شرکت های خودرو سازی (4)
شرکت رخش خودرو دیزل (Rakhsh Khodro Diesel یا RKD) یک شرکت خودرسازی ایرانی است که کارخانه آن در تبریز قرار دارد. در ابتدا به قصد تولید خودروهای سنگین تجاری بوجود آمد و بعدها با تولید انواع خودرو به یک شرکت خودروسازی رسمی تبدیل شد. محصولات این شرکت با برند آراز (آراز، نام آذری رود ارس میباشد) عرضه میشود.
توسعه
رخش خودرو دیزل، کار خود، با وارد کردن کامیون های کاماز، آغاز کرد. بعد از مدتی این شرکت تحقیقات خود را در جهت احداث کارخانه و خط تولید، آغاز کرد و در ۵ خرداد ۱۳۸۶، اولین فاز کارخانه رخش خودرو دیزل با ظرفیت ۳۰۰۰ دستگاه در سال، افتتاح گردید.
کامیون
- کشنده کاماز مدل ۵۴۶۰
- کشنده کاماز مدل ۶۴۶۰
- کمپرسی کاماز ۶۵۲۰
- کمپرسی کاماز ۵۳۶۰۵
- باری کاماز۵۳۶۰
- باری آراز ۱۰ تن
- کامیونت ۳ تن جی ای سی ۱۰۴۰
- کامیونت ۵ تن جی ای سی ۱۰۶۳
- کامیونت ۷ تن جی ای سی ۱۰۸۳
- کامیونت ۲ تن آراز
- کامیونت ۲ تن دوکابین آراز
سواری شاسی بلند پاتریوت
سواری شاسی بلند Rein
رنو سامسونگ موتورز یک شرکت خودروسازی کره جنوبی است.این شرکت برای نخستین بار در سال 1994 میلادی با نام سامسونگ موتورز تاسیس شد و از سال 1998 فروختن خودرو را آغاز کرد.این شرکت در بحران مالی 1997 آسیا آسیب دید.مذاکرات با شرکت رنو از دسامبر سال 1998 آغاز شد و در سال سپتامبر سال 2000،رنو 70% سهام آن را به ارزش 512 میلیون دلار خرید.
سهام
80.1% رنو
19.1% سامسونگ کارد
تولیدات
- کیو ام5
- اس ام7
- اس ام5
- اس ام3
- اس وس110
- بیگ ثامب
مشارکتکنندگان ویکیپدیا، «Renault Samsung Motors»، ویکیپدیای انگلیسی، دانشنامهٔ آزاد. (بازیابی در 14 آپریل 2009).
رنو(به فرانسوی: Renault S.A) یک شرکت اتومبیل سازی فرانسوی است که به تولید اتومبیلهای سواری، وانت بار، باری و مسافربر مشغول است و اکنون در نتیجه اتحاد با شرکت اتومبیل سازی نیسان ژاپن بدل به چهارمین شرکت بزرگ اتومبیل سازی جهان شدهاست.
تاریخچه رنو
این شرکت در سال ۱۸۷۷ توسط لوسین رنو و برادرانش (مارسل و فرناند) با نام شرکت برادران رنو با یک سرمایه کوچک تاسیس شد. با گسترش سریع شرکت، فروش سالانه آنها بالا گرفت و با توسعه نیروی کار در سال ۱۹۰۲ توانستند وسعت کارخانه را به ۷۵۰۰ متر مبع گسترش دهند. در همان سال لوسین اقدام به ساخت اولین موتور رنو با چهار سیلندر و ۲۴ اسب بخار نمود و خیلی زود بعد از آن امتیاز موتور توربو را برای او در بر داشت.
در سال ۱۹۰۳ در مسابقهای که بین پاریس و مادرید انجام شد در اثر تصادف مارسل کشته شد. (در سن ۳۱ سالگی) در این تصادف ۶ نفر کشته و ۱۵ نفر آسیب دیدند. این حادثه در فرانسه عزای ملی خوانده شد.
در این سال فرناند شروع به دایر کردن فروش محصولات برادران رنو و شبکه فروش و تاسیس کمپانی در خارج از فرانسه، در کشورهای انگلستان، بلژیک، ایتالیا، آلمان و اسپانیا نمود.
در سال ۱۹۱۹ لوئیس رنو در صنایع اتومبیل اروپا بطور جداگانه در مقابل رقیبان آمریکایی رخنه کرد و با آنها رقابت نمود.
رنو در ایران
مدلهای زیر از رنو در ایران وجود دارد:
رنو ۴
رنو ۵؛ تولید ایران
رنو ۲۱؛ در سال ۱۳۷۰ سه هزار دستگاه رنو ۲۱ مونتاژ شده به سایپا فروخته میشود و در ایران توزیع میگردد.
رنو تندر ۹۰؛ تولید ایران
رنو مگان
خودروهای سنگین رنو و اتوبوس رنو که توسط شرکت رنوتراکس ایران و شهاب خودرو در ایران تولید میشوند
روتس ارو نام کارخانه سازنده خودرو بود که از سال ۱۹۶۶ تا سال ۱۹۷۹ توسط گروه روتس که بعدها به گروه کرایسلر تغییر نام یافت فعالیت می کرد.پیکان ایران
در سال ۱۹۶۶ گروه ایران ناسیونال (ایران خودرو) ساخت خودرو هیلمن هانتر را توسط کیت سی کی دی آغاز کرد. خودرو پیکان (که همان ترجمه واژه ارو است) در مدل های مختلف ساخته شد و خودرو ملی ایران گردید
تاریخچه
در سال ۱۹۹۸ صاحبان شرکت رولز رویس موتورز تصمیم به فروش این شرکت گرفتند. شرکت بامو جدی ترین خریدار رولز رویس بود، چراکه درگذشته موتور و بعضی دیگر از قطعات رولز رویس و بنتلی را این شرکت آلمانی تهیه مینمود.آخرین پیشنهاد ب ام و ۳۴۰ میلیون پوند بود ولی این مبلغ با پیشنهاد ۴۳۰ میلیون پوندی فولکس واگن شکسته شد ولی به علت این که رولز رویس اصرار بر فروش شرکت به ب ام و را داشت طبق توافقی قرار بر این شد که از سال ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۲ ب ام و کماکان موتور و تجهیزات خودروهای رولز رویس را تامین کند واجازه داشته باشد از نامهای انها استفاده کند ولی این توافق از تاریخ ۱ ژانویه ۲۰۰۳ متوقف شده و فقط ب ام و حق استفاده از نام رولز رویس را داشته و همچنین شرکت فولکس واگن باید نام خودرو رولزرویس/بنتلی را به بنتلی تغییر دهد.
رولز-رویس موتور کارز (به انگلیسی: Rolls-Royce Motor Cars Ltd.) شرکت بریتانیایی تولید کننده خودروهای لوکس است.
زاستاوا یک شرکت خودروسازی صربستانی است. این شرکت که در شهر کراگویواتس جای دارد، تولیدکننده خودروهای مختلف سواری و کامیون از جمله «یوگو»، «فلوریدا»، «زاستاوا ۱۰» و «اسکالا» است. معروفترین مدل تولیدی این شرکت، خودروی مدل زاستاوا ۱۰است که از مدلهای فیات پونتو به شمار میرود.
زاستاوا و فیات
شرکت فیات ایتالیا، در سال ۲۰۰۸، ۷۰٪ سهام شرکت زاستاوا را با پرداخت ۷۰۰ میلیون یورو خریداری کرد. فیات قصد توسعه تاسیسات زاستاوا، تولید چند مدل جدید و افزایش تولیدات شرکت را دارد. بنا به اعلام دولت صربستان، این قرارداد بزرگترین سرمایهگذاری تاریخ این کشور به شمار میآید. ۳۰٪ سهام در اختیار دولت صربستان است. کارخانه این شرکت در شهر کراگویواتس، منبع اصلی اشتغالزایی برای ساکنان این شهر است[۱].
در یادداشت تفاهم میان فیات و شهرداری کراگویهواتس، معافیت مالیاتی ده ساله زاستاوا و ارائه زمین مورد نیاز به طور رایگان از سوی شهرداری کراگویهواتس پیشبینی شده است. پیش از توافق دو کارخانه، شرکتهای دیگری مانند فولکس واگن، فورد، تاتاموتورز هند و گروه فاو چین نیز خواهان بستن قرارداد با زاستاوا بودند.
تاریخچه
زاستاوا از سال ۱۹۵۴ شروع به همکاری با فیات کرد. بیشترین تولید مشترک دو شرکت در سال ۱۹۸۹ و برابر با ۲۲۰٬۰۰۰ دستگاه در سال بوده است. در اواخر دهه هشتاد میلادی، ۵۳٬۳۳۷ نفر در کارخانه زاستاوا بهکار مشغول بودند. قطعات خودرو مورد نیاز این کارخانه، در ۲۸۰ کارخانه دیگر در ۱۳۰ شهر یوگوسلاوی سابق ساخته میشد.
زاستاوا از آغاز بنیانگذاری تاکنون بیش از ۴٬۱۰۰٬۰۰۰ دستگاه خودرو تولید کرده است که از این تعداد، ۶۵۰٬۰۰۰ دستگاه به ۷۶ کشور جهان بهویژه روسیه صادر شده است. کارخانه زاستاوا در طول جنگهای بالکان در دهه ۹۰ میلادی بهطور جدی آسیب دید[۲].
سئات (SEAT) یک شرکت خودروسازی اسپانیایی است. این شرکت در سال ۱۹۵۰ توسط انستیتوی ملی صنعت اسپانیا و با کمک آغازین شرکت فیات بنیان نهاده شد. هماکنون این شرکت بهطور کامل تحت مالکیت گروه آلمانی فولکسواگن است. شرکت سئات در شهر مارتورل در نزدیکی بارسلون جای دارد و بهطور رسمی در بارسلون به ثبت رسیده است.
سئات (SEAT) سرواژهای از عبارت اسپانیایی «Sociedad Española de Automóviles de Turismo» به معنی «انجمن اسپانیایی خودروهای گردشگری » است.
ساب (Saab) شرکت خودرو ساز سوئدی است.
شرکت ساب هم اکنون متعلق به جنرال موتورز آمریکا است.
ساب مدل AERO-X.
ساترن یک شرکت خودروسازی آمریکایی از خانواده شرکتهای جنرال موتورز است.
ساترن مدل Flextreme ۲۰۰۸
سایپا یک شرکت خودروسازی ایرانی است. این شرکت با شرکت سهامی تولید اتومبیل سیتروئن ایران در سال ۱۳۴۴ بنیان گزاری شد و در اواخر سال ۱۳۴۷ به مرحله بهره برداری رسید. این شرکت تولید نخستین فرآوردههای خود را که شامل وانت آکا و سواری ژیان بود با روش کاملاً دستی آغاز نمود. پس از سال ۱۳۵۳ بر تنوع محصولات شرکت افزوده شد و خودروهای ژیان مهاری و ژیان پیکاب در مدلهای معمولی، دولوکس نیز تولید شد. نام شرکت در اوایل سال ۱۳۵۴ با حذف کلمه سیتروئن از انتهای نام فرانسوی آن به «شرکت سهامی ایرانی تولید اتومبیل» به نام اختصاری (سایپا) (در فرانسوی Iraniane De Production Automobile Societe Annonyme) تغییر یافت.
این شرکت در ۱۶ تیرماه ۱۳۵۸ تحت مالکیت دولت در آمد.
سالنمای سایپا
۱۳۴۴: تاسیس شرکت به نام شرکت سهامی تولید اتومبیل سیتروئن ایران
۱۳۴۷: بهره برداری و شروع فعالیت با تولید انواع مدلهای خودرو ژیان (۱۳۵۹-۱۳۴۷)
۱۳۵۴: تغییر نام شرکت به «شرکت سهامی ایرانی تولید اتومبیل» و تبدیل شدن به شرکت سهامی عام
۱۳۵۵: تولید رنو ۵ در مدلهای سه درب و ۵ درب (۱۳۷۲-۱۳۵۵)
۱۳۶۲: تولید «وانت نیسان» زامیاد
۱۳۷۱: تولید رنو ۲۱
۱۳۷۲: تولید پراید
۱۳۷۵: تولیدزانتیا و ریو است.
خودرو سواری
پراید صبا
- ژیان
- رنو ۵، رنو ۲۱
- نیسان ۲۴
- پراید؛ صبا، نسیم، سایپا ۱۴۱، سایپا ۱۳۲، سایپا ۱۱۱
- کاروان
- زانتیا، سی ۵
- ریو
- مینیاتور
- سپند
- نیسان پاترول، پیکاپ، سرانزا، ماکسیما
- رنو مگان، لوگان
مطالب مشابه :
پرسیس خودرو جدید سایپا /عکس
سایت رسمی بنز. وبلاگ خودروسازی سایپا در این شرکت های گروه خودروسازی سایپا در مسیر
وام فوری مصوبه ای 11 % به همه مردم.فروش و تحویل فوری محصولات ایران خودرو و سایپا
نمایندگی رسمی شرکت های خودروسازی کامل به وب سایت اصلی شرکت های خودروسازی سایپا .
شرکت های خودرو سازی (4)
باعث بهترشدن سایت خودرو به یک شرکت خودروسازی رسمی سایپا یک شرکت خودروسازی
پیش فروش اینترنتی خودروی تیانا از تاریخ 21 آذر ماه 1391
تجاری گروه خودروسازی سایپا با بیان مراجعه به سایت رسمی گروه خودروسازی سایپا شرکت
ورود شرکت خودروسازی "اوپل" به ایران با پنج خودرو
ورود شرکت خودروسازی "اوپل" به ایران با پنج خودرو سایپا (انواع سایت رسمی
مدل هاچ بک تیبا عرضه می شود
[وبلاگ رسمی شرکت سایپا کاشان باید به سالن رنگ خودروسازی سایپا کاشان
مشخصات فنی خودروی بنز s-class
وب سایت رسمی شرکت سرمایه علاقمندان به گروه خودروسازی سایپا اخبار روزانه خودرو
خبر هايي از دنياي خودرو سازان داخلي و خارجي
تاریخچه شرکت خودروسازی فورد شرکت سایپا پیش خودرو سایپا بطور رسمی قیمت
بهترین شرایط برای خرید سهام سایپا
معاملاتی شرکت سایپا با توجه ساخت شرکت خودروسازی سایپا نیز به اعلام رسمی بانک
برچسب :
سایت رسمی شرکت خودروسازی سایپا