نحوه اخذ ویزای انگلستان از طریق امارات-دبی-ابوظبی

نحوه اخذ ویزای انگلستان در امارات (ابوظبی)

به علت اختلالی که در تعاملات سیاسی بین ایران و انگلستان رخ داده در حال حاضر پروسه اخذ انواع ویزای انگلستان در ایران تقریباً متوقف است و ایرانیان می بایست از طریق دفتر ابوظبی سفارت انگلستان در امارات اقدام نمایند.

راهنمای ذیل بیشتر مرتبط به اخذ ویزای دانشجویی و وابسته دانشجو (همسر) می باشد. امید است تجربیات من به درد دیگران بخورد.

جهت دانلود فرم ها می توانید به سایت (www.vfs-uk-ae.com) مراجعه کنید. این سایت سفارت انگلستان در امارات است. مطمئن شوید تمام اطلاعات مورد نیاز خود را در سایت مطالعه کرده اید. همچنین تمامی فرم های مورد نظر را می توانید در این سایت دانلود کنید. برای دانشجویان باید فرم های مربوط به tier 4  تکمیل شود. که شامل VAF9  و appendix8 است. برای همسر نیز فرم dependent  باید تکمیل شود. در قسمت supporting documents  می توانید تمامی مدارکی که باید به همراه این فرم ها ارائه کنید ذکر شده. لازم به ذکر است این موقعی به درد می خورد که شما شماره CAS را از دانشگاهی که از آن پذیرش دارید در یافت کرده باشید.

از طریق همان سایت شما می توانید وقت سفارت را بگیرید. معمولاً دفتر ابوظبی خلوت است و شما برای گرفتن وقت دچار مشکل نخواهید شد. بسیاری از دوستان از طریق موسسات ویزا اقدام به اخذ ویزا می کنند. اگر از لحاظ مالی مشکلی ندارید این گزینه بسیار آسان تری است. واگر نه اصلاً نگران نباشید، پروسه کمی گنگ است اما با کمی جستجو و پشتکار می توانید خودتان فرمها را تکمیل و مدارک را آماده کنید. نگران هیچ چیز نباشید همه چیز کاملاً طبق روندی پیش می رود که گفته شده.

اقامت در ابوظبی به علت قیمت بالای اقامت اصلاً توصیه نمی شود. دبی تنها یک ساعت و نیم با ابوظبی فاصله دارد و هزینه اقامت البته بسیار ارزان تر است. برای این کار می توانید از تور هایی که در آژانس های مسافرتی تعریف شده اند استفاده کنید. هنگام بوک کردن تور خود حتماً به آژانس اطلاع دهید که احتمال زیاد شما مجبور به  اکستند کردن تور خود هستید. پروسه ویزا بین 5 تا 15 روز کاری ممکن است طول بکشد.  میانگین 8 روز کاری معمولاً میانگین خوبی است.

هزینه ویزا برای هر نفر حدود 1200 درهم (هر درهم حدود 300 تومان است) می باشد. این هزینه برای وابسته و خود دانشجو یکی است. در هنگام تکمیل فرم برای وابسته دقت کنید فرم settlement را تکمیل نکنید. فرم مورد نظر وابسته دانشجو (همسر) dependant است.

بهتر است یک روز قبل از وقت سفارت خود وارد دبی شوید و همان روز ماشین خود را هماهنگ کنید. راحترین روش پیدا کردن ماشین هتل محل اقامت است. البته این ارزان ترین راه نیست. اما بهتر است خودتان را بخاطر این اختلاف به درد سر نیاندازید و از همان تاکسی های هتل اقدام کنید. معمولاً ایرانیان زیادی برای اخذ ویزای آمریکا به ابوظبی می روند. شما می توانید از همراه های خود بپرسید که اگر در روزی که شما وقت دارید کس دیگری هم وقت داشت یک ماشین مشترک بگیرید. هزینه تاکسی برای ابوظبی نفری 200 درهم است. (البته این قیمتی است که از ما گرفتند.) این مبلغ، مبلغ مناسبی برای تاکسی است و فکر نمی کنم بیش از این منطقی باشد. اکثر تاکسی ها سفارت آمریکا را در ابوظبی بلد هستند. اما ممکن است از دفتر ویزای سفارت انگلستان خبر نداشته باشند. در هر حال تاکسی های هتل اکثراً مجهز به سیستم جی پی اس است. در سیستم جی پی اس تاکسی ها 2 دفتر وجود دارد. یکی سفارت انگلستان و دیگری دفتر ویزا (visa application center) است. شما می بایست همان دفتر ویزای بروید. ساختمان مرکز ویزا اصلاً شبیه دفتر سفارت نیست و در طبقه دوم یک مجتمع اداری واقع است. کنار دفتر ویزای آلمان .  شما هر وقت که وقت سفارت گرفتید می توانید ساعت 9 صبح وارد بخش ویزا شوید. زمانی که ما برای ویزا اقدام کردیم جزو زمان های خلوت بود در نتیجه همان ساعت 9.5 نوبت ما شد، پس از سابمیت کردن فرم ها و مدارک از شما اسکن چشم می کنند. حتماً در نظر داشته باشید که اصل مدارک ( همه آنچه که ترجمه یا کپی آن را ارائه می کنید) را نیز باید ارائه دهید . برای دانشجو و همراه ترجمه شناسنامه و عقدنامه نیز لازم است به همراه اصل آن. مدارکی هم جهت نشان دادن قدرت مالی شما برای پرداخت هزینه ها نیاز است که آن را نیز باید از بانک خود به زبان انگلیسی دریافت کنید. اگر سند ملکی دارید باید ترجمه و اصل آن را ارائه دهید. اگر قبلاً برای سفارت انگلستان ریجکت شده اید.کاغذی که دلیل ریجکت شدن شما را نوشته در مدارک خود قرار دهید.

هر سوالی که داشتید می توانید از اپراتوری که مدارک شما را تحویل می  گیرد بپرسید. آنها با خوشرویی و از سر وظیفه شان پاسخ شما را می دهند. به طور مثال من فرم اشتباهی را پر کرده بودم. به من فرم صحیح را دادند و در تکمیل آن کمکم کردند در کمال صبر و حوصله. یک قطعه عکس پشت سفید می بایست به سفارت دهید با قطع پاسپورتی مورد قبول سفارت انگلیس. همه عکاسی ها از این سایز مطلع هستند فقط کافی است به انها بگویید برای سفا رت انگلستان می خواهید.

ترجیحاً همراه خود آب (نوشیدنی) و مقداری خوراکی ببرید. آنجا خیلی فرصت و امکان تهیه خوردنی موجود نیست.

در سفارت از شما می پرسند که می خواهید خودتان بیایید مدارک را تحویل بگیرید یا ما برایتان بفرستیم. بهتر است که خودشان مدارک را برایتان بفرستند چون این طوری هم هزینه کمتری دارد هم به نظر من سریع تر است و دردسر کمتری دارد. برای این سرویس 30 درهم می گیرند. همچنین یک سرویس اس ام اس است که پروسه ویزا را هر اتفاقی بیافتد برای شما اس ام اس می شود. البته تجربه به ما ثابت کرد که خیلی نمی شود روی این سیستم حساب کرد. بهتر است از همان اینترنت در خود سایت قسمت track your application شماره ای که روی قبض شما ذکر شده وارد کنید و آخرین اتفاقی که روی اپلیکیشن شما افتاده است را متوجه شوید. روزی که وقت سفارت دادید آدرس هتل خود به همراه تلفن هتل را همراه داشته باشید.

ترجیحاً وارد دبی که شدید یک سیم کارت امارات بگیرید من سیم کارت du را پیشنهاد می کنم. همچنین سعی کنید برای حمل و نقل از مترو و اتوبوس استفاده کنید. به همین خاطر یک کارت سیلور مترو بگیرید. با این کارت می توانید هم از مترو هم از اتوبوس استفاده کنید. معمولاً تورهای ایروونی هتلی که دارند با نهار است. شام هم اگر می خواهید صرفه جویی کنید می توانید از MacDonald  یا KFC استفاده کنید. راه حل بهتری نیز هست که از سوپر مارکت ها می توانید غذا آماده تهیه کنید و نوش جان کنید.

هتلی که انتخاب می کنید دقت کنید اتاق شما در طبقات نزدیک به دیسکو نباشد. تا خواب خوشتان را بهم نریزد. ساحل رفتن هزینه ای در بر ندارد. ساحل جمیرا به طور رایگان در اختیار همه هست و می توان شنا کرد و البته ساحل خوبی به شمار می رود.پارک آبی ، مراکز خرید از دیگر جاهایی است که می تواند کلی سر شما را گرم کند. عموماً دیسکوهای ایرانی ورودی گرونی دارند و طبق شنیده ها گویا همیشه یه دعوا اتفاق می افته. اما دیسکو های غیر ایرونی ورودی رایگان برای خانم ها داره و برای آقایون هم حدود 60 درهم شارژ می کنه. ورودی وسط هفته رایگان است. برای ورود به دیسکو می بایست کپی پاسپورت حتماً همراه داشته باشید.

سفر خوشی برایتان آرزو می کنم.


مطالب مشابه :


راهنمای سفارت امریکا انگلیس کانادا در دبی

دلیل نوشتن این مطالب ارائه تجربیات سفر به دبی برای مراجعه به سفارت امریکاست که البته در




نحوه اخذ ویزای انگلستان از طریق امارات-دبی-ابوظبی

بهتر است یک روز قبل از وقت سفارت خود وارد دبی شوید و همان دفتر سفارت نیست و در طبقه دوم




http://dubai.usconsulate.gov/

مهاجرت به آمریکا، وقت سفارت آمریکا در دبی، سفارت آمریکا http://dubai.usconsulate سفر به کانادا




ورود به دبی و رفتن به ابوظبی

خوب زندگی در دبی ادم رو وادار معرفی شده در سایت سفارت تماس یگیرید و کانادا




تور تايلند

مهاجرت به آمریکا، وقت سفارت آمریکا در دبی، سفارت آمریکا در دبی، روش گرفتن سفر به کانادا




وقت سفارت

واریز وجه سفارت کانادا در آنکارا 55 دلار. واریز وجه سفارت آمریکا در دبی 720




روند اخذ پذیرش از دانشگاه های آمریکا

مهاجرت به آمریکا، وقت سفارت آمریکا در دبی، سفارت آمریکا در دبی، روش گرفتن ویزا




پنج دانشگاه برتر آمریکا (2)

مهاجرت به آمریکا، وقت سفارت آمریکا در دبی، سفارت آمریکا در دبی، روش ویزای کانادا در




پنج دانشگاه برتر آمریکا (1)

مهاجرت به آمریکا، وقت سفارت آمریکا در دبی، سفارت آمریکا در دبی ویزای کانادا, وقت سفارت




برچسب :