رواج جشن طلاق در ایران !!!!!!؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
به تازگي در برخي کشورها شاهد برگزاري مراسم ويژه اي در روز صدور حکم طلاق هستيم که به نظر مي رسد به تدريج و در آينده اي نه چندان دور به بخشي از رسوم حاکم بر آن جوامع تبديل خواهد شد. جشن طلاق به جشنی گفته می شود که در آن پایان یک ازدواج را جشن می گیرند و انواع مختلفی دارد که یا ممکن است با حضور زوج برگزار شود و یا اینکه به صورت جداگانه توسط زن یا مرد برگزار شود. جشن طلاق با برگزاری مراسم مختلفی مانند کیک طلاق و شکستن حلقه های ازدواج همراه است. لاس وگاس به عنوان پایتخت جشن طلاق در ایالات متحده مورد توجه است. لورا داوا اولین رمان را درباره جشنهای طلاق نوشت و سپس کریستین گالاگر مفهوم جشن طلاق را در کتابش تحت عنوان «چطور یک جشن طلاق برگزار کنیم» گسترش داد. گالاگر صاحب شرکتی در لس آنجلس است که مسئول برگزاری این مراسم است.
آمار طلاق در ایران روز به روز روبه افزایش است و رتبه ایران هم در این ضمینه در درجات عالی به سر میبرد. بطوری که در حال حاضر جزو 4 کشور برتر جهان در این ضمینه هستیم.
طلاق اتفاق مبارکی نیست. اما ما می بینیم عده ای که متأسفانه اصلا خبری از پیامدهای بعد از این مراسمات ندارند دست به چنین اقداماتی میزنند.
البته همه این کار ها را از غرب الگو میگیرند و نمی دانند که خود غرب هم درگیر این چنین اقداماتی است.
اگر نگاهي به کشورهاي مختلف بيندازيم و آنها را از نظر پاي بندي به سنت ها و رسم و رسوم مورد مقايسه قرار دهيم بدون ترديد متوجه خواهيم شد که در ميان کشورهاي مختلف دنيا، کشورهاي آسيايي بيش از ديگر کشورها پاي بند آداب و رسوم هستند. براي مثال در بيشتر کشورهاي آسيايي مانند چين، کره و ژاپن در روز طلاق خود مانند روز ازدواجشان جشن ميگيرند و زن و مرد با دعوت از دوستان و اقوام خود كه در روز آغاز زندگي مشترك آنها در مراسم ازدواجشان حضور داشته اند، از آن ها می خواهند که در اين مراسم نيز حضور يابند. برپایی مراسم طلاق در ژاپن ایده هیوركی ترائی است. این مرد محل روباز كوچكی را در توكیو پیدا كرد و نام آن را عمارت جدایی نامید. مراسم طلاق ابداعی هم آداب و رسوم ویژه خود را دارد. زن و شوهری كه قرار است این رابطه را برای همیشه پایان بدهند هر كدام جداگانه سوار بر كالسكههای ریكشا به «عمارت جدایی» میروند.
همراهان و دوستان در آرامش و سكوت پشت كالسكه ها حركت میكنند و بدون تردید خاطره ای از روز عروسی برایشان زنده می شود. جدا از پذیرایی با چای كه نوشیدنش در ژاپن آداب دشوار و منحصر به فردی دارد، مراسم طلاق تقریبا سوت و كور برگزار می شود. بسیاری از زوج ها بی صبرانه منتظر اعلام پایان زندگی مشترك هستند تا بتوانند حلقههای ازدواج شان را با چكش خرد كنند. سر آهنی چكش شبیه سر قورباغه است و البته بدون دلیل انتخاب نشده است. قورباغه در فرهنگ ژاپن نماد تغییر و تحول است و حلقههای خرد شده با سر قورباغه در واقع نشان می دهد دوره ای از یك زندگی تمام شده و قرار است فصل جدیدی نوشته شود.
در ژاپن زن با پوشیدن لباس ویژه جشن طلاق به همراه همسرش با شکستن حلقه ازدواج خود، به پیوند زناشویی خاتمه میدهد. در پایان مراسم نیز از میهمانان پذیرایی می شود.
یکی از زنان جوان در این رابطه گفته است که «اگر روز طلاقم شاد بودم و به فامیل، شام دادم برای این بود که زمانه عوض شده و قرار نیست اگر طلاق گرفتم تا آخر عمرم تنها بمانم. من برای تمام شدن زندگی قبلی و آغاز زندگی جدیدم جشن گرفتم.»
در ميان كشورهاي اروپايي هم كشور انگليس از جمله كشورهايي است كه پايه گذار برگزاري جشن طلاق بوده است و جالب اينكه اين جشن، اين روزها در كشور انگليس بسيار مورد توجه قرار گرفته است. براي اين مراسم باشكوه كيك بزرگي سفارش داده مي شود كه مجسمه هايي از زن و شوهري كه از هم طلاق گرفته اند روي سطح اين كيك قرار ميگيرد.
البته ناگفته نماند که قطعاً این نوع از جشن در بین قشری از جامعه که برای برپایی جشن ازدواج هم دست به دامان وام و قسط های طولانی مدت می شوند جایگاهی ندارد.
اما جالب تر از همه کیک های این مراسم است. کیک را برای شادی می دهند نه برای غم.
یکی از مدیران سالن های عروسی به نام تالار "ف" در منطقه تهران پارس با شنیدن موضوع رزرو سالن برای مراسم طلاق خندید و گفت: برای ما فرقی نمی کند ما پولمان را می گیریم! نیازی هم به مجوز خاصی ندارد. مدیر یکی دیگر از تالارها به نام "ق" در منطقه پاسداران هم گفت: مانعی ندارد.
اما این در صورتی است که تمام مسئولین ما در خواب ناز به سر می برند.
ما هم که برای درست کردن حال و هوا سری به دفترشان می زنیم میگویند" کار داریم، این کارها به ما ربطی ندارد"
مطالب مشابه :
جشن عروسی
اشعار مذهبی - جشن عروسی - بانک اشعار اهلبیت هروقت دیدی تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده
رواج جشن طلاق در ایران !!!!!!؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!
گروه مطلع عشق با هدف برگزاری جشن های عروسی اسلامی و مذهبی، طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب
ازدواج به سبک مذهبی و بدون تجمل
عروسی مذهبی. ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت شما سرور گرامی و ارجمند گروه مطلع عشق با هدف
معرفی گروه
مطلع عشق - معرفی گروه - عروسی مذهبی ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت شما سرور گرامی و ارجمند
عروسی صد میلیونی چطوریه ؟
مطلع عشق - عروسی صد میلیونی چطوریه ؟ - عروسی مذهبی. مطلع عشق. عروسی مذهبی. ضمن عرض سلام و
مراسم ازدواج، پلهی اول سادهزیستی
عروسی مذهبی. ضمن عرض سلام و خیر مقدم خدمت شما سرور گرامی و ارجمند گروه مطلع عشق با هدف
فرق بین "عشق" و "ازدواج" در چیست؟
مطلع عشق - فرق بین "عشق" و "ازدواج" در چیست؟ - عروسی مذهبی مطلع عشق. عروسی مذهبی. ضمن عرض سلام و
اجرا در عروسی مذهبی
اجرا در عروسی مذهبی. در تاریخ ۲۴/۱۲/۱۳۹۰ گروه تواشیح مشکات در یک عروسی کاملا مدرن اسلامی به
چرا اصرار بر 14 سكه؟
مطلع عشق - چرا اصرار بر 14 سكه؟ - عروسی مذهبی مطلع عشق. عروسی مذهبی. ضمن
برچسب :
عروسی مذهبی