تسلیت به خانواده های همکاران

۱- هفته ای که گذشت سه حادثه مصیبت بار جامعه معلمی کشور را عزادار نمود. خبر تأسف بار درگذشت نه نفر از همکاران تلاشگر و دلسوز کشور همگان را متأثر ساخت. 

 -          آموزگاران دبستان حارث بندر کرگان شهرستان میناب بزرگوراران سید مصطفی علم کمالی، مجید پرهون ، محمود پودات ، مصطفی سلیمانی و مرتضی ذاکری همگی در تصادف با تانکر مواد سوختی جان به جان آفرین تسلیم نمودند.  این ضایعه عظما را به خانواده های آن بزرگوراران ؛ جامعه فرهنگی شهرستان میناب وفرهنگیان عزیز روستای گورزانگ تسلیت عرض نموده و از خداوند بزرگ برای آن عزیزان غفران واسعه الهی را مسئلت دارم.

 -          در سانحه تصادف پراید با وانت نیسان در استان اردبیل، صبح روز چهارشنبه ۲۳ آذر سیدغفار علیزاده مدیر مجتمع آموزشی و پرورشی علامه جعفری روستای کنچوبه منطقه ارشق و حسین محمدی معاون اجرایی این مجتمع فوت کردند و دو نفر دیگر از همکاران لیلا علوی آموزگار سوم ابتدایی و سلیم شیخ صلوات معاون پرورشی مجتمع علامه جعفری نیز به شدت مجروح و در بیمارستان ولیعصر (عج) شهرستان مشگین شهر بستری و تحت مداوا هستند.

  -          درپی حادثه تصادف دیگری در عصر روز پنج شنبه در محور اراک-خمین دو نفر از همکاران فرهنگی شهرستان خمین به دیارباقی شتافتند. این همکاران در مسیر بازگشت از مرکز تربیت معلم شهید باهنر اراک در کیلومتر ۲۰ جاده اراک-خمین  با برخورد باخودرو پژو پارس دچار سانحه می شوند  که در این حادثه خانم مهناز طاهری (مدیر آموزشگاه استثنایی توحید خمین ) و صغري (سهیلا)شاه محمدی (آموزگار آموزشگاه استثنایی خمین ) دعوت حق را لبیک گفتند.


با اندوه فراوان ضمن عرض تسلیت این مصائب جانسوز به خانواده های معزی و بازماندگان محترم و اظهار همدردی با فرهنگیان فرهیخته، دانش آموزان عزیز و سایر داغ دیدگان حادثه، از خداوند متعال براي درگذشتگان مغفرت، علو درجات و براي بازماندگان صبر جميل، اجرجزیل و عزت پایدار مسئلت داریم .

 

 پی نوشت :

     هفته ی پژوهش در لابلای رونمایی از سند کمرنگ به اواخر خود می رسد.  اما در این هفته سند تحول رونمایی شد این سندشامل ۸ هدف كلي و ۱۵ راهبرد كلي ۲۳ هدف عملياتي و ۱۲۰ راهكار اجرایی و ۷۰ موضوع زیرساختی در نظام تعلیم و تربیت کشور است که در حضور رییس جمهور رو نمایی شد این سند شامل؛ فلسفه تعليم و تربيت رسمي و عمومي جمهوري اسلامي ايران، رهنامه و كتاب تحول است. این سند به دنبال تربيت دانش‌آموز خلاق، نوآور و مبتكر در افق ۱۴۰۴ است. این روزها همه همه از وکیل و وزیر و خلاصه همه در حال بیان و تبلیغ این جملات کلیدی هستند : با اجراي طرح تحول بنيادين ، كيفيت بخشي، آينده نگري وپيشرفت ،سرعت بيشتري خواهد گرفت + معلم، محور سند تحول آموزش وپرورش است، مديران، روساي تحول بنيادين در مدارس هستند و ... همایش و کارگاه و جلسات برای تبيين و تشريح سياست‌ها و اهداف سند تحول بنيادين آموزش و پرورش پشت سرهم در سطح وزارت و مدیران استان ها در حال برگزاری است. و کار آن قدر جدی شد که رئیس جمهور در رونمایی از سند گفت :تمام آحاد جامعه بايد حامي آموزش وپرورش در اجراي سند تحول باشند  

       حتی مصاحبه عباسپور رئیس کمیسیون اموزش مجلس هم نتوانست خللی در ادامه تبلیغات پیرامون این سند وارد نماید جز نگرانی بیشتر خانواده ها. تا این که شورای عالی انقلاب فرهنگی از حمایت از این سند سخن گفت. با این حال به نظر می رسد جناب وزیر با زیرکی خاصی مجلس را از اظهار نظر در این مورد منع نموده است و این زمانی رخ داد که در شورا مصوب نمودند تغییرات نظام آموزشی نیازی به مصوبه مجلس ندارد.

 در این بین کمتر سخنی از خانواده ها و دانش آموزان می شود . جناب حاجی بابایی می داند که برای اجرای این سند بیش از هر چیز نیاز به همراهی معلمان دارد و شاید به همین خاطر است در تمام سخنان هفته گذشته از بین تمام بندهای سند بیشتر بر ارتقای مقام معلمی سخن گفته است .

به نظر می رسد جامعه  نیازمند اگاهی بخشی بیشتری در این مورد باشد.  در لایه های بعدی  می توان با تبلیغات وسیع خانواده ها  را به مشارکت بیشتر دعوت نمود با برنامه های فرهنگی ، مسابقات ، توزیع برشور و به ویژه برنامه ریزی برای اجرای این برنامه در تعطیلات نوروز امسال و تابستان. مثلاً می توان از نقش شهرداری در محلات کمک گرفت و ...

 اما خودمونیم 11.gifاین روزها وزیر به کرات در انواع شبکه ها رویت می گردد فکر کنم به علت نبود افراد لایق جهت سخنگویی در آ.پ جناب ایشان خود مجبورند جور همه را یک تنه بکشند. خدا را شکر این طرح که اصلاً ایراد و نقدی بهش وارد نیست اما بالام جان حالا که زحمت می کشی این قدر توضیح می دی یک چند تا کارشناس موافق و باز هم چند تا کارشناس موافق و بازهم چند تا کارشناس موافق را دعوت بفرمایید تا در معیت شما از کارکردها، فواید و نتایج این پروژه ی ملی سخن بگویند از آسیبهای سیستم فعلی بگویند. تا این تغییر بهتر پذیرفته گردد. ناگفته نماند چاشنی اجرای سند که تعریف و تمجید از شخص وزیر است از قلم نیفتاده و همه از وزیر و وکیل همه و همه این روزها از جسارت و شجاعت ایشان سخن می گویند و با اجرایی شدن بیشتر سند این ماجرا پررنگ تر نیز می گردد.

 

در پایان چند گزاره پیرامون یکی از تغییرات شکلی :

قبل از سال ۴۶: شش سال ابتدایی- شش سال متوسطه

سال ۴۶:  پنج سال ابتدایی-سه سال راهنمایی- چهار سال متوسطه

سال ۷۰: پنج سال ابتدایی-سه سال راهنمایی- سه سال متوسطه – یک سال پیش دانشگاهی

سال ۸۲: تبدیل دوره متوسطه از ترمی واحدی به سال واحدی

سال ۹۰: شش سال ابتدایی - سه سال متوسطه اول- سه سال متوسطه دوم

.

.

.
 

 

 

 


مطالب مشابه :


تسلیت به خانواده های همکاران

مجتمع آموزشی و پرورشی علامه جعفری روستای علامه طباطبایی مدرسه راهنمایی




نمونه سوالات ریاضی تیزهوشان سوم راهنمایی (دبیرستان نمونه شهید عسکری )

نمونه سوالات ریاضی تیزهوشان سوم راهنمایی (دبیرستان نمونه شهید عسکری )




بررسی نوع و میزان اردوهای دانش آموزی دانش آموزان ناحیه (4) آموزش و پرورش

علامه طباطبایی خمین 1 مدرسه­ی راهنمایی قطب




سوالات امتحانی ریاضی سوم راهنمایی تیزهوشان یزد در خرداد 92

سوالات امتحانی ریاضی سوم راهنمایی تیزهوشان یزد در خرداد 92. سوالات تیزهوشان یزد در خرداد .




نمونه سوالات تیز هوشان ششم ابتدایی

سوالات ریاضی سوم راهنمایی خانه ریاضیات خمین. مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی.




نمونه سوالات کلاس ششم ابتدایی

سوالات ریاضی سوم راهنمایی مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی. انتشارات مدرسه.




برچسب :