قطعنامه همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران /منبع:وبسایت اسکودا
قطعنامه بیست و سومین همایش اتحادیه کانون های و کلای ایران
بیست و سومین همایش هیات عمومی اتحادیه سراسری کانون های و کلای دادگستری ایران – اسکودا در روزهای سی مهر ماه و اول آبان ۱۳۹۳ با میزبانی کانون وکلای دادگستری کرمان، در شهر کرمان تشکیل و ضمن اتخاذ تصمیم در خصوص مسائل حرفه ای و صنفی، موارد آتی به عنوان دیدگاه های کلان اتحادیه اعلام شد:
۱- اتحادیه پشتیبانی قاطع خود را از اقدامات دولت در راستای حفظ یا استیفاء حقوق جمهوری اسلامی ایران در اموری از قبیل مذاکره با ۱ + ۵ و حقوق ایران در دریای مازندران اعلام و خدمات حقوقی نیروهای تخصصی خود را به دولت محترم عرضه میکند.
۲- اتحادیه ضمن محکوم کردن اعمال تروریستی علیه مردم عراق و سوریه، انزجار خود را از اقدامات غیر انسانی در جریان اسید پاشی در اصفهان که امنیت و آسایش اجتماع را هدف قرار داده است، اعلام و برخورد سریع قضائی با قانون شکنان را تقاضا می کند.
۳- اتحادیه ابراز امیدواری می کند مشکلات قضائی تعدادی از وکلای دادگستری که در موضع دفاع حادث شده است، با مساعی جمیله و حسن نیت مقامات محترم قضائی حل شود.
۴- اتحادیه اعلام می کند لایحه جامع وکالت که اخیرا از جانب دولت به قوه مقننه ارسال شده، صرف نظر از ضعف های موجود در آن، با توجه به طبع لایحه و آنچه شورای محترم نگهبان در سال ۱۳۷۹ در خصوص «لوایح قضائی» اعلام کرده است، و اینکه مکلف شدن قوه قضائیه به تنظیم لایحه وکالت – چه به موجب ماده ۲۱۲ قانون برنامه پنجم توسعه و چه به استناد شمول بند ۱۳ سیاست های کلی نظام در امور قضائی – باعث استحاله ذات «لایحه قانونی» به «لایحه قضائی» نمیشود، لایحه ای قانونی است نه قضائی و دولت به اعمال اصلاحات و تغییرات مورد نظر خود در آن، محق بوده و وظیفه خود را در مهلت قانونی انجام داده است و ارسال لایحه دیگری، به طور مستقیم، از جانب قوه قضائیه به مجلس فاقد محمل قانونی است.۵- اتحادیه، با تاکید بر نکات قوت طرح ۱۹۳ ماده ای تقدیمی نمایندگان مجلس، نگرانی عمیق خود را نسبت به وجود موادی که مخل و ناقض استقلال کانون های وکلای دادگستری است – از جمله مواد ۳۴ و ۶۰ و ۶۱ و ۱۴۴ – در لایحه وکالت تقدیمی دولت به مجلس شورای اسلامی، اعلام و از نمایندگان محترم مردم به ویژه، اعضای کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس، در خواست می کند نسبت به اصلاح و تصحیح این مواد، اقدام فرمایند.
اتحادیه با سپاسگزاری از کانون محترم وکلای دادگستری استان کرمان اعلام میکند همایش بعدی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ در شهر خرم آباد با میزبانی کانون وکلای دادگستری استان لرستان برگزار خواهد شد.
اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران – اسکودا۱ آبان۱۳۹۳
کشاورز در پایان همایش سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در کرمان :
لایحه وکالت دارای نواقص و اشکالات جدی است
کارگزار اتحادیه سراسری کانون های وکلای ایران (اسکودا) گفت: امنیت قضایی، مالی و سیاسی تامین نمیشود مگر با وجود یک تشکیلات وکالتی و دفاعی کاملاً مستقل.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کویر، بهمن کشاورز، شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه بیست و سومین همایش سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در کرمان دو دستاورد مهم دربرداشته است.
او افزود: یکی از این دستاوردها رسیدگی اساسنامه اسکودا و بررسی لایحه و دیگری حضور نمایندگان مجلس در این همایش بود که این ماحصل در آینده ثمربخشتر خواهد بود.
کشاورز سپس بیان کرد: لایحهای که دولت به مجلس فرستاده در مواردی دارای نواقص و اشکالات جدی است از جمله نهادی به نام هیات نظارت در آن پیشبینی شده که اختیارات وسیعی دارد و ایراد مهم آن است که احراز صلاحیت وکلای عضو آن به هیاتی از رییسان شعب دادگاهی و انتظامی قضات محول شده و این مغایر استقلال کانونهاست.
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) ادامه داد: همچنین در مواد 60 و 61 این لایحه تخلفات مالیات وکلای دادگستری جرم انگار شد است که این مساله در هیچ حرفه و صنف دیگری سابقه ندارد.
کشاورز تصریح کرد: همچنین وکلایی که دارای یکی از مذاهب رسمی کشور غیر از اسلام هستند از عضویت در هیات مدیره محروم شدهاند ضمن اینکه در این لایحه اشکالات و ایرادات دیگری هم وجود دارد که امیدواریم مجلس شورای اسلامی رسیدگی و آنها را با اغتنام فرصت رفع کند.
وی گفت: با وجود این اشکالات بههر حال این لایحه را دولت در مهلت قانونی به مجلس داده و قانونی است نه قضایی، بنابراین اقدام قوه قضاییه که راساً لایحهای را به مجلس تقدیم کرده فاقد وجاهت و محمل قانونی است.
کارگزار اتحادیه سراسری کانونهای وکلای ایران اظهار کرد: به هر حال در صورت تصویب لایحه آن چه مسلم است این است که ما در قبال قوانین که با طی مراحل قانونی قدرت اجرایی یافته باشند جز اجرا و در عین حال نقد و ایراد قانونی کاری نکردهایم و نخواهیم کرد اما صادقانه امیدوارم این اشکالات موجود در لایحه رفع شود زیرا لطمه مستقل نبودن کانون در تحلیل نهایی به اعتبار آرای دادگاههای ایرانی و به تبع آن قوه قضاییه و بهدنبال آن کل نظام وارد میآید زیرا سیستم قضایی یک مملکت نشانگر میزان پیشرفت حقوق شهروندی و امنیت مالی و قضایی در آن کشور است و همگان میدانند امنیت قضایی، مالی و سیاسی تامین نمیشود مگر با وجود یک تشکیلات وکالتی و دفاعی کاملاً مستقل در جوار یک نظام قضایی مستقل و مقتدر.
کشاورز سپس به شرایط ایجاد کانون وکلا در استانها اشاره کرد و افزود: در هر استانی که 60 وکیل وجود داشته باشد تشکیل کانون وکلا نه تنها میسر بلکه به نوعی واجب است اما دلیل این که برخی استانها بیش از این هم وکیل داشته اما کانون ندارند این است که در بسیاری از موارد قادر به تقبل هزینههای تشکیل کانون نیستند.
وی یادآوری کرد: احتمالا بهزودی در یزد و سمنان کانونهای مستقلی تشکیل خواهد شد ضمن این که استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، ایلام و کهگیلویه و بویر احمد هنوز فاقد کانون وکلا هستند.
کشاورز گفت: کانون وکلا از ابتدا تاکنون هیچ کمکی نه از حکومت قبل از انقلاب و نه بعد از آن از دولت دریافت نکرده است بلکه تمامی هزینهها را خود وکلا تامین کردهاند.
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (اسکودا) گفت: کانون کرمان با وجود مدت کوتاهی که از تشکیل آن میگذرد اما از نظر مادی، معنوی و تعداد مباحث مربوط به آموزش و غیره پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است و امیدوایم این روند ادامه یابد.
او ادامه داد: خوشبختانه در استانهایی که وکلا حاضر به تقبل ریسک تشکیل کانون شدهاند همه در وضع مطلوبی قرار دارند و کانونی که از لحاظ آموزش و پیشرفت مشکل داشته باشد وجود ندارد.
کشاورز همچنین با اشاره به این که کانونها سالانه از هر وکیلی 300 هزار تومان حق عضویت میگیرند اظهار کرد: مزایایی که کانون برای وکلا دارد عبارتست از؛ حمایت معنوی از وکلا ضمن این که وابستگی به کانون مجوز دخالت در پروندهها به عنوان وکیل را به افراد میدهد.
وی گفت: همچنین قوه قضاییه سالی 600 هزار تومان از هر وکیل بابت خدمات قضایی دریافت میکند اما هنوز برای ما خدمات آن تبیین نشده است.
کارگزار اتحادیه سراسری کانونهای وکلای ایران تصریح کرد: این که رییسجمهور هم حقوقدان است در جمیع مسائل کشور تاثیرگذار است چراکه داشتن ذهنی که قدرت تجزیه و تحلیل داشته باشد بسیار حائز اهمیت است.
کشاورز در پایان با بیان این که تاسیس موسسات حقوقی خوب است به شرطی که با حضور وکلا تشکیل شوند، خاطرنشان کرد: راهاندازی موسسهای حقوقی بدون حضور وکیل خطرناک است کما این که امروز شرکتها و دفاتر حقوقی بدون این شرط ایجاده شده و بدون این که پرونده وکالت داشته باشند کار حقوقی انجام میدهند که باید در این زمینه دقت نظر صورت گیرد.
منبع :خبرگزاری ایسنا
مطالب مشابه :
رتبه 3 کانون وکلا کرمان
رتبه ۳ کانون وکلای کرمان سال 91. رتبه ۳ کانون کارآموزی وکالت کانونهای وکلای
آغاز به کار همایش اتحادیه کانون های وکلای ایران در شهر کرمان
وکلای ملت - ۵ - آغاز به کار همایش اتحادیه کانون های وکلای ایران در شهر کرمان - صنفی خبری تحلیلی
کرمان میزبان بیستوسومین همایش سراسری وکلای ایران /گزارش ایسنا از نشست خبری ریاست کانون کرمان
کرمان میزبان بیستوسومین همایش سراسری وکلای ایران. رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمان
اعضاء هیئت رئیسه کانون کرمان انتخاب شدند / منبع: وبسایت کانون کرمان
وکلای ملت - ۵ - اعضاء هیئت رئیسه کانون کرمان انتخاب شدند / منبع: وبسایت کانون کرمان - صنفی خبری
قطعنامه همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران /منبع:وبسایت اسکودا
وکلای ملت - ۵ - قطعنامه همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران /منبع:وبسایت
اسامی اعلام نتایج آزمون سال 92 کانون وکلای دادگستری کرمان / سهمیه آزاد ، ایثارگران
برچسبها: قبولی های وکالت 92 کرمان, کانون وکلای کرمان 92, اسامی قبولی های وکالت کرمان 92.
کانون وکلای کرمان و کانون وکلای خراسان
adiblawyer - کانون وکلای کرمان و کانون وکلای خراسان - - adiblawyer
نکاتی در مورد صلاحیت دادگاه ها در آیین دادرسی کیفری
محمدرحیمی رضایی ،کارشناس ارشد حقوق خصوصی وعضو کانون وکلای دادگستری کرمان
تهافت در آراء دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری مرکز ( 6)
سپهر عدالت - تهافت در آراء دادگاه انتظامی کانون وکلای دادگستری مرکز ( 6) - تنها وبلاگ موجود با
برچسب :
کانون وکلای کرمان