رتبه بندی ۴۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور ایران بر اساس آخرین گزارش نظام وبومتریک اعلام شد

دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه اول کشور: رتبه ۱۱۸۲ جهانی!!!!

رییس مرکز توسعه و هماهنگی معاونت تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی رتبه بندی ۴۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور را بر اساس آخرین گزارش نظام رتبه بندی وبومتریک اعلام کرد .  
   
 
به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز  ،   گزارش رتبه بندی دانشگاه های جهان بر اساس معیار های وبومتریک از سال ۲۰۰۶ میلادی دو بار در سال توسط موسسه CSIC وابسته به وزارت آموزش اسپانیا منتشر می شود .
وب سایت هر دانشگاه و مرکز تحقیقات ، حاوی اطلاعات مفیدی است که در مطالعات وبومتریک به منظور بررسی میزان فعال بودن ‌، اعتبار علمی و قابل مشاهده بودن فعالیت های هر دانشگاه استفاده می شود .
ارزیابی وب سایت های دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دنیا بر اساس چهار شاخص حجم وب سایت (Size) ، مشاهده پذیری و ب سایت ( Visibility)، حجم فایل های اطلاعاتی ( Rich Files) و شاخص ( Scholar) انجام می شود .
دکتر ‘‌ پرویز اولیا ‌’ در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت ‌:در آخرین ویرایش این گزارش که در ماه ژوئیه ۲۰۱۰ میلادی منتشر شده ، ۲۰ هزار موسسه آموزش عالی دنیا مورد بررسی قرار گرفته که از این میان اطلاعات مربوط به ۱۲ هزار مورد برتر اعلام شده است .

 
اولیا گفت :در زمان حاضر ۱۷۸ دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشور ایران در بین ۱۲ هزار موسسه آموزش عالی تایید شده توسط نظام وبومتریک قرار دارند که ۱۳۸ دانشگاه ، به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و ۴۰ دانشگاه نیز به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی وابسته هستند .
‌وی گفت :‌براساس این رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، پس از دانشگاه تهران دومین دانشگاه کشوری و نخستین دانشگاه علوم پزشکی کشور است که براساس نظام وبومتریک ،‌ در رتبه جهانی یک هزار و ۱۸۲ قرار دارد .
اولیا گفت ‌: بر اساس رتبه بندی وبومتریک ، پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دانشگاه های علوم پزشکی شیراز با رتبه یک هزار و ۸۳۱ ، اصفهان با رتبه یک هزار و ۸۹۹ ، مشهد با رتبه دو هزار و ۱۸۸ و شهید بهشتی با رتبه دو هزار و ۵۲۰ به ترتیب دومین تا پنجمین دانشگاه های برتر علوم پزشکی در کشور به شمار می آیند .
وی گفت ‌: دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر اساس رتبه بندی وبومتریک ، با رتبه دو هزار و ۷۸۴ در مقام ششم و دانشگاه علوم پزشکی ایران با رتبه سه هزار و ۲۳۵ در مقام هفتم دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، قرار گرفته اند .
وی افزود :‌دانشگاه های علوم پزشکی همدان رتبه چهار هزار و ۶۷۸ ، مازندران رتبه چهار هزار و ۷۲۶ ، گیلان رتبه چهار هزار و ۹۹۷ ، کرمانشاه رتبه پنج هزار و ۳۸۷ ، کرمان رتبه پنج هزار و ۶۴۱ و اهواز نیز رتبه پنج هزار و ۸۰۱ را کسب کرده و به ترتیب در رده های هشتم تا سیزدهم دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته اند .
رییس مرکز توسعه و هماهنگی معاونت تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت،در ادامه گفت: بر اساس گزارش رتبه بندی وبومتریک ، دانشگاه علوم پزشکی کاشان چهاردهمین دانشگاه علوم پزشکی با رتبه شش هزار و ۲۰ و پس از آن بقیه الله با رتبه شش هزار و ۱۴۰ جهانی ، به عنوان پانزدهمین دانشگاه علوم پزشکی کشور معرفی شده اند .
وی افزود ‌: پس از این دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی اردبیل ، هرمزگان ، گلستان و زنجان به در مقام های شانزدهم تا نوزدهم کشوری قرار گرفته اند .
این مقام مسوول در وزارت بهداشت ،‌درمان و آموزش پزشکی ایران همچنین گفت :‌ بر اساس رتبه بندی وبومتریک دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با رتبه شش هزار و ۷۰۲ ، بیرجند با رتبه شش هزار و ۸۲۰ ، لرستان با رتبه شش هزار و ۸۹۰ ، اراک با رتبه هفت هزار و ۳۰ ، زاهدان با رتبه هفت هزار و ۱۴۱ و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با رتبه هفت هزار و ۳۴۶ ، به ترتیب ، پس از دانشگاه های یاد شده قرار دارند .
اولیا در خصوص این دانشگاهها گفت : دانشگاه های یاد شده به ترتیب بیستمین تا بیست و پنجمین دانشگاه های علوم پزشکی از بین ۴۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور به شمار می آیند .
اولیا افزود : دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیست وششمین دانشگاه ، کردستان بیست و هفتمین دانشگاه ، بابل ، بیست و هشتمین و رفسنجان دانشگاه بیست و نهم از بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور به شمار می آیند .
وی دانشگاه علوم پزشکی سمنان ، یاسوج ، سبزوار ، گناباد و قزوین را به ترتیب دانشگاه های سی ام تا سی و چهارم براساس نظام رتبه بندی وبو متریک برشمرد .
وی در پایان اظهارداشت : دانشگاه علوم پزشکی قم ، فسا ، آزاد اسلامی ، ایلام ، بوشهر ، شاهرود و جهرم جزو آخرین دانشگاه های علوم پزشکی کشور به شمار می آیند .


مطالب مشابه :


لیست و آدرس سایت دانشگاه های علوم پزشکی کشور

پایگاه پرستاران دانشگاه بقیه الله(عج) - لیست و آدرس سایت دانشگاه های علوم پزشکی کشور - پایگاه




تاریخچه مرکز مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی کرمانشاه

(کردستان اساتید دلسوز وزحمتکش گروه فوریت پزشکی و اعضا هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی




رتبه بندی ۴۱ دانشگاه علوم پزشکی کشور ایران بر اساس آخرین گزارش نظام وبومتریک اعلام شد

دانشگاه علوم دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بیست وششمین دانشگاه ، کردستان بیست و هفتمین




معرفی رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی(زیست فناوری پزشکی)

علوم آزمایشگاهی کرمانشاه - معرفی رشته ی بیوتکنولوژی پزشکی(زیست فناوری پزشکی) - kermanshah university of




آدرس سایت های استخدام پرستاران در دانشگاه های علوم پزشکی

آدرس سایت های استخدام پرستاران در دانشگاه های علوم دانشگاه علوم پزشکی کردستان.




اسامی دانشجویان

دانشجوی رشته ی علوم اقتصادی کارشناس پرستاری فارغ التحصیل روزانه از دانشگاه کردستان




با چه رتبه ای چه رشته ای قبول می شوم !!!

كارشناسي‌هاي روزانه شهر‌ها و استان بومي ـ علوم پايه. مديريت. حسابداري. اقتصاد.




رتبه دانشگاه های دولتی

14000 علوم کامپیوتر 36 مهندسی بزشکی ( اون صنایع کردستان و عمران کاشان و مواد شهرکرد و




ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد

وبلاگ گروهی متخصصان کتابداری کردستان هر چند اگر شما علوم و تحقیقات را انتخاب کنید ولی




برچسب :