راهاندازى آزمايشگاه BLEG بهمنظور شناسايى ذخاير طلا در کرمان
راهاندازى آزمايشگاه BLEG بهمنظور شناسايى ذخاير طلا در کرمان
بهمنظور شناسايى و آناليز دقيقتر ذخاير طلا در کشور، آزمايشگاه BLEG در مديريت زمينشناسى و اکتشافاتمعدنى مرکز کرمان راهاندازى شد.
به گزارش روابط عمومى سازمان زمين شناسى و اکتشافات معدنى کشورمهندس محمدحسين حسينى، مشاور سازمان زمينشناسى و اکتشافاتمعدنى کشور در امور مراکز، از آغاز به کار آزمايشگاه BLEG بهمنظور توسعه برنامه اکتشاف طلا در سطح کشور و دستيابى آسانتر و سريعتر به ذخاير ارزشمند طلا و جبران عقبماندگىهاى گذشته، در محل سابق مرکز زمينشناسى و اکتشافاتمعدنى کرمان خبر داد و گفت: نمونهبردارى و آناليز طلا با روش موسوم به BLEG، سال 1980براى نخستين بار در استراليا استفاده شد و طى سالهاى اخير با همکارى شرکت زرآزما بهعنوان طرف ايرانى و مشاور استراليايى، شرايط مناسبى براى استفاده ايران براى گسترش فعاليتهاى اکتشافى و اکتشافى طلا فراهم شد.
وى با اشاره به قرارداد امضا شده بين سازمان زمينشناسى و اکتشافاتمعدنى کشور و شرکت زرآزما براى توسعه اين روش در ايران، يادآور شد: با آغاز آزمايشگاه BLEG در مرکز پژوهشهاى کاربردى کرج، واحد دوم آزمايشگاه در مساحتى بالغ بر 150متر مربع در کرمان نيز احداث شد و پس از تجهيز به مرحله بهرهبردارى رسيد.
حسينى افزود: آزمايشگاه BLEG کرمان در سه بخش انحلال طلا، آمادهسازى نمونهها براى اندازهگيرى طلا و همچنين اندازهگيرى طلا به کمک دستگاه جذب اتمى در حال کار است.
مشاور سازمان زمينشناسى و اکتشافاتمعدنى کشور در امور مراکز، شناسايى ذخاير طلا با استفاده از روش BLEG را مبتنى بر اجراى 2مرحله جداگانه و کاملا متمايز که اجراى دقيق و کامل هر مرحله نقش مهمى در نتيجه نهايى اکتشاف و پىجويى خواهد داشت، دانست و گفت: در مرحله نخست برداشت نمونههاى خاص BLEG که ويژگىها و دستورالعمل خاص خود را دارد و با ساير نمونهبردارىهاى ژئوشيميايى متفاوت است، انجام مىشود و پس از آن با انحلال طلا و اندازهگيرى ميزان ذخيره موجود در هر نمونه تا حد PPB (گرم در بيليون) خاتمه مىيابد.
وى در پايان گفت: خوشبختانه سيستم BLEG در کشور همراه با ارائه آموزشهاى عملى و تئورى بهصورت مستقيم به کمک کارشناسان استراليايى به وجود آمده و زمينه انتقال دانش و تجربه کاربران اصلى اين روش بهخوبى فراهم شده است.
گفتنىست BLEGاز واژه BLUK LEACHING EXTRACTION GOLDبه معنى استخراج طلا به روش شستشو در حجم زياد مشتق شده و در حال حاضر بهعنوان يکى از روشهاى موثر در امر اکتشاف طلا شناخته مىشود
مطالب مشابه :
یک سوم تمام گونه های دایناسورها هرگز وجود نداشته اند
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - یک سوم تمام گونه های دایناسورها هرگز وجود نداشته
گزارش تصویری روز پژوهش
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - گزارش تصویری روز پژوهش - دانشجویان کارشناسی ارشد
راهاندازى آزمايشگاه BLEG بهمنظور شناسايى ذخاير طلا در کرمان
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - راهاندازى آزمايشگاه bleg بهمنظور شناسايى
انتخاب واحد نیمسال اول 90_89 :
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - انتخاب واحد نیمسال اول 90_89 : - دانشجویان کارشناسی
زمین را از فضا مشاهده کنید
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - زمین را از فضا مشاهده کنید - دانشجویان کارشناسی
تالک
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - تالک وبلاگ دانشجویان دانشکده سما
آموزش دوره مقدماتی و پیشرفته GIS
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - آموزش دوره مقدماتی و پیشرفته gis - دانشجویان
اوپال (opal)
دانشجویان زمین شناسی دانشگاه باهنر کرمان - اوپال وبلاگ دانشجویان دانشکده سما
برچسب :
دانشگاه سما کرمان