آموزش برنامه نویسی سی شارپ (#C) از مقدماتی تا پیشرفته به زبان فارسی(2)
آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ #C از مقدماتی تا پیشرفته
در اینجا یک کتاب فارسی آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ مقدماتی تا پیشرفته را برای شما عزیزان قرار داده ایم، این کتاب از نصب ویژوال سی شارپ شروع تا به معرفی محیط ویژوال می رسد، انواع داده ای و کلاس ها را توضیح داده سپس به آموزش نحوه کار با فرم، ویندوز و محیط گرافیکی می پردازد و سپس نحوه ارتباط با پایگاه داده را آموزش می دهد، آموزش ها در اینجا خاتمه نمی یابد و شروع به آموزش تحت وب می کند.
درباره زبان سی شارپ
زبان #C، یک زبان برنامه نویسی چند الگویی است و منظم شده مدلهای تابعی، امری، عمومی، شی گرا و جز گرا میباشد. این زبان توسط ماکروسافت و جزئی از دات نت به وجود آمد و بعداً استانداردهای ECMA و ISO را نیز در بر گرفت. #C یکی از ۴۴ زبان برنامه نویسی ای است که توسط زمان اجرای زبان مشترک از .NET Framework پشتیبانی میشوند و در همه جا به وسیله مایکروسافت ویژوال استودیو شناخته میشود.
این زبان برپایه سادگی، مدرن بودن، همه منظوره و شی گرا بودن ساخته شد. Andres Hejlsberg، طراح زبان برنامه نویسی دلفی، سرپرستی تیم طراحان زبان #C را بر عهده داشت.این زبان دارای دستوری شی گرا مشابه ++C است و به شدت از زبانهای جاوا و دلفینیازمندمدرک تاثیر پذیرفتهاست. در ابتدا نام این زبان COOL بود که مخفف C like Object Oriented Language بود، هر چند در جولای ۲۰۰۰، زمانی که ماکروسافت پروژه را عمومی اعلام کرد، اسم آن به #C تغییر پیدا کرد.آخرین نسخه آن نسخه ۵.۰ است که همزمان با داتنت ۴.۵ در آگوست ۲۰۱۲ منتشر شد.
تاریخچه سی شارپ ( #C )
در سال ۱۹۹۹، شرکت سان اجازه استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا را در اختیار ماکروسافت قرار داد تا در سیستمعامل خود از آن استفاده کند.جاوا در اصل به هیچ پلت فرم یا سیستمعاملی وابسته نبود، ولی ماکروسافت برخی از مفاد قرار داد را زیر پا گذاشت و قابلیت مستقل از سیستمعامل بودن جاوا را از آن برداشت.شرکت سان پروندهای علیه ماکروسافت درست کرد و ماکروسافت مجبور شد تا زبان شی گرای جدیدی با کامپایل جدید که به ++C شبیه بود را درست کند. در طول ساخت دات نت، کلاسهای کتابخانهای با زبان و کامپایلر SMC نوشته شدند.در سال ۱۹۹۹ آندرس هلزبرگ گروهی را برای طراحی زبانی جدید تشکیل داد که در آن زمان نامش Cool بود و همانند C بود با خواص شی گرایی. ماکروسافت در نظر داشت اسم این زبان را تا آخر Cool قرار دهد، ولی به دلیل مناسب نبودن برای اهداف تجاری این کار را نکرد. در ارائه و معرفی رسمی .NET در PDC در سال ۲۰۰۰ این زبان به سی شارپ تغییر نام یافت و کتابخانه کلاسها و run time در ASP.NET به#C منتقل شدند. مدیر و سرپرست طراحان در ماکروسافت آندرس هلزبرگ بود که تجربه قبلی او در طراحی Framework و زبانهای برنامه سازی++Borland، دلفی (شهر)، Turbo Pascal، ویژوال سی++ به آسانی در دستورالعملهای سی شارپ قابل رویت است و به همان خوبی در هسته CLR.
برای فهرست کامل مطالب و لینک دانلود لطفا به ادامه مطلب بروید.
لینک دانلود در پایین صفحه
ویژگی ها
برخی از تفاوتهای زبان سی شارپ با C و ++C عبارتند از:
- هیچ تابع یا متغیر سراسری(Global) وجود ندارد، تمام متدها و اعضا بایستی در داخل کلاسها تعریف شوند.این امر ممکن است، هر چند برای استفاده از متغیرها و توابع عمومی باید از متدها و متغیرها در کلاسهای عمومی استفاده کرد.
- متغیرهای عمومی، بر خلاف C و ++C، نمیتوانند بلاکهای پیوستی را در بر بگیرند.
- سی شارپ دارای یک نوع داده بولی است (bool) برخی از عبارتها مانند while و if که شرطی هستند، نیازمند یک عبارت نوع بولی هستند.همان طور که ++C نیز دارای نوع داده بولی است، این نوع داده به راحتی میتواند به یا از Integerها تبدیل شود، و عبارتی مانند if(a) نیازمند این امر است که a از یک نوع قابل تبدیل به bool یا اشاره گر باشد.کامپایلر سی شارپ برنامه نویس را در این شرایط مجبور به استفاده از عباراتی میکند که به درستی یک مقدار bool را برمیگردانند. بنابراین دستوری مانند if(a=b) باعث بروز خطا میشوند.(به جای = بایستی از == استفاده شود)
- در سی شارپ، اشاره گرهای به حافظه بایستی فقط در داخل بلوکهای unsafe استفاده شوند و برنامه در این حالت برای اجرا نیاز به اجازه از کاربر دارد. بیشتر دسترسی شی از طریق شی امن است که یا همیشه در حال اشاره به شی صحیح موجود است یا یک مقدار Null دارد. اشاره گری به شی به درد نخور یا بلاک حافظه رندم غیر ممکن است.اشاره گر نا امن میتواند به نمونهای از value-type، آرایه، رشته یا بلاکی که حافظه به آن داده شدهاست اشاره نماید. کدی که به عنوان نا امن علامت نخورده باشد، هنوز میتواند اشاره گرها را از سیستم بازیابی یا در آن ذخیره کند ولی نمیتواند مرجع جدیدی به آنها اختصاص دهد.
- حافظه ساماندهی شده نمیتواند صریحا آزاد شود، ولی به طور خودکار به عنوان یک حافظه به درد نخور تلقی میشود. انتخاب آدرسهای به درد نخور حافظه نفوذ ناپذیر است. هم چنینC# با استفاده از عبارات، پشتیبانی مستقیمی از پایان اجباری میکند.
- وراثت چندگانه از کلاسها در این زبان پشتیبانی نمیشود. البته یک کلاس امکان ارث بری از تعداد نامحدود واسطها را دارد.پشتیبانی نکردن از وراثت چندگانه به دلیل اهداف معماری این زبان در CLI و برای جلوگیری از پیچیدگی است. در عوض میتوان از اینترفیسهای مختلف استفاده کرد. یعنی برای یک کلاس که احتمالا فرزند کلاسی دیگر است (ارث برده) میتوان چندین اینترفیس را پیاده سازی (Implement) نمود.
- سی شارپ بسیار type safe تر از C++ است. تنها تبدیلات ضمنی مثل تبدیل نوع داده کوچکتر به بزرگتر یا تبدیل نوع مشتق شده به نوع پایه به طور پیش فرض و بدون خطا صورت میپذیرد. هیچ تبدیل ضمنی ای میان Boolean ها و Integerها وجود ندارد و هر تبدیل user-defined بایستی به صراحت با یکی از کلمات explicit یا implicit نشانه گذاری شود. تبدیل b به a در حالتی که a یک Integer و b یک double باشد در زبان C++ مجاز است اما در سی شارپ به یک خطای زمان کامپایل منجر میشود(بایستی به صورت explicit تعریف شود)
- اعضای Enumeration در داخل محدوده شخصی خود قرار دارند.
- C# قابلیت syntactic sugar را برای توابع متداول، اکسسورها و ماجولهای کسول شده در یک کلاس به صورت ویژگیها قرار دادهاست.
- اکسسورها که خاصیت نیز گفته میشوند در زبان سی شارپ قادر به کنترل دسترسی اعضا و معتبرسازی دادهها هستند.
- تمام انواع بازتابی (Reflection) و بازیابی (Recovery) قابل استفادهاست.
- در حال حاضر (۳ ژوئن ۲۰۰۸) دارای ۷۷ کلمه رزرو شدهاست.
فهرست مطالب:
قصل اول: به ویژوال سی شارپ خوش آمدید.
فصل دوم: چارچوب .Net و ارتباط آن با #C
فصل سوم: نوشتن نرم افزار
فصل چهارم: کنترل روند اجرای برنامه
فصل پنجم: کارکردن با ساختار برنامه ای
فصل ششم: ایجاد برنامه های ویندوزی
فصل هفتم: نمایش کادر محاوره ای
فصل هشتم: منو ها
فصل نهم: ساختن اشیا
فصل دهم: مباحث پیشرفته برنامه نویسی شی گرا
فصل یازدهم: اشکال زدایی و کنترل خطا
فصل دوازدهم: ایجاد کتابخانه های کلاس
فصل سیزدهم: ایجاد کنترل های سفارشی
فصل چهاردهم: ایجاد برنامه های گرافیکی
فصل پانزدهم: استفاده از بانک های اطلاعاتی
فصل شانزدهم: برنامه نویسی بانک اطلاعاتی با SQL Server
فصل هفدهم: برنامه های مبتنی بر وب
فصل هجدهم: تشخیص هویت در برنامه های تحت وب
فصل نوزدهم: XML و ویژوال سی شارپ
فصل بیستم: وب سرویس ها و NET Romoting
فصل بیست و یکم: توزیع برنامه های کاربردی
فصل بیست و دوم: ایجاد برنامه های موبایل
همراه با 3 ضمیمه
این کتاب در 951 صفحه برای شما عزیزان قرار گرفت.
از این به بعد فایل هایی که برای دانلود قرار می گیرند چندین بار قبل و بعد از قرار گرفتن بر روی سرور توسط تیم پوپول تست می گردد در نتیجه فایل ها کاملآ سالم هستند اما در برخی مواقع به دلیل های مختلف فایل ها دچار مشکل می شوند بدین صورت که پس از دانلود و استخراج فایل ها از سوی نرم افزار Winrar با اخطار CRC رو به رو میشوند. اما جای نگرانی نیست چون فایل ها به گونه ای فشرده شده اند که دارای قابلیت بازیابی هستند. به همین منظور کافیست که فایل معیوب را با استفاده از نرم افزار Winrar اجرا کنید و سپس با انتخاب گزینه Repair اقدام به تعمیر فایل فشرده نمایید.
تمامی فایل ها قابلیت ریکاوری تا 5% را دارند.ا
حجم کتاب 8.81 مگابایت
پسورد فایل: www.pupuol.com
مطالب مشابه :
اموزش سی شارپ فصل پنجم
پایگاه داده درسی شارپ. پس در چند جلسه آینده نحوه ی استفاده از پایگاه در سی شارپ رو برای شما
ارتباط با پایگاه داده اوراکل 10g
سی شارپ نویسی با پایگاه داده اوراکل از یه win User Id نیز استفاده کرد.در آخر بد
آموزش برنامه نویسی گرافیک در سی شارپ_قسمت یازدهم
آموزش برنامه نویسی گرافیک در سی شارپ پایگاه داده می باشد استفاده از دستورات
آموزش برنامه نویسی سی شارپ (#C) از مقدماتی تا پیشرفته به زبان فارسی(2)
آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ #c از با پایگاه داده را استفاده شود) در سی شارپ
مقدمه اي بر سي شارپ : قسمت سوم
SQLServer ذخیره داد ه ها بصورت ماندگاردر پایگاه داده. در هنگام استفاده از if اگر در سی شارپ #
برچسب :
استفاده از پایگاه داده در سی شارپ