چاپ مقاله استاد سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري در مجله ISI كشور ايتاليا
مقاله تاثير مولفه هاي هارمونيك و دماي محيط بر قابليت بارگيري و عمرترانسفورماتور هاي توزيع نوشته سید محمد باقر ساداتی کارشناسی ارشد مهندسی برق (قدرت) و مدرس آموزشكده فني و حرفه اي سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري در مجله معتبر علمي International Review on Electrical Engineering كشور ايتاليا منتشر گرديد
در اين مقاله كه با عنوان Effects of Harmonic Current Content and Ambient Temperature on Load Ability and Life Time of Distribution Transformers 2010 منتشر شده است آمده است ترانسفورماتور یکی از اجزاي اصلي سيستم های توزيع مي باشد که خرابي آن خسارات جبران ناپذيري را برای سیستم در بر دارد. علت اكثر اين خرابي ها، افزايش تلفات ترانسفورماتور در اثر افزايش هارمونيک ها به خصوص هارمونيک های جريان و دمای محیط کاری مي باشد. اين تلفات باعث افزايش دماي نقاط مختلف ترانسفورماتور به خصوص دماي نقطه داغ آن ميشود و افزايش اين دما نيز به نوبه ی خود کاهش عمر عايقي ترانسفورماتور را موجب مي گردد.
مهندس ساداتي در مورد اهميت اين مقاله به خبرنگار ما گقت : دانستن مقادير هارمونيکها، کاهش ظرفيت بارگذاري ترانسفورماتور و نيز محاسبه دماي نقطه داغ ترانسفورماتور که منجر به پيش بيني عمر باقيماندهی آن مي شود امري ضروري است و در اين مقاله ضمن بررسي روابط مربوط به تلفات و تخمين عمر ترانسفورماتور، از جريان چند ترانسفورماتور شبكه توزيع نيروي برق مازندران نمونه گيري بعمل آمده و سپس عمر باقيمانده و قابلیت بارگیری آنها تحت اين شرايط با توجه به روابط و برنامه نوشته شده در محیط MATLAB مورد تخمين و ارزيابي قرار گرفت.
وي در مورد نتايج اين تحقيق كه در اين مقاله ارائه شده گفت : نتايج حاصل از اندازه گيري نشان مي دهد مرتبه هاي هارمونيكي و دامنه هاي آن تاثير مستقيمي بر كاهش عمر ترانسفورماتورها دارند. در یکی از ترانسفورماتورها با قدرت KVA 630 با توجه به مراتب هارمونيكي بار مشاهده شد كه تا جريان 88/0پريونيتي تغييري در عمر ترانسفورماتور حاصل نمي شود. اين عدم تغيير عمر در ترانسفورماتور دوم با قدرت KVA 400 به 84/0 پريونيت محدود مي شود. همچنين از عامل دماي محيط مي توان به عنوان پارامتر اثر گذار ديگر بر عمر ترانسفورماتور نام برد بطوريكه با كاهش دماي محيط و با توجه به مراتب هارمونیکی بار، ترانسفورماتور مي تواند بار بيشتري را تغذيه كند بدون آنكه عمر واقعي آن كاهش يابد. اين افزايش قابليت بارگذاري در ترانسفورماتور KVA 630 به 05/1 پريونيت و در ترانسفورماتور KVA 400 به 1 پريونيت محدود مي شود. البته بايد خاطر نشان كرد كه اين افزايش قابليت بارگذاري منجر به افزايش تلفات مي شود.
قابل ذكر است از سوي اين استاد مركز سما دانشگاه آزاد اسلامي ساري تا كنون 23 مقاله شامل 8 مقاله در مجلات و كنفرانسهاي خارج از كشور و 15 مقاله در مجلات و كنفرانسهاي داخل كشور ارائه شده است
مطالب مشابه :
ثبت نام آزمون کاردانی پیوسته دانشگاه آزاداسلامی آغاز شد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد در دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز سما واحد ساری 12 رشته کاردانی
معاون جديد سما دانشگاه آزاد اسلامي ساري معرفي شد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد معاون جديد سما دانشگاه آزاد واحد ياسوج دانشگاه آزاد
درخشش دانشجویان سما ساری در جشنواره مهارتی آموزشکده فنی و حرفه ای سما سراسر کشور
دانشگاه آزاد اسلامی واحد درخشش دانشجویان سما ساری در واحد ياسوج دانشگاه آزاد
دومين دبير خانه سازمان سما در ساري افتتاح شد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رييس سازمان سما بر ارائه واحد ياسوج دانشگاه آزاد
درخشش دانشجويان سما دانشگاه آزاد اسلامي ساري در مسابقات علمي و مهارتي منطقه 3
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سما دانشگاه آزاد اسلامي آزاد اسلامي واحد ياسوج
چاپ مقاله استاد سما دانشگاه آزاد اسلامي واحد ساري در مجله ISI كشور ايتاليا
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قابل ذكر است از سوي اين استاد مركز سما دانشگاه آزاد اسلامي
معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سار ی
معرفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد معاونت امور سما اسلامي واحد ياسوج دانشگاه آزاد
جشن الفبا در مدرسه ابتدايي سما دانشگاه آزاد اسلامي ساري برگزار شد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سما دانشگاه آزاد واحد ياسوج دانشگاه آزاد
فردای درخشان ایران اسلامی در گرو تلاش امروز معلمان است
دانشگاه آزاد اسلامی واحد فرهنگی سما واحد ساری و واحد ياسوج دانشگاه آزاد
برچسب :
دانشگاه آزاد ياسوج واحد سما