سوالات مرسوم در اخذ کد رهگیری

سوالات متداول

۱٫ پیغام خطای ” امکان معامله مجدد ملک تا صدور مفاصا حساب مالیاتی و ثبت در اسناد رسمی امکان پذیر نخواهد بود” که در یک کادر قرمز رنگ در بالای صفحه می­آید، به چه معناست؟

ظاهر شدن این پیغام بدین معناست که با کدپستی درج شده قبلاً معامله ای صورت گرفته است و فروشنده­ی معامله­ی قبلی، الزاماً باید مفاصا حساب مالیاتی را دریافت نموده و همچنین کاربر سازمان امور مالیاتی اطلاعات مفاصاحساب صادر شده را وارد سیستم نماید تا امکان ثبت مجدد قرارداد برای ملک مورد نظر فراهم گردد. چنانچه اطلاعات مفاصا حساب توسط کاربر سازمان امور مالیاتی در سامانه ثبت نشده باشد، با ارسال کپی مفاصاحساب قرارداد قبلی این ملک و درج کد رهگیری بر روی آن به شماره نمابر ۸۸۹۶۳۲۶۹، مشکل برطرف خواهد گردید.

۲٫ آیا برای ثبت قرارداد جهت کلیه واحدهای یک ساختمان، می­توان از یک کد پستی استفاده کرد؟

با توجه به اینکه عده کثیری از افراد بر این تصور هستند که تمام واحدهای ساختمان دارای یک کد پستی است، یکی از مواردی که مشاورین املاک را در زمان ثبت قرارداد با مشکلات متعددی مواجه می­نماید، استفاده از یک کد پستی به منظور ثبت قرارداد برای کلیه واحدهای یک ساختمان می­باشد. این در حالیست که تک تک واحدهای ساختمان دارای یک کد پستی مجزا بوده و در بانک اطلاعات پست موجود می­باشد که از طریق مراجعه به اداره پست منطقه، دسترسی به  کد پستی هر یک از واحدها بصورت مجزا قابل حصول و دسترسی می­باشد.لذا کسانیکه از کد پستی مندرج بر روی قبض تلفن جهت اطلاع از کد پستی استفاده می­نمایند، باید دقت کنند که چنانچه آدرس دریافتی از پست از لحاظ طبقه و واحد با آدرس واقعی ملک تفاوت داشته باشد، این امر به منزله این است که از کد پستی صحیح استفاده نشده است. چنانچه ساختمانی نوساز باشد و کد پستی برای آن صادر نشده باشد، از طریق مراجعه به اداره پست منطقه و درخواست صدور کد پستی، با حضور کارشناس کدگذاری اداره پست، برای هریک از واحدها کد پستی صادر و به اطلاع مالکین خواهد رسید.

۳٫ قدرالسهم خریدار یا فروشنده در قسمت طرفین به چه معناست؟ آیا  با میزان مورد معامله در ارتباط است؟

قدرالسهم به تعداد طرفین قرارداد (اعم از خریدار/فروشنده و یا موجر/مستأجر) بستگی دارد و ارتباطی به میزان مورد معامله ندارد. در صورتیکه تعداد هریک از طرفین معامله یک نفر باشد، قدرالسهم هرکدام را ۱۰۰ وارد می­کنیم و اگر تعداد بیشتر از یک نفر باشد، میزان قدرالسهم هریک از طرفین بصورت کسری از ۱۰۰ وارد می­گردد. لازم به­ذکر است مجموع قدرالسهم طرفین قرارداد (اعم از خریدار/فروشنده و یا موجر/مستأجر) می­بایست برابر ۱۰۰ باشد.

۴٫ سامانه اطلاعات مدیریت معاملات املاک و مستغلات کشور، از لحاظ عملکردی با چه مرورگر اینترنتی سازگار است؟

جهت کار با سامانه تنها می بایست از مرورگر اینترنت اکسپلورر Internet Explorer ورژن ۶ یا ۷ (ترجیحا ورژن ۷) استفاده نمود.

۵٫ چگونه می توانیم قراردادهای ثبت ناقص را کامل کنیم؟

پس از ورود به صفحه کاربری، بر روی منوی “مدیریت قراردادها” کلیک نموده و سپس از منوی بازشونده یکی از گزینه­های کل قراردادها یا قراردادهای ثبت شده­ی جدید را انتخاب   می­کنیم. پس از جستجو و یافتن قرارداد مدنظر بر روی سطر مربوط به قرارداد دوبار کلیک نموده و پس از باز شدن فرم قرارداد نسبت به تکمیل اطلاعات قرارداد و ذخیره آن اقدام        می­کنیم.

۶٫چگونه می توانیم قراردادهای خود را مشاهده کنیم؟

در منوی مدیریت قراردادها، کلیه قراردادهای ثبت شده و فسخ شده به­صورت تفکیکی موجود می­باشد. ضمن اینکه گزینه کل قراردادها نیز مجموع قراردادهای ثبت شده جدید، قراردادهای تأیید شده و قراردادهای تأیید نشده را در بر می­گیرد.

۷٫   قراردادهای تاییدنشده به چه معناست؟ چگونه می توان دلیل عدم تایید را متوجه شد؟
بعد از گرفتن کد رهگیری، کارشناسان پالایش اطلاعات در پروژه املاک، اطلاعات وارد شده قرارداد را بررسی می کنند و در صورتیکه در هر یک از اطلاعات وارد شده نقص وجود داشته باشد آن را تایید نمی­کنند و زمانیکه کاربر وارد سامانه شد، طی پیامی تعداد قراردادهای تایید نشده به وی نمایش داده می­شود تا نسبت به تصحیح آن اقدام نماید.برای مشاهده دلیل عدم تایید می­بایست قرارداد مدنظر را باز نموده و سپس در صفحه نظریه کارشناس علت عدم تایید را ملاحظه و نسبت به تصحیح نواقص موجود و ذخیره اصلاحات صورت گرفته اقدام نمود.

۸٫  فسخ قرارداد چگونه انجام می شود؟

به منظور فسخ هریک از قراردادها، پس از ورود به صفحه کاربری گزینه فسخ قرارداد را انتخاب نموده و سپس در فرم جستجوی قرارداد، یکی از اطلاعات قرارداد مدنظر (شامل کدرهگیری، شماره سریال و شماره ثبت قرارداد) را وارد نموده و آن را جستجو می­نماییم. پس از جستجو و باز شدن فرم قرارداد، با کلیک بر روی دکمه فسخ قرارداد، قرارداد مدنظر فسخ می­شود. دقت نمایید که ثبت مجدد قرارداد پس از فسخ آن امکان­پذیر نخواهد بود.

۹٫  چرا پس از درج نام کاربری و رمز عبور و کلیک بر روی گزینه ورود، در برخی موارد کد امنیتی عوض می شود و پیغام کد امنیتی اشتباه است ظاهر می شود؟

در بعضی از موارد ایجاد چنین مشکلی به دلیل فعال شدن امضای دیجیتال می باشد. که کاربران باید راهنمای ورود با امضای دیجیتال را در صفحه ی اصلی مطالعه نموده و تنظیمات مربوطه را انجام دهند. در پاره­ای از مواقع نیز این مشکل به علت سرعت پایین خطوط اینترنت و ترافیک خطوط می­باشد که استفاده از اینترنت با سرعت مناسب این مشکل را مرتفع می­کند.

۱۰٫ پیغام خطای “کد ملی با شماره شناسنامه مغایرت دارد”  به چه معناست؟

در خصوص درج کد ملی و شماره شناسنامه طرفین قرارداد می­بایست دقت شود که این موارد کاملاً صحیح و دقیق و بر اساس اطلاعات کارت ملی وارد شود. چراکه وجود کوچکترین خطا در ثبت کد ملی و شماره شناسنامه موجب نمایش این پیام می­گردد. در صورتیکه از صحت شماره شناسنامه و کد ملی وارد شده اطمینان داشته و باز هم با پیام مواجه شدید، برای رفع این مشکل می­بایست کپی کارت ملی و شماره شناسنامه فرد مورد نظر را با ذکر مشکل به شماره ۸۸۹۶۳۲۶۹ فکس نمایید.

۱۱٫ اگر هنگام ورود به سایت با خطای  ”نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است” روبرو شدیم، چگونه مشکل را رفع نماییم؟

در چنین حالتی یکی از موارد نام کاربری و رمز عبور و یا هردوی آنها درست وارد نشده است که می­بایست جهت اطلاع از نام کاربری و رمز عبور صحیح با مدیر اجرایی اتحادیه تماس گرفته و از نام کاربری و رمز عبور صحیح خود مطلع شوید.

۱۲٫  به چه دلیل هنگام ثبت قرارداد با وارد کردن کد پستی امکان ثبت آدرس وجود ندارد؟

با توجه به اینکه پس از درج کد پستی مراحل استعلام آن از پست از طریق ارتباط اینترنتی انجام شده و آدرس مکان مورد نظر از پست دریافت می­شود، در برخی از موارد به دلیل پایین بودن سرعت و ترافیک خطوط اینترنت استعلام به کندی صورت می­گیرد و امکان ثبت آدرس تا انجام کامل استعلام ممکن نیست که از طریق بکارگیری اینترنت­های با سرعت مناسب این مشکل نیز مرتفع خواهد گردید.

۱۳٫  پیغام­های خطا از قبیل  “دسترسی شما به این بخش ممنوع است” و یا “با عرض پوزش” را چگونه می توان رفع کرد؟

در اکثر مواقع نمایش این پیام­ها به دلیل بروز خلل در بر قراری ارتباط با سایت رخ می­دهد جهت رفع این مشکل کلیدهای Ctrl+F5 از صفحه کلید را فشار داده و یا از سایت خارج شده و پس از چند دقیقه مجدداً وارد سایت شوید و چنانچه قراردادی را به­صورت ناقص ثبت نموده بودید از منوی مدیریت قراردادها و زیر منوی قراردادهای ثبت شده جدید نسبت به تکمیل آن اقدام نمایید. چنانچه پس از چند دقیقه این مشکل مرتفع نگردید از طریق شماره­های موجود در سایت با قسمت پشتیبانی تماس بگیرید.

۱۴٫  اگر پیغام­هایی از قبیل ” فرآیند امضای دیجیتال امکان پذیر نیست” و ” خطای ۴۱۱″ را مشاهده کردیم، چگونه مشکل را رفع نماییم؟

در ابتدا نسبت به نصب نرم­افزار امضای دیجیتال از طریق لوح فشرده موجود در بسته ارسالی امضای دیجیتال اقدام نموده و سپس مراحل اشاره شده در قسمت راهنمای ورود با امضای دیجیتال را به دقت انجام دهید. چنانچه پس از طی این مراحل مشکل برطرف نگردید با قسمت پشتیبانی امضای دیجیتال تماس بگیرید.

۱۵٫  اگر پیغام “امضای دیجیتال شما در سامانه تعریف نشده است” را مشاهده کردیم، چگونه مشکل را رفع نماییم؟

جهت رفع این خطا، اقدامات اشاره شده در راهنمای ورود با امضای دیجیتال را انجام داده و در صورت عدم رفع مشکل با قسمت پشتیبانی امضای دیجیتال تماس بگیرید.

۱۶٫ چنانچه پیامی مبنی بر Block شدن امضای دیجیتال نمایش داده شد، این مشکل چگونه برطرف می­شود؟

برای حل این مشکل به راهنمای ورود با امضای دیجیتال مراجعه نموده و قسمت راهنمای رفع مشکلات شناسه امضای دیجیتال را مطالعه و مراحل مربوطه را انجام دهید.

۱۵٫عکس ها باید چگونه باشند؟

• وضوح عکس باید حداقل ۲۰۰ dpi باشد، ( از طریق تنظیمات اسکنر و یا دوربین دیجیتال قابل تنظیم است.)

• حجم آن باید کمتر از ۶۴ کیلو بایت باشد.


مطالب مشابه :


روش پیدا کردن نشانی و آدرس افراد با داشتن نام و نام خانوادگی

اگر مایل هستید شماره تلفن؛ کد پستی؛ و نهایتا نشانی و آدرس یک نفر را روی کد پستی از روی




کد ملی و شهر محل صدور (شهر محل تولد) مربوط به آن

مرجع کامل کد ملی و کد پستی ملی، یافتن کدملی ، یافتن کد ملی ، یافتن شهر محل صدور از روی کد




پنج رقم اول (سمت چپ) کد پستی شهرهای ایران

کد پستی هر منزل یا اداره بالای پنچره مرورگرتان روی Edit سپس Find کلیک کرده و کد یا شهر




روش پیدا کردن آدرس با داشتن شماره تلفن ثابت

اگر از دوستی یا مکانی از منوی جستجوی کد پستی روی کد پستی, پیدانمودن آدرس با




سوالات رایج در مورد کد پستی و کد ملی

سوالات رایج در مورد کد پستی و کد + آیا از روی کد + آیا میتوان از روی شماره ملی آدرس




پیدا کردن کد پستی بوسیله شماره تلفن ثابت

پیدا کردن کد پستی کدپستی بر روی مرسولات پستی باعث شده ، از این رو




سوالات مرسوم در اخذ کد رهگیری

لذا کسانیکه از کد پستی مندرج بر روی قبض تلفن وارد کردن کد پستی امکان ثبت آدرس




دريافت کدپستی ده رقمی از روی شماره تلفن

دريافت کد پستی از روی شماره کد پستی درایران از ده رقم تشکیل شده است. 93819 16858




نحوه نگارش آدرس در کانادا

کد پستی. در کانادا کد پستی 6 کاراکتر است. که از میان به پستی دسترسی دارید و آدرس واقعی




برچسب :