آموزش تکمیل و ارسال استعلام الکترونیک و دریافت پاسخ استعلام
آموزش تکمیل و ارسال استعلام الکترونیک و دریافت پاسخ استعلام
در اینجا به ذکر چند نکته برای تکمیل اطلاعات مشخصات ملک و مشخصات سند و مالک می پردازم .
برای ارسال بعد از ورود به سامانه روی گزینه استعلام کلیک نموده تا کادر مربوطه باز شود.
شماره استعلام: همان شماره دفتر اندیکاتور شما برای استعلام می باشد که آنرا قید می نمایید.در قسمت شماره مرجع کارتخوان شماره فیش واریزی استعلام ( که حدود ۲۰ رقمی می شود) که روی برگ پرینت شده موجود می باشد را حتما وارد نمایید. در قسمت به: با کلیک روی انتهای کادر که به شکل سه نقطه ... است کادری باز می شود که در قسمت نام می توانید نام شهری را که می خواهید از آنجا استعلام نمایید وارد نمایید تا آنرا یافته و روی آن کلیک نمایید تا اضافه شود.
در قسمت مشخصات ملک : با توجه به اطلاعات ملک کادر ها را پر نمایید.فقط در قسمت ناحیه اگر روی سند ناحیه آن ذکر نشده است گزینه ندارد را از کادر آن انتخاب نمایید. در قسمت کدپستی اگر ملک کدپستی ندارد به ویژه زمین ها که فاقد کدپستی هستند ده تا عدد صفر وارد نمایید. مانند(۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰)
در قسمت مساحت: اگر مساحت ملک به عنوان مثال ۲۴۰ متر مربع است آنرا به صورت ۲۴۰.۰ بنویسید و در وسط از نقطه قسمت اعداد استفاده نمایید. و اگر مساحت ملک مثلا ۲۴۰ متر و ۶۵ دسیمترمربع است آنرا به صورت ۲۴۰.۶۵ بنویسید. ( از علامت اعشار ( / ) استفاده ننمایید و به جای آن حتما از نقطه استفاده نمایید.)
در قسمت پلاک های فرعی و اصلی که داستان مفصلی دارد ان شااله در پست های بعدی توضیحات کاملتری خواهم داد ولی در حال حاضر پلاک فرعی را در کادر فرعی و پلاک اصلی را در کادر اصلی وارد نمایید ( در داخل این کادرها از حروف و کلمات مانند: و ، از ، مفروز، مجزی و... استفاده نفرمایید که استعلام شما برگشت می خورد و فقط عدد را وارد نمایید) در املاکی که دارای پلاکهای فرعی و مجزی شده متعدد ( بیش از یک فرعی ) باشند ، آخرین پلاک فرعی باید در قسمت پلاک فرعی و پلاک اصلی در قسمت پلاک اصلی وارد شوند . به عنوان مثال پلاک ۳۱۲ فرعی از ۹۹ فرعی از ۲۰فرعی از 1 فرعی از ۴۷۸ اصلی در این پلاک آخرین پلاک فرعی یعنی ۳۱۲ در قسمت فرعی و پلاک ۴۷۸ در قسمت پلاک اصلی وارد میشود .
و اگر به عنوان مثال پلاک ۴۷۸ فرعی باقیمانده از ۲۵۶ اصلی است تیک باقیمانده جلو کادر اصلی را حتما بزنید. و اگر پلاک فرعی باقیمانده از فرعی است مثلا ۸۵ فرعی باقیمانده از ۲۵ فرعی است حتما تیک باقیمانده جلو کادر فرعی را بزنید.و اگر فاقد پلاک فرعی بود در داخل کادر فرعی هیچ چیزی ننویسید.و در مورد پلاکهای تجمیعی نیازی به قرار دادن آنها در داخل پرانتز نمی باشد ولی اگر داخل پرانتز گرفتید اشکالی ندارد فقط نکته مهم اینکه هنگام نوشتن پلاکهای تجمیعی حتما اعداد به ترتیبت کوچکتر به بزرگتر از سمت چپ نوشته شود و وسط آنها حتما کاما انگلیسی قرار دهید. که برای این منظور زبان ویندوز بایستی روی زبان انگلیسی قرار گیرد که می توانید با گرفتن همزمان کلیدهای شیفت و آلت زبان ویندوز را تغییر دهید یا در پایین صفحه مانیتور کنار ساعت زبان مورد نظر را انتخاب نمایید. سپس برای نوشتن کاما روی حرف واو فارسی صفحه کلید که شامل کاما انگلیسی است را بزیند تا کاما در فیلد قرار گیرد. مثلا ۸۶ فرعی از پلاک های تجمیعی ۵۰۳ و ۵۰۴ را به این صورت که در کادر فرعی عدد ۸۶ و در کادر اصلی به این صورت 503,50۴بنویسید. حتما ترتیب اعداد را رعایت نمایید.
در قسمت مشخاصت سند مشخصات خواسته شده را از روی سند تکمیل نمایید. فقط در قسمت شماره چاپی سند فقط و فقط شماره چاپی سند را وارد نمایید سری و سال آن لازم نیست و آنرا نباید بنویسید.و در مورد شماره سریال های ممیز دار مانند ۶۵۸۹۷/۲ به جای ممیز از نقطه استفاده نمایید. مانند ۲.۶۵۸۹۷ و درقسمت نوع دفتر داخل سند اگر کنار دفتر نوع دفتر مثلا متمم- مکرر اول و دوم قید شده بود که آنرا از کادر مربوطه انتخاب نمایید و اگر فاقد این موارد بود گزینه خط تیره ---- را انتخاب نمایید.
در قسمت مالک: در داخل کادر مربوطه راست کلیک نمایید و گزینه افزودن را انتخاب نمایید و مشخصات فرد را به طور کامل وارد نمایید البته قسمت سال تولد با توجه به طراحی بد آن که ماه به ماه به عقب برمی گردد و وقت زیادی را می طلبد می توانید با کلیک روی یکی از روزهای تقویم آن کادر تاریخ تولد را فعال نمایید و سپس آنرا به صورت دستی وارد نمایید. با توجه به اجباری نبودن می توانید آنرا پر نکنید هر چند اگر تکمیل نمایید خیلی بهتر است.
بعد از تکمیل مشخصات مالک روی گزینه ثبت در پایین کادر کلیک نمایید و منتظر جواب آن باشید بعد از پیغام ثبت با موفقیت انجام شد.در کادر اصلی استعلام در قسمت مشخصات ملک و سند در پایین کادر روی گزینه ثبت کلیک نمایید و منتظر جواب آن باشید بعد از پیغام ثبت با موفقیت انجام شد روی گزینه ارسال کنار گزینه ثبت کلیک نمایید بعد از اینکه پیغام ارسال با موفقیت انجام شد. حالا باید منتظر جواب ثبت ان شاءاله در همان روز یا روزهای بعدی باشید.
بعد از ارسال استعلامی را که ارسال نموده اید به کارتابل شما با نماد مربوطه اضافه می گردد. و در صورتی که جواب داده شده باشد نیز با نماد مربوطه مشخص می گردد. که برای مشاهده پاسخ در پنجره کارتابل بر روی استعلام مورد نظر راست کلیک کرده و از منویی که ظاهر می شود گزینه نمایش را کلیک کند در این صورت فرم استعلام باز شده و اطلاعات استعلام مورد نظر در آن بار گذاری می شود که در بالای صفحه به قسمت فایل های پیوست و جواب استعلام مراجعه نمایید و اگر مغایرتی در اطلاعات ارسال شما باشد به شما پیغام داده که بایستی آنر رفع و مجددا استعلام را ارسال نمایید. در صورت عدم مغایرت پاسخ آن داده شده شماره پاسخ و تاریخ پاسخ قید گردیده و روی گزینه چاپ کلیک نموده و آنرا چاپ نمایید. کار تمام است . در پایان همکارانی که تجربه کار با سامانه و مشکلات و راه حل های آن را دارند می توانند نظرات و تجربیات خود را بیان فرمایند تا در اختیار سایر همکاران قرار دهیم و و از مشکلات و اتلاف وقت بکاهیم.هر چند سایت مشکلات و کمبودهایی دارد که امیدوارم مسئولین در آینده آنها را رفع نمایند. همکاران می توانند فایل راهنمای سازمان را از پستهای قبلی دانلود نمایند.
لیست شناسه ملی موسسات دولتی مثالهایی از نمونه استعلام
نویسنده: مهدی |
مطالب مشابه :
اتول نـو پلاک نـو
نخستين قدم بعد از خريد هر خودرو تعويض پلاك آن است كه خود به سامانه استعلام پلاك ثبتي
شماره پلاک خودروها بر حسب شهر و استان محل سکونت مالک
خودرو های دولتی ; i.r. iran: ۱۲ 146- استعلام جریمه تخلفات
سامانه اطلاعات بيمه خودرو
شرکت سهامی بیمه نوین - سامانه اطلاعات بيمه خودرو - نمایندگی محمد محبتی جهرمی کد 2388
آشنايي با سيستم اطلاعات بيمه خودرو كشور
بیمه دانا کد 8137 - آشنايي با سيستم اطلاعات بيمه خودرو كشور - (این وبلاگ در ستادساماندهی
دفاتر اسنادرسمی؛از تنظیم سند وکالت تعویض پلاک و فروش خودرو بدون ارایه سند رسمی خودداری كنند!
از تنظيم سند وكالت تعويض پلاك و فروش خودرو بدون ارايه سند رسمي و حسب مورد استعلام نمره
آموزش تکمیل و ارسال استعلام الکترونیک و دریافت پاسخ استعلام
وبلاگ دفتر اسناد رسمی 4 سبزوار - آموزش تکمیل و ارسال استعلام الکترونیک و دریافت پاسخ استعلام
قطعي منقول يا همان انتقال خودرو
مدارك لازم جهت انتقال قطعي خودرو پس از تعويض پلاك : ۱-سند خودرو. استعلام اصالت بیمه خودروها
اعلام تلفني خلافي خودرو
؛راه اندازي سيستم اعلام تلفني خلافي خودرو خود را استعلام از پلاك خودروها و
برچسب :
استعلام پلاك خودرو