چــــــــری
چری Chery A15
تراژدی غمگین ترکیب نام ها و ملیت ها ، داستان زندگی چری A15 را رقم می زنند . سال 1991 ، سئات تولدو در اسپانیا بر پایه پلت فرم A2 فولکس واگن بنا شد ، با آغاز تولید نسل دوم تولدو توسط سئات خط تولید نسل نخست این خودرو به مکزیک رفت و چینی ها که تازه استارت صنعت خودروشان را زده بودند ، مقصد بعدی خط تولید سئات تولدو شدند . چری A11 به عنوان نخستین نسل محصولات چری بر پایه پلت فرم تولدو متولد شد . فولکس واگن اولین شکایت تاریخی خودروسازان از چینی ها را به دلیل استفاده از پلت فرم A2 فولکس واگن به ثبت رساند . چری قدرتمند شده بود ، این شرکت در دومین فاز تولید خودرو های سواری ، A15 را جایگزین چری A11 کرد .
چری A15 محصول سال 2003 شرکت چری چین و بر پایه پلت فرم نسل اول سئات تولدو است . این خودرو توانسته تا کنون بازار های 30 کشور آسیایی و آفریقایی را فتح کند اما مسئولان چری برای سال 2010 چشم به بازار های آمریکا دوخته اند . سدان متوسط چینی ها اکنون عضوی از صنعت خودروسازی ماست .
مصرف مناسب ، قیمت کم و آلایندگی کم همه مواد اولیه خوراک تبلیغاتی شرکت چری برای A15 را تشکیل می دهند ، این خودرو هم جایگاه ظهور عجایب و هم جایگاه افول امید ها برای آشنایی با خودرویی به روز و کامل است .
چری A15 در چین ، اوکراین ، روسیه ، مالزی و امروز ایران سایت های تولید دارد .
شرکت چری چین بقا خود را مدیون سفارشات تولید تاکسی در چین است ، این شرکت سپس لیسانس تولید خودرو را از شرکت ورشکسته تولید خودرو شانگهای خریداری کرد و اکنون به عنوان یکی از بزرگترین خودروسازان دولتی چین شناخته می شود . چری در مرحله جدید طراحی و تولید محصولات خود سعی دارد تا با استفاده از تکنولوژی روز و به مدد الهام گیری از کمپانی های بزرگ ، زیر پوست کپی کاری های چینی به تولید محصولات روز و در خور بازار های بزرگ جهان بپردازد .
چری نامی تازه برای صنعت خودرو و مردم ایران نیست ، اعجوبه ی این کمپانی اکنون در خیابان ها ی ایران در حال تردد است . چری QQ یا همان ام وی ام 110 ، ارزان قیمت ترین خودرو تازه وارد به بازار های اروپا در زمان خودش محسوب می شد ، این محصول که کپی کاری واضحی از دوو ماتیز را به نمایش می گذارد توسط چری و داچیا رومانی طراحی شده و توانسته با قیمت 5 هزار دلاری اش بازار خودرو های کوچک اروپا را زیر و رو کند . اما این بار نوبت به دومین حضور چری در ایران رسیده است .
ایران خودرو در راستای تحقق رویای تولید چری در ایران و برای تولید محصول A15 از چری به شریک تولیدی نیاز داشت . شهرک صنعتی خودروسازی توس با 10 کارخانه صنعتی و سابقه فعالیت در زمینه تولید قطعات خودرو شریک ایران خودرو برای اولین ریسک چینی ایران خودرو شد . در این بین ایران خودرو با سهم 35 درصدی و خودروسازی توس با 65 درصد کلید تولید این محصول را در خراسان زدند . مهر ماه امسال خط تولید چری در خودروسازی توس با حضور رئیس جمهور افتتاح شد تا به گفته ی مسئولان این شرکت آذر ماه امسال شاهد نخستین قدم ها ی A15 در جاده های ایران باشیم .
طراحی :
اتاق تمام کرم A15 حس طراوت را بر خلاف طراحی خارجی خودرو برای سرنشینان به ارمغان می آورد . صندلی ها ارگونومیک A15 لذت رانندگی را در کنار امکانات نسبتا مناسب خودرو در خدمت مشتریان قرار خواهد داد . 4 شیشه برقی که به سبک محصولات فولکس واگن طراحی شده اند در کنار امکاناتی نظیر سیستم پخش سی دی با چنجر و سان روفی که به سبک خودرو های آلمانی طراوت طراحی داخلی خودرو را دو چندان می کند . فرمان قابل تنظیم در کنار دو ایربگ از دیگر امکاناتی هستند که مکمل آپشن های داخلی A15 خواهند بود . در کل این خودرو از نظر طراحی داخلی با توجه به ابعاد مناسب یک سدان متوسط فضای داخلی همانند 405 را در اختیار می گذارد و با وجود امکانات مناسب داخلی از این لحاظ در بین رقیبان ایرانی در سطح برابری قرار می گیرد .
چراغ های یک تکه کریستالی جلوی A15 جور خودروهای لوکس با چراغ های ال ای دی را در محصولی ارزان قیمت می کشند . از جمله تغییراتی که A15
را از سبک طراحی سئات تولدو متمایز می کند می توان به جلوپنجره کادمیومی یک تکه آن اشاره کرد
که در ترکیب با طراحی محافظه کارانه این خودرو هماهنگی مناسبی را به وجود آورده است اما نمی توان طراحی در اوجی را برای آن تعریف کرد .
مشخصات فنی :
A15 یکی از استثنایی ترین محصولات مردمی چری و در عین حال پیر ترین محصول حال حاضر این کمپانی محسوب می شود به گونه ای که این شرکت مدل 2009 آن را برای عرضه آماده نگه داشته تا با کد A13 به زودی به عنوان جایگزین معرفی کند .
کمپانی معروف تولید موتور های تریتک که نسیم نام های بزرگی مانند بی ام و و جنرال موتورز را در روح خودرو های چینی می دمد ، با موتور معروف 1.6 لیتری خود میزبان A15 است . کمپانی تولید موتور های با حجم کم توسط "بی ام و " و جنرال موتورز راه اندازی شد و در اوایل سال 2000 توسط کمپانی خصوصی لیفان چین خریداری شد . خودروسازی بزرگ فیات اکنون به عنوان کی از بزرگترین متقاضیان خرید این کمپانی از چینی هاست و این خود اهمیت موتور های قدرتمند تولیدی این شرکت را دو چندان می کند .
پیشرانه 1.6 لیتری تریتک مجهز به 16 سوپاپ و در برخی موارد موتور مدل SQR480ED با حجم مشابه با این تفاوت که از 8 سوپاپ بهره می برد قلب های تپنده A15 را تشکیل می دهند .
مطالب مشابه :
مدل های جدید سرویس چینی
جهیزیه عروس - مدل های جدید سرویس چینی - چینی زرین, چینی مقصود, سرویس چینی شیک, توس
سرويس چيني از برند طوس چيني - طرح هاي گل دار
جهيزيه سرا - سرويس چيني از برند طوس چيني - طرح هاي گل دار - براي كمك به انتخاب شما عروس هاي خوش
خرید جهیزیه
سرویس ابکش و لگن هرکدوم 12 تا بدم که اگه واسش مهمون اومد سفرش چند مدل ظرف باشه چینی توس
تنيس روي ميز (پينگ پنگ)
از 1961 تا 1967 كه چینی ها در مسابقات پس از ضربهٔ سرویس که میبایست در ناژین توس
چــــــــری
فولکس واگن اولین شکایت تاریخی خودروسازان از چینی ها را به توس با 10 کارخانه سرویس دوره
برچسب :
سرویس چینی توس