ماجرای آزمون استخدامی شرکت ملی نفت به کجا رسید؟/ وقتی در شب سوال مجلس از زنگنه، بخشی اسامی بلافاصله

ماجرای آزمون استخدامی شرکت ملی نفت به کجا رسید؟/ وقتی در شب سوال مجلس از زنگنه، بخشی اسامی بلافاصله منتشر شد!

 گروه اقتصادی - رجانیوز: بعد از یکسال تاخیر در اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران، جمعی از شرکت‌کنندگان این آزمون در اعتراض به اسامی اعلام شده در مقابل ساختمان وزارت نفت تجمع کردند. 

به گزارش رجانیوز، پرونده آزمون و استخدام شرکت ملی نفت به ۱۷ ماه پیش برمی گردد؛ بر اساس نتایج استخراج تراز نیروی انسانی در سال ٩١، شرکت ملی نفت ایران نسبت به درخواست مجوز استخدامی برای تامین نیاز نیروی انسانی واحدهای تابعه اقدام کرد و پس از انجام بررسی توسط واحدهای ذیربط، در‌‌ نهایت مجوز مربوطه ٧ آبانماه ١٣٩١ توسط وزیر نفت وقت به تعداد ٢ هزار و ۶٧۶ نفر صادر شد.

براین اساس، کارت ورود به جلسه این آزمون استخدامی از ابتدای اردیبهشت سال ٩٢ از طریق سامانه اینترنتی آزمون صادر شد و بزرگ‌ترین آزمون کتبی استخدامی کشور در سه نوبت طی روزهای پنجم و ششم اردیبهشت ماه سال گذشته در ٩ حوزه تهران، اهواز، شیراز، بندرعباس، اصفهان، کرمانشاه، مشهد، ماهشهر و تبریز با حضور ٩۴ هزار و ٩٢١ نفر داوطلب استخدام در شرکت ملی نفت ایران برگزار شد. و بعد از آن ارزیابی فنی پذیرفته شدگان دارای شرایط توسط مدیران و کار‌شناسان ارشد واحدهای متقاضی نیروی انسانی انجام شد و مصاحبه فنی با تشکیل ١٧٧ کمیته مصاحبه مجزا بر اساس گروه‌های شغلی مورد نیاز و با توجه به استان محل خدمت از ٣٠ شهریور ٩٢ تا ٢٩ آبان سال گذشته در سراسر کشور انجام شد.

مسئولین این آزمون استخدامی در روز مصاحبه فنی و تخصصی (مهر و آبان ۹۲) اعلام کردند که نتایج مصاحبه‌ها در اواخر آذر ماه اعلام می‌شود. 

در اواخر آذر ماه بود که شرکت ملی نفت ایران، با بروز رسانی سامانه آزمون (azmoon. nioc. ir) از اعلام نتایج در اواسط دی ماه خبر داد. در اواسط دی ماه، مسئولین وزارت نفت از اعلام نتایج در اواسط بهمن ماه خبر دادند و این اطلاعیه تا ۳ اردیبهشت همچنان روی سایت بود تا اینکه ۴ شهریور وزارت نفت جهت رفع مسئولیت تنها اسامی ۷۸۲نفر رابه عنوان فبول شده اعلام نمود! این در حالی است که می‌بایست ۲۶۷۶ نفر به عنوان قبول شده نهایی اعلام می‌شدند

این درحالی بود که بنا به درخواست حجت السلام رسایی، وزیر نفت برای پاسخ به سوال این نماینده به مجلس می‌رفت. 

 در جلسه چهارم شهریور ماه محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت، با اعلام انصراف رسایی از طرح سوالش از وزیر نفت گفت: این سوال درباره استخدامی‌های وزارت نفت بود و وزیر نفت با بیان اینکه مجوز استخدامی یک هزار و ۲۰۰ نفر را دریافت کرده است و این افراد را استخدام می‌کند، آقای رسایی از طرح سوال خود در جلسه علنی امروز مجلس منصرف شد. 

باهنر افزود: وزارت نفت اعلام کرده در محدوده استخدامی که حدود ۱۲۰۰ نفر است، به تکلیفش عمل می‌کند. 

پیش از سخنان باهنر، حمید رسایی در تذکری آیین نامه‌ای گفت: سخنان من برای تنویر افکار عمومی و همچنین ۴ هزار جوانی که در آزمون استخدامی شرکت نفت شرکت کرده بودند و خانواده‌های آنان اعلام می‌شود. 

وی گفت: براساس نتایج استخراجی، در آبان ماه ۹۱مجوز استخدام دو هزار و ۶۷۶ نفر از سازمان مدیریت و برنامه ریزی با موافقت وزیر وقت نفت داده شد. 

نماینده تهران در مجلس اظهار داشت: در ۱۸ اسفند ماه سال ۹۱ ثبت نام آغاز شد و ۱۳۰ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کردند که بزرگ‌ترین آزمون استخدامی کشور در پنجم و ششم اردیبهشت ماه در ۹ حوزه تهران، اهواز، شیراز، بندرعباس، اصفهان، کرمانشاه، مشهد، ماهشهر، تبریز با حضور ۹۴ هزار و ۹۲۱ نفر برگزار شد. 

رسایی اضافه کرد: نتایج اولیه آزمون در ۲۶ تیر ماه اعلام شد و دو هزار و ۶۷۶ نفر برای فعالیت در شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نفت پذیرفته شدند که باید مشغول می‌شدند و از این تعداد ۶۶۷ نفر سهمیه خانواده شهدا بودند و ۱۳۴ نفر بورسیه دانشگاه نفت. 

وی افزود: چهار هزار و ۵۰۰ نفر برحسب ضوابط و شرایط جدا می‌شوند و اعلام می‌کنند که این افراد در نتایج اولیه پذیرفته شدند که بعد از مصاحبه‌های عملی همچنین مراحل مختلف بررسی، انتخاب شوند. 

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس خاطرنشان کرد: ۱۷۷ کمیته مصاحبه مجزا توسط گروه‌های شغلی با مجوز آقای زنگنه وزیر نفت تشکیل می‌شود و مهر و آبان ماه ۹۲ مصاحبه‌ها انجام می‌گیرد و گفته می‌شود که ۲۵ آذر ماه نتایج اعلام خواهد شد. 

وی ادامه داد: در ‌‌نهایت در اواخر آذر اعلام می‌شود که دی ماه نتایج را اعلام می‌کنیم ولی مدتی بعد اعلام می‌شود اواسط بهمن این کار را انجام خواهیم داد. دوم اردیبهشت ماه ۹۳ آقای سلحشور معاون وزیر نفت اعلام می‌کند که به زودی نتایج اعلام می‌شود و از تاخیر اتفاق افتاده عذرخواهی می‌کند. اواسط خرداد ماه ۹۳ نیز مدیر روابط عمومی وزارت نفت زیر میز می‌زند و می‌گوید اصلا این کار غلط بوده ۲۷ خرداد من سوالی را از وزیر نفت در این زمینه که چرا نتایج این آزمون اعلام نمی‌شود مطرح کردم که بعد از آن نمایندگان مختلف تذکرات پیاپی شفاهی و کتبی دادند. 

رسایی ادامه داد: در ‌‌نهایت بعد از همه این اتفاقات، امروز این سوال در دستور کار هیات رییسه قرار گرفت که شب گذشته و حدود نیمه شب سایت وزارت نفت بعد از ۱۰ ماه تاخیر و بهانه جویی نتایج را اعلام کرد که البته این نتایج کامل نبود و باید از میان ۴۵۰۰ نفر، ۲۶۷۶ نفر را اعلام می‌کرد. 

نماینده مردم تهران افزود: دیشب تا صبح با مسوولین وزارت نفت صحبت کردم و گفتم که اسامی ۱۱۲۳ نفر اعلام شده من به آقای زنگنه گفتم که برادر من چرا زود‌تر آن را اعلام نکردی و تکلیف ۴ هزار نفر را مشخص نکردی و کاری کردی که مردم بگویند آزمون کشک است؟ 

نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: من فعلا از سوال انصراف می‌دهم تا به این موارد رسیدگی شود. 

در ادامه ابهاماتی در این پرونده استخدامی وجود دارد که بسیاری از کاربران رجانیوز با مطرح کردن آن، خواستار شفافیت و پاسخ گویی مسئولان این وزارت خانه هستند. به طور مثال طبق قانون درج شده در دفترچه آزمون. حد نصاب نمره مصاحبه، برای باقی ماندن در سیستم گزینش علمی ۴۰ بوده است. حد نصاب روان‌شناسی از نمره ۴۰ به ۶۵ تغییر پیدا کرده است.. 

به عنوان مثال داوطلبی که با نمره آزمون ۸۵ و رتبه ۱ در آزمون کنبی مصاحبه تخصصی ۹۵، مصاحبه شغلی ۶۴ و معدل دانشگاهی ۱۸ از دانشگاه معتبرمردود اعلام شد. اما داوطلبی با امتیاز ۶۷۰، مصاحبه ۶۵، مصاحبه شایستگی شغلی ۶۵ و معدل ۱۲ از دانشگاه سطح پایین، در‌‌ همان رسته شغلی قبول شده است. 

این جوانان مردود شده، که قرار بود نیمی از آن‌ها به استخدام وزارت نفت در بیایند، کوچک‌ترین حق خود را پاسخگویی به دو سوال می‌دانند: 

ظرفیت ۲۶۷۶ نفری، طبق کدام قانون به حدود یک چهارم تقلیل یافته است؟ 

۱-چگونه به همین سادگی نمره‌ای که حد نصاب آن در دفترچه آزمون و قانون کار کشور ۴۰ بوده است، یک شبه به ۶۵ افزایش یافته است؟ 

۲-وزارت نفت طی روزهای ۵ و ۶ اردیبهشت ماه سال ۹۲، اقدام به برگزاری آزمون استخدامی برای تصدی ۲۶۷۶ رسته شغلی نمود (۱۸۴۱ نفر از طریق برگزاری آزمون، ۱۳۴ نفر فارغ التحصیلان بورسیه دانشگاه صنعت نفت، ۶۶۷ نفر سهمیه فرزندان شهیدان معزز) همچنین در این آزمون که بعد‌ها لقب بزرگ‌ترین آزمون استخدامی تاریخ کشور را به خود گرفت، بیش از ۱۲۹ هزار نفر از فارغ التحصیلان رشته‌های مختلف تحصیلی شرکت کردند. مطابق با زمان بندی اعلام شده در دفترچه راهنما، می‌بایست کلیه مرحل آزمون اعم از آزمون کتبی، مصاحبه فنی و روان‌شناختی، طب صنعتی و گزینش تا قبل از پاییز ۹۲ انجام می‌پذیرفت که متاسفانه با خلف وعده‌های مکرر این زمان بندی محقق نشد. نتایج آزمون کتبی به گفته خودشان بعد از کسب مجوز‌های لازم در ۲۶ تیر ۹۲ اعلام گردید و حدود ۳. ۸ % از کل داوطلبان یعنی ۳۶۸۲ نفر به مرحله مصاحبه فنی و روان‌شناختی فرا خوانده شدند که پس از تعویق‌های مکرر، مصاحبه‌ها در مهر و آبان ۹۲ انجام گرفت. گفتنی است که مرحله مصاحبه به دستور جناب آقای زنگنه و در دولت جدید صادر شده بود. پس از پایان مصاحبه‌ها، اعلام شد نتایج نهایی در اواخر آذرماه یا اوایل دی‌ماه سال ۹۲ اعلام می‌گردد. 

۳-چرا کف نمره قبولی در مصاحبه تخصصی و روان‌شناسی برای سهمیه‌های بومی و ایثارگر برابر داوطلبان بدون سهمیه یعنی ۶۵ اعمال شده است؟ یعنی حذف هر گونه سهمیه برای داوطلبان بومی و ایثارگر، پس لازم است که حداقل کف نمره برای این داوطلبان ۵۵ باشد. همچنین در آزمون کتبی و در رسته شغلی عملیات حفاری – کار‌شناسی پایین‌ترین نمره قبول شده در سهمیه ایثار بیشتر از پایین‌ترین نمره دربین داوطلبان بدون سهمیه است، پس مشخص است که سهمیه ایثار به نفع این داوطلبان که نبوده است هیچ بلکه به ضرر آن‌ها نیز در آزمون کتبی بوده است

۴-با توجه به اینکه در این آزمون در هر رشته شغلی مصاحبه کنندگان مختلفی با سلایق مختلفی وجود داشتند و همچنین ظرفیت پذیرش نیز در هر رسته شغلی متغیر بوده است، چطور می‌توان کف نمره را ۶۵ در نظر گرفته و افرادی که نمره زیر ۶۵ شده‌اند را مردود اعلام کرد و با این فرمول به صورت دقیق تعداد پذیرفته شدگان در هر رسته و هر سهمیه را مشخص کرد؟ برای روشن شدن آن بگذارید یک مثال بزنم، مثلا اقای الف مصاحبه گر رسته شغلی ج است و اقای ب نیز مصاحبه گر رسته شغلی ج است و رسته ج به ۱۰ نفر نیرو نیاز دارد و اقای الف ۵ نفر را می‌تواند در ‌‌نهایت بپذیرد و اقای ب نیز ۵ نفر را می‌تواند در ‌‌نهایت بپذیرد اما اقای ب سخت گیری بیشتری در مصاحبه‌های جداگانه خود انجام می‌دهد و نمرات پائین تری را می‌دهد اما این بدین معنا نمی‌شود که ظرفیت کمتر از ۵ نفر نیاز داشته باشد، اما در ‌‌نهایت با این فرمول اقای الف ۱۰ نفر را قبول کرده اما اقای ب هیچ نفری را قبول نمی‌کند در حالی که اون می‌خواست ۵ نفر را قبول کند اما با توجه به سیستم حذفی حداقل ۶۵ نمره برای مصاحبه سبب این امر به اشتباه شده است. 

همچنین مصاحبه شایستگی محور که روان‌شناس مصاحبه گر بر اساس سختی محل کار داوطلبان نمراتی را می‌داد که برای هر رسته شغلی بر اساس آن نمره دهی می‌کرد اما با این فرمول در مشاغل سخت‌تر تعداد قبول شوندگان نهایی کمتری وجود دارد به طور مثال دو داوطلب برای شغل عملیات حفاری یکی برای عملیات دریا و یکی برای عملیات خشکی نیاز است و داوطلب اول برای گروه عملیات خشکی نیاز است و داوطلب دوم در گروه عملیات دریا نیاز است و روان‌شناس از داوطلب اول در مورد شنا کردن سوالی نمی‌پرسد و به او نمره ۶۵ را می‌دهد و اما از داوطلب دوم با توجه به عملیات دریا در مورد شنا کردن سوال می‌پرسد و چون داوطلب شنا بلد نیست به او نمره ۵۵ را می‌دهد در حالی که هر دو داوطلب در شغل عملیات حفاری هستند اما بر اساس سخت گیری که در شغل دوم می‌شود قبول نمی‌شود وگرفتن نیرو برای عملیات دریا براساس فرمول حداقل نمره ۶۵ حذف می‌شود و هیچ کس قبول نمی‌شود. 

در اینصورت در رسته عملیات حفاری دریا روان‌شناس به اشتباه هیچ کس را قبول نمی‌کند زیرا قانون اولیه به او می‌گوید اگر خواستید کسی را رد کنید باید نمره زیر ۴۰ به او دهید و او بر همین اساس اصلا نمره بالای ۶۵ را به کسی نمی‌دهد زیرا نیازی در آن نمی‌بیند. 

در هر رشته باید بر اساس نفرات پذیرش نهایی انجام شود. بالفرض مثال در عملیات حفاری باید ۱۴۴ نفر قبول نهایی شوند اما مجوز از طرف ریاست جمهوری برای ۵۰ % از ان‌ها یعنی ۷۲ نفر صادر شده است و باید بر این اساس در این رسته پذیرش صورت بگیرد اما با فرمول حداقل کف نمره مصاحبه ۶۵ باعث شده است به جای ۷۲ نفر که در مجوز جدید باید پذیرش شود فقط ۵ نفر پذیرفته شده‌اند یا نفر اول آزمون کتبی و مصاحبه در بعضی از رسته‌های شغلی قبول نشده است، اما در گروه‌ها و رسته‌های دیگر بیش از حد مجاز قبول شده‌اند. 

در این مورد تقاضا داریم بررسی‌های لازم انجام شود مخصوصا در رسته شغلی عملیات حفاری – کار‌شناسی با ظرفیت ۱۴۴ نفر

البته داوطلبان می‌دانند که وزارت نفت در طی این روز‌ها در حال کاهش نمرات قبول نشدگان و افزایش نمرات قبول شوندگان است تا مشکلات این فرمول ناعادلانه را برای بازرسان بپوشاند اما باز با این حال پرده برداشتن از این مشکل برای فهمیدن عموم امر مهمی است

در ادامه کش و قوس‌های فروان سرانجام، در اوایل دی ماه، سامانه آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران اطلاعیه زیر را منتشر کرد

 «قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کتبی اردیبهشت ماه شرکت ملی نفت که در مصاحبه‌های استخدامی مهر و آبان جاری حضور یافته‌اند: 

نتایج نهائی مصاحبه‌های استخدامی، نیمه اول بهمن ماه صرفاً از طریق همین پایگاه اینترنتی اعلام خواهد شد

ذکر این نکته لازم است که این آزمون جز طرح مهر آفرین نبوده است، زیرا طرح مهرآفرین در تاریخ ۱۳۹۱/۰۹/۳۰ تصویب شده است در حالی که وزیر محترم نفت وقت در تاریخ ۱۳۹۱/۰۸/۰۷ بر اساس نیازسنجی صورت گرفته مجوز استخدام ۲۶۷۶ نفر را صادر نمودند. در ۲ اردیبهشت امسال و در پی گذشت نزدیک به ۳ ماه از زمان درج شده در سایت آزمون جهت اعلام نتایج، و بوجود آمدن شایعاتی در مورد سرنوشت این آزمون، جناب آقای سلحشور معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزارت نفت از اعلام نتایج در آینده‌ای نزدیک خبر دادند. سرانجام بعد از تاخیر طولانی نتایج دستکاری شده سوم شهریور اعلام شد. شمار زیادی از قبول شده‌های مرجله کتبی به دلیل تاخیر در اعلام نتایج به روشهای مختلف همدیگر را شناسایی می‌کنند. با توجه به اینکه اکثر این افراد از نتیجه مصاحبه خود با مراجعه به ساختمان مرکزی نفت یا توسط آشنایانشان اطلاع داشتند بعد از اعلام نتایج متوجه می‌شوند که ظرفیت‌ها به طور کلی دستخوش کاهش شدید شده و اکثر این افراد در حالی که خبر قبولیشان را داشتند در نتیجه نهایی مردود اعلام شده‌اند. برخی از رسته‌های شغلی کلا حذف شده‌اند و در برخی دیگر مثل عملیات حفاری به جای ۱۴۴ نفر ۵ نفر پذیرش شده‌اند. و کل ظرفیت‌های افراد قبول شدهد طبق تماس تلفنی که با شماره ۰۲۱۶۱۶۲۶۳۰۴ برقرار شد ۷۸۲ نفر اعلام شده است. آقای زنگنه هدف شما از اینگونه اعلام نتایج چه بود؟ این بود که رسانه‌ها و مردم را متقاعد کنید که نتایج اعلام شده است؟ ما افشاگری می‌کنیم که نتایج نه تنها اعلام نشده بلکه با اعلام نتایج کاذب و دستکاری شده عده زیادی از جوانان این کشور به سخره گرفته شده‌اند. وزیر نفت حتی بابت این موضوع معذرت خواهی هم نکردند. جناب روحانی با این وزیر می‌خواهید صنعت نفت ما را اداره کنید؟ مگر تاکید بر استفاده ار نخبه‌ها در مشاغل و دولت را ندارید؟ کسی که منتخب ۳ درصد از شرکت کنندگان یک آزمون بزرگ است از نظر شما شایستگی کار در صنعت نفت را ندارد؟ جناب زنگنه ما برای گرفتن حقمان از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد. بعد از وعده‌های مختلف مبنی بر اعلام نتایج به زودی بسیاری از این جوانان موقعیت‌های شغلی مختلفی را از دست دادند. سنشان نیز دیگر برای استخدام دولتی بالا رفته است. شما با اینگونه اعلام نتایج به زعم خودتان تکلیف از سر خود باز کردید. تکلیف شرعی و قانونی ما نیز اعتراض به اینگونه اعلام نتایج شماست و تا پای جان به تکلیفمان عمل خواهیم کرد

در این میان مطلب منتشر شده در صفحه ۶ روزنامه شرق چهارشنبه در نقد عملکرد حجة الاسلام رسایی که متاسفانه فقط برای تقابلات سیاسی و جبران استیضاح وزیر محترم علوم به طبع رسیده است، به صورت خواسته یا ناخواسته سطح علمی داوطلبان آزمون نفت را زیر سوال برده و داوطلبان پذیرفته شده‌ای را که به دلیل کاهش غیر قانونی ظرفیت در میان مردودین آزمون قرار گرفته‌اند را مجبور به واکنش ساخته است. این روزنامه در مطلب خود با بیان اینکه برخی پذیرفته شدگان آزمون دارای معدل‌های زیر ۱۲ بوده و یا از وابستگان دولت قبلی هستند، اظهار داشت که ترس از اعلام این نکته در صحن علنی توسط وزیر محترم نفت، نماینده سوال کننده از وزیر (حدود دو ماه پیش حجة الاسلام رسایی سوالی درباره چرایی تاخیر نتایج آزمون نفت به هیئت رئیسه مجلس ارائه داد که به صحن علنی ارجاع داده شد) را مجبور به عقب نشینی کرده تا بحرانی مشابه بورسیه‌ها در مجلس اتفاق نیفتد.

این موضوع در شرایطی اتفاق می‌افتد که حجة الاسلام رسایی اعلام کرده دلیل پس گرفتن سوال، اعلام نتایج آزمون دقیقا شب قبل از مطرح شدن سوال در صحن علنی بوده و ایشان پیگیر سوال دیگری برای کاهش غیرقانونی ظرفیت و تعیین تکلیف ۱۳۰۰ نفر پذیرفته شده باقیمانده که الان در جمع مردودین قرار گرفته‌اند، هستند. متاسفانه رویکرد روزنامه شرق سطح علمی داوطلبان پذیرفته شده آزمون را که اکنون به دلیل کاهش غیر قانونی ظرفیت مردود شده‌اند و اکثرا فارغ التحصیل دانشگاه‌های تراز اول کشور با معدل‌های بالا هستند، معکوس جلوه داده و حاضر شده تیغ انتقام خود را بر گلوی داوطلبان آزمون نفت بنشاند.


مطالب مشابه :


نتایج آزمون استخدامی شرکت نفت به زودی اعلام می شود!

نتایج آزمون استخدامی شرکت نفت طریق سامانه آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران به




ماجرای آزمون استخدامی شرکت ملی نفت به کجا رسید؟/ وقتی در شب سوال مجلس از زنگنه، بخشی اسامی بلافاصله

ماجرای آزمون استخدامی شرکت ملی نفت شرکت ملی نفت ایران آزمون و استخدام شرکت ملی




شرایط معدل آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران در سال 1385

شرایط معدل آزمون استخدامی شرکت ملی نفت استخدامی شرکت ملی نفت ایران در (سامانه




آغاز ثبت ‌نام آزمون استخدامی شرکت نفت

آغاز ثبت ‌نام آزمون استخدامی شرکت نفت سامانه ی ملی راه آهن جمهوری اسلامی ایران.




آغاز ثبت نام جدید شرکت نفت اسفند 92

شرکت ملی نفت ایران از آزمون استخدامی شرکت ملی جانب سامانه ثبت نام، در آزمون




استخدام شرکت ملی گاز ایران ۹۱/۱۷۵۶ نفر قبول شدند

مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران از محترم نفت آزمون استخدامی شرکت ملی




دانلود سوالات سیالات استخدامی شرکت نفت

استخدامی شرکت نفت آزمون استخدامی شرکت ملی نفت ایران 86. آزمون استخدامی شرکت ملی نفت




آگهی استخدام شرکت ملی نفت ایران در 45 رشته ( فنی و مهندسی و علوم پزشکی )

آگهی استخدام شرکت ملی نفت ایران ثبت نام آزمون استخدامی بصورت از طریق سامانه




صفحه اول تمام روزنامه های ایران

سازمان اسناد وکتابخانه ملی ایران. سامانه آزمون استخدامی شرکت ملی نفت سامانه آزمون زبان




دانلود سوالات کاردانی استخدامی شرکت نفت

دانلود سوالات کاردانی استخدامی شرکت نفت شرکت ملی گاز ایران آزمون استخدامی شرکت ملی




برچسب :