کارآفرینی و اشتغال زایی (با نگاه به فرصتهای شغلی موجود در کشور.........)
مقدمه مهم:
چنانچه جویای کار و ایجاد اشتغال برای خود، خانواده یا دوستانتان هستید کمی تامل نمایید، مطالب این بخش را با دقت بخوانید و با الزامات، مصادیق و نمونه برخی از فرصتهای شغلی در محیط کسب و کار کشور آشنا شوید.
ادمه مطلب را کلیک و مطالعه فرمایید:
اگر چه گفته می شود که برای هر فرد جویای کار غیر دولتی، داشتن سرمایه، اولین لازمه کارآفرینی به شمار می رود، اما شما نگران نباشید، زیرا اولا در ادامه با برخی از مشاغل که به کمترین هزینه برای راه اندازی نیاز دارند آشنا می شوید و ثانیا از نظر نگارنده، در اکثر موارد به دلایلی که توضیح داده خواهد شد، داشتن سرمایه برای ایجاد اشتغال در اولویت اول قرار ندارد، بلکه سایر عوامل مانند آنچه در ذیل به آنها اشاره می شود، از اولویت و اهمیت بیشتری برخورداند.
کافیست با توکل به خدا و در نظر گرفتن علاقه و توان خود و الزامات کار، فکرتان را بکار بیندازید و با کمی همت و تلاش و ترجیحا خلاقیت و نوآوری، کار مناسبی را برای خود دست و پا نمایید.
شما خواننده عزیز نیز می توانید، برای افزایش هر چه بیشتر کارآیی این بخش و کمک به توسعه اقتصادی کشور و ایجاد اشتغال برای جوانان پر شور، مومن و با استعداد این مرز و بوم، مصادیق دیگری از فرصتهای شغلی موجود یا جدید و قابل راه اندازی را با مشخصات کامل و شرایط، ویژگیها و در صورت امکان، نمونه عینی آن معرفی نمایید تا به نام خودتان در این بخش درج گردد.
نکات و الزامات کارآفرینی و اشتغالزایی:
امروزه موضوع کارآفرینی و اشتغال زایی یکی از مهمترین مشکلاتی به شمار می رود که اکثر کشورهای جهان حتی کشورهای توسعه یافته از تبعات آن رنج می برند.
در این رابطه چنانچه بخواهیم علل این معضل جهانی را مورد بررسی قرار دهیم، می توانیم متناسب با شرایط و وضعیت کشورهای مختلف، عوامل مشابه و بعضا متفاوتی را در بروز و تشدید این وضعیت موثر بدانیم.
به عنوان مثال: فقدان یا ضعف در تهیه طرحها و برنامه های اساسی و هدفمند برای اشتغالزایی، سیاستگذاری های نا درست و غیر اصولی، کم توجهی به موضوع اشتغال و فرهنگ کارآفرینی و اولویت یافتن سایر مسائل نسبت به اشتغال، دولتی بودن امور و عدم استفاده مناسب از ظرفیتهای بخش خصوصی، کمبود نیروهای متخصص و ماهر، محدود بودن زمینه های کارآفرینی، وضعیت اقتصادی و نیز جغرافیایی کشورها، محدودیت در دسترسی به بازارهای داخلی و بخصوص بین المللی، نا مناسب بودن راههای مواصلاتی و ارتباطی، عدم بهره مندی از مواد اولیه، تحریم و فشارهای اقتصادی، وجود قوانین قدیمی و دست و پاگیر یا فقدان قوانین جدید و مناسب، بروکراسی های زاید و همچنین فساد محسوس نامحسوس موجود و موثر در سیستم اداری کشورها، ضعف دولتها در حمایت هدفمند و نظام یافته از تولید، فرهنگ و رفتارهای اجتماعی، انتظارات غیر منطقی برخی از افراد جویای کار و حتی مولفه هایی مانند: اراده و انگیزه، اعتماد به نفس، قدرت تصمیم گیری و ریسک پذیری و همینطور خلاقیت و ابتکار عمل فردی را باید به عنوان برخی از مهمترین عوامل یا موانع موثر در اشتغالزایی و کارآفرینی معرفی نمود.
با این حال باید به یاد داشته باشیم که تنوع و تعدد مشکلات مورد اشاره در هر نقطه از دنیا متفاوت بوده و جمهوری اسلامی ایران علی رغم فشارهای بین المللی، با توجه به شرایط جغرافیایی و ظرفیتها و منابع موجود در کشور، نسبت به سایر دولتهای دنیا اعم از غربی و شرقی، با مشکلات و موانع کمتری مواجه می باشد و لذا به نظر می رسد امکان کارآفرینی و اشتغالزایی در بخشهای مختلف بخصوص در بخش کشاورزی، صنعت و تولید علم، بسیار آسانتر از دیگر کشورها می باشد.
حال با توجه به نرخ نسبتا بالای بیکاری در کشور، این سوال مطرح است که چطور و چگونه چنین چیزی ممکن است؟
در پاسخ به این سوال باید به یاد داشته باشیم که کارآفرینی و اشتغالزایی الزاما بر عهده دولتها نیست، بلکه دولتها موظفند با برنامه ریزی مناسب و حتی المقدور حمایتهای مادی و معنوی در ابعاد مختلف، شرایط را برای دستیابی به این هدف فراهم نمایند، بنابراین قبل از هر چیز باید این تفکر غلط که دولت موظف است برای هر فرد یک کار و ترجیحا یک کار اداری با شرایط مناسب فراهم نماید، را از ذهن خود پاک نماییم و سپس با برنامه ریزی مناسب، فرآیند کارآفرینی و اشتغالزایی را طی نماییم.
فرایند کارآفرینی و اشتغالزایی:
۱) به عنوان نخستین گام و قبل از هر اقدام باید ضمن توجه به موانع و مشکلات فوق الذکر، با بررسی و مطالعه کافی پیرامون ظرفیتها و زمینه های کارآفرینی و اشتغالزایی در کشور، شناخت لازم از فرصتهای شغلی موجود و یا قابل حصول را کسب نماییم.
برای تسهیل در کار می توانیم از منابع و روشهایی مانند: اینترنت یا کارشناسان دستگاههای دولتی و یا تولید کنندگان و حتی بررسی میدانی و یا مراجعه حضوری به بخشها مختلف تولیدی در شهر روستا، بهره بگیریم.
۲) نیاز سنجی گام بعدی از مرحله کارآفرینی و اشتغالزایی به شمار می رود، به این معنا که باید قبل از ورود به موضوع بدانیم که موضوعات و زمینه های مورد نظر، از نیازهای فعلی و یا اولویتهای کنونی جامعه (بازار هدف) در داخل یا خارج از کشور به شمار می رود یا خیر.
شاید بتوانیم چینیها را یکی از موفقترین افراد در این زمینه بدانیم، زیرا شرکتهای چینی با انجام مطالعات دقیق و حرفه ای، تا حدی رشد یافته اند که نه تنها به بزرگترین صادر کننده محصولات استراتژیک و سایر کالاهای متعارف مورد مصرف در دنیا تبدیل شده اند، بلکه تولید کالاهای خاص مورد مصرف در هر کشور را نیز آغاز و به عنوان مثال؛ با آگاهی از فرهنگ ایرانی، تا جایی کار را پیش برده اند که با بکار بردن کمی خلاقیت، برای ایرانیان اهل گشت گذار، کالایی مانند منقل با پمپ باد دستی را روانه بازار کشور نموده اند و حتی تولید کالاهای خاص مورد نیاز مسلمانان مانند: جانماز و مهر و تسبیح را نیز در فهرست تولیدات خود قرار داده اند.
۳) از امکان سنجی می توانیم به عنوان سومین گام نام ببریم، چرا که گاهی تولید یک محصول جزء کالاهای پر مصرف و نیازهای مهم و حتی دارای اولویت یک جامعه قرار دارد، اما شرایط و بسترهای لازم مانند مواد اولیه، امکان حمل و نقل یا نیروی متخصص برای تولید محصول یا کالای مورد نظر در ابعاد مختلف در آن منطقه فراهم نیست.
در این رابطه باید تمامی امکانات و ظرفیتهای قابل حصول و همچنین همه موانع، مسائل و مشکلات احتمالی از جمله موضوعات مورد اشاره در مقدمه را مورد توجه قرار دهیم.
چهارمین گام فهرست نمودن سوالاتی است، که پاسخ آنها بیانگر شرایط، وضعیت و توانائیهای ما در قبال کار مورد نظر می باشد، به عنوان مثال: اهداف (هدفگذاری)، موضوع کار، تخصص و مهارتهای فردی و گروهی، انگیزه و علاقمندی به موضوع، میزان سرمایه گذاری ممکن، منابع و امکانات موجود و قابل دسترس، تعداد شرکا و همکاران، مکان انجام کار، زمان انجام کار، محدوده انجام کار، امکان بازدهی زود هنگام یا دیر هنگام و امثال آن؛ سوالاتی هستند که می توانند در شناسایی و انتخاب موضوع مورد نظر به ما کمک نمایند
برخی از مصادیق کارآفرینی و فرصتهای شغلی در ایران
همانگونه که اشاره شد، کشور ما از ظرفیتهای فراوان و متعددی برای کارآفرینی برخوردار است که با کمی دقت و بکار بردن خلاقیت می توانند به عرصه خوبی برای کسب درآمد مشروع و قانونی تبدیل شوند. برخی از این مشاغل در ذیل مورد اشاره قرار گرفته اند، مشاغلی که به اعتقاد کارشناسان ذیربط، به علت افزایش روز افزون تقاضای بازارهای داخلی و خارجی، اشباع بازار این محصولات در کوتاه مدت تقریبا ناممکن بوده و به شرط رعایت اصولی مانند: کیفیت، تنوع، بسته بندی مناسب و به روز سازی، به هر میزان تولید در این زمینه ها افزایش پیدا کند، مشتری نیز وجود خواهد داشت و لذا در اکثر موارد مشروط به رعایت نکات حرفه ای و فنی کار، امکان ورود به این عرصه ها و سرمایه گذاری برای تولید فراهم می باشد.
برای تکمیل اطلاعات خود می توانید به مقاله «الزامات کارآفرینی و اشتغالزایی» و مقاله «نقش فرهنگ و تفکر بسیجی در کارآفرینی و اشتقالزایی» در بخش مقالات اقتصادی همین سایت مراجعه فرمایید.
الف – فعالیتهای مربوط به حوزه کشاورزی (پرورش گیاهان):
۱- آیا می دانید؛ کار تولید و پرورش گیاه آلوئه ورا در یکی از استانهای جنوبی کشور از یک مزرعه کوچک آغاز و همان مزرعه دار هر سال با افزایش مقدار زمینهای زیر کشت، میزان تولید را به حدی رسانده که هم اکنون چندین هکتار از زمینها کشاورزی خود را به تولید این گیاه اختصاص داده و محصولات بسیار مفید و پر خاصیت آن را به بازارهای داخلی و خارجی ارائه می نماید؟
آیا می دانید؛ این گیاه که معمولا به شکل تازه، پودر، شربت یا نوشابه و … مورد استفاده قرار می گیرد، دارای خواص مختلف درمانی بوده و برای تصفیه خون، بیماریهای کبدی، انواع بیماریهای پوستی، حساسیتها و بسیاری از دیگر بیماریها مفید بوده و توجه مشتریان زیادی را به سمت خود جلب نموده است؟
۲- آیا می دانید؛ بهای برخی از گیاهان دارویی به مراتب بیشتر از قیمت زعفران بوده و در حال حاضر بسیاری از این گیاهان در نقاط مختلف کشور به شکل صنعتی و نیمه صنعتی برای مصرف داخلی و صادرات، تولید می شوند؟
۳- آیا می دانید؛ برخی از نقاط ایران به شدت مستعد پرورش درختان و گیاهان سودآوری مانند: گردو، پسته، بادام، زیتون و امثال آن می باشد؟
۴- آیا می دانید؛ در سالهای اخیر با اتکاء به مطالعات علمی و تجارب شخصی، مناطق مستعد کاشت گیاهان گران بهایی مانند: برنج و زعفران در شهرهای مختلف کشور شناسایی و در بسیاری از دیگر استانهای نیز متداول شده است؟
۵- آیا می دانید که، پرورش قارچ در کشور در حدی متداول شده است که برخی از افراد حتی در منازل خود اقدام به پرورش این محصول می نمایند؟
۶- آیا می دانید که؛ پرورش محصولات گلخانه ای مانند: صیفی جات، انواع سبزی جات و برخی از میوه ها از چه بازار فعالی در داخل و خارج از کشور برخوردار است؟
۷- آیا می دانید که؛ با توجه به شرایط اقلیمی ایران، تولید و پرورش انواع گل طبیعی می تواند در کوتاه مدت، مشتریان زیادی را در داخل و خارج از کشور برای خود پیدا و سود خوبی را عاید شما نماید؟
ب – فعالیتهای مربوط به حوزه کشاورزی (جانداران):
۱- آیا می دانید که در حال حاضر در چند استان کشور ما از جمله؛ تهران و بوشهر، تمساح پرورش داده می شود؟ آیا می دانید که تمام اجزای بدن تمساح ازجمله: گوشت، پوست، استخوان و حتی خون تمساح مصرف صنعتی، دارویی و در خارج از کشور مصرف خوراکی داشته و قابل صادرات می باشد؟
۲- آیا می دانید با ابتکار یکی از هموطنان، پس از هجوم قورباغه ها به داخل شهر (احتمالا مهریز) کار جمع آوری و پرورش قورباغه برای صادرات در این شهر شکل گرفت و هم اکنون تولیدات این مجموعه به اشکال مختلف از جمله کنسرو به خارج از کشور صادر می گردد؟
۳ – آیا می دانید طی سالهای اخیر نوعی کرم موسوم به زباله خوار در ایران پرورش داده می شود که علاوه بر قابلیت امحاء بیولوژیکی زباله ها، از این مواد، نوعی کود عالی با بازدهی فوق العاده بالا تولید می نمایند که هر کیلو از آن به قیمت چندین هزار تومان خرید و فروش می شود؟
آیا می دانید که گوشت این کرم نیز دارای بالاترین مقدار پروتئین در بین جانداران زنده بوده و در کشورهای مختلف، طرفداران فراوانی را به خود اختصاص داده است؟
۴- آیا می دانید؛ پرورش شتر مرغ، کبک، بلدرچین و سایر طیور در کشور و خارج کشور طرفداران زیادی را به خود جلب نموده و با افزایش تقاضای بازار آن در کشور، هر روز در حال گسترش می باشد؟
۵- آیا می دانید که، پرورش آبزیانی مانند: ماهی قزل آلا به سادگی در اکثر مناطق کشور در کنار ررودخانه ها و نهرهای آب یا در قنوات و حتی در سایر نقاط با استفاده از آب چاه و با کمترین میزان ریسک، امکان پذیر می باشد؟
۶- آیا می دانید که، تولید سموم شیمیایی در دنیا بتدریج در حال منسوخ شدن می باشند و بجای آن، پرورش و تولید برخی حشرات مانند؛ کفشدوزک برای مقابله بیولوژیک با آفات نباتی، به یک کاری پر سود در این عرصه تبدیل شده است؟
۷- آیا می دانید که؛ هم اکنون در کشور پرورش خرگوش به عنوان خوراک اصلی روباه و پرورش روباه برای استفاده از پوست آن، به عنوان یک محصول صادراتی پر سود، ظرفیت قابل توجهی را به خود اختصاص داده است؟
۸- آیا می دانید که؛ گربه های ایرانی هم برای نگهداری خانگی و هم برای استفاده خوراکی، طرفداران زیادی را در کشورها مختلف به خود اختصاص داده و در حال حاضر در ایران افرادی به شکل حرفه ای و با رعایت اصول بهداشتی به کار جمع آوری و پرورش و صدور این جانور اشتغال دارند؟
۹- آیا می دانید که، پرورش مار و عقرب برای سم گیری، اگرچه کمی خطرناک اما یک کار بسیار پرسود در کشور به شمار می رود؟
۱۰- آیا می دانید که پرورش و تولید برخی پرندگان زینتی و خانگی بر ای صادرات حرفه ای، می تواند چه سود کلانی را نصیب شما نماید؟
۱۱- آیا می دانید که؛ امروزه با آگاهی مردم از خواص شگفت آور عسل، زنبورداری و پرورش زنبور به یک کار سود آور زود بازده و در عین حال قابل توسعه با کمترین هزینه تبدیل شده است؟
۱۲- آیا می دانید که، پرورش کرم ابریشم همچنان به عنوان یک کار پر سود و با ارزش قابل سرمایه گذاری می باشد؟.
ج- فعالیتهای مربوط به حوزه صنعت:
۱- آیا می دانید که، صنایع بسته بندی در بخشها و موضوعات مختلف، با ارزش افزوده ای که برای کالاهای مختلف به همراه دارد، یکی از مشاغل بسیار سودآور و از نیازهای اساسی کشور برای صادرات، به شمار می رود؟
۲- آیا می دانید که؛ با کمی خلاقیت و مطالعه علمی می توان محصولاتی مانند: گونه های مختلف میوه ها، خرما، چای، عرقیات، آلوئه ورا، زعفران و برنج ایرانی را می توان در قالب انواع محصولات جانبی مانند، انواع نوشابه، شربت، پودر، کنسرو، کمپوت، مربا، ژله، شکلات، شیرینی، خشکبار، خشک شده یا فریز شده و امثال آن تولید و به بازارهای داخلی و خارجی ارائه نمود.
۳- آیا می دانید که؛ تولید وسایل آموزشی و کمک آموزشی از ظرفیت فوق العاده ای در کشور ما برخوردار است؟
۴- آیا می دانید که؛ تولید اسباب بازی در دنیا چه سود کلانی را نصیب صاحبان اینگونه شرکتها می نماید؟
۵- آیا می دانید که؛ در کشور ما تولید محصولات جانبی (اصطلاحا پایین دستی) نفت و پتروشیمی، از ظرفیت بسیار بالایی برای سرمایه گذاری برخوردار است؟
د- فعالیتهای مربوط به حوزه فعالیتهای دانش بنیان:
۱- آیا می دانید که، می توانید متناسب با تخصص خود و با کسب مجوز و ثبت شرکت و از طریق ایجاد موسسات مطالعاتی در زمینه ها و بخشهای مختلف، به عنوان پیمانکار خصوصی، برخی از فعالیتهای پژوهشی و یا خدمات مشاوره ای مراکز دولتی و غیر دولتی در بخشها و موضوعات مختلف را بر عهده بگیرید؟
۲- آیا می دانید که؛ با توجه به رشد و گسترش روز افزون صنایع در کشور، ایجاد موسسات حرفه ای برای تبدیل ایده های ذهنی (ابداعات و اختراعات و …) به طرح، نقشه های مهندسی و نیز مدل های مجازی (رایانه ای)، یکی از نیازهای ضروری و قابل توسعه کشور به شمار می رود؟
۳- آیا می دانید که؛ ماکت سازی مشتریان فراوانی در بخشهای مختلف مانند: صنعت، ساخت مدل وسایل نقلیه، ساختمان سازی و سایر بخشها به خود اختصاص داده و شما می توانید حتی در کارگاههای خانگی چنین کاری را انجام دهید؟
۴- آیا می دانید که؛ که قالب سازی و نمونه سازی قطعات، تجهیزات و ماشین آلات در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدمات و سایر موارد مشابه، از آینده روشنی برای سرمایه گذاری در کشور برخوردار است؟
د- فعالیتهای مربوط به حوزه الکترونیک و کامپیوتر (الکامپ):
۱- آیا می دانید که ایران طی یکی دو سال اخیر جایگاه نخست تولید بازیهای رایانه ای در خاورمیانه را به خود اختصاص داده و بازار اینگونه بازیها به عنوان یک شغل پر سود (حتی در مقیاس خانگی آن) هر روز در حال گسترش بیشتر است؟
۲- با راه اندازی موسسات خدمات الکترونیک در موضوعات مختلفی که برخی از آنها تا بحال در ایران راه اندازی نشده، می توانید، زمینه های خوبی را برای اشتغالزایی ایجاد نمایید؟
۳- آیا می دانید که؛ می توانید خرید و فروش اینترنتی کالا و خدمات را به عنوان یک شغل مورد توجه قرار دهید.
۴- آیا می دانید که؛ در بسیاری از کشورهای دنیا، موسسات وجود دارند که کار جستجوی مطالب اینترنتی برای محققین و پژوهشگران را بر عهده می گیرند؟
و- فعالیتهای مربوط به حوزه امنیتی و حفاظتی:
۱- آیا می دانید که؛ ایجاد موسسات و شرکتهای حفاظتی، حراستی و انتظامی می تواند به عنوان یک شغل مورد توجه قرار گیرد؟
۲- آیا می دانید که؛ در بسیاری از کشورهای دنیا ایجاد موسسات تحقیقاتی و کارآگاه خصوصی، کاملا متداول می باشد؟
۳- آیا می دانید که؛ ایجاد موسسات ارائه دهنده سیستمهای امنیتی و حفاظتی، یکی از راههای کسب درآمد می باشد؟
ز- گردشگری و جذب توریست:
۱- آیا می دانید که؛ در دنیای ماشینی عصر جدید، سکونت در خانه های سنتی و استفاده از امکانات کاملا قدیمی و سنتی در روستاها و مکانهای طبیعی و حتی دور افتاده در کشورهای مختلف دنیا و از جمله ایران، طرفداران فراوانی داشته و یکی از زمینه های بسیار پر سود گردشگری و صنعت توریسم به شمار می رود؟
۲- آیا می دانید که؛ صنعت قنات، کویر ایران، کوههای مریخی در بوشهر، سیاه چادرهای عشایری و دیگر جاذبه های اختصاصی ایران، از قابلیتهای فراوانی برای ایجاد موسسات گردشگری و جلب توریست برخوردار است؟
۳- آیا می دانید که؛ می توانید ایجاد مجتمعهای اقامتی سنتی و یا مدرن در دل کویر را نیز به عنوان یک فرصت شغلی استثنایی مورد توجه قرار دهید؟
۴- آیا می دانید که؛ همواره هزاران توریست داخلی و خارجی وجود دارند که به شدت علاقمند هستند که مدتی زندگی در سیاه چادرهای عشایری و همراهی با کاروانهای کوچ عشایری را تجربه کنند؟
۵- آیا می دانید که؛ شتر سواری در کویر، مسافرت با دلیجان، کالسکه یا حتی ارابه می تواند به یک جاذبه گردشگری برای جهانگردان تبدیل شود؟
ط – تجارت و بازرگانی:
۱- آیا می دانید که؛ در صورت آشنایی با بازار نفت، خرید و فروش نفت کشور به عنوان یک محصول پر سود، برای تمام علاقمندان به فعالیت در این عرصه امکان پذیر شده است؟
۲- آیا می دانید که؛ می توانید با ثبت شرکت یا مشارکت در پروژههای بین المللی، نسبت به صدور خدمات فنی و یا سرمایه گذاری در سایر کشورها نیز اقدام نمایید؟
ی- مشاغل خانگی:
۱- انواع صنایع دستی در موضوعات مختلف، همچنان مشتریان داخلی و بویژه خارجی فراوانی دارد.
۲- تایپ متن یا اپراتوری رایانه یکی دیگر از مصادیق کار در خانه محسوب می شود.
۳- ماکت سازی در زمینه های مختلف می تواند در خانه نیز انجام شود.
۴- تولید نرم افزارهای رایانه ای کار پرسود دیگری است که می توان در محیطهای مختلف مانند خانه به انجام آن اهتمام ورزید.
۵- تولید پوشاک در اشکال مختلف از قدیم الایام در خانه ها رواج داشته است.
۶- تهیه و تولید تابلوهای نقاشی کار مناسبی است که تولید آن در خانه به سادگی ممکن است.
۷- ترجمه کتب و متون فارسی به سایر زبانهای خارجی و بالعکس هم در محیط خانه امکان پذیر است.
۸- جستجوی مطالب مورد نظر موسسات و مراکز دولتی و غیر دولتی یا مطالب پژوهشی برای محققین و پژوهشگران در اینترنت را هم می شود در خانه انجام داد.
۹- تولید ترشیجات و انواع مربا از موضوعاتی بشمار می رود که از دیرباز هزینه بسیاری از خانواده ها را تامین می نماید.
۱۰- در سالهای اخیر، تهیه و عرضه غذاهای سنتی و خانگی نیز به یک شغل خانگی تبدیل شده است.
مطالب مشابه :
پر درآمد ترین سایت های اینترنتی
ایجاد تصویر مناسب در E.Bay یک تصویر مناسب و عالی به اندازه جهان به کاری مولد و پر سود
به نظر شما با 5 میلیون تومان چه کسب و کار پر سودی رو میتوان راه اندازی کرد ؟؟؟؟
به نظر شما با 5 میلیون تومان چه کسب و کار پر سودی کسب و کارهای پر سود کاری رو و چه
مدیریت سود و کیفیت سود
مدیریت سود و پنهان کاری و سود یک نتیجه پر سرو صدا می باشد، و
چرا پرورش قارچ ؟
پر سود و پردرآمد دیگر نیز اقدام نمائید و از این مسیر به سود تزایدی و عالی کاری ها و
مقاله: تبیین رابطه محافظه کاری و هموارسازی سود
تبیین رابطه محافظه کاری و هموارسازی سود عالی رجاء قزوین بخواب غفلت آلوده و دیده ای پر
تولیدی های سود آور ایران کدامند؟
تولیدی و سود آوری آنها پر اینها و کسب و کاری که راه هست ، و هم سود عالی داره
با چنین دقت عالی همه جا پُر موش است
با چنین دقت عالی همه جا پُر معروف شده سوء استفاده کرده و کاری می کنند بر علیه ملت و
کارآفرینی و اشتغال زایی (با نگاه به فرصتهای شغلی موجود در کشور.........)
نوعی کود عالی با بازدهی به یک کاری پر سود در یک کار پر سود و با
وزیر محترم نفت جناب آقای مهندس زنگنه لطفا هرچه سریعتر وضعیت کارکنان رسمی شاغل در شرکتهای خصوصی را رو
خدمت مقام عالی وزارت و نوپا و پر سود پتروشیمی و اختلافات و ندانم کاری هیئت
کار، نیکو کردن از پر کردن است !
مورد دوم اینست که فقدان روحیه کاری و یا همت و توجه عالی دارای سود و منافع
برچسب :
کاری پر سود و عالی