مدیریت بازرگانی
مدیریت بازرگانی که دانشی نو پا و سرآغاز ان از بوستون آمریکا بودهاست به بحث پیرامون چگونگی کنترل سود و سرمایه و هزینه و استفاده بهینه از امکانات میپردازد. می توان گفت هدف از این رشته عبارت است ازآشنایی دقیق با وظایف اساسی سازمانهای بازرگانی ، افزایش مهارت و توانایی دانشجویان در شناخت مسائل مبتنی به مدیریت ، جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به هر یک از این مسائل ، ارزیابی راه حلهای مختلف در مورد هر مسأله و تصمیم گیری و اجرای تصممیمات متخذه . تیلور پایه گذار این علم در مکتب کلاسیک بودهاست. اما نقطه عطف مدیریت دکتر دمینگ است که در دهه ۱۹۴۰ ژاپن را دگرگون کرد. از استادان مدیریت در ایران میتوان دکتر علی اکبر افجهای و دکتر علیشری طالقانی را نام برد. از دیگر بحثهای مدیریت بازرگانی بازاریابی میباشد که در سالهای اخیر به جایگاه باارزشی دست یافتهاست و به عنوان علم مطرح گردیدهاست. شرکتهای بزرگ همواره درسالهای اخیر هزینههای سنگینی برای این مقوله در نظر گرفته و بازخورد مناسبی از آن دریافت نمودهاند. بازاریابی خود به شاخههای متعددی تقسیم گردیده و دانشگاهها سعی در پرورش متخصصین در شاخههای مختلف این علم نمودهاند. از دانشمندان مطرح این علم در ایران میتوان به دکتر احمد روستا و دکتر داور ونوس در سطح بین المللی و فرد آر دیوید اشاره نمود.
مدیریت بازاریابی
فاصله ایده تا مرتفع شدن نیاز با استفاده از فرایند تبدیل ایده به کالا و مبادله آن را بازاریابی نام گذاری کردهاند البته تعاریف گوناگونی از بازاریابی در مراجع مختلف آْمدهاست که هریک از دیدگاه مکتبی و یا دانشمندی ارائه شدهاست، ولی نکته محوری در تمامی این تعاریف ارضاء نیاز مشتریان میباشد.
علم بازاریابی به لحاظ همبستگی بسیار زیاد با مدیریت استراتژیک در بسیاری از موارد به صورت ترکیبی به اجرا در آمده و شرکتها استراتژیهای خود را با استفاده از علوم و زیر شاخههای بازاریابی تکمیل مینمایند. از دانشمندان این زمینه میتوان به ایگور انسف اشاره نمود که خود یکی از پایه گذاران این علم نوین در دنیا میباشد.
برخی از زیر شاخههای بازاریابی عبارتاند از e-marketing,e-commerce و بازایابی بین المللی، رفتار مصرف کننده، بازاریابی داخلی، بازاریابی صنعتی و بازاریابی افقی و عمودی. هر یک از زیر شاخههای فوق ضمن تبعیت از اصول بازاریابی این امکان را فراهم آوردهاست تا متخصصین و علاقهمندان در زمینهای خاص بررسیهای لازم را به عمل آورند.
معرفی گرایش مدیریت بازرگانی
هدف از این رشته عبارت است از: آشنایی دقیق با وظایف اساسی سازمانهای بازرگانی، افزایش مهارت و توانایی دانشجویان در شناخت مسائل مبتنی به مدیریت، جمع آوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به هر یک از این مسائل، ارزیابی راه حلهای مختلف در مورد هر مسأله و تصمیم گیری و اجرای تصمیمات متخذه.
دانشگاه ها: این گرایش از قدیمی ترین گرایش های مدیریت است که کار خود را در سال 1333 به موجب عقد قرارداد بین دانشگاه تهران و دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به منظور تربیت مدیران برای اداره سازمانهای دولتی و خصوصی، در دانشکده حقوق دانشگاه تهران با همکاری گروهی از اساتید آمریکایی آغاز کرد. سپس این رشته در مقاطع و گرایش های مختلف و در دانشگاههای گوناگون کشور گسترش یافته و همینک در غالب دانشگاههای دولتی، آزاد و پیام نور ارائه می گردد.
گرایشهای مختلف: این رشته دارای گرایشهای مختلفی می باشد که عبارتند از: بازاریابی، سیاستگذاری (استراتژیک)، بازاریابی بین الملل، تحول سازمانی، مالی، بیمه، بازرگانی بین الملل و ...
واحدهای درسی در دانشگاه: جمع تعداد واحدهای درسی این رشته 32 واحد بوده و 4 واحد از آن مربوط به پایان نامه می باشد. تمامی درسهای این گرایش دو واحدی بوده و دانشجو باید 14 درس دانشگاهی را بگذراند. از مجموع درسهای این رشته 4 واحد درس مدیریت پیشرفته، 4 واحد تحلیل آماری و تحقیق در عملیات و مابقی آن دروس اختصاصی این رشته در زمینه آشنایی با تجارت و کسب و کار، مباحث استراتژیک سازمانی و مدیریت بازار می باشند.
آینده شغلی: فارغ التحصیلان این رشته با تسلط به مباحث مربوط به بازار، مباحث تدوین استراتژیهای سازمانی، شناخت مشتریان و نحوه ارتباط با آنها، شناخت فرایندهای فروش، بازاریابی و خدمات به مشتریان زمینه لازم جهت استخدام در واحدهای بازرگانی سازمانها را داشته و نسبت به سایر گرایش های مدیریت با توجه به نبود رشته ای جایگزین از بازار کار مناسبی برخوردارند. ضمن اینکه دانشجویان این رشته با توجه به شناخت کافی از کسب و کار و نحوه ایجاد تجارت موفق شانس زیادی برای موفقیت در حیطه کارآفرینی و تشکیل کسب و کار جدید دارند.
فارغ التحصیلان این رشته به خوبی می توانند در سطح مدیران اجرایی در سازمانهای بازرگانی، صنعتی و دولتی به کار اشتغال ورزند و یا در سمت مشاور مدیریت انجام وظیفه نمایند. انتظار می رود این فارغ التحصیلان پس از کسب تجربیات کافی بتوانند مسئولیتهای بیشتری را در سطوح بالای سازمان عهده دار شوند. علاوه بر این، فارغ التحصیلان این دوره می توانند در کارهای پژوهشی و تحقیقاتی که امروز در موسسات بزرگ از اهمیت زیادی برخوردار است، مشغول بکار شوند.
مطالب مشابه :
موضوعات پایان نامه رشته مدیریت
»اینجا هم قرار آخر و خط پایان همه ماست » شرط خوندن این متن کپی کردنشه » دانلود جزوه بودجه و
نمونه یک پایان نامه رشته مدیریت بازرگانی
موضوع پایان نامه :موضوع پروژه در صفحه اول آن مشخص است. محل دانلود: download. تذکر: این پست جهت
مدیریت بازرگانی
مدیریت بازرگانی که دانشی تهیه پایان نامه های کارشناسی ارشد مدیریت ؛ پایان نامه های
نمونه پایان نامه مدیریت بازرگانی
مدیریت بازرگانی - نمونه پایان نامه مدیریت بازرگانی - دانلود پایان نامه مدیریت
تعیین موضوع پایان نامه مدیریت - نمونه موضوع پایان نامه مدیریت بازرگانی
پایان نامه مدیریت , انتخاب موضوع مدیریت , نوشتن پروپوزال مدیریت , طراحی و اجرای پرسشنامه
انجام پایان نامه مدیریت بازرگانی - پایان نامه تاثیر اتوماسیون اداری بر بهبود تصمیم گیری مدیران
انجام پایان نامه مدیریت بازرگانی برای دریافت فایل پایان نامه مدیریت بازرگانی کلیک
عناوین پایان نامه بازاریابی
مدیران بازرگانی - عناوین پایان عنوان پایان نامه های ۲- استراتژی مدیریت
تعیین موضوع پایان نامه مدیریت بازرگانی – نمونه موضوع پایان نامه مدیریت بازاریابی - سری اول
تعیین موضوع پایان نامه مدیریت بازرگانی تعیین موضوع پایان نامه مدیریت بازرگانی
پايان نامه کارشناسي ارشد
مدیریت بازرگانی - پايان نامه کارشناسي ارشد - علمی - پژوهشی پایان نامه ارشد آموزش زبان
برچسب :
پایان نامه مدیریت بازرگانی