه، روی سر ستون عقب روی بدنه و در قالب پشت آمپر.
در مواقع تاریکی شب به محض تماس دست با دستگیره در چراغ کوچکی در بالای دو جای قفل روشن و جای کلید را براحتی نمایان می کند و چراغ های داخل نیز روشن می گردند این عمل بعد از 20 ثانیه متوقف می شود .

بر روی گلگیر های جلوی این اتومبیل مجموعه فیبر های نوری وجود دارد که با سه رنگ مختلف حالت روشن بودن چراغ های بزرگ و کوچک و چراغ راهنما را در صورتیکه راننده توجه نداشته باشد به نمایش می گذارد.
این سیستم همچنین برای چراغ های عقب هم وجود دارد با این تفاوت که فیبرهای نوری آن برروی لبه تریم داخلی شیشه عقب نصب شده اند و راننده در اینه به راحتی آن را خواهد دید.
همه شیشه های استفاده شده در سویل از نوع soft ray هستند که منعکس کننده نور خورشید هستند

کادیلاک در دهه هفتاد میلادی از سیستم سوخت رسانی کاربراتوری فراتر رفته و مجهز به انژکتور برقی شد. به همین خاطر هم در هنگام شروع کار موتور اول باید سوخت به انژکتور رسیده و بعد استارت زده شود. ولی اگر قبل از رسیدن سوخت به انژکتور استارت زده شود چراغ هشداری از قسمت بالای پشت آمپر راننده را از استارت زود هنگام آگاهی سازد.

این چراغ های مخفی روی لبه داشبورد در حالت عادی توجه کسی را جلب نمی کنند، ولی در هنگام لزوم روشن می شوند. از چراغ های دیگر روی این نوار می توان به چراغ اتمام آب شیشه شور، چراغ اتمام سوخت، چراغ اخطار باز بودن درب صندوق عقب، چراغ اخطار باز بودن درب ها، چراغ میزان مصرف سوخت، چراغ اعلام روشن بودن کمپرسور کمکهای بادی، چراغ دینام، چراغ فشار روغن، چراغ دزدگیر، چراغ ترمز، چراغ اخطار بالا رفتن درجه حرارت موتور و چراغ کمربند ایمنی اشاره کرد.
اینه های جانبی در سویل به وسیله یک جوی استیک به راحتی قابل تنظیم هستند.

کروز کنترل ،سیستم autronic eye ، سانروف برقی ،درب صندوق عقب برقی ،کمربند های ایمنی اتوماتیک قابل برگشت به داخل قاب، فرمان هیدرولیک ( با قابلیت تغییر نسبت چرخش در سرعت های گوناگون ) و قابلیت جمع شدن در تصادفات، رادیوی آ ام ـ اف ام مجهز به پخش کاست،انتن برقی رادیو و ساعت دیجیتال کوارتز نورانی مجموعه ایست از استاندارد های کادیلاک سویل.

سیستم دزدگیر الکترونیکی کادیلاک در مواقع خطر سرقت و یا شکستن شیشه ها با روشن و خاموش نمودن چراغهای اتومبیل و بوق ممتد اتومبیل را کاملا” بیمه می کند .

سیستم برف پاک کن این اتومبیل مجهز به کنترلر چند سرعته و یک تایمر می باشد. اگر راننده اقدام به پاک کردن شیشه با روش "واش” کند، به ترتیب یک بار آب بر روی شیشه ها پاشیده شده و بعد برف پاک کن یک بار شیشه ها را پاک خواهد کرد. این عمل 3 بار تکرار شده و پس از آن برف پاک کن بدون آب سه بار شیشه ها را پاک کرده و خاموش خواهد شد.

پیشرانه و سیستم سوخت رسانی
پیشرانه سویل 5/7 لیتری 8 سیلندر خورجینی می باشد که دارای قدرتی برابر با 185 اسب بخار در 4400 دور در دقیقه و گشتاوری معادل 270 پوند فوت می باشد. کورس پیستون آن 98/85 میلی متر ( 385/3 اینچ ) و قطر سیلندر : 05/103 میلی متر ( 057/4 اینچ ) می باشد. ضریب تراکم آن نیز 8:1 می باشد.
شتاب صفر تا 100 آن در حدود 10 ثانیه بوده که در سرعت بالاتر از 100 کیلومتر قدرت موتور بالای آن به آسانی قابل احساس می باشد.
پیشرانه سویل به دلیل بهره جستن از ضریب تراکم نسبتاً پایین مشکلی با انواع بنزین برای آن پیش نمی آید و این در حالیست که اتومبیل های آلمانی با دارا بودن ضریب تراکم بالا در هوایی با رطوبت نسبتاً زیاد و هوای سرد با مشکل مواجه می شوند.
نوع تغذیه آن نیز سیستم پاشش سوخت با کنترل الکترونیکی ساخت کمپانی Bendix آمریکا است .
انژکتور این اتومبیل در زمان خود شاهکار تکنولوژیکی به حساب می آمده. این انژکتور شامل سنسورهای موتور، ساسات برقی و مپ سنسور می باشد. سیستم جرقه زنی آن مگنتی وkw 70 می باشد. قطعات برقی به کار رفته در انژکتور با کیفیت بسیار بالا تولید شده و اصطکاک آنها بسیار کم می باشد. این نکته قابل ذکر است که آی سی های بکار رفته در این انژکتور آی سی های نظامی بوده و تا دمای 105 درجه سانتیگراد می توانند مقاومت کنند.

سیستم انتقال قدرت
جعبه دنده این اتومبیل سری 400 بوده که دلیل استفاده از آن گشتاور موتور و سنگینی اتاق می باشد. این گیربکس نسبت به مدل 350 که بر روی اتومبیل هایی همچون بیوک اسکای لارک و شورولت بلیزر موجود است مقاوم تر بوده و دارای سیستم معکوس دنده برقی می باشد. این سیستم بر خلاف خودروهای معمول آمریکایی که عمل معکوس دنده در آنها به وسیله یک سیم انجام شده و در مرور زمان دچار مشکل در عملکرد صحیح می شوند، دارای یک میکرو سوئیچ در زیر پدال گاز و یک بُبین شیر هیدرولیک در گیربکس می باشد.
این گیربکس دارای 3 دنده جلو و یک دنده عقب بوده و عمل تعویض دنده به دو صورت اتوماتیک و دستی (محدود کننده تعویض دنده) صورت می گیرد.
دیفرانسیل آن دارای سیستم کلاچ ضد هرزگردی بوده که نقش این سیستم در روزهای برفی به خوبی نمایان می شود. این دیفرانیسل 3 تکه و دارای سه عدد چهار شاخه و یک قفل دیفرانسیل می باشد.

سیستم ترمز
کادیلاک سویل از سیستم ترمز دیسکی برای هر چهار چرخ خود بهره می برد. سیستم ترمز در جلو دارای دو دیسک 12 اینچی با پره خنک کن در وسط دو دیسک بوده که در عقب نیز به همین منوال می باشد. مستر سیلندر سیستم ترمز دارای دو پیستون مجزا برای چرخ های جلو و عقب می باشد. مزیت این سیستم نیز چنین می باشد که در صورت قطع شدن شلنگ روغن چرخها (برای مثال چرخهای عقب) ترمزهای جلو به درستی عمل خواهند کرد و بر عکس . همچنین ترمزها مجهز به اخطار کننده صوتی هستند که در صورت تمام شدن لنت سوت اخطار می کشد

سیستم تعلیق
این اتومبیل مجهز به کمک های بادی در عقب و یک کمپرسور برقی در جلو می باشد. کمپانی به منظور عدم افت ارتفاع اتومبیل در قسمت عقب هنگامی که چند سرنشین روی صندلی عقب می نشینند اقدام به نصب یک سنسور اپتیکال بر روی بدنه و دیفرانسیل کرده است که با پایین آمدن ارتفاع در قسمت عقب این سنسور به کمپرسور برقی فرمان داده و کمک های عقب باد می شوند. بدین ترتیب ارتفاع اتومبیل تنظیم می شود.
تایر های کادیلاک سویل مجهز به نوار فولادی مطابق با مشخصات جنرال موتورز ( دور سفید ) 215 R 15 با فاق 70 میلیمتر می باشد.
صندوق عقب این خودرو بسیار جادار است و همه جای آن با نمد و موکت مخصوص پوشیده شده است که زیبایی خاصی به درون ان بخشیده
در گوشه سمت راست صندوق یک تایر مخصوص به عنوان زاپاس و پایه جک و کپسول اینفلوتر در قالب یک مجموعه در درون رینگ و در زیر پوششی پارچه ای مخفی شده اند
در قسمت انتهایی صندوق هم جک و اچار چرخ دیده میشود که بصورت افقی بالاتر از مجموعه رینگ و زاپاس قرار دارند
اما زاپاس خالی از باد است تا فضای زیادی را اشغال نکند
حتما با خودتان میگویید که زاپاس بدون باد به چه دردی میخورد!!
کمپانی سازنده یک کپسول اینفلوتر(حاوی باد) نیز در درون رینگ زاپاس قرار داده است تا در مواقع نیاز زاپاس خودرو را با این کپسول پر از باد کرد.

بدنه و طراحی بدنه کادیلاک سویل بر روی پلت فرم سری X کمپانی GM سوار بوده که این پلت فرم را می توان بر روی شورولت نوا مشاهده کرد. بدنه و شاسی این کادیلاک در هنگام طراحی به طور وسیعی مهندسی دوباره شده تا با مدل های قبلی خود تفاوت شایانی داشته باشد.
طراحان کمپانی در طراحی این مدل از نوع طراحی موجدار و زاویه دار استفاده کرده اند که این متد اساس طراحی کادیلاک در دهه بعدی بود.

در قسمت جلو یک جلو پنجره با جنس کروم در کنار چراغ های جلو چهار تایی مستطیل با چراغ های پارک و راهنما در زیر آنها ابهت خاصی به جلوه سویل بخشیده است.

چراغ های عقب سویل مربع شکل و کوچک بوده و در انتهای هر گوشه قرار گرفته اند.
کادیلاک سویل به دلیل مشخصه های فوق العاده در طراحی و امکانات و هم خوانی تمام اجزا و امکاناتش در زمان خود یکی از گران ترین مدل های تولیدی کادیلاک با قیمتی معادل 479/12 دلار بود که درخشش آن در بازار و استقبال وسیع آن توسط مردم آن را به یک اتومبیل محبوب در زمان خود تبدیل کرد، بطوری که بعدها اتومبیل هایی از سبک طراحی این مدل به صورت تقلیدی طراحی و ساخته شدند. از این اتومبیل ها می توان به Lincoln Versailler و دو مدل از کرایسلر یعنی Le Baron و Fifth avenue اشاره کرد.
سویل در زمینه ایمنی در مقابل تصادفات نمره خوبی را به دست آورده که این امر را می توان مدیون کمکهای روغنی سپرهای جلو و عقب و همچنین سپرهایی با جنس فولاد با وزن بیش از 50 کیلوگرم آن دانست.
بطور کلی تجهیزات اضافی این مدل را سرآمد انواع اتومبیل های لوکس لیموزین قرار داده و همگی آنها برای حداقل استرس و فشار رانندگی طراحی شده آند .
در نهایت می توان گفت که Cadillac Seville یک شاهکار مهندسی در زمان خود بوده که تمامی نکات ریز و درشت در آن برای آسایش سرنشینان در هر موقعیت در نظر گرفته شده است.

 

مشخصات فنی :

موتور : 8 سیلندر خورجینی ( V ) که زاویه 90 درجه با یکدیگر دارند .
قطر سیلندر : 05/103 میلی متر ( 057/4 اینچ )
کورس پیستون : 98/85 میلی متر ( 385/3 اینچ )
حجم موتور : 5/7 لیتر ( 350 اینچ مکعب )
ضریب تراکم : 8 به یک
ترتیب احتراق سیلندر ها : 1- 8 – 4 – 3 – 6 – 5 – 7 – 2
طرز سوار شدن موتور به شاسی : اتصالات سه گانه لاستیک دار
سیستم سوخت : سیستم انژکسیون الکترونیکی مخصوص کادیلاک
نوع احتراق : دخول بنزین از طریق انژکتور الکترونیکی
انتقال : دو مرحله ای و زمان بندی شده ( دو مرحله در چهار سیلندر )
پمپ ها : دو پمپ برقی بنزین یکی سر راه و دیگری در باک بنزین
بنزین مورد نیاز : اکتان 91 به بالا ( سوپر )
مخزن بنزین : 79/5 لیتر ( 21 گالن )

سیستم برقی :
سیستم کنترل بنزین : بخارات حاصله از بنزین توسط دستگاهی جذب شده و دوباره در درون سیلندر ها می سوزد .
باطری : 3500 وات سر بسته با کنتاکت های جانبی ( 80 آمپر )
آفتامات : ترانزیستوری که با دینام یک واحد کامل را تشکیل می دهد .

سیستم انتقال نیرو :
جعبه دنده : سری 400 – سه سرعته توربو هایدروماتیک
میل گاردان : با پست تکی – شکل در جلو و اتصال ثابت در عقب
اکسل عقب : از نوع سالزبوری با دنده رینگی 9/215 میلی متری
نسبت نهایی چرخ دنده دیفرنسیال : 08/3 بر یک

فنر بندی :
فنر جلو : فنر لوله ای مجزا
فنر ها : لوله ای
میله تعادل : متصل
کمک فنرها : هیدرولیکی
فنر عقب : شاخه ای ( HX )
کنترل ارتفاع : تراز اتوماتیک

ابعاد :

فاصله مرکز چرخ های جلو : 1557 میلی متر ( 3/61 اینچ )
فاصله مرکز چرخ های عقب : 1500 میلی متر ( 59 اینچ )
طول کلی : 5182 میلی متر ( 204 اینچ )
فاصله دو اکسل عقب و جلو : 2903 میلی متر ( 3/ 114 اینچ )
عرض کلی : 1824 میلی متر ( 8/ 71 اینچ )
ارتفاع کلی : 1386 میلی متر ( 7 / 54 اینچ )
وزن ترانزیتی ( بدون وسایل ) : 1900 کیلو گرم ( 4190 پاوند )

 

 

 

images?q=tbn:ANd9GcQh81lrGUw26lgc6wVrmo3


مطالب مشابه :


کادیلاک سویل

کادیلاک سویل که با همان استاندارد عالی از سال 56 ساخت و یا بهتر بگوئیم مونتاژ آن در ایران




کادیلاک سویل

کادیلاک سویل که با همان استاندارد عالی از سال 56 ساخت و بهتر بگوئیم مونتاژ ان در ایران شروع گشت.




کادیلاک فروشی

کادیلاک سویل. پلاک ملی. بیمه تا ۱۴ اسفند ماه. تمامی تجهیزات سالم.سیستم صوتی.چرم سقف فابریک




مشخسات کادیلاک سویل

badboy - مشخسات کادیلاک سویل - كادیلاك سویل در زمان عرضه به با زار جهانی به بازار ایران نیز در




لوازم یدکی امریکایی

کادیلاک = ابهت ماشین های آمریکایی - لوازم یدکی امریکایی قالپاق کادیلاک سویل دو عدد 100000




کادیلاک ایران

کادیلاک سویل که با همان استاندارد عالی از سال 56 ساخت و بهتر بگوئیم مونتاژ ان در ایران شروع گشت.




برچسب :