گزارش کارآموزی در واحد سوییچ مرکز مخابرات
تقدیر و تشکر:
«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق »
سپاس و ستایش مر خدای را جل و جلاله که آثار قدرت او بر چهره روز روشن، تابان است و انوار حکمت او در دل شب تار، درفشان. آفریدگاری که خویشتن را به ما شناساند و درهای علم را بر ما گشود و عمری و فرصتی عطا فرمود تا بدان، بنده ضعیف خویش را در طریق علم و معرفت بیازماید.
در ابتدا لازم میدانم که از کلیه پرسنل اداره مخابرات شهرستان میناب در بخش پشتیبانی فنی مراکز شهرستان خصوصا" سرپرست کارآموزی و رئیس مرکز المهدی(عج) جناب مهندس محمد صادقی به دلیل همکاریها و راهنمایی هایشان تشکر و قدردانی نمایم .
همچنین بسی شایسته است از استاد ارجمند جناب آقای مهندس صادق گردی تختی که با کرامتی چون خورشید ، سرزمین دل را روشنی بخشیدند و گلشن سرای علم و دانش را با راهنمایی های کار ساز و سازنده بارور ساختند و اینجانب در طول سه ترم افتخار شاگردی ایشان را داشته ام تقدیر و تشکر ویژه نمایم.
مقدمه :
انسان از ابتدای خلقت خویش همواره به ارتباط با همنوع نیاز داشته و این نیاز در گذر سالها و قرنها بیشتر شده بصورتیکه تبدیل به یک ضرورت انکار ناپذیر در زندگی انسانها شده است و همین نیازباعث شده انسان به دستاوردهای بزرگی مانند پست، تلگراف ، تلفن و اینترنت و غیره دست یابد و مطمئنا" دستاوردهای بهتری نیز در آینده براساس همین نیازها بوجود خواهد آمد و درحقیقت جهان پهناور امروز به واسطه همین ارتباطات ایجاد شده به دهکده جهانی تبدیل شده است .
مخابرات سهم عظیم و به جرات میتوان گفت بزرگترین سهم را در برقراری ارتباط بین انسانها به عهده دارد که به تنهایی شامل بخشها و قسمتهای مختلفی میباشد.
در این گزارش که بصورت گذراندن یک دوره 360 ساعته بصورت کارآموزی در اداره مخابرات شهرستان میناب (در مجتمع مخابراتی المهدی) میباشد بطور مختصر توضیحاتی در رابطه با چگونگی عملکرد این شرکت ارائه شده است . امید است توضیحات روشن و واضح ارائه شود.
فهرست مطالب
عنـوان صفحه
فصل اول- آشنایی کلی با مکان کارآموزی(مخابرات)
- مختصری از تاریخچه تلفن و مخابرات در جهان و ایران
- تلفن در ایران
فصل دوم- تشریح فعالیتهای محل کارآموزی
- خدمات ارائه شده در این قسمت
- ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته برق-الکترونیک
- موقعیت رشته تحصیلی
- شرح وظایف کارآموز
- برنامه آینده شرکت مخابرات
فصل سوم- آموخته ها، نتایج و پیشنهادات
- واحد پشتیبانی فنی مراکز شهری
- توپولوژی شبکه
- مراکز ترانزیت
- نامبرینگ
- خطوط لینک
- پیش شماره
- تماسهای شهری
- تماسهای بین شهری
- کد منطقه ای
- تماسهای کشوری
- انواع مراکز از نظر ساختاری
- بخشهای یک مرکز مخابراتی
- مسیر برقراری ارتباط از مشترک تا مرکز
- گاز کنترل
- تبدیل صوت به سیگنال دیجیتال
- E1 یا 2M
- فیبر نوری
- Call Processing
- چگونگی شماره گیری
- سخت افزار سوئیچ
- انواع کارتها
- شبکه های نسل آینده
- نتیجه گیری
فصل چهارم – گزارشات کارآموزی و پیوستها
فصل اول :
آشنایی کلی با مکان کارآموزی(مخابرات )
مختصری از تاریخچه تلفن و مخابرات در جهان و ایران
اختراع تلفن نیز مانند هر اختراع مهم دیگر مبتنی بر کوششها و تجربیات گذشتگان و نتیجهٔ رسیدن پیشرفتهای علمی و فنی به مرحلهای معین بود. به اصطلاح بعضی از مورخان تاریخ علوم، تلفن نیز دارای نیاکان و اجدادی است. یکی از این پدران یا اجداد، لوله صوتی گوتی Gauthey است که در سال ۱۷۸۲ اختراع شد و صوت را تا فاصله هشتصد متری انتقال میداد. جد دیگر تلفن هوک بوده است که با نخ کار میکرد.
اما تلفن در شکل تکامل یافتهاش به وسیله الکساندر گراهام بل Graham Bell امریکایی (۱۸۴۷-۱۹۲۲) اختراع شد. تلفن فرستادن پیام و دریافت آن را بدون آن که نیاز به جدولی مانند الفبای مورس باشد ممکن ساخت. با استفاده از تلفن، مردمی که فرسنگها از یکدیگر دورند، تقریباً مانند مواقعی که رو به روی یکدیگر قرار دارند، میتوانند صحبت کنند. گراهام بل در آغاز بیشتر به تحقیق در مورد ناشنوایان میپرداخت اما بعدها بطور کامل به علم و تکنیک روی آورد. بل در سال ۱۸۷۷ شرکت بل تلفن Bell Telephone Association را تأسیس کرد که هنوز هم بزرگترین کمپانی سازنده تلفن در جهان است. بعد از ظهر روز دوم ژوئن سال ۱۸۷۵ میلادی مصادف با ۱۱ خرداد ۱۲۵۴ شمسی گراهام بل با همکاری دوستش واتسن موفق به اختراع تلفن شد و در ژانویه ۱۸۷۶ میلادی دستگاه تلفن بل به کار افتاد. دهم مارس ۱۸۷۶ میلادی برابر با ۱۲۵۵ شمسی، بل از اتاق خود بوسیله این دستگاه به دستیارش در اتاق دیگر گفت: آقای واتسن بیایید با شما کار دارم. تلفن، پس از اختراع کامل توسط بل به سرعت اشاعه یافت و سیمهای آن از شهری به شهر دیگر کشیده شد. چهارده سال بعد از اختراع تلفن یعنی در سال ۱۸۹۰ میلادی استروجر سیستم تلفن خودکار را بنا نهاد. در سال ۱۸۹۱ ارتباط تلفنی بین لندن و پاریس برقرار گردید. دو قاره اروپا و امریکا تحت محاصره شبکهای درآمد که روز به روز گسترش مییافت. روزی که بل درگذشت (سال ۱۹۲۲)، به احترام او ارتباط تلفنی بر روی شبکه وسیعی که دارای هفده میلیون تلفن بود به مدت یک دقیقه قطع شد. تلگراف و تلفن ارتباط سریع و فوری از راه دور را میان نقاطی که میتوانند سیمکشی بشوند، ممکن ساخت. اما از سال ۱۸۹۶ دانشمندان توانستند میان دو نقطه که حتی سیمکشی نشده بود ارتباط سریع و فوری برقرار سازند (تلگراف بیسیم، تلفن بیسیم یا رادیو تلفن).
تلفن در ایران
در سال ۱۲۶۵ شمسی مصادف با ۱۸۸۶ میلادی، برای اولین بار در ایران، یک رشته سیم تلفن بین تهران و شاهزاده عبدالعظیم به طول ۷/۸ کیلومتر توسط بوآتال بلژیکی که امتیاز راه آهن ری را داشت کشیده شد ولی در واقع مرحله دوم فناوری مخابرات در تهران از سال ۱۲۶۸ شمسی یعنی ۱۳ سال پس از اختراع تلفن با برقراری ارتباط تلفنی بین دو ایستگاه ماشین دودی تهران و شهر ری آغاز شد. پس از آن بین کامرانیه در منطقه شمیران و عمارت وزارت جنگ در تهران و سپس بین مقر ییلاقی شاه قاجار در سلطنت آباد سابق و عمارت سلطنتی تهران ارتباط تلفنی دایر شد. وزارت تلگراف در سال ۱۲۸۷ شمسی با وزارت پست ادغام و به نام وزارت پست و تلگراف نامگذاری شد. در سال ۱۳۰۲ شمسی قراردادی برای احداث خطوط تلفنی زیرزمینی با شرکت زیمنس و هالسکه منعقد شد و سه سال بعد در آبان ماه ۱۳۰۵ شمسی تلفن خودکار جدید بر روی ۲۳۰۰ رشته کابل در مرکز اکباتان آماده بهرهبرداری شد. در سال ۱۳۰۸ شمسی امور تلفن نیز تحت نظر وزارت پست و تلگراف قرار گرفت و به نام وزارت پست و تلگراف و تلفن نامگذاری شد. مرکز تلفن اکباتان در سال ۱۳۱۶ شمسی به ۶۰۰۰ شماره تلفن رسید و دو سال بعد بهرهبرداری شد و در سال ۱۳۳۷ به ۱۳ هزار شماره توسعه یافت. خطوط تلفن جدید یا کاریر نیز پس از شهریور ۱۳۲۰ مورد بهرهبرداری قرار گرفت و ارتباط تلفنی بین تهران و سایر شهرها گسترش یافت و مراکز تلفنی تهران یکی پس از دیگری تأسیس شد. وزارت پست و تلگراف و تلفن در سال ۱۳۸۳ به نام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تغییر نام یافت.
و اما مرکز مخابراتی المهدی شهرستان میناب در سال 1382 تاسیس و با سوئیچ از نوع کارین و حدود 5000 مشترک در حال خدمات دهی میباشد میباشد همچنین چندین مرکز کم ظرفیت روستایی بصورت ریموت به آن متصلند.
فصل دوم
تشریح فعالیتهای محل کارآموزی
همانطور که گفته شد مرکز مخابراتی المهدی شهرستان میناب در سال 1382 تاسیس و با سوئیچ از نوع کارین و حدود 5000 مشترک در حال خدمات دهی میباشد میباشد همچنین چندین مرکز کم ظرفیت روستایی بصورت ریموت به آن متصلند. و طبق نمودار زیر از قسمتهای زیر تشکیل شده است :
مطالب مشابه :
نمونه تقدیر و تشکر در ابتدای گزارش کارآموزی
تقدیر و تشکر در ابتدای گزارش کارآموزی را درخواست کرده اند. واحد کارآموزی در دانشگاه از
دانلود رایگان گزارش کارآموزی در یک شرکت کامپیوتری
دانلود رایگان گزارش کارآموزی در یک شرکت مقدمه و تشکر. در مورد یادگیری و آموزش
دانلود رایگان گزارش کارآموزی رشته برق
مقدمه کارآموزی : و با تشکر از : کلیه کسانی که مرا در به سرانجام رساندن
دانلود گزارش کارآموزی حسابداری در یک موسسه آموزشی
دانلود گزارش کاراموزی مقدمه و تشکر; دانلود گزارش کاراموزی و طرح
گزارش کارآموزی در شرکت کامپیوتری-کافی نت =کامل
ساعت کارآموزی ثبت شده است و مقایسه با اين مقدمه شايد اهميت و جايگاه و تشکر. اکنون که
راهنمای گزارش کارآموزی رشته مهندسی صنایع
مقدمه و تشکر. 6. ، با توجه به گذراندن کارآموزی (1) و نیز درآستانه فارغ التحصیل بودن
گزارش کارآموزی در واحد سوییچ مرکز مخابرات
شاگردی ایشان را داشته ام تقدیر و تشکر ویژه نمایم مقدمه : انسان از گزارشات کارآموزی و
برچسب :
مقدمه و تشکر کاراموزی