ايجاد شهر الكترونيك همدان اولويت اول است

ايجاد شهر الكترونيك همدان اولويت اول است رئيس كميسيون فني شوراي اسلامي شهر همدان، در كميته شهر الكترونيك همدان گفت: ايجاد شهر الكترونيك همدان اولويت اول ما بايد باشد و اگر شهر الكترونيك داشتيم با مشكل تقاطع غيرهمسطح فرهنگيان روبه‌رو نبوديم.
061130_atm_hmed_12p.jpg به گزارش خبرنگار هگمتانه، محسن صادقيان در جمع شماري از اعضاي هيأت علمي گروه‌هاي كامپيوتر دانشگاه‌هاي همدان افزود: هدف ما از ايجاد سريع شهر الكترونيك در همدان ارائه خدمات سريع‌تر و ارزان‌تر به شهروندان است.
رئيس كميسيون فني شوراي اسلامي شهر همدان گفت: در خصوص شهر الكترونيك همدان طي 3 سال گذشته اقدامات مناسبي صورت گرفته است و با ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در اين راستا اميدواريم خدمات ارزان‌تر، بيشتر، سريع‌تر و با كيفيت‌تري به شهروندان ارائه گردد.
محسن صادقيان در جلسه تخصصي كميته شهر الكترونيك همدان اظهار داشت: شهر الكترونيك همدان عامل پيشرفت بسياري از پروژه‌ها و خدمات شهري است و به همين علت نسبت به ديگر پروژه‌ها در اولويت قرار دارد.
صادقيان افزود: سازمان آمار و فناوري اطلاعات شهرداري به عنوان نيروي متفكر شهرداري همدان در سيستم الكترونيك عمل مي‌كند و با ايجاد شهرداري الكترونيك در قطع ارتباط شهروندان و مراجعين با ادارات گام مؤثري برمي‌دارد. وي ادامه داد: شهر الكترونيك با ايجاد دوربين‌هاي مداربسته در سطح شهر باعث دسترسي مسؤولان به اطلاعات ريز و درشت در خصوص مشكلات شهر مي‌شود.
8.jpg نرگس نورا...زاده رئيس كميته شهر الكترونيك همدان با اشاره به جايگاه قابل تقدير پورتال شهرداري همدان در زمينه اطلاع‌رساني و ارائه وب گاه جامع افزود: در خصوص راه‌اندازي پورتال، بحث خدمات‌رساني در مديريت شهري، حمل و نقل شهري و تكريم ارباب‌رجوع از اهميت بسياري برخوردار است.
نورا...زاده اضافه كرد: بايد از نظرات متخصصين در نحوه طراحي پورتال و دسترسي شهروندان به اطلاعات استفاده شود تا افرادي كه از لحاظ الكترونيكي آگاهي كمي دارند نيز بتوانند از سايت استفاده كنند و خدمات مناسب و قابل دسترسي به آن‌ها ارائه شود.
وي يادآور شد: شورا به دنبال تحقق اهداف بلندمدت در خصوص شهر الكترونيك است و در اين راستا خدمات شهرداري در اين پورتال مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد تا مجموعه به مرور ارتقا يابد.
وي ادامه داد: با توجه به روند سنتي كارها در شهرداري و همچنين بضاعت و امكانات شهرداري، تحقق و ايجاد شهرداري الكترونيك به زمان و زيرساخت مناسب نياز دارد كه طي اين زمان بايد ارائه خدمات به شهروندان نيز مورد توجه قرار گيرد تا با وجود همين امكانات خدمات‌دهي ارتقا يابد.
وي افزود: با تشكيل اين جلسات تخصصي اميدواريم چارچوب پيشنهادي مطلوبي ارائه شود تا كمكي به تدوين سند راهبردي براي شهر الكترونيك همدان شود.
ea6cccca58ce0c68fcdf16a766ab40f6.jpg نايب رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز گفت: هدف از ايجاد شهر الكترونيك افزايش سرعت، دقت و رضايت‌مندي در انجام خدمات الكترونيكي است.
محمدرضا الياسي اظهار داشت: تعيين ساختاري براي شهرداري الكترونيك مستلزم ايجاد سيستمي الكترونيك براي انجام امور در شهرداري است و در اين راستا بايد پايگاه بانك اطلاعاتي املاك ايجاد شود.
الياسي افزود: بزرگ‌ترين معضل شهرداري در ايجاد شهرداري الكترونيك نبود سياست‌گذاري و برنامه‌ريزي در اين مسير است.
وي گفت: بايد با پيگيري و تداوم جلسات در اين خصوص، تلاش شود تا اعتبارات و بودجه بيشتري به شهر الكترونيك اختصاص داده شود، همچنين با توجه به در اولويت نبودن شهر الكترونيك براي بسياري از مديران، بايد به تغيير ديدگاه مديران نسبت به شهر الكترونيك توجه شود.
وي اضافه كرد: با معرفي مزاياي شهر الكترونيك به مديران مي‌توان آن‌ها را در حمايت از فعاليت‌ها در اين عرصه ترغيب كرد و همچنين با ايجاد درآمد از طريق شهر الكترونيك مي‌توان براي مديران در اين راستا ايجاد انگيزه كرد.
الياسي خاطرنشان كرد: در ايجاد شهر الكترونيك بايد به ساختار توجه شود و برنامه‌ريزي مشخصي صورت گيرد، همچنين بايد هدف اطلاع‌رساني و ارائه خدمت به شكل مجزا مورد بررسي قرار گيرد.
وي يادآور شد: حضور در اين جلسات بايد خروجي مناسبي داشته باشد تا مشكلات سيستم مديريت شهري برطرف شود و با توجه به محدوديت‌ها و امكانات موجود، بهترين برنامه ارائه شود.
وي افزود: در كارگروهي تخصصي بايد خدمات مورد نظر شهر الكترونيك، جهت ارائه به شهروندان مشخص شود تا بودجه مورد نياز اين خدمات تعيين شود و اعتبار لازم در اين خصوص براي سال آينده در نظر گرفته شود.
دبير كميته شهر الكترونيك همدان نيز گفت: بحث محوري در اين جلسه بررسي راهكارها و نقاط قوت و ضعف پورتال شهر الكترونيك همدان است تا نقاط قوت تقويت و نقاط ضعف برطرف شود.
http://www.hamshahrionline.ir/images/upload/news/pose/8812/ecity-0212-mm3.jpg محمدمهدي شيرمحمدي با اشاره به اينكه اختصاص جايزه ملي وب به پورتال شهر الكترونيك همدان قابل تقدير است، اظهار داشت: بايد در خصوص به روز كردن پورتال، متناسب با نيازها حركت شود و در بحث نمايي، هنگام‌سازي مورد توجه قرار گيرد.
وي يادآور شد: پورتال شهر الكترونيك همدان از دسته‌بندي مناسبي برخوردار نيست و نرم‌افزارها بايد به روز شوند، همچنين در بحث نمايي بايد به راهنمايي مناسب شهروندان و مراجعين در سايت توجه شود.
شيرمحمدي افزود: در راستاي ايجاد چشم‌انداز كلي شهر الكترونيك همدان تلاش بسياري صورت گرفته است و با مطالعه سند راهبردي شهر الكترونيك مشهد، 7 برنامه در اين خصوص مشخص شده است.
وي اضافه كرد: توسعه زيرساختار، توسعه سخت‌افزار، برنامه آموزشي، برنامه سازمان‌ها، روش‌ها و قوانين، برنامه جذب منابع مالي، برنامه توسعه سيستم‌ها شامل 20 سيستم و برنامه اطلاع‌رساني، 7 برنامه ارائه شده در اين زمينه است، كه اميدواريم متخصصان با نقد و بررسي اين برنامه‌ها در ارتقاي آن‌ها تلاش كنند.
شيرمحمدي اظهار داشت: برنامه آموزشي شهر الكترونيك شامل 4 محور است كه اولين محور برنامه، آموزش مديران در اين زمينه است تا به مديران IT تبديل شوند.
وي افزود: با توجه به پيشرفت در ايجاد زيرساخت شهر الكترونيك بايد نحوه اجراي 7 برنامه شهر الكترونيك مورد بررسي قرار گيرد تا به صورت موازي و در كنار هم پيشرفت كنند و مانع يكديگر نشوند.
شيرمحمدي يادآور شد: كميته تخصصي متشكل از اساتيد دانشگاه 7 برنامه شهر الكترونيك را بررسي مي‌كند و در صورت تأييد كليت برنامه‌ها آن‌ها را تك تك مورد تحليل و بررسي قرار مي‌دهد.
مديرعامل سازمان آمار و فناوري اطلاعات شهرداري همدان نيز گفت: با توجه به حيطه اختيارات و توان مالي محدود شهرداري، سايت شهر الكترونيك همدان در سطح ملي مطرح شد و در صورت تخصيص اعتبارات استاني، سايت قابليت پيشرفت و ارتقا دارد.
شاكري يادآور شد: براي ايجاد شهر الكترونيك بايد مدير و كارمند الكترونيك داشته باشيم.
وي اظهار داشت: طي مدت 15 روز از ميدان مفتح فيبر زميني تا ميدان آرامگاه بوعلي‌سينا كشيده شده و اميدواريم ادامه كار نيز با همين سرعت پيشرفت كند و بستري آماده شود كه تا 500 سال آينده نيز جوابگوي نياز شهروندان همداني باشد.
وي افزود: از وظايف اصلي و خدمات سازمان فناوري اطلاعات، ايجاد بانك اطلاعاتي است، همچنين از ديگر خدمات ارائه شده توسط اين سازمان ايجاد كيوسك الكترونيكي در منطقه 2 شهرداري همدان است.
در اين جلسه حسن ختن‌لو مسؤول مركز فناوري و اطلاعات دانشگاه بوعلي‌سينا نيز گفت: ارزيابي پورتال شهر الكترونيك بايد به بخش‌هاي فني و محتوايي تقسيم شود و بحث مراجعه كاربران در روز و امنيت وب گاه توسط يك كميته مورد ارزيابي قرار گيرد.
وي پيشنهاد داد: در خصوص پورتال‌هاي خدمات شهري، جشنواره يا سميناري داشته باشيم تا افراد بيشتري در اين امر وارد شوند و مسائل را مورد ارزيابي قرار دهند تا خروجي مناسب‌تري داشته باشيم.
وي افزود: پورتال شهر الكترونيك در صورت بهره‌مندي از معماري درست، توانايي ارائه خدمات جديد را دارد و مي‌تواند در حال انجام خدمات سازماني به شهروندان نيز خدمت ارائه دهد.
حسن بشيري عضو هيأت علمي دانشگاه صنعتي همدان و مديرگروه رشته كامپيوتر نيز گفت: پورتال شهر الكترونيك همدان آمادگي ارائه خدمات به شهروندان را دارد و همچنين مي‌تواند با استفاده از امكانات و بودجه‌هاي استانداري سطح كار خود را ارتقاء دهد.
وي ضمن تأييد برنامه‌هاي هفتگانه شهر الكترونيك همدان افزود: مي‌توان با آماده‌سازي كيوسك‌هاي فيزيكي براي شهروندان رفاه بيشتري ايجاد كرد و در هزينه‌ها صرفه‌جويي كرد كه در اين راستا بايد به بحث زيرساخت‌هاي فرهنگي توجه شود.
در اين جلسه عليرضا توقيري از بخش خصوصی فعال در طراحی پایگاه‌های وب نيز اظهار داشت: در راستاي ايجاد شهر الكترونيك به تعامل بين سازمان‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي نياز داريم و در خصوص مباحث فني، اين تعاملات قوانين خاصي را مي‌طلبد.
همچنين وجود نيروي انساني متخصص و زيرساخت‌هاي الكترونيك در اجرايي كردن طرح الزامي است. قياسوند نيز از بخش خصوصی فعال در طراحی پایگاه‌های وب گفت: ارائه تعريفي جامع از شهر الكترونيك اولين قدم در راستاي ايجاد شهر الكترونيك است تا بر اساس تعريف ارائه شده، مدلي مطلوب طراحي شود و با مقايسه مدل با ساير شهرهاي الكترونيك، نقاط ضعف و قوت مشخص شود و مدل براي شهر همدان بومي سازي شود.
وي افزود: در راستاي ايجاد شهر الكترونيك بايد از سازمان الكترونيكي استفاده كنيم و لازمه ايجاد سازمان، ترويج زندگي الكترونيكي است كه در نهايت اين مسير مي‌توان به شهر يا دولت الكترونيك رسيد.
محمد امين ايراندوست عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي همدان و مديرگروه رشته كامپيوتر نيز گفت: سرويس‌هاي در نظر گرفته شده در پورتال شهر الكترونيك همدان براي افراد عضو و غير عضو مشخص نشده است و پورتال فاقد امكان پرداخت الكترونيكي است.
مصطفي چهاردولي مديرگروه كامپيوتر دانشگاه علمي كاربردي جهاد دانشگاهي نيز اظهار داشت: با كم كردن حجم سايت و ساده كردن صفحه اصلي، ارائه خدمات به شهروندان روند ساده‌تري مي‌گيرد همچنين بايد برنامه‌ريزي و زمان بندي دقيقي در اجراي طرح‌ها وجود داشته باشد.
امير حسين فتحي نويد از اساتيد دانشگاه آزاد اسلامي همدان نيز گفت: بايد براي پورتال شهر الكترونيك، الگوي كلي و طرحي جامع وجود داشته باشد و زيرساخت اصلي طرح هماهنگ شود.
وي افزود: سايت بايد نقشه و راهنما داشته باشد تا شهروندان با استفاده از آن بتوانند خدمات مورد نظر را جستجو كنند.
سرهادي عضو هيأت علمي دانشگاه آزاد اسلامي ملاير نيز گفت: اصلي‌ترين موضوع در اين حيطه انجام فعاليت‌هاي شهرداري به صورت الكترونيكي است.
وي اضافه كرد: در صفحه اصلي پورتال نبايد لينك‌هاي گسترده‌اي وجود داشته باشد و اصلي‌ترين بحث پورتال شخصي‌سازي اطلاعات مربوط به كاربران است تا اين اطلاعات در اختيار كاربران قرار گيرد.
وي يادآور شد: تا زماني كه ديدگاه مديران درباره IT عوض نشود و بحث شهر الكترونيك براي مديران در اولويت نباشد، برآيند مطلوبي از اين جلسات به دست نمي‌آيد، همچنين طرح نيازمند اختصاص بودجه و اعتبار بيشتري است.
در ادامه باباخانلو كارشناس سازمان آمار و فناوري اطلاعات شهرداري همدان نيز گفت: وب سايت پورتال شهرداري همدان در دومين جشنواره ارزيابي وب‌گاه‌هاي دولتي، توسط دبيرخانه شوراي عالي اطلاع‌رساني كشور ارزيابي شد و به عنوان وب‌گاه قابل تقدير در بخش خدمات اطلاع‌رساني و همچنين وب‌گاه قابل تقدير در بخش‌ ويژه وب‌گاه‌هاي جامع معرفي شد.
وي افزود: حضور متخصصان در اين عرصه به عنوان مغز متفكر در برنامه‌ريزي مي‌تواند كمك بسياري براي شهرداري ايجاد كند، همچنين بايد گردش كار در شهرداري نيز سيستمي شود و در اين راستا بايد مدارك در شهرداري اسكن و زيرساخت‌هاي نرم افزاري محقق شود.
تيمورزاده ديگر كارشناس سازمان آمار و فناوري اطلاعات شهرداري همدان نيز گفت: امروز مجموعه كاملي از وب ‌سايت شهر الكترونيك به وجود آمده است كه مي‌تواند شهروندان، سيستم شهرداري و خدمات را در خود جاي دهد. وي يادآور شد: با توجه به اينكه بين مناطق شهرداري همدان ارتباط الكترونيكي وجود ندارد بايد توجه شود كه خواسته‌ها بر اساس داشته‌ها مشخص شود، همچنين پيشنهادات علمي و كاربردي در اين زمينه از طرف سازمان فناوري اطلاعات ارائه شده است كه نياز به قدرت اجرايي دارد.
وي افزود: بايد بين مجموعه شهرداري و ساير سازمان‌ها تعامل لازم به وجود آيد تا بسياري از خدمات سنتي و دستي ارائه شده توسط شهرداري به قابليت الكترونيكي شدن برسند.


مطالب مشابه :


برنامه پرواز های فرودگاه همدان.

۶۴۲۲ همدان مشهد ۱۰:۰۰ من خودم با پرواز های تابان همدان پرواز




فرودگاه همدان پروازهای همدان - مشهد راه‌اندازي مي‌كند

پایگاه مستقل خبری همدان نیوز - فرودگاه همدان پروازهای همدان - مشهد راه‌اندازي مي‌كند




اطلاعات پرواز‌هاي روزانه از فرودگاه همدان در سال1390

پایگاه مستقل خبری همدان نیوز - اطلاعات پرواز‌هاي روزانه از فرودگاه همدان در مشهد: همدان:




پروازهای همدان کیش برقرار شد

هگمتانه: مدیر فرودگاه همدان گفت: پروازهای مسیر همدان کیش و بالعکس برقرار شد. علي كيخايي در




پرواز مشهد کرمانشاه

مســــافـــرت ارزان - پرواز مشهد کرمانشاه - پرواز به تمام نقاط ایران - مســــافـــرت ارزان




ايجاد شهر الكترونيك همدان اولويت اول است

پرواز - ايجاد شهر الكترونيك همدان اولويت اول است - این وبلاگ شخصی حاوی مطالب محمد مهدی




سفر به همدان

سفر به دیگر سو - سفر به همدان سفر - مشهد. سفر - پرواز




تور مشهد | تور سه شب و چهار روز مشهد | تور هوایی مشهد | تور چارتری مشهد | تورهای مشهد

تور مشهد ، تور مشهد شهریور ۹۱ ، تور مشهد تابستان ۹۱ ، تور چارتری مشهد ، تور هوایی مشهد




زنجان

پرواز زنجان به مشهد و مشهد به زنجان سه شنبه ها و جمعه ها از مشهد ساعت 8 و از زنجان ساعت 11 صبح.




تور مشهد | تور هوایی مشهد | تور ارزان مشهد | تور مشهد 2 شب و 3 روز | تور مشهد تابستان 91

تور بدروم | تور شمال ایران | تور همدان تور مشهد ، تور تور روسیه دلتابان با پرواز




برچسب :