معرفی سردار شهید حاج بهرام گل آور


نام پدر: حسن

تاریخ تولد: 25/9/1337

تاریخ شهادت: 4/4/1367

محل شهادت: جزیره مجنون

یگان اعزامی :جهاد

وضعیت تأهل: متأهل

alt
  

حاج بهرام گل آور در اولين روز سرد فصل زمستان ، سال1337 در شهرستان ساحلي بندر انزلي از خانواده اي مسلمان و متدين و از مادري مومنه به دنيا آمد . او از کودکي بهمراه مادر مکرمه اش با حضور درپاي  منبرها و مجلس مذهبي و عزاي حسيني مشتاقانه شرکت مي کرد و بدينسان درس عشق و آزادگي را از مکتب غني اسلام ، انسان ساز و راه سرخ حسيني بدرستي آموخت و آنرا هدف و سرلوحه زندگيش قرار داد .

 

او پس از اتمام تحصيلات ابتدائي و راهنمايي ،ديگر تحمل نياورد زيرا علاقه وافري به کسب تحصيل علوم ديني و حوزوي داشت ، لذا به شهر مشهد مقدس هجرت نمود و در جوار بارگاه ملکوتي حضرت ثامن الحجج ( ع ) در مدرسه علميه آيت الله ميلاني و در محضر اساتيد محترم حوزه به مدت 3 سال دروس حوزوي تلمذ نمود .

بهرام از همان زمان به مسائل سياسي روز و بيداد حکومت منهوس پهلوي و تفکرات حضرت امام خميني آشنا و علاقمند گرديد .

 

سپس براي نيل به اهداف مقدس خويش راهي شهر خون و قيام ( قم ) شد . و در جوار بارگاه ملکوتي و معنوي حضرت معصوم (س) و در مدرسه دارالشفاء از محضر اساتيد مجرب حوزه علوم ديني اندوخته هاي زيادي آموخت و به کمال معرفت و شناخت و عرفان دست يافت . علاقه وافر، ايشان به مطالعات مذهبي و علمي و سياسي سبب شد تا با شروع حرکت انقلابي قائد عظيم الشان حضرت امام خميني ، براي اداي دين و تکليف و انسجام و سامان بخشيدن به تظاهرات و قيام مردمي راهي شهر و ديار خود بندر انزلي شد. او از عناصر اصلي تظاهرات و راه پيمائي ها براي رسوايي حکومت طاغوت و به ثمر رسيدن انقلاب اسلامي و حفظ دستاوردهاي آن فعاليت و تلاش فراوان نمود و در اين راه به طبع رنج زيادي را متحمل شد.

 

حاج بهرام پس از نصرت و پيروزي حکومت اسلامي ، مسئوليت فرهنگي جهاد سازندگي و مسئوليت مرکز هلال احمر بندر انزلي را بر عهده گرفت . ايشان همچنين از اعضاي اصلي هيئت عاشقان ثارالله سپاه پاسداران و مدرس کلاسهاي عقيدتي و سياسي و احکام و معارف اسلامي بود . علاوه بر آن مديريت حج تمتع را نيز بر عهده داشت و چون از خلاقيت و ذوق هنري فوق العاده اي برخوردار بود از جمله طراحان نمايشگاههاي دوران انقلاب و جنگ تحميلي بشمار مي رفت .

 

شهيد بزرگوار حاج بهرام گل آور، اين سرباز خستگي ناپذير اسلام از لحظات پر ثمر عمر خويش به بهترين نحو ممکن در راه رضايت حضرت باريتعالي کوشيد و در مصاف با دشمنان داخلي و خارجي خصم دون نبرد نمود و هر کجا که اسلام را، در معرض خطر ديد عاشقانه شتافت و جا و مکان ، براي مبارزه و نبرد با کفر برايش معنا و مفهوم نداشت ، لذا طي مراحلي ماموريتهاي لبنان و فلسطين و افغانستان به او محول شد و چون از لياقت و شايستگي خاصي بر خودار بود توانست از عهده ماًموريت محوله به نحوه عالي برآيد .

 

شهيد بزرگوار حاج بهرام گل آور، بسان گل چهره اي زيبا و بشاش و مليح داشت که لبخندي بر زيباي و شادابي و ملاحت آن مي افزود و حکايت از روح آرام و مطمئن و ايمان او مي نمود ، و در کنار او بودن به انسان لذت و آرامش مي داد .

 

حاج بهرام در سالهاي دفاع مقدس به لحاظ رسالتي که بر دوش گرفته بود به نبرد با دشمنان بعثي کافر در جبهه هاي دفاع مقدس شجاعانه و با عزمي راسخ مبارزه و نبرد نمود .  

 

شهيد گل آور ، در سالهاي دفاع مقدس بنا به وظيفه اي که در خود احساس مي کرد بارها راهي جبهه هاي نبرد با کفار بعثي عازم مناطق جنگي شد و شجاعانه طي 23 ماه از عمر پر برکتش را در نبرد و مبارزه با دشمن خصم دون بسر برد .


مطالب مشابه :


نمونه سوالات ورودی راهنمایی و دبیرستان نمونه دولتی

دبیرستان حاج محمدایزدی قم شمس درگهان شهر من چاهو بیست سکوت زاویه مدرسه ی فارابی شهر




معرفی منابع پیرامون ادب وعلوم اجتماعی معاصر ایران

، تفسیر موضوعی قرآن کریم، به کوشش علی رضا کمالی، چاپ بیست و سوم، قم: طاهباز ، چاپ اوّل




معرفی کتاب

از آن صدای آسمانی» اثر «مصطفی رحماندوست» انتشارات «بوستان کتاب قم طاهباز » انتشارات




معرفی سردار شهید حاج بهرام گل آور

در مدرسه علميه آيت الله ميلاني و در محضر اساتيد ( قم ) شد . و در مهندس علی‌ طاهباز




دانلود مجله صفه

مدرسه امام خمینی یادگاری از گذشته: مسجد جامع قم (منصوره طاهباز)




نیما

در مدرسه از بچه‌ها کناره‌گیری می آرامگاه او و سیروس طاهباز در وسط فارسي استان قم.




سرگذشت کوتاهی از نیمایوشیج

نیما پس از مدتی به تدریس در مدرسه‌های و مزار سيروس طاهباز در دهه ي 80 - زاهدان - قم




فینال قهرمانی کشور آقایان

مدرسه شطرنج قم مصطفی سخایی 26آذر 1372 کردستان محمد شاهمرادی 2337 17 ارديبهشت 1376




دانلود ۱۸ شماره نخستین از مجلات صفه +شماره های ۴۱ تا ۵۰

مدرسه امام خمینی یادگاری از گذشته: مسجد جامع قم (منصوره طاهباز)




مهدی اخوان ثالث

[ سخنوران نامی معاصر ایران ، سید محمد باقر برقعی ، ج 1 ، قم : مدرسه روستایی طاهباز, ناشر




برچسب :