استخدام پرستاران خارجی در بیمارستان‌های کشور

رییس دفتر پرستاری وزارت بهداشت، هشدار داد:
استخدام پرستاران خارجی در بیمارستان‌های کشور
بیمارستان‌های خصوصی تهران به منظور تبلیغ بیشتر و بالا بردن میزان تعرفه‌ها درخواست استخدام پرستاران خراجی را به وزارت بهداشت ابلاغ کرده‌اند.

اعظم گیوری، رییس دفتر پرستاری وزارت بهداشت با اعلام این مطلب در نشست خبری که امروز در ساختمان وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: تمامی پرستاران کشور در بالاترین سطح علمی قرار داده و جزو فعال‌ترین پرستاران محسوب می‌شوند ولی بیشتر آنها به دلیل فراهم نشدن امکانات و تسهیلات لازم در کشور به فعالیت در کشورهای حوزه خلیج فارس، کانادا و آمریکا روی می‌آورند.
وی با اشاره به این مطلب که اکثر پرستاران کشور به زبان و رایانه مسلط هستند، افزود: بیمارستان‌های خصوصی شهر تهران به منظور تبلیغ بیشتر و همچنین دریافت هزینه بالاتر از بیماران خواهان جذب و استخدام پرستاران خارجی در بدنه سلامت کشور هستند.
گیوری با اشاره به این مطلب که به ازای هر نیروی انسانی پرستاری در کشور کمتر از یک تخت وجود دارد، گفت: در حال حاضر تعداد 143 دانشکده پرستاری در کشور وجود دارد و سالانه 7 هزار دانشجوی پرستاری از بخش‌های دولتی و آزاد فارغ التحصیل می‌شوند و تعداد 58 هزار و 204 نفر در بخش دولتی و 21 هزار و 570 نفر در بخش خصوصی مشغول به کار هستند، این در حالی است که تنها 58 هزار و 472 تخت در بخش دولتی و19 هزار و 446 تخت در بخش خصوصی وجود دارد.
اعظم گیوری با اشاره به تاثیرگذاری کار طولانی مدت و بیماری‌های منتقل از راه خون بر روند کیفیت خدمات پرستاری در سنوات آخر دوران کاری، گفت: در بخش درمان کشور گروه هدف بیماران هستند که بیشترین افراد در حال تماس نیز با آنان پرستاران هستند بنابراین رسیدگی به مشکلات پرستاری از جمله مهمترین اقدامات بخش بهداشتی کشور به حساب می‌آید.
وی کمبود نیروی انسانی، عدم اختصاص ردیف بودجه به دفتر پرستاری، نبود نماینده پرستاری در کمیته‌های کشوری را از جمله مهمترین معضلات بخش پرستاری کشور عنوان کرد و گفت: مدیران پرستاری دانشکده های کشور هیچ جایگاهی در نظام درمان کشور برعهده ندارند و پرستاران نیز به جای استفاده بیشتردربخش سلامت تنها درحوزه درمان به کار گرفته می‌شوند این درحالی است که در تمام کشورها بیشترین سرمایه‌گذاری در بخش سلامت برروی پرستاران سفری، پروازی، مدرسه و بهداشت جامعه صورت می‌گیرد.
رییس دفتر پرستاری وزارت بهداشت با انتقاد ازعدم تخصصی شدن آموزش و امکانات بخش پرستاری کشور برخلاف رشته‌های پزشکی ادامه داد: عدم همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باعث شد طرح آموزش مداوم پزشکی که در سال 80 جزو بخش شاخه‌های دفتر به حساب می‌آمد، مسکوت بماند.
وی سختی کار، پایین بودن دستمزد، غیراخلاقی بودن تعرفه‌ها و واگذاری بخش پرستاری به شرکت‌های خصوصی وعدم درج کار کارشناسی دراحکام حقوقی را از دیگر معضلات حال حاضر بخش پرستاری خواند و گفت: براساس مصوب مجلس درخصوص به کارگیری پرستاران دولتی در بخش خصوصی، برده‌داری نوین درکشور آغاز شده که طی آن پرستاران با روبرو شدن قراردادهای سفید شرکت‌های خصوصی ملزم به کار بیش از 250 ساعت و حقوق پایین‌تر می‌شوند.
وی افزود: بسیاری از شرکت‌های خصوصی به منظور بیمه نکردن پرستاران خود اقدام به عقد قراردادهای 85 روزه می‌کنند.
اعظم گیوری با اشاره به پیگیری‌های وزارت بهداشت برای کنترل شرکت‌های خصوصی بخش پرستاری گفت: طبق ماده 49 وزارت بهداشت بسیاری از اختیارات خود را در خصوص پرستاران به دانشگاه‌ها واگذارکرده و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز برای جذب پرستار اقدام به عقد قرارداد باشرکت های خصوصی کرده‌اند اما نبود نظارت بر عملکرد شرکت‌های خصوصی باعث بروز مشکلات فوق شده است.
وی با اشاره به ارسال ابلاغ‌ نامه ای به منظور لغو خدمات پرستاران در بخش‌های خصوصی به مجلس افزود: بسیاری از پرستاران شرکت‌های خصوصی پس از 5 سال سختی کار، بعد از 25 سال کار طبق مصوب مجلس شامل بازنشستگی و سختی کار نمی‌شوند.
اعظم گیوری از رایزنی‌های وزارت بهداشت و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور برای اختصاص ردیف بودجه جداگانه برای این دفتر خبر داد و گفت: با جمع‌آوری مدارس بهیاری، بهیاران با گذراندن آزمون در مقاطع کارشناسی رشته‌های پرستاری مشغول به تحصیل خواهند شد.
وی از تنظیم چارت سازمانی دفتر و تدوین طرح شورای هماهنگی پرستاری برای حل معضلات پرستاری خبر داد و گفت: طی بخش نامه 4 بندی از سوی معاونت سلامت امکانات آموزشی در بیمارستانها بصورت مساوی بین دانشجویان پرستاری و پزشکی تقسیم خواهد شد.
گیوری از تشکیل دو کمیته کشوری در خصوص پروتکل‌های آموزشی ایدز و بحران توسط اعضای هیات علمی خبر داد و افزود: به منظور تخصصی شدن دوره‌های پرستاری دو دوره کوتاه مدت 4 تا 6 ماهه برای بالا بردن سطح آموزش پرستاران و همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تشکیل خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری به سال 85 معکول خواهد شد و امتیاز ارتقای شغلی 400 امتیازی 65 درصد از پرستاران با پیگیریهای وزیر بهداشت به حالت سابق خود بازگشته است.


مطالب مشابه :


استخدام در بیمارستان خفر

جلیل آباد نیوز - استخدام در بیمارستان خفر - اخبار و اطلاعات محله جلیل آباد




آگهی استخدام دانشگاه علوم پزشکی فسا

پرتال استخدام و خوداشتغالی - آگهی استخدام دانشگاه علوم پزشکی فسا - آخرین اخبار استخدام و جذب




استخدامی بانک اقتصاد نوین

آگهی استخدام دعوت به همکاری بیمارستان ، بیرجند، ایلام، قائمشهر، مرودشت، فسا، کازرون




متن آگهی استخدام پرستاران و بهورزان به این شرح است:

بیمارستان تامین اجتماعی شهدا شوشتر - متن آگهی استخدام پرستاران و بهورزان به این شرح است: -




جزئیات استخدام ۲۳ هزار نفر در وزارت بهداشت

استخدام بیمارستان میلاد در استخدام در کشور عراق در دانشگاه علوم پزشکی فسا http ://www.fums.ac




استخدام قوه قضائیه

آگهی استخدام استخدام بیمارستان دشت، سروستان، فراشبند، فسا، كنارتخته و كمارج و




استخدام پرستاران خارجی در بیمارستان‌های کشور

پایگاه اطلاع رسانی پرستاری - استخدام پرستاران خارجی در بیمارستان‌های کشور - سلامت حق همه




استخدامی در بیمارستان فوق تخصصی کسری

اتاق عمل 88 فسا ; استخدامی در یک بیمارستان فوق تخصصی کسری جهت تکمیل کادر درمانی خود استخدام




برچسب :