بیماریهای قناری

7- پرآب شدن و قی کردن چشمها درقناری

در نتیجه نگهداری غلط پدید می آید. جریان هوا، دود و پاشیده شدن آب یا مواد شیمیایی دیگر به پرنده، از سایر علل بروز این بیماری است.  

استفاده از آب بور یا چای بابونه مفید است. در صورت کم نشدن مایع چشم و ادامه بیماری باید به دامپزشکی مراجعه شود، زیرا که احتمال چرکی شدن بیماری وجود داشته و استفاده از آنتی بیوتیک الزامی است ودرصورت نیاز بادامپزشک مشورت نماید.

8- شکستگیها وزخمهای جلدی درقناری
نظیر شکستگی پا و بالها، جراحات بدن و سر و غیره معمولا ناشی از خوردن شدیدد به مانع (به هنگام پرواز) و یا گیر کردن بین میله ها و شاخه درختان و نظایر آنها می باشد. علائم شکستگی در آن است که پرنده قسمت شکسته بدنش را آویزان ساخته و یا از آن استفاده نمی نماید. جراحات سر و بدن در نتیجه بروز خون بخوبی قابل تشخیص هستند. بهتر آن است که برای مداوای شکستگی به دامپزشک مراجعه کرد. خونریزی ناشی از زخم را می توان با استفاده از پنبه کلرید آهن متوقف ساخت. برای این منظور پنبه را مدتی بر روی زخم قرار دهید. از آن پس زخم به خودی خود مداوا می شودد.

 در صورت لزوم بهتراست ازمحلول 10%پوویدوایوداین،بتادین،) یامصرف نمودن از محلول گلیسرین یده مناسب میباشد) در خونریزی شدید حتما به دامپزشک مراجعه شود.

9- چاقی یا کاهش متابولیسم در قناری:
در نتیجه خوراک پر کالری و عدم تحرک کافی وهمینطور کاهش سوخت وسازبدن دربرابرچربیها پدید می آید.قناریهای چاق تحرک کمی داشته، پرریزانشان دچار اختلال شده و اکثرا آماده برای واگیری امراض مختلف هستند.

تحرک زیاد، حداقل داخل اطاق و یا  آنکه به پاسیو یا قفس بزرگ منتقل گردند. از خوراک پر کالری پرهیز شود، اما به قناری گرسنگی ندهید، تغذیه با تنها ارزن و تخم کتان برای رژیم یک هفته ای مناسب است درصورت لزوم استفاده نمودن ازلیموی تازه بمیزان دو یاسه قطره دریکصد سی سی آب حل نموده درهفته دوبار مناسب بیباشد.ازقطره لاغری آویزانول استفاده شود.درصورت عدم درمان وطولانی مدت زمان چاقی وهمچنین اختلال درسوخت وساز چربیها , حتما با دامپزشک مشورت نمایید.

10- شقاق وآ هکی شدن پای قناری

ظهور پینه پا و انگشتان و ایستادن فلس ها که توسط میکروب ,شپشک(میلبه),وکمبود برخی ازویتامینها بخصوص ویتا مین اف پدید می آید. این عارضه موجب خارش دائمی ومزاحمت برای قناری میشود.

مالیدن پماد مخصوص شقاق با نامهای درموسن شماره دو وسه واستفاده نمودن از کپسول روغن تخم کتان با نام تجاری فلکسید که غنی است ازویتامن اف بمنظورچرب نمودن موضع کپسول رابا سوزن استریل سوراخ نمایید.

11- بیماری آبله قناری
از جمله خطرناکترین بیماریها به هنگام پرورش قناری است. این بیماری ویروسی توسط پرندگان تازه خریداری شده به سایرین منتقل و به سرعت توسعه می یابد. از علائم شاخص آن ظهور لکه های زرد سفیدی روی سر و سینه پرنده و تنگی نفس شدید است. فورا پرنده بیمار را از سایرین جدا نموده و کل قفس را شستشو و ضد عفونی نمایید. شانس مداوای این بیماری بسیار ضعیف است. اما برای جلوگیری از آن می توان از واکسن مخصوص استفاده کرد.

12- گرفتگی مجرای تخمگذاری درماده قناری
علل این بیماری معمولا فقدان پوست سخت تخم یا بزرگ بودن تخم ازحد نرمال البته در ماده قناریهای جوان ,دیگر علت دراثر سرد وخشک بودن مکان زندگی ودیگردراثرعصبی شدن وکاهش رفلاکس در هنگام تخمگذاری و همچنین چاقی زیاد و...... است. قناری ماده با پرهای پف کرده و بدون تحرک روی زمین نشسته و مخرجش قرمز و ملتهب می باشد. تنها در صورت تشخیص به موقع، مداوای آن امکان پذیر است. پرنده را گرم نگاه داشته و روغن (کرچک) به مخرجش مالیده و سعی نمایید قطره روغنی داخل مخرج نمایید. اشخاص مبتدی بهتر است از ماساژ با احتیاط خودداری نمایند. ارائه ویتامین ها و تغذیه مناسب , گرما وبخارآب به اندازه ,اغلب موجب عدم پیدایش گرفتگی مجرای تخم گذاری می گردد.

13- میلبه یا همان شپشک قناری
این حشرات موذی اغلب توسط پرندگان تازه خریداری شده و یا در پاسیوها توسط پرندگان آزاد به سایر پرنده گان ازخانواده قناری وفنچ سرایت می نماید. پرندگان حامل این کنه ها، نا آرام بوده و با تندی خاصی به تمیز ساختن خود پرداخته و ضعیف می گردند. استفاده ازسمهای مناسب که آسیبی به قناریها وارد نسازد. . قناری را به قفسی فاقد میلبه منتقل ساخته و قفس یا پاسیو مربوطه را شستشو و ضد عفونی کنید. قفس و پاسیو مربوطه را چند روز به حال خود گذارده و سپس از آن استفاده نمایید.

14- اختلالات در پرریزان قناری
اختلالات پرریزان اغلب ناشی از تغذیه غلط است. پرریزان پرنده به مدت طبیعی 4 تا 8 هفته به طول نیانجامیده، بلکه ماهها ادامه دارد. آخر کار نیز ممکن است کاملا عملی نگردد. پرهای نو جلای کافی نداشته و شکننده اند. آنان به راحتی می ریزند.قناری نیز از خواندن ممانعتت می کند. استفاده از مولتی ویتامین در آب آشامیدنی، تغذیه با آهک پرنده، استفاده از مواد کمک پرریزان ارائه سبزی تازه، استحمام روزانه و استفادده از نور مادون قرمز برای درمان و جلوگیری این بیماری موثزند. یبوست قناری ها به ندرت دچار یبوست می شوند. علل یبوست تغذیه خوراک سخت و با هضم دشوارومصرف نمودن غذا های مانده و یکجانبه می باشد. علائم بیماری شبیه گرفتگی مجرای تخم گذاری می باشد. از آن جمله می توان پف کردن، بی تفاوتی و زور زدن را نام برد. چکاندن یک قطره روغن کرچک دردهان پرنده با قطره چکان، مالیدن روغن به مخرج پرنده، ارائه سبزی و میوه جات خصوصا برگ های کوچک وتازه کاهوودیگری سیب کارسازند.

15- بیماری پا

علايم : ظاهر شدن لايه سخت بر روي پا و انگشتان ، وجود پينه در پاها و توجه بيشتر پرنده به ناحيه پاها

علل بيماري: رعايت نكردن بهداشت در محل نگهداري پرنده مخصوصا كثيف بودن ميله هاي نشيمن پرنده

مداوا: پينه ها را بايد با آب گرم و يا محلول بابونه با احتياط شتشو داد و سپس به ميزان كم پماد كامازول يا پني سيلين ماليده شود. كف قفس پرنده نيز بايد مخلوطي از ماسه و خاك قرار داده شود.

16- پاهای فلس دار

علت : اين بيماري به دليل عدم رعايت نظافت قفس قناري و غذاي او مي باشد . و در اثر آن انگلهاي ذره بيني در مفصل انگشتان پرنده جمع شده و توده مي گردند .

درمان : پاها و ساقهاي فلس دار را به مدت 5 دقيقه در آب نيمه گرم نگاه داريد تا خوب خيس خورده سپس با ملايمت مالش داده و شست و شو دهيد. پس از آن با پارچه مرطوب آن را خوب خشك نماييد و روي نقاط فلس دار وازلين يا روغن مخصوص اين كار را بماليد. اين كار بايد تا رسيدن به نتيجه ادامه يابد.

اگر در حين شست و شوي پاي قناري به وجود زخم يا نقطه قرمز شده برخورديد بايد پس از شست و شو بر روي آن قدري روغن پبسيلين بماليد.

 

17- تشنج عضلات قناری

گاه قناري به تشنج عضلات پا و گاهي نيز به تشنج عضلات معده مبتلا مي شود

علت : يك دليل آن به محبوس بودن زياد در قفس است كه البته زياد مهم نبوده و زود گذر مي باشد. علت ديگر ايستادن در روي چوب نشيمن مرطوب است.

درمان: در تشنج عضلات پا بايد پاي قناري را در آب نيم گرمي كه قدري به آن خردل اضافه شده است مالش داد و يكي دو قطره روغن زيتون نيز به دهان پرنده چكاند. در تشنج عضلات معده تنها راه علاج همان چكاندن چند قطره روغن زيتون به دهان قناري است

18- پرکندن

علت: اصولا اين كار در اثر وجود شپشه در بدن قناري بوجود مي آيد . اگر در بازرسي بدني چنين چيزي در بدن پرنده يافت نشد مسلما قناري به خشكي پرها و عدم وجود چربي طبيعي لازم در آنها مبتلا شده است. كندن پر را نبايد با آراستن پرها اشتباه كرد. آراستن و نظافت پرها در روز بيش از چند با اتفاق نمي افتد در حالي كه كندن پر در تمام مدت روز ادامه دارد.

درمان: براي درمان آن بايد روغن گندم را به روي بيسكويت تخم مرغي كوبيده ، ريخته و همه روزه آن را به قناري داد. همچنين به غذاي او مغز گندم خشك را هم اضافه نماييد و يكي دو هفته اين برنامه غذايي را ادامه دهيد تا كندن پرها متوقف شود. پرنده را نيز نبايد در محيط خشك نگهداشت.

19- قطع آواز

گاهي قناري در كمال سلامت آواز خود را قطع مي كند. اگر اين اتفاق در ماه هاي تابستان رخ دهد به اين علت است كه قناري در حال تولك بوده و انرژي خود را صرف رفع اين نقيصه مي كند. در اين مواقع چنانچه به قناري غذاهاي مقوي داده شود خواند آواز در حالت تولك نيز ادامه خواهد داشت .

در حين دادن غذاي مقوي بايد سبزي و مخصوصا برگ قاصدك را فراموش نكرد. گاه گاهي هم قدري عسل به آب آشاميدني قناري اضافه كرد. تخم بزرك هم روزي چند دانه به غذاي روزانه او اضافه كرد. بايد دقت كرد كه آب آشاميدني پرنده تمييز و تازه باشد.

اگر آواز قناري در غير از موقع تولك قطع شود حتما به خاطر وجود عيبي مي باشد . در چنين مواقعي بايد مدفوع پرنده را بررسي كرد تا مطمئن شد كه به بيماري خاصي مبتلا نباشد. از نزديك به صداي تنفس او گوش داد تا اگر مبتلا به بيماري ريوي مي باشد متوجه شويم. بدن او را نيز كاملا بررسي كنيد. اگر در تمامي بررسيها هيچ نقص و ايرادي مشاهده نشد ادامه دستورات گفته شده حتما به ادامه آواز قناري كمك خواهد كرد.

 20- تولك بي موقع

در اين حالت قناري خارج از فصل مربوط گرفتار تولك مي شود. و اين را نبايد بعنوان يك بيماري تلقي كرد بلكه بروز ان در اثر عدم رعايت بعضي از شرايط زندگي قناري و يا از آثار و عواقب ابتلا به يك مرض ديگر است.

علت : در سه مورد ميتواند تولك بي موقع بوجود آيد:

بي نظمي و اختلال در وضع نگهداري: از جمله ميتوان به تغييرات شديد دماي محيط ، خاموش و روشن شدن چراغ اتاق قناري و يا تابش مستقيم نور بر روي قفس قناري در تمام طول شب و يا وجود سر و صداهاي ناهنجار اشاره كرد.

وجود تغذيه نامناسب و فاقد مواد پروتئيني و نشاسته و مواد معدني در جيره غذايي پرنده

21- علت ديگر ابتلاي قناري به تولك بي موقع پس از ابتلاي آن به بيماري كنه.

درمان: در موارد 1 و 2 با مناسب نمودن محيط و غني كردن جيره غذايي پرنده و استفاده از مواد مغذي پس از مدت كوتاهي پرنده درمان خواهد شد. ولي چنانچه تولك از عوارض حمله كنه به قناري باشد بايد توجه بيشتري به آن مبذول داشت زيرا قناري نيازمند تقويت و توجه بيشتري مي باشد.

در كنار دانه هاي معمولي نيز بايد روزانه از مخلوط : منداب+بلغور + دانه خشخاش و شاهدانه نيز استفاده كرد.

استفاده از ظرف حمام براي قناري هر روز صبح. چنانچه قناري از استحمام خودداري نمود بايد بوسيله پاشيدن آب او را وادار به استحمام كرد.

22- سالمونلوز

اين بيماری در اثر تعداد زيادی از گونه های مختلف باکتری از جنس سالمونلا ايجاد می شود.اکثر گونه های اين باکتری بين حيوانات مختلف و حتی انسان مشترک می باشند و درجات مختلف بيماری را ايجاد می کنند.

اين بيماری ممکن است از سه راه مختلف پرنده را مبتلا کند:

 الف- آلودگی موجود در غذای مصرفی پرنده ( خصوصا تخم مرغ)

 ب- آلودگی غذای پرنده با مدفوع جوندگان و يا فضولات پرندگان مبتلا

ج- تماس مستقيم با پرنده تازه خريداری شده ای که يا درد وره کمون بيماری است و يا به صورت ناقل به ظاهر سالم ميکروب را از خود دفع می کند.

به ندرت نيز انتقال بيماری از طريق دست انسانهای مبتلا به سالمونلا و يا گزش انگل های خارجی مانند کک ها اتفاق افتاده است . در اين ارتباط نکته بهداشتی بسيار مهم اين است که برخی از انواع سالمونلا در پرنده ايجاد بيماری نکرده و از طريق مدفوع به محيط خارج وارد گشته و در صورتی که با مواد غذايی مورد مصرف انسان تمای پيدا کند موجب مسموميت های شديد غذايی تا حد مرگ می شود. علائم بيماری ناشی از اکثر سالمونلا های مختلف در انسان شامل عوارض گوارشی و مسموميت غذايی می باشد بجز گونه های خاص سالمونلا که در انسان ايجاد بيماری تب روده ( حصبه ) می کند . در قناری بسته به گونه سالمونلای عامل بيماری , سن پرنده مبتلا و شرايط نگه داری , علائم درمانگاهی می تواند متفاوت باشد . اکثرا در جوجه قناری ها موجب مرگ و مير در روزهای اول بعد از خروج از تخم ويا حتی درون تخم و گاهی به هنگام خروج از تخم می شود  معمولا هنگامی که قناری ماده به اين بيماری مبتلا می شود , اکثر جوجه هايش ردون تخم از بين می روند و کمتر از%20 درصد آنها سالم به دنيا خواهند آمد . جوجه های مبتلا يی که از تخم خارج شده اند , کوچک و ضعيف بوده و اکثر آنها دچار اسهال می باشند .  در شکلهای ديگر بيماری که پرنده بعد از خروج از تخم مبتلا می شود ,  ممکن است عوارضی چون خمودگی - چرت زدن - اسهال - بی اشتها يی و پف کردن را از خود نشان دهد . همچنين چند ساعت قبل از مرگ دچار لرزش - تشنج  و غش شده و بالاخره تلف می شود . درمان بايد براساس کشت ميکروبی و آنتی بيوگرام انجام شود تا موثرترين داروی ممکن بکار رود.  

 23- سرماخوردگي

علايم: پف كردن ، لرز ، عطسه ، نفسهاي تند و گاهي نيز يك قطعه سفيد و شفاف از بيني پرنده سرازير مي شود. اين بيماري در بعضي از قناريها با اسهال سفيد نيز همراه است. اين بيماري را نبايد با آسم اشتباه كرد.

درمان : استفاده از غذاهاي مقوي ، جلوگيري از كوران و تغييرات دما در محل نگهداري قناري بيمار.

يك قاشق مربا خوري از سولفات دومنيزي در نيم ليتر آب حل كرده و بجاي آب تا مدت 24 ساعت به قناري بدهيد.

يك قاشق چايخوري روغن اكاليپتوس در يك فنجان آب جوش ريخته در جلوي سوراخ قفس نگهداريد بطوري كه پرنده از بخار متصاعد شده استنشاق نمايد ولي اين كار نبايد زياد باشد زيرا ممكن است موجب خفگي پرنده شود. پس از 24 ساعت آب اشاميدني مسهل دار پرنده را برداريد و بجاي آن آب آشاميدني كه در آن يك قرص 50 ميلي گرمي ترامايسين حل شده  بگذاريد.

غذاي سبزي و پرتقال شيرين بايد همه روزه به پرنده داده شود يعني روزي دو بار صبح و بعد از ظهر تعويض شود تا از پلاسيدگي و ترشيدگي آن جلوگيري شود.

 24- پاستورلوز

عامل: ايجاد کننده آن باکتری پاستولامالتوسيدا می باشد . عامل بيماريزا می تواند از طريق دستگاه تنفسی جراحات جلدی وارد بدن شود و موجب بيماری گردد . اين بيماری از جمله بيماری هايی است که بين پرندگان مختلف مشترک بوده و اکثر پرندگان به آن مبتلا می گردند . معمولا انتقال بيماری از طريق پرنده های ناقل به ظاهر سالم ويا جوندگان خصوصا موش رخ می دهد علائم بيماری بسته به ميزان مقاومت پرنده و قدرت بيماريزايی ميکروب می تواند متفاوت باشد . در شکل فوق حاد بيماری ,  پرنده بطور ناگهانی تلف می شود و از زمان کسل شدن پرنده تا تلف شدن او بيش از چند ساعت نمی گذرد و در طی اين زمان پرنده چشمهايش را بسته - پف کرده و هيچ عکس العملی نسبت به محيط اطراف خود ندارد.  حتی بعضی اوقات مرگ هنگام پرواز يا در حال غذا خوردن و در حاليکه پرنده به ظاهر سالم می باشد اتفاق می افتد . در اشکال خفيف تر بيماری عوارض تنفسی مثل ناله کردن خفيف و يا ريزش اشک و ترشحات از چشم وبينی مشاهده می شود . گاهی اسهال نيز وجود دارد.

درمان : برای درمان این بیماری معمولا زمان اندک بوده و به ندرت جواب میدهد.این بیماری نیز مثل بیماریهای میکروبی دیگر نیاز به کشت میکروبی و ازمایش انتی بیوگرام دارد که مشخص کننده نوع انتی بیوتیک مصرفی در این بیماری میباشد.

25- عفونت استر پیتو کوکی

علائم بيماری متفاوت بوده و عوارض مختلفی ايجاد می کند . مثل آبسه های پوستی - زخمهای چرکی  و تورم مفاصل میشود.

علت:این بیماری همیشه در محیط نگهداری پرنده و در گرد و خاک موجود میباشد و در مواقعی که پرنده بوسیله یک ویروس ضعیف میشود وارد عمل شده و باعث از بین رفتن پرنده میشود.

درمان:تشخیص این بیماری و دارو مناسب از راه کشت میکروبی و انتی بیوگرام امکان پذیر میباشد.

 26- بیماری لیستریوز

علائم بیماری:اين بيماری در شکل حاد موجب تلف شدن پرنده ظرف مدت يک تا دو روز می شود . در صورت طولانی شدن درمان عوارض عصبی مانند لرزش و پيچش گردن و فلجی نيز بروز می کند.

علت:این بیماری از راه دهان وارد بدن پرنده میشود و عدم رعایت نظافت و دسترسی جوندگان به غذای پرنده موجب این بیماری میشود.

درمان:تشخیص دارو بوسیله کشت میکروبی و شناخت داروی مناسب با این باکتری میباشد.

 27- عفونت باکتری ای کولای

علایم این بیماری میتوان کز کردن و تلف شدن سریع پرنده باشد اگر وارد به خون شده باشد و در صورت وارد شدن به اندامهای دیگر موجب اختلالات تنفسی و تورم مفصل گاه هم موجب چسبندگی تخم در مجرای خروجی میشود.

علت بیماری:گرد و خاک زیاد در محل نگهداری پرنده و عدم وجود تهویه درست هوا.

درمان:بهتر است که طی یک ازمایش انتی بیوگرام قرار گرفته و بهترین انتی بیوتیک مصرف شود. اما در صورت دور بودن از ازمایش میتوانید از انتی بیوتیک کلر امفنیکل برای درمان استفاده کنید.

28- بیماری سل

 علائم بیماری:ضعف تدریجی پرنده همراه با اسهال ،با وجود اشتهای زیاد پف و کز کردگی پرندهقی رفتن چشمان و رنگ پریدگی پوست پرنده میباشد.

علت :عدم رعایت بهداشت محیط .پرندگان تازه خریداری شده میتوانند ناقل این بیماری باشند بصورتی که این میکروب بیماری قادر میباشد که مدتهای طولانی در بدن پرنده بدون بروز علائم زندگی کند و با وجود بیماریهای دیگر یا هر گونه استرس در پرنده از طریق مدفوع در محیط پخش شوند.جوندگان (موش)و حیوانات موزی نیز میتوانند ناقلین این بیماری باشند.

درمان:از انجایی که این باکتری به اکثر داروها مقاوم میباشد و برای بهداشت عمومی مشکل ایجاد میکند باید تمامی پرندگان را از بین برده و لاشه انها را بسوزانید.

 29- سل کاذب

علائم این بیماری شبیه به سل میباشد اما با این تفاوت که در این بیماری پرنده کاملا به محیط و غذا بی تفاوت بوده و در اواخر بیماری فلج میشود.

علت:وجود جوندگان موزی و تماس با پرنده ناقل این بیماری میباشد.

درمان:کشت میکروبی و انتی بیوگرام باید صورت گیرد تا مناسبترین دارو تجویز گردد.

30- عفونت باکمپیلوباکتر

علائم بیماری:اسهال و لاغری و بی اشتهایی

علت:عدم نظافت و تهویه صحیح

درمان :با کشت میکروبی و انتی بیوگرام امکان پذیر میباشد.البته با اریترومایسین یا تتراسایکلین نیز امکان پذیر میباشد.

31- اریزییلاس

علائم بيماری شامل بی اشتهايی - کز کردن - ضعف و اسهال میاشد

علت:این بیماری بوسیله پرنده ناقل به پرندگان دیگر سرایت میکن و گاه نیز میتوانند جوندگان و حشرات موزی اقلین ان باشند.

درمان :این بیماری با کشت میکروبی و تشخیص دارو مناسب امکان پذیر میباشد که معمولا با پنی سیلین و تتراسایکلین امکان پذیر میباشد.

 32- بیماری مایکوپلاسمایی

عامل آن مايکوپلاسما می باشد که از نظر طبقه بندی پست تر از باکتری ها قرار می گيرد و فاقد ديواره سلولی بوده ولی در روی برخی از محيط های کشت آزمايشگاهی رشد می کند . در مقابل ضدعفونی کننده ها ی مختلف و خشکی محيط بسيار حساس بوده و ظرف چند ساعت در محيط خارج از بدن موجود زنده از بين می رود . بدين خاطر برای انتقال اين بيماری نياز به تماس نزديک بين پرنده آلوده با پرنده حساس می باشد . این ميکروب از طريق تخم نيز منتقل شده و در بين آنها ايجاد مرگ و مير می کند . معمولا برای بيماريزا شدن نياز به عوامل مستعد کننده ای مثل ساير ويروس ها و باکتری ها دارد . علائم بيماری شامل مشکلات تنفسی - خرخر کردن - آبريزش از چشم و بينی تورم مزمن ملتحمه چشم و سينوس تحت چشمی و مفاصل می باشد .در جوجه ها نيز موجب افزايش مرگ و مير می گردد.

 

 


مطالب مشابه :


نکاتی مهم در آماده کردن وجفت زدن قناری

3-قفس قناری ماده رو درقسمت پائین قفس نر منظور جائی که نور کمتری به قفس ماده برسه فروش قناری.




محل مناسب برای قرار دادن قفس قناری

آگهی فروش قناری. بهترین مکان قرار دادن قفس قناری در امتداد دید ادمی است.




مشخصات قفس مناسب کاسکو

فروش قناری زینتی ، کاسکو ، طوطی - مشخصات قفس مناسب کاسکو - فروش قناری های زینتی




فروش قناری

قناری سرای بهنام - فروش قناری - - قناری سرای قفس و محل




بخش فروش قفس های طوطی کاسکو کاکادو شاه طوطی امازون و انواع طوطی های کوچک و بزرگ

قفس های جدید اضافه شده به بخش فروش قفس طوطی فروشگاه پرنده های کوچک مانند فنچ قناری




بیماریهای قناری

خرید و فروش قناری تحرک زیاد، حداقل داخل اطاق و یا آنکه به پاسیو یا قفس بزرگ منتقل گردند.




قناری

خرید و فروش پرندگان زینتی قم - قناری در این موقع دیوار سیمی میان قفس مفید خواهد بود تا




فروش قناری

پرورش علمی قناری - فروش قناری. 4-عدم تناسب تعداد قناري نگهداري شده با مقدار فضا و قفس




نکاتی پیرامون قفس و بهداشت تجهیزات قفس

قناری | قناری یکه - نکاتی پیرامون قفس و بهداشت تجهیزات قفس - قناری , خرید و فروش قناری ,




محل نگهداری قناری

پرورش و فروش انواع قناری. به همين دليل در اين مكانها بايد محل قفس پرنده در گوشه اي




برچسب :