مراحل نقاشی ساختمان - خانه - اتاق خواب و ...

 

 

 

 

 

 

مراحل نقاشي ساختمان

 

 نقاشی ساختمان به هنر افراد بستگی دارد اما به طور رسمی و واضح این کار شامل 9 مرحله است که در موقعیت های دیوار های گچی و رنگ شده فرق میکند در دیوار های گچ که رنگ بر روی دیوار نخورده است :

 

الف-ديوار هاي گچي

1-  اولین کار تیغ کشیدن بر روی دیوار گچی و سنباده کشیدن است برای صاف شدن سطح کار .

2-زدن روغن زیر کار بر روی دیوار گچی که این روغن ها انواع مختلفی دارد و باعث سفت شدن گچ و جلوگیری از ترک خوردن دیوار میشود.

3-پس ار خشک شد روغن در این مرحله باید دیوار بتونه شود که بسته به نوع کار (متوسط و خوب) یک یا دو دست بتونه می شود هم سقف هم دیوار.

4-در این مرحله پس از خشک شدن بتونه های کشیده شده بر روی دیوار احتیاج به سنباده کاری است تا سطح کار بسیار صاف و عاری از لکه ها شود.

5- سنباده کاری دیوار های بتونه شده ایجاد گرد و خاک بر روی دیوار میکند و نیاز است قبل از رنگ آمیزی دیوار و شروع رنگ کاری با یک دستمال نم ناک تمام سطح دیوار را از گرد و خاک پاک کنیم.

6-اولین مرحله رنگ کاری ما در این مرحله شروع می شود که تعیین نوع رنگ و طرح آن بستگی به سلیقه افراد دارد ( انواع رنگهای آبی, قرمز, استخوانی و...) .

7- در این مرحله پس از پایان اولین مرحله رنگ کاری ما نیاز به لکه گیری داریم که این مرحله با بتونۀ مخصوصی است که دقت زیاد در این مرحله باعث زیباتر شدن هر چه بهتر کار در مرحلۀ پایانی میشود و پس از پایان لکه گیری باید یک سنبادۀ نرم بر روی دیوار ها کشیده شود و دوباره گرد و خاک دیوار توسط پارچه ای مرطوب گرفته شود.

8-مرحلۀ 8 و 9 جزء مراحل اساسی هستند که تغییر نوع رنگ و یا طرح رنگ برای افراد غیر ممکن است در این مرحله دست دوم رنگ بر روی دیوار زده میشود و آرام آرام زیبایی کار نمایان میشود.

9-مرحلۀ پایان نقاشی است و رنگ آخر را بر روی دیوار می زنند در این مرحله کار به پایان مي رسد .

ب-  ديوار هاي رنگي

1-در اين مرحله كليه تركها رو باز مي كنيم

2-كليه ديوارها را سنباده كاري مي كنيم تا ناصافي هاي آن از بين رود

3-تركها و سوراخ ها و در كل لكه ها را بتونه كاري مي كنيم

4-در این مرحله پس از خشک شدن بتونه های کشیده شده بر روی دیوار احتیاج به سنباده کاری است تا سطح کار بسیار صاف و عاری از لکه ها شود.

5-سنباده کاری دیوار های بتونه شده ایجاد گرد و خاک بر روی دیوار میکند و نیاز است قبل از رنگ آمیزی دیوار و شروع رنگ کاری با یک دستمال نم ناک تمام سطح دیوار را از گرد و خاک پاک کنیم.

6-اولین مرحله رنگ کاری ما در این مرحله شروع می شود که تعیین نوع رنگ و طرح آن بستگی به سلیقه افراد دارد ( انواع رنگهای آبی, قرمز, استخوانی و ...)

8-در این مرحله پس از پایان اولین مرحله رنگ کاری ما نیاز به لکه گیری داریم که این مرحله با بتونۀ مخصوصی است که دقت زیاد در این مرحله باعث زیباتر شدن هر چه بهتر کار در مرحلۀ پایانی میشود و پس از پایان لکه گیری باید یک سنبادۀ نرم بر روی دیوار ها کشیده شود و دوباره گرد و خاک دیوار توسط پارچه ای مرطوب گرفته شود.

9-در این مرحله دست دوم رنگ بر روی دیوار زده میشود و آرام آرام زیبایی کار نمایان میشود.

10-مرحلۀ پایان نقاشی است و رنگ آخر را بر روی دیوار می زنند در این مرحله کار به پایان رسیده و حتما در پایان از کار لذت می برید.

به نقل از نقاشی ایمانی

 

 

09191401945

77126312

88147107

 


مطالب مشابه :


آموزش نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان - منزل - مسکن - آپارتمان - آموزش نقاشی ساختمان - پلاستیک - روغنی - مولتی کالر




مراحل نقاشی ساختمان - خانه - اتاق خواب و ...

نقاشی ساختمان - منزل - مسکن - آپارتمان - مراحل نقاشی ساختمان - خانه - اتاق خواب و - پلاستیک




رنگ شناسی و شناخت رنگ ها

نقاشی ساختمان - منزل - مسکن - آپارتمان - رنگ شناسی و شناخت رنگ ها - پلاستیک - روغنی - مولتی کالر




انواع رنگ ساختمان - جهت نقاشی و رنگ آمیزی خانه - اتاق خواب - اتاق کودک - دفتر کار و ...

نقاشی ساختمان - منزل - مسکن - آپارتمان - انواع رنگ ساختمان - جهت نقاشی و رنگ آمیزی خانه - اتاق




شکوه در منزل با رنگ طلایی

نقاشی ساختمان - شکوه در منزل با رنگ طلایی - - نقاشی




رنگ كاري منزل_رنگ آميزي خانه

نقاشی ساختمان نمونه - رنگ كاري منزل_رنگ آميزي خانه - نقاشی ساختمان_روغنی_پلاستیک_اکریلیک




برچسب :