بررسی سیستم عامل آندروید،مزایا و معایب آن
چند وقتی هست در بازار موبایل اسم سیستم عامل آندروید رو زیاد می شنویم . کلا حرف و حدیث راجع به این سیستم عامل زیاده و چون سیستم عامل نوظهوری است تصمیم گرفتم مطلبی راجع به این سیستم عامل ، بررسی مزایا و معایب آن ، مقایسه آن با دیگر سیستم عامل ها انجام دهم تا کسانی که می خواهند گوشی بخرند دید درستی نسبت به این سیستم عامل داشته باشند.
Android به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی های هوشمند که توسط بیش از ۳۰ کمپانی معروف پشتیبانی می شود. آندروید اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده از Android SDK برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند. در واقع آندروید بستری را فراهم می کند تا برنامه نویسان بتوانند هرچه سریعتر و بهتر برنامه هایی بسازند که از تمام ویژگی های یک گوشی هوشمند استفاده کند. آندروید به معنای واقعی “باز” (=Open) است، یعنی برنامه نویس می تواند از تمام قدرت یک تلفن همراه استفاده کند. آندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری، فرستادن SMS یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بسازند.
مزایا و معایب سیستم عامل آندروید
تمام برنامه ها برای آندروید یکی اند. آندروید فرقی میان یک برنامه third-party و توابع هسته سیستم عامل در اجرا نمی گذارد و هر دو می توانند دسترسی مساوی به قابلیت های گوشی داشته باشند. گوشی هایی که سیستم عامل آندروید را خواهند داشت به کاربرشان اجازه می دهند تا از تمام قابلیت های یک گوشی هوشمند بهره ببرند. کاربران این گوشی ها به معنای واقعی می توانند دستگاه خود را بر اساس سلیقه ی خود تغییر دهند و محیط سیستم عامل گوشی خود را سفارشی و شخصی سازی کنند. حتی کاربران می توانند برای گوشی تعیین کنند که عکس هایشان با چه برنامه ای باز شود.
پس تا اینجا یکی از بهترین مزیتهای این سیستم عامل مشخص شد، به طور خلاصه اینکه این سیستم عامل متن باز است و دست برنامه نویسان برای نوشتن برنامه های قدرتمند بسیار باز است.
ویژگیهای دیگر این سیستم عامل به طور خلاصه عبارتند از :
- آندروید تمامی تکنولوژی های اتصال (Connectivity) شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, Bluetooth و Wi-Fi را پشتیبانی می کند.
- آندروید از فرمت های مختلف فایل های مالتی مدیا مثل MPEG-4, H.264, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می کند.
- SMS, MMS و XMPP فرم هایی هستند که آندروید برای ارسال پیغام های متنی یا همان SMS از آن ها پشتیبانی می کند.
- مرورگر موجود در آندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته است.
- SQLite نرم افزاریست که برای ذخیره داده ها و مدیریت بانک های اطلاعاتی سبک در آندروید در نظر گرفته شده است.
- ماشین مجازی جاوا (Java Virtual Machine) در آندروید به صورت پیش فرض تعبیه شده است. تمام برنامه های آندروید باید به زبان جاوا نوشته شوند. البته این نسخه از JVM برای دستگاه های موبایل بهینه شده است.
- ابزارهای مختلف آندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می شوند. این ابزارها شامل کتابخانه ها، خطایاب، شبیه ساز گوشی و یکم پلاگین برای اکلیپس است.
- آندروید از سخت افزارهای مختلف همچون GPS و دوربین های متنوع پشتیبانی می کند.
- تصاویر و فایل های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت.
یکی از ویژگیهای آندروید که یک سر و گردن آن را از بقیه سیستم عامل ها بالاتر می برد سرعت بالای این سیستم عامل در کنار قدرت بالای آن است که حتی در مقابل سیستم عامل آیفون از این نظر امتیاز بالایی می گیرد.
لوگوی سیستم عامل آندروید
در کل این سیستم عامل توسط یکی از غول های بزرگ دنیا یعنی گوگل تولید شده است که کار کردن با آن بسیار لذت بخش است و در این مدت کم طرفداران زیادی پیدا کرده است.
معایب خاصی برای این سیستم عامل تا حالا ذکر نشده است.معایبی که ذکر شده اند بیشنر جنبه نرم افزاری داشته اند که با یک آپدیت قابل حل شدن هستند.
چه گوشی های دارای این سیستم عامل هستند : در حال حاضر اکثر گوشیهای جدید HTC دارای این سیستم عامل هستند که اولین آنها google nexus one نام گرفت.که انصافا گوشی قدرتمندی است.
گوشهای موتورولا و سونی اریکسون و سامسونگ گوشیهایی با این سیستم عامل منتشر کرده اند که یکی از بهترین های آنها گوشی سامسونگ مدل Samsung I9000 Galaxy S است که این گوشی هم دارای سخت افزار بسیار قابل قبولی است.
بازه قیمت هایی که گوشیهای با این سیستم عامل دارند از حدود ۴۰۰ هزار تومان شروع می شود و روی گوشیهای ارزان یافت نمی شود.
اما بقیه شرکت ها از جمله شرکت سیمبین بیکار ننشسته و خود را آماده رویارویی با این سیستم عامل قدرتمند کرده است. گوشی جدید نوکیا با نام N8 که حدود ۲ هفته دیگر به بازار ایران وارد می شود دارای نسخه جدید این سیستم عامل است با نام سیمبین ۳ که سعی کرده است از آن حالت یکنواختی و تکراری که مدتها در آن گیر کرده بود در بیاید.
اما با توجه به زلزله ای که این سیستم عامل ایجاد کرده است بعید است کسی توانایی رقابت با آن را داشته باشد.حتی سیستم عامل mac os که رقیب جدی این سیستم عامل است.
آخرین نسخه ای که از این سیستم عامل تولید شده است نسخه ۲٫۲ است . و گوشیهایی که دارای نسخه ۲٫۱ هستند قابلیت آپدیت به این نسخه را دارند.
در کل من به شما توصیه می کنم اگر بودجه کافی دارید حتما گوشی بخرید که دارای این سیستم عامل باشد که علاوه بر لذتی که از این سیستم عامل و امکانات آن خواهید برد مطمئن باشید آینده گوشیهای موبایل در دست این سیستم عامل است.
منبع: mihanmal
مطالب مشابه :
مرورگر UC Browser ورژن 9.2 + زبان فارسی با سرور سالم
نرم افزار اندرويد; گوش ی هایی که جاوا را پشتیبانی میکنند(مانند گوشی های نوکیا: c5-03,n8,5800,c6,c7
نرم افزار مفاتیح صوتی باب النعیم ویژه تلفن همراه
7230 - c5 - c6 - c7 - e51 - e52 - e66 - e71 - e72 - e75 - n70 - n72 - n73 - n78 - n79 - n8 - n80 - n81 - n82 - n85 - n86 - n93 - n95 - n95_8gb - n96
بررسی سیستم عامل آندروید،مزایا و معایب آن
گوشی جدید نوکیا با نام n8 که حدود ۲ هفته دیگر به بازار ایران وارد می شود دارای نسخه جدید این
تقویم اذان گوی باد صبا سال 1393 برای جاوا و سیمبین
اندرويد android. نرم افزار قابل اجرا برروی تمام گوش ی های سیمبین مانند (5800 . c6 . 500. n8 . c7)
دانلود بازی طناب را ببر برای سیمبین "Cut the Rope"
اندرويد android. نرم افزار قابل اجرا برروی تمام گوش ی های لمسی سیمبین(مانند: ,n8,c6,c7,e7,500)
nokia n8
Super Tips & Tricks for Mobile phones - nokia n8 - سایت ترفندهای تخصصی موبایل - Super Tips & Tricks for Mobile phones
باز کردن قفل گوشی های نوکیا مانند آندروید - نرم افزار نوکیا
5230,5233,5250,5530,5800,c5,c6,c7,e7,n8,x3,x6,s60v5 اين نرم افزار از روي گوشي هاي آندرويد كپي شده است و هم
تم نوکیا N8 C7 E7 C6 - تم برای سیمبیان 3
سرزمین دانلود رایگان - تم نوکیا N8 C7 E7 C6 - تم برای سیمبیان 3 بازی آندرويد; بازی میگو meeGo;
برچسب :
اندرويد n8