چگونگی طرح شکایت برای وصول مهریه
صلاحيت محلي دادگاه: اگر مهر مال منقول باشد- اعم از وجه نقد يا عين معين يا کلي در معين، چون از آثار عقد نکاح است، علاوه بر دادگاه محل اقامت شوهر، دادگاه محل وقوع عقد نکاح ازدواج هم براي رسيدگي به دعواي مطالبه مهر داراي صلاحيت است. اما اگر مهر مال غيرمنقول مثل ملک يا منزل مسکوني باشد، زن ميتواند در دادگاه محل وقوع ملک نيز دعواي خود را طرح کند.
سئوالات متداول در خواسته مطالبه مهريه
سئوال:
زني پس از پنج سال از تاريخ فوت همسرش، تقاضاي مهر از دادگاه کرده، حال آيا دادگاه بر اساس شاخص سال فوت مهر را بايد محاسبه کند يا سال اخذ مهر؟
جواب:
شاخص تاريخ فوت ملاک عمل خواهد بود.
سئوال:
در قبال مهر معين آيا پدر زوج که در اين رابطه منتفع نميباشد، نيز متعهد است؟
جواب:
نظر به اينکه عقد نکاح داراي دو جنبه عبادي (ايجاد علقه زوجيت) و جنبه معاوضي (مهر) است و با توجه به فرض سئوال چون منتفع نميباشد پدر زوج بريالذمه به نظر ميرسد مگر پس از قبولي زوج و از باب تبديل تعهد ، ذمه زوج بري و ذمه فرد ديگري مشغول شود.
سئوال:
چنانچه زوج پس از فوت شوهر که ورثه مادر متوفي و فرزندان صغير هستند و زوجه قيم صغار ميباشد مطالبه مهريه کند دادخواست به طرفيت چه کساني طرح ميشود؟
جواب:
چون دعوي مطالبه مهريه از ماترک متوفي از ناحيه زوجهاي که قيم صغار به جامانده از شوهر مرحومش ميباشد مطرح شده و زوجه در آنِ واحد هم مدعي است و هم مدعيعليه لذا زوجه نميتواند مدعي عليه باشد بنابراين موقتاً در پرونده متشکله سمتش زايل و دادخواست به طرفيت مادر متوفي و صغار بهجا مانده از متوفي و رئيس حوزه قضايي به عنوان مدعيالعموم طرح ميشود تا مدعيالعموم شخصاً يا با اعزام نماينده به دادگاه از صلاح و غبطه صغار دفاع نمايد.
سئوال:
با توجه به اينکه شخصي با داشتن سه زن فوت مينمايد، دو همسر او زنده و يکي از همسران فوت نموده باشد، آيا فرزندان آن همسر ميتواند مطالبه مهريه نمايند؟
جواب:
با توجه به اينکه مهريه حق ديني است که زوج نسبت به زوجه مديون ميباشد و اين حقوق قانوني به وراث منتقل ميشود فلذا فرزندان ميتوانند مهريه را مطالبه نمايند مگر در صورتي که مادر آنان در زمان حيات حين تقسيم اموال مطالبه نکرده باشد.
سئوال:
آيا زوجه ميتواند توأماً از طريق اداره ثبت و دادگاه تقاضاي گرفتن مهريه نمايد؟
جواب:
بله، اما اگر در يکي از آنها منتج به نتيجه شده باشد، مرجع ديگر به لحاظ انتفاء اصل موضوع نياز به تعقيب قانون امر نخواهد داشت و حسب مورد تصميم لازم را اتخاذ خواهد نمود.
سئوال:
آيا مهريه زوجه غيردايم همانند زوجه دايم عندالمطالبه ميباشد؟ آيا ميتواند پس از جاري شدن عقد همهي مهريه را از شوهر دريافت کند؟
جواب:
بله ميتواند و از اين حيث فرقي با نکاح دايم ندارد.
سئوال:
اگر طلاق از طرف مرد باشد، مهريه در دوران نامزدي چگونه است؟
جواب:
چنانچه بين زوجين صيغه نکاح خوانده شود و عقد نکاح بهصورت صحيح واقع شود،بر اساس قانون، به مجرد عقد، زن مالک مهر ميشود و ميتواند هر نوع تصرفي که بخواهد در آن بنمايد، از اين حيث تفاوت بين دورا ن نامزدي و بعد از جشن عروسي وجود ندارد.
سئوال:
شيوه و فرمول محاسبه ميزان مهريه چگونه است؟
جواب:
ميزان مهريه به نرخ روز عبارتست از متوسط شاخص بهاي کالاها و خدمات مصرفي اعلامي از بانک مرکزي مربوط به سال قبل زمان محاسبه تقسيم بر متوسط شاخص بها در سال وقوع عقد و نتيجه آن ضربدر عدد مهريه مندرج در سند ازدواج.
سئوال:
زماني که زوج پس از طرح دعوا (مطالبه مهريه) مبادرت به نقل و انتقال اموال خود نمايد، زوجه چه اقدامي بايد انجام دهد؟
جواب:
زوجه ميتواند از دادگاه تقاضاي تأمين خواسته نموده و دادگاه نيز پرونده را به اجراي احکام معرفي نمايد با معرفي به اجراي احکام به توقيف اموال اقدام خواهد شد.
سئوال:
در صورتيکه اجرائيه به زوج ابلاغ شد و نسبت به پرداخت مهريه موضوع اجرائيه اقدامي نکرد، چه اموالي از زوج قابل توقيف در قبال مهريه مزبور است؟
جواب:
در وصول موضوع اجرائيه محکمه يا اجرائيه ثبتي، بهجز مستثنيات دين، ساير اموال زوج قابل توقيف است، پس از توقيف، چنانچه مال توقيف شده وجه رايج يا عين مهريه باشد به زوجه تحويل ميشود و در صورتي که از ساير اموال زوج باشد با انجام عمليات اجرايي و مزايده، وجوه حاصل از فروش اموال مزبور به زوجه پرداخت ميشود.
مهر حتما عين معين باشد بلکه انجام عمل يا حرفه آموزي ياتدريس هم مي تواند مهريه باشد. مثل آموختن
سئوال:
اگر مردي پولي به زن خود پرداخت کند و مرد مدعي شود که پرداخت وجه مذکور از بابت مهريه بوده است و زن مدعي بخشش آن شود، ادعاي کداميک از آنان پذيرفته خواهد شد؟
جواب:
ادعاي مرد، زيرا مرد مديون است و مديون است که تعيين ميکند مالي که داده بابت چه چيزي بوده است.
در ذيل مستثنيات دين آورده شده است:
-مسکن مورد نياز محکوم عليه و افراد تحت تکفل وي با رعايت شئون عرفي.
-اثاثيه مورد نياز زندگي که براي رفع حوائج ضروري محکوم عليه، خانواده و افراد تحت تکفل وي لازم است.
-آذوقه موجود به قدر احتياج محکوم عليه و افراد تحت تکفل وي براي مدتي که عرفاً آذوقه ذخيره ميشود.
-کتب و ابزار علمي و تحقيقاتي براي اهل علم و تحقيق متناسب با شأن آنان.
-وسايل و ابزار کار کسبه، پيشهوران، کشاورزان و ساير اشخاصي که وسيله امرار معاش محکوم عليه و افراد تحت تکفل وي ميباشد.
سئوال:
زني که شوهر وي فوت نموده جهت ارائه دادخواست مطالبه مهريه بايد عليه شوهر متوفي ارائه دعوي نمايد يا ورثه ايشان؟
جواب:
عليه ورثه شوهرش.
سئوال:
اگر در ضمن عقد نکاح مبلغي به عنوان مهريه توافق شده باشد و پس از گذشت مدتي از زندگي با توافق زوجين مبلغ مهريه اضافه شود، در اينصورت آيا زوج الزام به پرداخت مازاد (مهريه جديد) دارد؟
جواب:
با توجه به توافق حاصله بين زوجين در مورد افزايش ميزان مهريه، زوج با توجه به ماده 10 قانون مدني ملزم به پرداخت مازاد ميباشد.
سئوال:
در صورتيکه زوجه در طول زندگي مشترک مهريه خود را به زوج ببخشد، ميتواند مجدداً مهريه خود را درخواست کند؟
جواب:
در صورتيکه زوجه مهريه خود را در طول زندگي به زوج بخشيده باشد، حق مطالبه او ساقط ميشود.
هزينه تمبر دادخواست مطالبه مهريه
بابت يک ميليون تومان اول مهريه، پانزده هزار تومان تمبر و بابت مابقي مهريه به ازاي هر يک ميليون تومان، بيست هزار تومان تمبر الصاق ميگردد.
نمونه تقاضاي وصول مهريه (از طريق اجرائيه ثبتي)
مسئول محترم دفترخانه ازدواج شماره ...............................
شهرستان .............................................
احتراماً با توجه به تصوير مصدق عقدنامه پيوست که اصل آن در آن دفترخانه تنظيم شده است، اينجانبه ........................... در تاريخ .................... در قبال مبلغ............................................... بعنوان مهريه به عقد ازدواج دائم همسرم آقاي ................................... در آمدهام. بهطوريکه مستحضريد چون مهريه بعنوان دين بر ذمه زوج بوده و عندالمطالبه قابل وصول ميباشد، نامبرده با وجود درخواستهاي مکرر اينجابنه عمداً از تأديه مهريه قانوني اينجانبه امتناع مينمايد، لذا خواهشمند است به موجب اين درخواست ضمن صدور اجراييه، نسبت به وصول مهريه اينجانبه اقدام لازم را بهعمل آوريد.
امضاء زوجه
نشاني زوج :
.....................................................................................................
نشاني زوجه :
...................................................................................................
شرايط و فرايند تقاضاي وصول مهريه از طريق اجرائيه ثبتي:
- لازمه وصول مهريه از طريق ثبت آن است که عقدنامه رسمي و ثبتي باشد.
- دفترخانه پس از وصول تقاضانامه ، مراتب را به زوج ابلاغ مينمايد. چنانچه زوج حاضر به پرداخت مهريه نباشد، زوجه تقاضاي اجراي مفاد سند عقدنامه را در خصوص مهريه مينمايد.
- اگر از طرف زوجه مالي از زوج معرفي گردد که جزء مستثنيات دين نباشد، مال معرفي شده از طرف اجراي ثبت به نفع زوج توقيف ميگردد و اگر زوج فاقد مال بوده ولي کارمند دولت باشد با تقاضاي زوجه يک سوم حقوق وي تا پرداخت کل مهريه به نفع زوجه توقيف و به زوجه پرداخت ميگردد.
مطالبه مهريه از طريق مراجع قضايي
- مطالبه مهريه از طريق شعب حقوقي مراجع قضايي مستلزم تنظيم و تقديم دادخواست و پرداخت هزينه دادرسي است زيرا دعوي مطالبه مهريه، دعوي مالي است.
دعوي مطالبه مهريه در دادگاه خانواده (و يا شعبه حقوقي اختصاص داده شده به دعاوي خانوادگي) مطرح و مورد رسيدگي قرار ميگيرد. در ادامه چند نمونه دعوي وصول مهريه طرح و نشان داده شده است:
1- تقاضاي صدور حکم مبني بر قرار تأمين مهريه
اگر زوجه احتمال دهد که تا تقديم دادخواست مطالبه مهريه، زوج اموال خود را کتمان مينمايد ابتداً دادخواستي مبني بر تقاضاي صدور حکم مبني بر قرار تأمين مهريه تقديم دادگاه مينمايد.
مدارک لازم:
- فتوکپي مصدق عقدنامه.
- فتوکپي مصدق شناسنامه طرفين.
نحوه تنظيم دادخواست:
- نوشتن مشخصات زوجه در مقابل رديف خواهان در برگ دادخواست.
- نوشتن مشخصات زوج در مقابل رديف خوانده در برگ دادخواست.
- نوشتن واژه اصيل در مقابل رديف وکيل يا نماينده قانوني.
- نوشتن عبارت؛ تقاضاي صدور حکم مبني بر قرار تأمين مهريه در مقابل رديف تعيين خواسته و بهاي آن.
- نوشتن نام مدارک و ضمائم تقديمي در مقابل رديف دلائل و منضمات دادخواست.
- نوشتن شرح دادخواست طبق نمونه ذيل و امضاء آن در برگ دادخواست.
نمونه تقاضاي وصول مهريه (از طريق مراجع قضايي)
شرح دادخواست
رياست محترم دادگستري
شهرستان ..........................................................................
احتراماً، باستحضار ميرساند، اينجانبه ..................................... حسب عقدنامه شماره .................. (تصوير به پيوست) به تاريخ ..................... به عقد دائمي خوانده فوقالذکر آقاي ............................ در آمدهام. به موجب اين دادخواست و وفق ماده 108 قانون آيين دادرسي مدني، تقاضاي صدور قرار تأمين مهريه خود به مبلغ مندرج در عقدنامه از اموال خوانده را دارم. بديهي است به محض صدور قرار مذکور، ظرف مهلت قانوني، دادخواست وصول مهريه را نيز متعاقباً تقديم آن دادگاه خواهم نمود.
امضاء
توضيحات:
زوجه تا ده روز پس از صدور قرار تأمين فرصت دارد نسبت به اصل دعوا يعني مطالبه مهريه دادخواست خود را تقديم دادگاه نمايد.
2– تقاضاي صدور حکم مبني بر وصول مهريه با توجه به قرار تأمين:
پس از صدور قرارتأمين مهريه زوجه ظرف مدت 10 روز ميتواند دادخواستي بهنحو ذيل جهت مطالبه مهريه تقديم دادگاه نمايد.
مدارک لازم:
۱- فتوکپي مصدق عقدنامه.
2- فتوکپي مصدق شناسنامه زوجين.
3- فتوکپي قرار تأمين اصداري.
نحوه تنظيم دادخواست:
- نوشتن مشخصات زوجه و زوج در رديف خواهان و خوانده برگ دادخواست.
- نوشتن واژه اصيل در رديف وکيل يا نماينده قانوني.
- نوشتن عبارت ؛ تقاضاي صدور حکم مبني بر وصول مهريه به مبلغ ............................................ ريال با توجه به قرارتأمين صادره در رديف تعيين خواسته و بهاي آن در برگ دادخواست.
- نوشتن نام و مدارک تقديمي در رديف دلائل و منضمات دادخواست.
- نوشتن شرح دادخواست طبق نمونه ذيل و امضاء آن در برگ دادخواست.
شرح دادخواست
رياست محترم دادگستري شهرستان ....................................................................
احتراماً به استحضار ميرساند، اينجانبه ............................. که قبلاً طي دادخواست شماره .................. مورخ .......................... شعبه ............................ دادگاه عمومي .......................................... تقاضاي صدور قرارتأمين مهريه از اموال خوانده را نموده بودم و وفق دادنامه شماره ..................................... مورخ ........................... در پرونده کلاسه ................................... قرار تأمين اموال مهريه صادر گرديده، لذا به موجب اين دادخواست از آن مقام محترم تقاضاي وصول مهريهام را از اموال توقيف شده خوانده دارم.
امضاء
نمونه دادخواسته
دادخواست: مطالبهي مهريه به قيمت روز
مشخصات طرفين
نام
نام خانوادگي
شغل
آدرس:
خواهان
زوجه
خوانده
زوج
وکيل يا نماينده قانوني
تعيين خواسته و بهاي آن
صدور حکم بر محکوميت خوانده به پرداخت: 1ـ مهريه به مبلغ… ريال با محاسبهي آن به قيمت روز. 2ـ خسارت دادرسي اعم از هزينهي دادرسي، حقالوکالهي وکيل.
3ـ مقدمتاً صدور قرار تأمين خواسته.
دلايل و منضمات دادخواست
عقد نامهي شماره ي ...
شرح دادخواست
باسمه تعالي
رياست محترم دادگاههاي عمومي...
با سلام
احتراماً اينجانب در تاريخ ... به موجب عقدنامهي شمارهي ... به عقد دائم خوانده درآمدم. با عنايت به اين که مهريهي اينجانب مبلغ ... ريال تعيين گرديده است، نظر به حدوث نزديکي في مابين و تغيير شاخص قيمت سالانه نسبت به زمان اجراي عقد مستند به تبصرهي الحاقي به مادهي 1082 قانون مدني و بند ب از مادهي 108 و مادهي 198 و 519 قانون آيين دادرسي مدني صدور حکم بر محکوميت خوانده به پرداخت مبلغ ... ريال با لحاظ تغيير شاخص قيمت سالانه، خسارات دادرسي و در ضمن با عنايت به احتمال نقل و انتقال اموال از سوي خوانده مستند به بند ب از مادهي 108 قانون آيين دادرسي مدني صدور قرار تأمين خواسته مورد استدعا است.
امضاء
شماره و تاريخ ثبت دادخواست
شماره
تاريخ
شعبه.... دادگاه عمومي.... رسيدگي فرماييد.
نام و نام خانوادگي مقام ارجاعکننده
تاريخ امضاء
دادخواست : مطالبهي سکه بهار آزادي به عنوان مهريه
مشخصات طرفين
نام
نام خانوادگي
شغل
آدرس
خواهان
زوجه
خوانده
زوج
وکيل يا نماينده قانوني
تعيين خواسته و بهاي آن
صدور حکم مبني بر محکوميت خوانده به تأديه: 1ـ تعداد… سکه بهار آزادي به عنوان اصل خواسته مقوم به مبلغ ..... 2ـ خسارت دادرسي
دلايل و منضمات دادخواست
عقد نامهي شمارهي ...
شرح دادخواست
باسمه تعالي
رياست محترم دادگاههاي عمومي ....
با سلام
احتراماً با عنايت به اين که به موجب عقدنامهي شمارهي ... در تاريخ ... به عقد دائم خوانده درآمدهام و با توجه به اين که مهريهي اينجانب مقدار ... سکه بهار آزادي تعيين شده است و خوانده تاکنون از تأديه آن خودداري ورزيده است مستند به مادهي 1082 قانون مدني و مادهي 198و 519 قانون آيين دادرسي مدني صدور حکم بر محکوميت خوانده به تأديه تعداد… سکه بهار آزادي و خسارت دادرسي را استدعا دارم.
امضاء
شماره و تاريخ ثبت دادخواست
شماره
تاريخ
شعبه.... دادگاه عمومي.... رسيدگي فرماييد.
نام و نام خانوادگي مقام ارجاعکننده
تاريخ امضاء
دادخواست: مطالبهي مهريه به همراه اعسار از هزينه دادرسي
مشخصات طرفين
نام
نام خانوادگي
شغل
آدرس:
خواهان
زوجه
خوانده
زوج
وکيل يا نماينده قانوني
تعيين خواسته و بهاي آن
صدور حکم بر محکوميت خوانده به پرداخت مبلغ ... ريال به عنوان مهريه با محاسبهي آن به قيمت روز، به همراه صدور حکم بر اعسار از پرداخت هزينهي دادرسي.
دلايل و منضمات دادخواست
1ـ عقدنامهي شمارهي ... 2ـ شهادت کتبي گواهان آقايان
1ـ ... و 2ـ ...
شرح دادخواست
باسمه تعالي
رياست محترم دادگاههاي عمومي ....
با سلام
احتراماً به استحضار عالي ميرسانم اينجانب به موجب عقدنامهي رسمي شمارهي .... به زوجيت خوانده درآمدم. مبلغ ... ريال به عنوان مهريهام قرار داده شده است. نظر به اين که بين اينجانب و خوانده نزديکي واقع شده است و از تاريخ وقوع عقد تاکنون تغيير شاخص قيمت سالانه رخ داده است و خوانده از پرداخت مهريهام استنکاف ورزيده است مستند به تبصرهي الحاقي به مادهي 1082 قانون مدني و مادهي 198 قانون دادرسي مدني صدور حکم بر محکوميت خوانده به پرداخت مبلغ … ريال بابت مهريه با محاسبهي آن به قيمت روز بر اساس شاخص اعلامي بانک مرکزي مورد استدعا است. در ضمن نظر به ناتواني اينجانب از پرداخت هزينهي دادرسي مستند به مادهي 504 قانون آيين دادرسي مدني صدور حکم بر اعسار اينجانب از پرداخت هزينهي دادرسي دعواي مطروحه را خواستارم.
امضاء
شماره و تاريخ ثبت دادخواست
شماره
تاريخ
شعبه... دادگاه عمومي.... رسيدگي فرماييد.
نام و نام خانوادگي مقام ارجاعکننده
تاريخ امضاء
دادخواست مطالبهي نصف مهر مازاد پرداختي
مشخصات طرفين
نام
نام خانوادگي
شغل
آدرس:
خواهان
زوج
خوانده
زوجه
وکيل يا نماينده قانوني
تعيين خواسته و بهاي آن
صدور حکم مبني بر محکوميت خوانده به پرداخت مبلغ ... ريال/ تاديه تعداد ... سکه بهار آزادي و يا ...
دلايل و منضمات دادخواست
1ـ عقدنامه ي شماره ي ... 2ـ طلاق نامه ي شماره ي…
3ـ گواهي پزشکي قانوني… 4ـ مفاد پرونده ي طلاق به شمارهي ….
شرح دادخواست
باسمه تعالي
رياست محترم دادگاههاي عمومي ....
با سلام
احتراماً با توجه به اين که اينجانب و خوانده به موجب عقدنامهي شمارهي ... در تاريخ … با يکديگر به عقد دائم ازدواج کرديم اما به علت مشکلات و اختلافات حادث در تاريخ ... به موجب طلاقنامهي شمارهي ... خوانده را طلاق دادهام و نظر به اين که در عقدنامهي مذکور مهريهي خوانده مقدار ... تعداد ... سکه بهار آزادي، و يا مبلغ ... ريال وجه نقد قرار داده شده بود و اينجانب در تاريخ ... به موجب رسيد عادي مورخ ... ، گواهي گواهان ... ، سند رسمي شمارهي ... ، تمامي مهريه را به ايشان پرداخت، تأديه کردهام و قبل از وقوع نزديکي وي را طلاق دادهام در حالي که ايشان به موجب مادهي 1092 قانون مدني تنها مستحق دريافت نصف مهريه بوده است لذا مستند به مادهي مرقوم و مادهي 265 قانون استنادي صدور حکم بر محکوميت خوانده به بازپرداخت مبلغ ... ريال، تأديهي مقدار ... سکه بهار آزادي را که بدون استحقاق دريافت داشته است، خواستارم.
شماره و تاريخ ثبت دادخواست
شماره
تاريخ
شعبه... دادگاه عمومي ...رسيدگي فرماييد.
نام و نام خانوادگي مقام ارجاعکننده
تاريخ امضاء
دادخواست پرداخت قسطي مهريه
مشخصات طرفين
نام
نام خانوادگي
شغل
آدرس:
خواهان
زوج
خوانده
زوجه
وکيل يا نماينده قانوني
تعيين خواسته و بهاي آن
صدور حکم بر اعسار- پرداخت تقسيطي- مهريه موضوع دادنامه شماره .........
دلايل و منضمات دادخواست
1- گواهي گواهان. 2- محتويات پرونده شماره ...........
شرح دادخواست
باسمه تعالي
رياست محترم دادگاه ....
با سلام
با توجه به اين که اينجانب به موجب دادنامهي شمارهي ....... صادرشده از آن دادگاه به پرداخت ...... ريال وجه نقد بابت مهريه در حق خوانده محترم محکوم شدهام، نظر به اين که اينجانب کارمند اداره .....، کارگر شرکت ......، هستم و درآمد ماهانه من مبلغ ...... ريال است؛ لذا توان پرداخت محکوم به را بهصورت يکجا ندارم؛ لذا صدور حکم بر پذيرش اعسار اينجانب از پرداخت دفعي محکوم به و صدور حکم مبني بر پرداخت مهريه به صورت اقساط را درخواست ميکنم.
امضا
شماره و تاريخ ثبت دادخواست
شماره
تاريخ
شعبه... دادگاه عمومي... رسيدگي فرماييد.
نام و نام خانوادگي مقام ارجاعکننده
تاريخ امضاء
دادخواست صدور قرار تأمين خواسته قبل از تقديم دادخواست مطالبه مهريه
مشخصات طرفين
نام
نام خانوادگي
شغل
آدرس:
خواهان
زوجه
خوانده
زوج
وکيل يا نماينده قانوني
تعيين خواسته و بهاي آن
صدور قرار تأمين خواسته
دلايل و منضمات دادخواست
عقدنامهي شمارهي .....
شرح دادخواست
باسمه تعالي
رياست محترم دادگاههاي عمومي ....
با سلام
احتراماً با عنايت به اين که به موجب عقدنامهي شمارهي ..... در تاريخ ...... به عقد دائم خوانده درآمدهام و با توجه به اين که مهريهي اينجانب مقدار ..... سکه بهار آزادي تعيين شده است و خوانده تاکنون از تأديه آن خودداري ورزيده است و با توجه به اين که خوانده قصد دارد براي فرار از پرداخت بدهي خود به اينجانب مبادرت به انتقال اموال و دارايي خود نمايد مستند به مادهي 108 قانون آيين دادرسي مدني صدور قرار تأمين مهريه را استدعا دارم. نظر به اين که مهريه در معرض تضييع است اجراي قرار تأمين خواسته قبل از ابلاغ آن را مستند به ماده 117 قانون استنادي درخواست مي نمايم. دادخواست درخصوص مطالبه مهر متعاقباً تقديم خواهد شد.
امضاء
شماره و تاريخ ثبت دادخواست
شماره
تاريخ
شعبه... دادگاه عمومي.... رسيدگي فرماييد.
نام و نام خانوادگي مقام ارجاعکننده
تاريخ امضاء
مطالب مشابه :
مطالبه مهریه و اعسار از هزینه دادرسی؛ استرداد جهیزیه
موسسه حقوقی - مطالبه مهریه و اعسار از هزینه دادرسی؛ استرداد جهیزیه - سید محمد امین نوربخش
مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت مهریه
تخصصی وکالت و حقوق lawyer.com - مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت مهریه - وکالت و مشاوره و پاسخگويي
مطالبه مهریه و اعسار از هزینه دادرسی؛ استرداد جهیزیه
دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادنگار تهران - مطالبه مهریه و اعسار از هزینه دادرسی؛ استرداد
دعوای متقابل در مطالبه مهریه
دعوای متقابل در مطالبه مهریه نخستین راه به موجب لایحه یا در جلسه دادگاه امکانپذیر است
شرایط جدید قانون مهریه و ازدواج موقت سال ۹۲
دانش حقوقی - شرایط جدید قانون مهریه و ازدواج موقت سال ۹۲ - اخبار حقوقی و دانشگاهی/ سئوالات
مطالبه مهریه
محمدعلی رضائی،مشاورحقوقی و وکیل دادگستری - مطالبه مهریه - وکالت در امور حقوقی، کیفری، ثبتی
تشریح امکان مطالبه مهریه بعد از بذل در روند یک پرونده طلاق توافقی
وبلاگ رسمی مصطفی پور عباسیان - تشریح امکان مطالبه مهریه بعد از بذل در روند یک پرونده طلاق
چگونگی طرح شکایت برای وصول مهریه
موسسه وکالت و مشاوره حقوقی شه کرم پور - چگونگی طرح شکایت برای وصول مهریه - شماره ثبت : 27781
دعوای متقابل در مطالبه مهریه
پورتال حقوقی متین فر - دعوای متقابل در مطالبه مهریه - تارنمای رسمی محمدرضا متین فر : کارشناس
برچسب :
لایحه مطالبه مهریه