مشخصات آکواریوم بیمارستان
مشخصات آکواریوم بیمارستان:
آکواریوم بیمارستان مکانی است مناسب برای درمان انفرادی و گروهی ماهیان زینتی شما بدون آنکه به سایر موجودات دیگر مخزن شما آسیبی وارد گردد.در ذیل سعی شده است شما را با خصوصیات یک آکواریوم بیمارستان آشنا سازیم
مخزن:
حجم آکواریوم بیمارستان شما با توجه به نوع ماهیان نگهداری می تواند بین 20 تا 60 لیتر متغیر باشد. بهتر است دو طرف آکواریوم را بپوشانید(مثلا با کیسه های سیاه رنگ ) تا در هنگام درمان کمترین استرس ممکن به ماهی ها وارد آید .با توجه به اینکه گاهی در زمان درمان برخی ماهی ها مضطرب گشته و سعی به پریدن از آکواریوم را دارند عاقلانه است است که از یک درپوش برای این آکواریم بهره ببرید.
بستر:
معمولا آکواریوم بیمارستان را عریان می سازند این به این معنی است که کف آکواریوم شما نیازی به شن و ماسه ندارد . استفاده از شن و ماسه و سنگ های مختلف در بستر آکواریوم شما با توجه به حجم نا مشخص آنها می تواند در محاسبه میزان داروی مورد مصرف اشکال ایجاد نماید .
فیلتر:
استفاده از فیلترهای اسفنجی و بیولوژیک و یا هر فیلتر دیگر معمول در آکواریم وبه شرط عدم استفاده از کربن فعال توصیه می گردد ، همچنین این نکته را فراموش نکنید که وجود یک سنگ هوای مناسب جهت چرخش اکسیژن در آب ضروری می باشد .
روشنایی:
استفاده از لوازم روشنایی در آکواریوم مورد نیاز نمی باشد ضمن اینکه برخی داروها در حضور نور خاصیت خود را از دست می دهند . در ضمن می توان به فعالیت بهتر برخی از عوامل بیماریزا(عامل بیماری ولوت و برخی جلبک ها) در محیط روشن نیز اشاره نمود .
بخاری :
یک بخاری و یک دماسنج خوب و با کیفیت از دیگر لوازم مورد نیاز آکواریوم بیمارستان است. فراموش نکنید که برخی از عوامل بیماریزای ماهیان زینتی مانند انگل عامل بیماری سفیدک به حرارت حساس بوده و درمان بر روی آنها در دمای بالا بهتر و موثر تر واقع می گردد.
گیاهان و دکوراسیون: استفاده از برخی گیاهان مصنوعی (به طور محدود) در آکواریوم توصیه شده است این گیاهان می توانند تا حدودی از استرس ماهی ها در محیط طبیعی کاسته و زودتر آنها را با محیط وفق دهند . لازم به ذکر است که به هیچ عنوان نباید در آکواریوم بیمارستان از گیاهان طبیعی بهره ببرید چون اکثر آنها به داروها حساس بوده و از بین خواند رفت.توصیه شده است که یک ظرف سفالی نیز جهت نیاز احتمالی ماهی به پنهان شدن در آکواریوم مربوطه قرار داده شود.
تجهیزات متفرقه:
کلیه تجهیزات از جمله طوری حمل ماهی فقط باید مخصوص تانک بیمارستان باشد تا از انتقال بیماری از تانک بیمارستان به سایر آکواریوم ها جلوگیری گردد
آب:
آب آکواروم قرنطینه باید از نظر فاکتور های ph و سختی در تعادل کامل باشد تا خود موجب بیماری ثانویه نگردد
نمونه ای از یک بیمارستان / تانک قرنطینه:
- فیلتر اسفنجی
- پمپ هوا
- بخاری اتوماتیک
- دماسنج
- درب شیشه ای آکواریوم
- بستر برهنه و بدون شن آکواریوم
- کیسه های استفاده شده جهت پوشاندن اطراف و پشت آکواریوم
- سنگ هوا
- مخفی گاه امن شامل گلدان و گیاهان پلاستیکی
ترجمه آزاد و تالیف : مهدی طبق چی
منبع: http://www.flippersandfins.net/مطالب مشابه :
دانلود پلان بیمارستان 300 تخته
memari - دانلود پلان بیمارستان 300 تخته - بنام بهترین معمار هستی
طراحی و معماری بیمارستان
کانسپت - طراحی و معماری بیمارستان - معماری فهرست مندرجات 1 قسمت بندی و تعین محدوده 2 انواع
بیمارستان کودکان آلبرتا
انجمن معماران جوان - بیمارستان کودکان آلبرتا اندازه ی عكس اصلی 650x381 و حجم آن 19KB است.
مشخصات آکواریوم بیمارستان
حجم آکواریوم بیمارستان شما با توجه به نوع ماهیان نگهداری می تواند بین 20 تا 60 لیتر متغیر باشد.
مطالعات بیمارستان
۱- فایلPDF چکیده مطالعات بیمارستان (گردآوری: ورودی های ۸۷) نوع فایل دانلودی: Win Rar. حجم فایل: 6.8 MB.
بیمارستان های قدیمی
بیمارستان های قدیمی - تغییر در مسیر لوله های فاضلاب ٬ تغییر در سیرکولاسیون هواو حجم و
بیمارستان
در حالی که بیمارستان مراقبتهای ویژه میبایستی بین شش تا ده باشد تا از انباشته شدن حجم
برچسب :
حجم بیمارستان