در پاسخ به سئوالات دانشجویان عزیز از ( الف ) تا( ی) نوشتن پایان نامه
نحوه انتخاب استادان راهنما و مشاور
الف) شرایط استاد راهنما
داشتن مدرک دکتری تخصصی و حداقل مرتبه استادیاری برای اعضای هیأت علمی دانشگاهها و داشتن کد شناسایی از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی
نحوه انتخاب استاد راهنما:
استاد راهنما به پیشنهاد دانشجو و موافقت کتبی استاد و تأیید گروه تخصصی تعیین میشود. همچنین حکم وی از سوی معاون پژوهشی واحد صادر میگردد.
ب) شرایط استاد مشاور
1- دارا بودن شرایط مندرج در بند الف
2- مربیان برجسته با داشتن مدرک کارشناسی ارشد و سابقه تدریس یا تحقیق بیش از 10 سال در مراکز دانشگاهی یا تحقیقاتی ( در صورت نبودن استادیار به تعداد کافی و با تأیید گروه تخصصی)
نحوه انتخاب استاد مشاور:
به پیشنهاد استاد راهنما، استاد مشاور از اعضای هیأت علمی یا متخصصان و محققان برجسته با رعایت شرایط مندرج در بندهای الف و ب و پس از تأیید در گروه تخصصی مربوطه تعیین
میگردد.
نحوه انتخاب استادان مدعو:
در صورتی که گروههای تخصصی با کمبود استادان راهنما و مشاور روبرو شوند میتوانند به ترتیب اولویت زیر نسبت به رفع کمبود اساتید اقدام نمایند:
1- اعضای هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت واحدهای دانشگاهی دیگر دانشگاه آزاد اسلامی که از ظرفیت خالی برخوردارند.
2-اعضای هیأت علمی دانشگاههای دولتی با مدرک دکتری
تذکر مهم:
ارسال آخرین حکم کارگزینی برابر اصل، تصویر کارت ملی و شناسنامه، آخرین مدرک (صورتجلسه دفاع دکتری) و رزومه آموزشی و پژوهشی (حداکثر یک صفحه)، ارائه 2 مقاله علمی پژوهشی و یا ISI در هر یک از موارد فوق برای استادان راهنما و مشاوری که برای اولین بار با واحد همکاری مینمایند الزامی است. لازم به ذکر است همکاری استادان مدعو منوط به صدور مجوز و کد شناسایی از سوی سازمان مرکزی میباشد.
توجه: در مورد اساتید مدعو، دانشجو باید اساتیدی را به عنوان راهنما و مشاور انتخاب نماید که اطمینان داشته باشد در هنگام برگزاری جلسه دفاع در واحد حضور خواهند داشت.
ظرفیت راهنمایی و مشاوره استادان:
اولویت بندی نحوه همکاری استادان در پایان نامه های کارشناسی ارشد به ترتیب با اعضا تمام وقت، نیمه وقت و سپس مدعو میباشد. تعداد مجاز همکاری اعضای هیأت علمی در پایان نامه ها با توجه به آخرین بخشنامههای سازمان مرکزی میباشد.
فرآیند کدگیری پایان نامه
دانشجو قبل از هماهنگی با استادان راهنما و مشاور موظف است از تعداد پایان نامههای در دست راهنمایی و مشاوره ایشان اطلاع حاصل نماید. برای این امر دانشجو میتواند به مدیر محترم گروه و یا دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه مراجعه نماید. همچنین اساتید راهنما و مشاور نیز موظف هستند قبل از امضای فرم به سقف پذیرش خود توجه نمایند. در صورت تکمیل بودن ظرفیت پذیرش و فرستادن دانشجو به حوزه معاونت پژوهشی و یا در نوبت قرار دادن دانشجو در لیست انتظار مسئولیت تأخیر در اخذ کد و به تعویق افتادن زمان دفاع به عهده دانشجو خواهد بود.
طبق بخشنامه شماره 73.12579 مورخ 24/1/87 بدون دریافت کد از سایت پایان نامه، واحد مجاز به برگزاری جلسه دفاع و صدور گواهی موقت پایان تحصیلات و انجام مراحل فارغ التحصیلی دانشجو نمیباشد.
فرآیند تصویب پروپوزال
پروپوزال فرم پیشنهاد تحقیق پایان نامه کارشناسی ارشد است که دانشجو میبایست با هماهنگی و تایید استادان راهنما و مشاور انتخابی در خصوص موضوع پایان نامه ( موضوع انتخابی ) موارد خواسته شده در آن از قبیل: بیان مساله، اهداف، روش کار، سوابق تحقیق و ... را به طور کامل و بر اساس توضیحات ذکر شده در هر بخش تکمیل نماید. لازم به ذکر است که مبنای تصویب موضوع پایان نامه، همین فرم میباشد و فرمت آن برای کلیه رشتهها یکسان است.
زمان ارائه پروپوزال:
دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد موظفند حداکثر تا پایان نیم سال سوم تحصیلی موضوع پایان نامه خود را با نظر استاد راهنما انتخاب کنند. موضوع پس از تأیید کمیته تخصصی گروه و شورای تحصیلات تکمیلی قطعیت مییابد.
عدم تحویل پروپوزال در زمان مقرر:
در صورت عدم تحویل پروپوزال در زمان مقرر، مسئولیت کار ( طولانی شدن زمان تحصیل و تبعات دیگر ) متوجه دانشجو خواهد بود و عذری در خصوص نبود آگاهی و عدم اطلاع رسانی مناسب در این خصوص پذیرفته نیست.
نحوه دریافت فرم پروپوزال:
دانشجویان جهت دریافت فرم پروپوزال میبایست به وب سایت واحد به آدرس
www.iau-shoushtar.ac.ir
( پورتال دانشگاه- امور پایان نامههای کارشناسی ارشد) مراجعه نمایند.
نحوه تنظیم صفحه بندی اوراق پروپوزال :
نحوه تنظیم، تدوین و صفحه بندی اوراق پروپوزال صرفاً می بایست بر اساس نمونههای خام ارائه شده از سوی واحد باشد. حوزه پژوهشی از پذیرش پروپوزالهایی که صفحه بندی آن مخدوش است معذور میباشد. (عدم وجود لاک گرفتگی - قلم خوردگی یا مخـــدوش بــودن مندرجــات شامــل نام و نام خانــوادگی و امضاء اساتیـد و تاریخهــای منــدرج در صورتجلسات مــوجود در پــروپوزال )
نحوه تایپ پروپوزال :
به منظور جلوگیری از مسائل و مشکلات مربوط به قلم (فونت)، تمامی متن پروپوزال با استفــاده از فونت B Lotus نازک تایپ گردد و از به کار بردن سایر فونتها خودداری شود.
1- فونت متن: B Lotus با اندازه 14 و نازک
2- فونت عنوان فارسی: B Lotus با اندازه 16 و بولد
3- شماره صفحات: پائین وسط صفحه
4- فاصله بین خطوط : cm 1
5- فونت عنوان انگلیسی: Times New Roman با اندازه 12 و بولد
6- فونت متن جداول: B Lotus با اندازه 11 و نازک
7- کلیه فونتهای لغات انگلیسی موجود در متن پروپوزال : Times New Roman با اندازه 12 و نازک
8- فونت زیرنویسهای فارسی: B Lotus با اندازه 10 و نازک
9- فونت زیرنویسهای انگلیسی: Times New Roman با اندازه 10 و نازک
نحوه تکمیل مندرجات پروپوزال:
1- عنوان فرم پروپوزال با محتوای فرم باید بطور کامل منطبق باشد.( از نوشتن عنوانهای مختلف در پروپوزال خودداری شود. )
2- عنوان انگلیسی پروپوزال دقیقاً برگردان عنوان فارسی می باشد . (در هنگام تایپ حرف اول کلمات انگلیسی به صورت بزرگ و بقیه حروف به صورت کوچک نوشته می شود.)
3- در پروپوزال هیچ مطلبی بدون منبع ذکر نشود به خصوص در قسمت سوابق تحقیق ذکر منبع ضروری است.
4- نحوه کد دادن منابع به دو صورت میتواند باشد. در پروپوزال از یکی یا هر دو روش زیر باید استفاده کنید:
الف- در ابتدای پاراگراف:
محمدی (1387) در تحقیقی با عنوان .................... بیان میکند که...................
ب- در انتهای پاراگراف
................................................(محمدی، 1388). منابع انتهای پروپوزال با منابع استفاده شده داخل متن باید یکسان باشد. از ذکر عناوین نظیر آقا، دکتر، جناب و ... در هنگام نوشتن منابع داخل متن خودداری کنید.
صفحاتی از پروپوزال که باید توسط اساتید راهنما و مشاور امضا شود:
1- جنبه نوآوری و جدید بودن تحقیق ( بند 10 در متن پروپوزال)
2- صورتجلسه گروه تخصصی ( بند 14 در متن پروپوزال)
تذکر:
امضاء اساتید به صورت کپی، فکس، اسکن و (از طرف قابل) قبول نمی باشد.
پروپوزال ناقص و بدون امضاء اساتید راهنما، مشاور و کمیته تخصصی گروه تحویل گرفته نخواهد شد.
نحوه تحویل پروپوزال به امور پژوهشی:
پس از تکمیل پروپوزال، دانشجو میبایست آن را به مدیر محترم گروه تحویل دهد. هـیچگونه پروپوزالـی از جــانب دانشـجــویان تحویــل گــرفته نخــواهد شد.
مراحل تصویب پروپوزال:
الف ) تصویب در کمیته تخصصی گروه مربوطه ( تصویب اولیه )
ب) تصویب در شورای تحصیلات تکمیلی واحد ( تصویب نهایی و شروع 6 ماه مهلت زمانی دفاع)
تغییر استاد راهنما و مشاور ( فقط در موارد خاص):
با توجه به اینکه فرآیند صدور حکم برای استاد راهنما در پایان نامههای کارشناسی ارشد از مراحل متعددی عبور میکند و پس از صدور حکم، فرد مذکور به عنــوان هــدایت کننده پایان نامه از نظر دانشگاه شنــاخته میشود، امکان واگذاری این مسئـــولیت به افراد دیگر اساساً امــکان پذیــر نیست و در شرایط خــاص میبایست این جابجایی با ارائه دلایل روشن و قابل دفاع به تایید شورای تحصیلات تکمیلی واحد برسد. لذا چنانچـه لازم باشد اساتید راهـنما یا مشاور تغییر نمایند (چه در صورت تغییر عنوان پایان نامه و چه در صورت عدم تغییر آن) میبایست انصراف کتبـی استاد راهنما یا مشـاور به تاییـد گروه رسیده و موافقت استاد راهنما یا مشاور جدید از طـرف گروه اعلام، تا نسبت به صدور احکام جدید اقدام شود.
فرآیند پژوهش پایان نامه
دانشجویان کارشناسی ارشد 6 ماه پس از تاریخ تصویب پروپوزال در شورای تحصیلات تکمیلی واحد میتوانند از پایان نامه خود دفاع نماینــد. توجه به این نکته ضروری است که دفاع دانشجو از پایان نامه قبل از موعد مقرر (6 ماه) ممنوع است.
عدم مراجعه به موقع دانشجو جهت دفاع:
طبق بخشنامه شماره 73.12579 مورخ 24/1/87 چنانچه مدت زمان انجام پایان نامه برای دانشجوی کارشناسی ارشد بیش از یکسال به طول انجامد، دانشجوی مذکور از سقف مجاز راهنمایی و مشاوره استادان راهنما و مشاور خارج خواهد شد.
کارهایی که دانشجویان می بایست در مرحله پژوهشی (از تاریخ تصویب پروپوزال و اخذ کد تا مرحله دفاع) انجام دهند:
1- دریافت ابلاغیه تصویب پروپوزال از دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده
2 – تحویل احکام اساتید راهنما و مشاور به آنان و شروع عملی مراحل پایان نامه ( زیر نظر استادان راهنما و مشاور )
3- تحویل فرم گزارش پیشرفت کار به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده
- دانشجویان باید تا قبل از جلسه دفاع حداقل دو بار و با فاصله زمانی 3 ماه گزارش پیشرفت کار خود را به صورت خلاصه در قالب فرمهای مذکور به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارائه نمایند.
حضور دانشجو در جلسات دفاع :
شرکت دانشجویان در حداقل 5 جلسه دفاع مرتبط با رشته خود، شرط دریافت مجوز دفاع
میباشد.
اعلام آمادگی دفاع:
دانشجویان پس از اتمام پایان نامه خود باید ضمن اعلام آمادگی برای دفاع، امضای اساتید راهنما، مشاور و مدیر گروه مبنی بر تأیید پایان نامه را در قالب فرمهای اجازه دفاع، دریافت نموده و به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده ارائه نمایند.
تأیید آموزش و مالی جهت دفاع:
انجام دفاع مستلزم دریافت پاسخ دو استعلام از دو حوزه آموزشی و مالی میباشد.
اطلاع رسانی زمان و مکان جلسه دفاع:
دانشجویان باید حداقل یک هفته قبل از برگزاری جلسه دفاع، موضوع، زمان و محل برگزاری جلسه دفاع خود را از طریق نصب اطلاعیه در تابلوی اعلانات دانشگاه به اطلاع سایر دانشجویان برسانند.
نحوه ارائه مقاله مستخرج از پایان نامه
نمره مقاله:
حداکثر نمرهای که در جلسه دفاع توسط اعضاء هیات داوری برای دانشجو تعیین میشود 18 از 20 میباشد. 2 نمره از 20 نمره پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد به مقاله اختصاص دارد که پس از ارائه مدارک مربوط به پذیرش یا چاپ مقاله و با نظر شورای تحصيلات تكميلي واحد بر اساس نوع و درجه مجلات اختصاص مییابد.
در راستای یکسان سازی ذكر نام واحد دانشگاهی در مقالات فارسی و انگليسي جهت ارزيابي 2 نمره مربوط به مقالات رعايت نكات زير الزامي ميباشد:
نام دانشگاه آزاد اسلامی و واحد مربوط در كلیه مقالات علمی انگلیسی زبان بايد به شكل زیر نوشته شود:
Department of نام گروه , Shoushtar Branch, Islamic Azad University, نام شهر , Iran
بطور مثال:
Department of History of Ancient Iran, Shoushtar Branch, Islamic Azad university, Shoushtar, Iran
درج نام كامل دانشگاه و واحد با عبارات بالا الزامی بوده و بایستی توسط علامت ( , ) از سایر عبارات مجزا گردد.
در مقالات فارسي:
دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شوشتر، گروه تاريخ- ايران باستان، شوشتر، ايران
تذكر1: نام واحدهای دانشگاه باید با واژه Branch به نام دانشگاه آزاد اسلامی متصل باشد در غیر این صورت مشمول نمره و امتیاز نخواهد شد.
تذكر2: دانشجو موظف است مقالهای را كه مستخرج از پایان نامه كارشناسی ارشد ميباشد فقط نشانی واحدی را ثبت نماید كه در آنجا تحصیل میكند در غیر این صورت مشمول نمره نخواهد شد.
§ مقالات مستخرج از پاياننامه بايد به نام دانشجو باشد و او مولف اصلي محسوب ميشود. به هيچ وجه استاد راهنما مولف اصلي محسوب نميشوند. همچنين فقط نام افراد مرتبط با پاياننامه روي مقاله درج ميگردد (دانشجو، استاد راهنما و استاد مشاور). آوردن نام افراد ديگر تخلف محسوب شده و مشمول نمره نميگردد مگر آنكه طبق قراردادي با مؤسسات خارج از دانشگاه و تأييد معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه، اين مجوز به افراد با سهم معيني در مقاله داده شده باشد.
§ كليه مقالات مستخرج از پايان نامه بايد به نام واحد دانشگاهي باشد. در پايان نامه هايي كه استاد راهنما عضو هيأت علمي خارج از دانشگاه آزاد اسلامي است، دانشجو بايد به عنوان مؤلف اصلي (نفر اول) در نظر گرفته شود و كليه امتيازات براي واحد مورد نظر محفوظ باشد.
§ مطابق بخشنامه شماره 73.159968 مورخ 13/5/1390 چنانچه دانشجو در طی دوران تحصیل در مقطع كارشناسی ارشد و یا دكترای حرفهای دارای مقاله پذیرش شده یا چاپ شده به نام دانشگاه آزاد اسلامی باشد (مقالاتي كه مستخرج از پايان نامه نميباشند) مطابق بخشنامه، حائز دریافت نمره میباشد به شرط اينكه دانشجو نفر اول يا مسئول مكاتبات و به نام واحد دانشگاهي محل تحصيل دانشجو باشد.
انصراف از تهیه و ارائه مقاله:
در صورتی که دانشجو تمایلی برای اخذ پذیرش و یا چاپ مقاله نداشته باشد میتواند با تکمیل فرم مربوطه انصراف خود را در این مورد اعلام نماید. در این صورت ارزیابی کیفی پایان نامه دانشجو حداکثر بسیار خوب و از نظر کمی حداکثر نمره 18 ارزیابی خواهد شد.
مهلت ارائه مقاله:
دانشجويان كارشناسي ارشد در صورت دارا بودن فرصت نظام وظيفه و يا نداشتن مشكل نظام وظيفه ميتوانند به مدت 6 ماه جهت ارائه مقاله (ارائه فرمهاي مربوطه به دفتر تحصيلات تكميلي دانشكده) مهلت بگيرند كه البته اين مدت تا يكسال با مجوز معاونت پژوهشي قابل تمديد ميباشد.
عدم ارائه به موقع مدارك مقاله:
بعد از مهلت داده شده در صورت عدم ارائه مدارك، شوراي تحصيلات تكميلي مجاز خواهد بود نمره كسب شده در جلسه دفاع را به عنوان نمره نهايي در صورتجلسه دفاع درج نمايد و حوزه پژوهش از پذيرش مداركي كه احتمالاً بعد از مهلت مقرر توسط دانشجو و يا گروه تخصصي مربوطه ارائه ميشود معذور ميباشد.
اعتبار مجلات:
آدرس مجلات معتبر:
1- مجلات معتبر داخلی: مجلههایی که رتبه آنها توسط یکی از کمیسیونهای زیر صادر شده باشد و در سه گروه عمده علمی پژوهشی، علمی ترویجی و علمی عمومی تقسیمبندی میشوند:
الف. کمیسیون بررسی و تایید مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
ب. کمیسیون بررسی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری
2- مجلات معتبر خارجی: این مجلات دو دستهاند: ISI و غیر ISI
الف. مجلات ISI که خود در دو دستهبندی کلی تعریف میشوند:
الف. 1. مجلات (Web of Science) ISI )بهطور مخفف (WoS . این مجلات در فهرست مجلات ISI وارد شده و دارای IF (Impact Factor) هستند. فهرست این مجلات از طریق نشانی الکترونیکی http://rvp.iau.ir (سایت معاونت پژوهش و فناوري، دفتر گسترش تولید علم) به صورت Offline قابل استفاده است.
الف.2. مجلات .(Listed) ISIمجلاتی هستند که موفق شدهاند در فهرست ISI وارد شوند، اما هنوز دارای IF نیستند.
ب. مجلات علمی خارجی غیرISI : مجلاتی هستند که توسط مراکز معتبر علمی خارج از کشور مانند: دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی، پژوهشکدهها و ... تولید میشوند ولی در فهرست مجلات ISI وارد نشدهاند.
مجلات .ISCمجلههایی هستند که در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده باشند.
مجلات علمی غیر فارسی داخل کشور: مجلات علمی (به جز مجلات دانشکدههای زبانهای خارجی) که در داخل کشور به یک زبان غیر فارسی منتشر شوند.
:JRK نمایانگر ضریب تاثیر مجله مورد نظر در میان مجلههای همان رشته علمی است که فهرست شدهاند. اطلاعات این فهرست هر سال توسط حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه به روز میشود. آخرین اطلاعات مذکور را میتوان از سایت معاونت پژوهش و فناوري به نشانی http://rvp.iau.ir برداشت نمود.
مجلات غير معتبر:
فهرست این مجلات از طریق نشانی الکترونیکی http://rvp.iau.ir (سایت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه آزاد اسلامي، دفتر گسترش تولید علم) قابل استفاده است.
فرآیند دفاع و تسویه حساب
به منظور برگزاری دقیق جلسه دفاع از پایان نامه های کارشناسی ارشد، نظارت کیفی و آیین نامهای حسب آیین نامه آموزشی به شماره 64860 .40 مورخ 4/8/84 ، حضور افراد ذیل در جلسات دفاع ضروری است:
الف ) استاد ( استادان ) راهنما
ب ) استاد ( استادان ) مشاور
ج ) استاد داور ( یک نفر داور داخلی یا یک نفر داور خارجی به پیشنهاد گروه تخصصی واحد ) و با تایید معاون پژوهشی واحد
د) نماینده گروه ( از اعضاء هیات علمی گروه ) یا دانشكده به عنوان ناظر ( بدون حق رای ) و با تایید معاون پژوهشی واحد
تبصره: جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد بدون حضور استاد راهنما، استاد داور و ناظر رسمیت نخواهد داشت.
ارزشیابی پایان نامه:
پایان نامه توســط هیات داوران در 5 درجه ارزشــیابی شده و به هر درجــــه نمرهای تعلق میگیرد و این نمره در میانگین کل نمرات دانشجو محاسبه میشود.
نمره از 18 تا 20 : عالی
نمره از 16 تا 18 : بسیار خوب
نمره از 12 تا 14 : قابل قبول
نمره از 12 کمتر : غیر قابل قبول
دانشجویانی که از ارائه مقاله انصراف میدهند پس از دفاع سه هفته فرصت دارند تا اصلاحات محتوایی و نگارشی را طبق نظر اساتید راهنما، مشاور، داور و دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده و برابر دستورالعمل نگارش انجام دهند. بدیهی است در صورتی که دانشجویان در مهلت تعیین شده مراجعه ننمایند دفتر تحصیلات تکمیلی مسئول پاسخگویی به حوزه معاونت آموزشی نخواهد بود.
دانشجویان باید پس از انجام اصلاحات، پایاننامه خود را در 6 نسخه تنظیم و صحافی نموده و به قسمتهای ذکر شده در فرم تحویل داده، سپس با ارائه 2 نسخه CD کامل پایاننامه، جهت دریافت فرم تسویه حساب به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.
حمايت مالي از پايان نامه كارشناسي ارشد
در راستای اجرای بخشنامه شماره 73.94343مورخ 21/3/88 جهت حمایت مالی از پایان نامه های دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفهای تاسقف 2.500.000 ریال و دکترای تخصصی تا سقف 9.000.000ریال کمک هزینه پرداخت میگردد. با توجه به اینکه مبالغ به عنوان کمک هزینه پرداخت میگردد لذا مشمول هیچگونه بیمه و مالیات نمیباشد. رساله و پایان نامه مذکور میبایست به طور مستقل با هزینه و امکانات دانشگاه آزاد اسلامی انجام گرفته و نتایج آن به نام واحد دانشگاهی مربوطه ثبت گردد.
هزینه های قابل پرداخت در این خصوص با توجه به مفاد آیین نامه فوق الذکر به شرح ذیل است:
ردیف
هزینه
ملاحظات
1
خرید مواد اولیه آزمایشگاهی ، پرداخت هزینه های آزمایشگاهی وتحقیقاتی
در صورتی که مواد مورد درخواست در دانشگاه موجود نبوده یا امکان انجام آزمایشات در دانشگاه وجود نداشته باشد.
2
عملیات صحرایی (مزرعه، جنگل، غواصی و ...)
درصورتی که خارج از توان دانشجو و دانشگاه باشد.
3
خرید کتاب یا مجله
درصورت خرید کتاب یا مجله پس از تکمیل پایاننامه علمی بایست تحویل دانشگاه گردد.
4
هزینه های پستی ارسال نمونه های تحقیقاتی به خارج یا داخل کشور
درصورت عدم امکان انجام آن در واحد
5
پرداخت هزینه های ثبت مقاله مستخرج از تز
درصورتیکه مقاله به نام واحد دانشگاهی در مجلات علمی و یا سمینارهای علمی معتبر پذیرش گردد. (پس از ارائه مقاله به دانشگاه)
تذكر:
1- هزينه ها و فاكتورهاي ارائه شده بايد متناظر با موارد اشاره شده در صفحه اول فرم درخواست حمايت مالي و تا سقف 2.500.000ريال باشند.
2- هزينه هاي مربوط به ثبت مقالات در كنفرانس ها و يا مجلات داخلي و Journal و همچنين مقالات ISI لازم است ضمن ارائه اصل فيش پرداخت هزينه، دستورالعمل هزينه هاي ثبت نام مربوط به كنفرانس و يك نسخه از مقاله ارائه شده بنام دانشگاه آزاد اسلامي واحد شوشتر به پيوست ارائه گردد.
3- هزينه هاي تايپ، صحافي و طلاكوبي، تهيه پرسشنامه، و تردد جزء هزينه هاي قابل پرداخت نمي باشد.
4- براساس ضوابط هزينه هاي كارگري، هزينه ثبت نام در كنفرانس هاي علمي، هزينه هاي نمونه گيري و انجام آزمايشات، اجاره بهاء زمين كشاورزي و هزينه عمليات صحرايي با ارائه فيش پرداخت هزينه قابل پرداخت ميباشند.
مطالب مشابه :
سایت اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر راه اندازی شد
وبلاگ رسمي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد شوشتر با هدف اطلاع رساني از اوضاع داخلي
نتایج نظر سنجی سایت رایانه دانشگاه
وبلاگ رسمي دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي واحد شوشتر با هدف اطلاع رساني از اوضاع داخلي
دانشگاه آزاد اسلامي واحد جامع شوشتر
ابزار رایگان وبلاگ و سایت دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد آزاد اسلامی واحد شوشتر.
ثبت نام دانشگاه آزاد شوشتر - رشته یرق
از آنجایی که در سایت رسمی دانشگاه آزاد شوشتر برق دانشگاه آزاد شوشتر ميباشند و
ارشد:
دانشجویان صنایع غذایی دانشگاه شوشتر دانشگاه آزاد : سایت دانشگاه ازاد شوشتر
باز هم حراست...
وب سایت دانشجویان دانشگاه آزاد-واحد شوشتر. یک دانشجوی آزاد سایت اینترنتی دانشگاه
در پاسخ به سئوالات دانشجویان عزیز از ( الف ) تا( ی) نوشتن پایان نامه
طبق بخشنامه شماره 73.12579 مورخ 24/1/87 بدون دریافت کد از سایت دانشگاه آزاد شوشتر و
کاتالوگ رشته های انسانی
(انتشارات دانشجویان دانشگاه آزاد شوشتر) سایت اصلی دانشگاه, وب سایت روابط عمومی
برچسب :
سایت دانشگاه آزاد شوشتر