فرصت سه ساله دفترداران ديپلمه براي اخذ مدرك فوق ديپلم و معاون شدن

به گزارش ايسنا، ابراهيم سحرخيز در جمع نمايندگان مجتمع‌هاي آموزشي آموزش و پرورش استان همدان اهداف اين طرح را اقتدار بخشي به مديران، توجه به مسايل تربيتي و آموزشي مدارس روستايي، تقويت عدالت آموزشي و افزايش ضريب نظارت بر مدارس عنوان كرد.

وي اظهار کرد: با حمايت‌هاي مديران، اجراي اين امر در سال جاري تجربه خوبي براي سال‌هاي بعد خواهد بود و سبب خواهد شد تا مشکلات به تدريج رفع شود.

دفترداران ديپلمه سه سال فرصت دارند تا با اخذ مدرك فوق ديپلم معاون اجرايي مدارس شوند

سحرخيز تصريح کرد: معاون اجرايي در مدارس يك پست جديد است و دفترداران با مدرك ديپلم سه سال فرصت دارند تا با اخذ مدرك فوق ديپلم يا ادامه تحصيل به اين سمت ارتقا يابند، در غير اين صورت بايد تغيير پست دهند.

وي درباره تغيير و تحول اموال در اين مجتمع‌ها تصريح كرد: در مجتمع هاي آموزشي تغيير و تحولي در بخش اموال رخ نمي‌دهد و وسايل، امكانات و پرونده دانش آموزان همچون گذشته در مدارس نگهداري مي‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بيان كرد: مديران مجتمع‌ها موظف هستند، هفته‌اي 2 بار بر مدارس تحت پوشش خود نظارت كنند.

وي با تاكيد بر اين نكته كه مجتمع‌هاي مذكور در روزهاي پنج‌شنبه تعطيل نيستند، يادآور شد: تنها در يك صورت آن‌هم با نظارت مديران مجتمع‌ها روزهاي پنج‌شنبه براي تشكيل جلسه‌هاي هماهنگي مي‌تواند تعطيل شود.

سحرخيز ضمن اجباري بودن 12 ساعت تدريس معاون دبير در مدارس گفت: ساعات موظف مشاوران نيز از 30 ساعت به 24 ساعت تقليل يافته است و استان‌ها مي‌توانند از نيروهاي مازاد به عنوان مشاور استفاده كنند.

وي با تاكيد بر وجود نداشتن نيروهاي شركتي در مدارس اظهار كرد: مديران مجتمع‌ها به هيچ عنوان تدريس نخواهند داشت و مسوولان آموزش و پرورش موظفند طبق بخشنامه ابلاغي كه به قوت خود باقي است و تغيير نخواهد كرد، عمل كنند.

شايان ذكر است، در اين نشست معصوميان ـ معاون ابتدايي آموزش و پرورش استان همدان ـ ضمن اشاره به تعداد مجتمع‌هاي موجود در سطح استان كه 288 مجتمع است، گفت: به طور قطع و يقين اين آمار در آينده با همت و تلاش مسوولان افزايش خواهد يافت.

وي در خاتمه با تاكيد بر بخشنامه وزارتي كه داشتن مدرك ليسانس براي مديران مجتمع‌ها را الزامي مي‌داند، گفت: تنها در مناطقي كه احساس نياز شود و بهره‌گيري از مديران با مدرك ليسانس امكان‌پذير نباشد، مي‌توان از مديران با مدارك پايين‌تر استفاده كرد.


مطالب مشابه :


مشکلات و چالشهای مدیریت آموزشگاهی در مدارس کوچک -

معاونت دبیرستان استعدادهای درخشان کاشان - مشکلات و چالشهای مدیریت آموزشگاهی در مدارس کوچک




حقوق معاونین اجرای

به سایت معاونین اجرای مدارس مشکلات شغلی به سمت دفترداران مدارس به




فرصت سه ساله دفترداران ديپلمه براي اخذ مدرك فوق ديپلم و معاون شدن

پایگاه خبری آذرنیوز - فرصت سه ساله دفترداران ديپلمه براي اخذ مدرك فوق ديپلم و معاون شدن




موضوعاتي براي تحقيق در آموزش و پرورش

چه نوع مشکلات آموزشی در مدارس ایران وجود دارد نقش دفترداران مدرسه . نقش اولیا در اداره




بررسي نيازهاي آموزشي معلمان مدارس ابتدايي

1- نيازهاي آموزشي معلمان مدارس 4- نگرش معلمان در مقايسه با دبيران و دفترداران مشکلات




تجربیات مثبت شغل معلمی ،برای معلمان

برای مدیران مدارس، نقش دفترداران مدرسه ،نقش آموزشی بر مدارس،مشکلات تعدد




موضوعاتي براي تحقيق در آموزش و پرورش

مشکلات آموزشی مدارس چیست؟ مشکلات تربیتی آموزشگاه ها چگونه به وجود می نقش دفترداران مدرسه .




برچسب :