شرکت های سرمایه گذاری

گفته شده حدود یک سال پیش:

[quote=نادر سنمار;17048].

3 گروه سرمایه گزاریها با توجه به عدم رونق بازار در یکی دو سال اخیر و کاهش شاخص چون این شرکتها در حقیقت هلدینگ شرکت هایی بوده اند که شدیدآ با افت قیمت روبرو بوده اند ودر خرید و فروش سهام دیگر شرکت ها متضرر گردیده اند وهمچنین بدلیل تبلیغهای غیر اصولی و به اشتباه دو سال گذشته برای خرید سهام این شرکتها توسط آماتورها(تا ضرر نکنند) و حباب شدیدی که در این نمادها بوجود آمده بود که مراحل تخلیه حباب همچنین ادامه دارد.در تعدادي از شرکت ها که به شدت مورد حمايت سهامداران عمده اشان بازار گردان سهم و........ قرار داشتنند این حباب بخوبی از بین نرفته و احتمال افت شدید آتی وجود دارد مثلآ در مورد وغدیر اگر همچنان اين سهم بدون بازارگردان بماند تصور مي کنم جا دارد تا قيمت 2400 ريال افت کند در مقابل وغدیر با حباب شدید آن وتوصا و وملت قرار دارند که به نسبت از حباب کمتری بر خوردارند.کاهش ارزش سهام در بورس تخليه حباب است وبايد ازآن ارزيابی مثبت داشت

حمايت در قيمت بالا سبب سکون در مدت بيشتر سهم خواهد شد(مانند حالتی که وغدیر در یک سال اخیر داشت)نمونه بارز این گروه وغدير وبانک ونيکي وبوعلی .... می باشند.

.[/quote]

روند حرکت و ایجاد پاسخ از طرف شرکت های سرمایه گذاری نسبت به بازار های با روند مثبت و منفی

 در بررسی آماری میزان بازدهی سال 1385 به این نکته مهم رسیدیم که شرکت های گروه سرمایه گذاری بیشترین بازدهی منفی را داشته اند. به عبارت دیگر سهامداران شرکت های سرمایه گذاری در سال 1385 بزرگترین بازندگان بورس ایران بوده و بیشترین زیان را دیده اند.

 قاعده و قانون همین است اگر روند بازار نزولی شدید باشد (مانند سال 85) سرمایه گذاری ها که ذاتآ اصول کار و درآمدشان به خرید و فروش سهام اختصاص دارد با زیان مضاعف مواجه می گردند و بیش از بقیه با افت قیمت مواجه خواهند شد.

 عکس این موضوع هم صادق است: اگر روند کلی بازار صعودی باشد شرکت های سرمایه گذاری با صعود مضاعف مواجه خواهند شد.

  البته برابر تجربه دفعات قبل معمولآ این صعود با تآخیری بین 3 تا 12 ماه همراه است.

بطور متوسط شرکت های سرمایه گذاری برابر اندازه تغییرات به توان 2 و در بعضی شرایط ویژه حتی به توان 3 نسبت به صعود و نزول واکنش نشان می دهد که وابستگی شدیدی به نوع معاملات و تیزهوشی این شرکت ها هم دارد.منظور همان درصد تغییرات روند بازار است(شاخص کل).

 مثال 1:

  اگر دوره بررسی را آذر 83 ( شاخص 13800) تا اواخر 1385 (شاخص قیمت 9300) قرار دهیم از تقسیم این دو به عدد 1.48 می رسیم و با توجه به اینکه توان 2 آن عدد2.2 و توان 3 آن عدد3.25 است نتیجه این خواهد شد که بطور متوسط شرکت های گروه سرمایه گذاری می توانسته اند در آذر 83 قیمتی 2.2 تا 3.25 برابر انتهای 85 داشته باشند .

  بررسی قیمت  سهام این گروه این افت را تآیید می کند.

مثال 2- اگر دوره بررسی را از زمان کف شاخص ( حدود 9000) تا زمان حال(حدود 10300)  قرار دهیم نسبت این دو عدد  1.15 را بدست می دهد و از آنجا می توان امیدوار بود با در نظر گرفتن  زمان تآخیری گفته شده شرکت های سرمایه گذاری با رشدی بیش از رشد شاخص که می تواند بین 32% تا 52% نسبت به قیمت های کف خود باشد صعود کند.

نتیجه کلی : عکس العمل شرکت های سرمایه گذاری به روند کلی مثبت بازار صعود مضاعف و به روند منفی کلی بازار افت مضاعف است. این صعود و افت معمولآ با تآخیر 3 تا 12 ماهه انجام می شود.

 در صورت تداوم صعود شاخص کل  نه تنها این شرکت ها در لیست سیاه قرار نخواهند داشت بلکه  به احتمال قوی به لیست سبز نیز منتقل خواهند شد.


مطالب مشابه :


مقایسه تغییرات قیمتی کارخانه نسبت به مغازه و مسكن در 70 سال گذشته:

گفتگوی بورسی - مقایسه تغییرات قیمتی کارخانه نسبت به مغازه و مسكن در 70 سال گذشته: - مطالب




http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131J&i=5798407779416661

گفتگوی بورسی - http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131J&i=5798407779416661 - مطالب …




دوستان منتظر نشوند سیدكو را به عرضه کننده برگردانند

گفتگوی بورسی - دوستان منتظر نشوند سیدكو را به عرضه کننده برگردانند - مطالب مرتبط با بورس و




خلاصه ای بر بیشترین نرخ سود بانکی که مرتبآ هم در حال تغییر است:

گفتگوی بورسی - خلاصه ای بر بیشترین نرخ سود بانکی که مرتبآ هم در حال تغییر است: - مطالب مرتبط




شرکت های سرمایه گذاری

گفتگوی بورسی - شرکت های سرمایه گذاری - مطالب مرتبط با بورس و سهامداران




برچسب :