گفتگو با مهندس بیژن شعبانی رئیس شورای شهر شاندرمن

ـ لطفاً خودتان را معرفی نمایید؟(نام، شغل، میزان تحصیلات و ...)

بیژن شعبانی چاله سرایی متولد 2/1/1351 در روستای چاله سرای شاندرمن می باشم. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه فتح سیاهمرد، راهنمایی را در مدرسه ابومسلم شاندرمن و سال اول دبیرستان را در مدرسه شهید منتظری شاندرمن و سال دوم و سوم و چهارم دبیرستان را در دبیرستان طالقانی ماسال که اولین گروه دانش آموزان رشته ریاضی و فیزیک ماسال و شاندرمن بودیم گذراندم. نیمه دوم سال 1369 در رشته دبیرفنی مکانیک (ساخت وتولید) دانشگاه مازندران دانشکده فنی بابل پذیرفته و سال 74 در مقطع کارشناسی (لیسانس)فارغ التحصیل شده و در هنرستانهای آموزش و پرورش دو سال در بندر کنگان و سپس در بندر انزلی مشغول به کار شدم و در 1379 در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (ساخت و تولید) دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران پذیرفته شده و سال 1381 فارغ التحصیل گردیدم و هماکنون مدرس رسمی دانشکده شهید خدادادی بندر انزلی هستم و همزمان در دانشگاه آزاد واحدانزلی و آموزشکده سما واحد تالش و مرکز علمی کاربردی خانه کارگر رشت و مرکز علمی کاربردی سوله سرای رشت و مرکز علمی کاربردی تالش و نیز دانشکده میرزاکوچک صومعه سرا همکاری آموزشی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دارم ونیز کارشناس رسمی دادگستری در رشته برق ماشین و تاسیسات کارخانجات می باشم و افتخار خدمتگزاری مردم شریف شاندرمن را در شورای اسلامی شهر در دوره دوم را داشته و هماکنون نیز  عضو و رئیس شورای شهر شاندرمن می باشم.

2 ـ چه زمانی به این سمت انتخاب شده اید؟در این مدت چه فعالیت هایی را انجام داده اید؟

منظور شما سمت ریاست شورای شهر شاندرمن می باشد در تاریخ 9/2/1390 به سمت رئیس شورای شهر شاندرمن ازطرف اعضای محترم شورا انتخاب شدم. در این مدت و قبل از آن بعنوان عضو شورا بودم و در جلسات شورا حضوریافته و در مصوبات آن شرکت داشته ام. از جمله فعالیتها و مصوبات مهم شورا تصویب بودجه شهرداری شاندرمن برای سال 90 و نیز تصویب بودجه شورا برای سال 90 و نیز پیگری معضلات و مشکلات شهر برای مثال گاردریل خیابان دانش آموز، پیگیری و نظارت پروژه های عمرانی شهرداری از جمله پارک شهر و استخر پشت مدرسه دارالزهرا و ساختمان آتش نشانی شاندرمن و شرکت در جلسات مختلف فرمانداری از جمله شرکت در کمیته برنامه ریزی شهرستان جهت گرفتن بودجه و اعتبار برای سال 90 و شرکت و برگزاری مراسم فرهنگی و مذهبی و نیز پیگیری مشکلات موردی مردم در ادارات و نهادهای مختلف.

3 ـ نظر شما درباره تعامل شورا و شهردار چیست و تا چه حدی این تعامل در شاندرمن برقرار می باشد؟

برای شورا شرح وظایفی تعریف شده که در چارچوب آن می تواند به وظایف قانونی خود که تصویب و نظارت مصوبات می باشد عمل نماید و نیز برای شهردار شرح وظایفی تعریف شده که در چارچوب آن می تواند به وظایف خود عمل کند. به نظر من تا زمانی که دو طرف یعنی شورا و شهردار هرکدام به وظایف خود آگاه باشند و به اختیارات و وظایف یکدیکر احترام بگذارند هیچ مشکلی بوجود نمی آید و مشکل زمانی بوجود می آید یک طرف یا هر دو طرف به اختیارات یا وظایف یکدیگر احترام نگذاشته و در کار یکدیگر دخالت نمایند در اینصورت مشکلات بوجود خواهد آمد و زمانی می توان با آرامش و دوستانه به وظایف خود عمل نمود که همه به قانون احترام بگذارند. در مسائل کاری ما هم بعضی اوقات اختلاف سلیقه وجود داشته و بعضی اوقات هم اختلاف سلیقه ای نبوده با این حال مشکل حادی نبوده که نتوانیم با شهردار تعامل دوستانه داشته باشیم. من فکر می کنم تعامل بسیار خوبی بین شهردار محترم و اعضای محترم شورا وجود دارد.

4 ـ فعلاً مشکلات شهر شاندرمن را در چه موضوعاتی می بینید؟

مشکلات شهر شاندرمن را در چندین زمینه می توان دسته بندی کرد:

1)در زمینه عمرانی:

نداشتن زمینهای تفکیکی سند دار مهمترین مانع ساخت و ساز در سطح شهر می باشد و وجود زمینهای بدون سند و مالک در مرکز شهر که معضل جدی ایجاد نموده و نیز کمبودها و مشکلات و معایبی که در طرح هادی شهر وجود دارد که نواقص آن باید در طرح جامع برطرف گردد. البته چندین جلسه برای شناخت مشکلات و برطرف کردن آن برگزار شده که ادامه خواهد داشت. کمبود بودجه لازم برای ساختن زیر ساختها یکی از بزرگترین معضلات می باشد. برای مثال هر سال بجای اینکه بودجه عمرانی بالا برود متاسفانه امسال بودجه عمرانی شاندرمن و بطور کل شهرستان ماسال و شاندرمن (بدلیل اینکه بودجه شهرستانها براساس شاخص جمعیت بدون در نظر گرفتن محرومیت تخصیص می یابد) کاهش چشمگیری داشته و این موجب کندتر شدن سرعت انجام کارهای عمرانی خواهد شد

2) در زمینه فرهنگی:

بدلیل عدم ارتباط بین هنرمندان و کسانی که در زمینه های فرهنگی در تلاش هستند، فعالیتهای فرهنگی در شاندرمن چندان پویا بنظر نمی رسد. بنظر می رسد شورای شهر در رابطه با مسایل و مشکلات فرهنگی باید اقداماتی انجام دهد. البته جلسه ای در سال 90 با دستور بررسی مسائل فرهنگی در شورا برگزارشد که ادامه خواهد داشت تا به نتایج بهتر نایل شویم.

3) در زمینه ورزش :

البته در این راستا استعدادهای خوبی وجود دارد و یک سری امکانات وجود دارد که کافی نیست ولی در هرصورت ورزشکاران شاندرمن موفقیتهای خوبی در مسابقات مختلف کسب کرده اند  ولی شورای شهر در این رابطه نمی تواند بدلیل کمبود منابع مالی و مشکلاتی از این قبیل کمک زیادی داشته باشد و در حد مقدورات اقدام می نماید.

4) اجتماعی:

معضل بیکاری و فراهم نبودن امکان اشتغال و نیز وجود انواع و اقسام امکانات مواد افیونی و مسایل غیر اخلاقی و رواج یافتن بعضی از کارهای غیر اقتصادی کاذب و قمار گونه از قبیل توتو و گرفتار شدن تعداد خیلی زیادی از مردم در آن و غیره ...  از دغدغه های اصلی شهر شاندرمن می باشد

5 ـ چه اهداف و برنامه هایی را برای آینده شهر درنظر دارید؟

با امید به عنایت الهی با برطرف کردن مشکلات طرح هادی، شاندرمن رونق بیشتری در زمینه ی ساخت و ساز بخود خواهد گرفت. پروژه های عمرانی پارک جنگلی کفود و نیز تبدیل کردن استخر پشت مدرسه دارالزهرا بعنوان یک منطقه گردشگری منحصر بفرد در گیلان که شاندرمن را در آینده بعنوان یک شهر توریستی و گردشگری تبدیل خواهد نمود و برنامه های عمرانی دیگر از قبیل باز گشایی محورهای اصلی از جمله خیابان شهید یوسفیان و معابر دیگر ...

 6 ـ دورنمای شهر را چگونه می بینید؟

شاندرمن یکی از بهترین شهرهای استان خواهد شد. هر شاندرمنی که عاشق زادگاه خودش است چنین آرزویی دارد صد البته که مردم خوب و با وفا و شریف  شاندرمن شایسته بهترینها هستند. در پایان از نشریه ویژه شاندرمن کمال تشکر را بجهت فراهم کردن فرصت ارتباط با مردم دارم و نیز از مردم خوب و شریف شاندرمن و اعضای محترم شورای شهر و شهردارمحترم و مسئولین شهرستان از فرماندار محترم و روأسای ادارات و نهادها و بخشداران و نماینده محترم ما در مجلس که به ما در خدمت رسانی هرچه بیشتر به مردم کمک می کنند تشکر می نمایم.

ـــ نشریه «ویژه شاندرمن»  نیز از همکاری شما دراین زمینه سپاسگزار است.

مصاحبه از سید مومن منفرد  آبان 1390

منبع: بهار تالش ـ ویژه شاندرمن4 ـ ص 52   


مطالب مشابه :


احداث يك جزیره در دریاي خزر

دانشگاه جامع علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 2 و 22 وبلاگ صورت پایلوت در تالش در




لیست دانشگاه های موجود در آستارا

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دانشگاه علمی و کاربردی واحد سایت رسمی تالش




معرفی رشته ی حسابداری پیام نور

دانشگاه پیام نور مرکز تالش - معرفی رشته ی حسابداری پیام نور محل دانشگاه: طولارود (کیلومتر 5




استان گیلان

آزاد اسلامی واحد تالش دانشگاه ازاد اسلامی علمی کاربردی واحد آموزشی گیلان




گفتگو با مهندس بیژن شعبانی رئیس شورای شهر شاندرمن

دانشگاه مازندران واحد تالش و مرکز علمی کاربردی خانه کارگر رشت و مرکز علمی کاربردی سوله




راه اندازی ماژول سنسور اثر انگشت SM-621

آموزشکده فنی حرفه ای سما واحد تالش. دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علمی کاربردی تالش




اعلام نمرات دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد مدیریت صنعتی اردبیل

اعلام نمرات دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد مدیریت دکتری تخصصی دانشگاه تالش - آقای




ایران در یک نگاه- فصل نو

دانشگاه جامع علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد 2 و 22 وبلاگ هاي آذري ، تالش‌ها، تركمن




شفقی فرماندار آستارا شد

مدرس دانشگاه پیام نور و مراکزآموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی رشت تالش، عضو




برچسب :