روشهای پرداخت وجه ثبت نام در کنفرانسهای خارجی

با توجه به سیر رو به افزایش پذیرش مقالات دانشجویان دانشگاهمان در کنفرانسهای بین المللی خارجی و همچنین عدم وجود منابع اطلاعاتی کافی در مورد چگونگی انجام مراحل ثبت نام در کنفرانسها ، در این مطلب تجربه­ی شخصی خودم را در این زمینه بیان می­کنم تا شاید برای دوستان دیگر راهگشا باشد.

در اکثر کنفرانسها، پس از پذیرش مقاله، جهت چاپ و قراردادن آن در مجموعه­ی مقالات کنفرانس نیاز به پرداخت وجهی تحت عنوان وجه ثبت نام می باشد. معمولا این وجه علاوه بر موارد فوق، هزینه های شرکت در کنفرانس، میان وعده­ و تورهای سیاحتی را پوشش میدهد و مقدار آن معمولا بین 200 تا 600 دلار در کنفرانسهای مختلف ، در نوسان است ( سطح و اعتبار کنفرانس، تعداد صفحات مجاز برای چاپ مقاله، مکان کنفرانس و مدت زمان برگزاری کنفرانس از جمله عوامل تعیین کننده ی این هزینه می باشد.) مشکل اصلی در ثبت نام برای ما ایرانیان، نداشتن حساب های بانکی بین المللی و تحریمهای اقتصادی می باشد که ارسال وجه به کنفرانسها را با موانع جدی روبرو میکند.

معمولا 3 روش برای ارسال پول از ایران به حساب بانکهای خارجی مورد استفاده قرار میگیرد: 1- از طریق حساب ارزی ، 2- از طریق کارتهای اعتباری و 3- از طریق صرافی.

1- از طریق حساب ارزی :  برای تبادل وجه با بانکهای خارجی ، نیاز به افتتاح حساب ارزی می باشد. بانکهای توسعه صادرات ایران و همچنین بانک رفاه کارگران از جمله بانکهایی هستند که این خدمات را ارائه می دهند. ( احتمالا دیگر بانکها هم این حساب را افتتاح می کنند.). معمولا حداقل موجودی برای افتتاح حساب ارزی 100 یورو می باشد.  افتتاح حساب حدودا 2-3 روز به طول می انجامد و پس از افتتاح حساب ، امکان ارسال یا دریافت وجه به/از بانکهای خارجی میسر می گردد.

نکته 1 : تمام تبادلات مالی ارزی در کشور با یورو صورت می گیرد. در نتیجه در صورتیکه کنفرانس هزینه ها را به دلار اعلام می کند، باید از کنفرانس بخواهید که برای شما صورت حساب را با معیار یورو محاسبه کند و به شما اعلام نماید.

نکته 2 : معمولا ارسال وجه از طریق حساب ارزی حدود 7 الی 15 روز طول می کشد.

نکته 3 : ممکن است برخی کشورها اجازه انجام تراکنشهای مالی از بانکهای ایران را ندهند.

2- از طریق کارتهای اعتباری : VISA  و MasterCard از جمله رایجترین کارتهای اعتباری بین المللی هستند. معمولا کنفرانسها به دو شیوه ی آنلاین و آفلاین وجه ثبت نام را دریافت می کنند. در صورتیکه دسترسی به اینگونه کارتها وجود داشته باشد ، سریعترین ، مطمئن ترین و کم خرج ترین روش پرداخت وجه می باشند.

3- از طریق صرافی : معمولا صرافی ها ، دستمزد مشخصی را برای ارسال وجه به کشورهای مختلف دریافت می کنند. که این هزینه برای تبادلات مالی با حجم کم معمولا مقرون به صرفه نیست. و ضمنا بدلیل اینکه وجه ثبت نام معمولا در مقایسه با تبادلات مالی تجاری ، وجه ناچیزی به شمار می آید، بسیاری از صرافی ها ارسال آن را برعهده نمی گیرند. مخصوصا اگر کشور دریافت کننده ی وجه ، در لیست کشورهای مرسوم تبادلات تجاری نباشد این مشکل دوچندان می گردد.

دستمزد ارسال معمولا دارای یک حداقل می باشد و پس از آن بصورت درصدی از مبلغ مورد نظر محاسبه می گردد. مثلا اگر مبلغ 10$ را جهت ارسال در نظر بگیریم، در صورتیکه صرافی  پرداخت آن را قبول کند حدود 12 تا 14 هزار تومان دریافت می کند ، حال آنکه نرخ ارسال 100$ حدود 100 تا 105 هزار تومان می باشد. به این معنا که ، هرچقدر مبلغ مورد تراکنش افزایش یابد درصد میزان دستمزد صرافی کاهش می یابد.

نکته 1 : ارسال وجه توسط صرافی معمولا بین 4 الی 10 روز طول می کشد.

نکته 2 : حتما از صرافی های معتبر جهت ارسال وجه استفاده کنید.

نکته 3 : نوع ارز مورد تبادل را حتما به صرافی اعلام نمایید.

نکته 4 : در ارسال وجه از طریق صرافی ، نام شما بعنوان فرستنده ی وجه در رسید بانکی ذکر نمی گردد بلکه نام شرکت یا شخص ارسال کننده ( ممکن است نام صرافی هم نباشد ) بعنوان ارسال کننده ثبت می شود. جهت جلوگیری از مشکلات بعدی می بایست در فرم پرداخت وجه به صرافی ، حتما قسمت جزئیات پرداخت را مطابق فرمتی که کنفرانس اعلام می کند پر نموده و به متصدی مربوطه تذکر دهید که حتما جزئیات پرداخت توسط واریز کننده ارسال شود.

جهت ارسال وجه ، مشخصات کامل حساب بانکی کنفرانس نیاز است که معمولا خود کنفرانسها آن را ارسال می کنند. این مشخصات شامل :

Bank Wire Transfer

Beneficiary Name or Account Holder Name: نام صاحب حساب

 Beneficiary Address: آدرس صاحب حساب

Beneficiary Bank: بانک دریافت کننده ی وجه

Account Number: شماره ی حساب

Swift Code: کد شناسایی بین المللی بانک

Bank Address: آدرس بانک

Payment Detail: جزئیات پرداخت.

( این قسمت می بایست مطابق با دستور کنفرانس پر شود. مثلا ممکن است گفته شود در این قسمت " هزینه ی ثبت نام برای کنفرانس ... ، نام فرستنده ، شماره مقاله" ذکر شود. در واقع این جزئیات نشان دهنده ی این است که چه اشخاصی و به چه منظوری وجه را پرداخت کرده اند.)

تذکر مهم : مخصوصا هنگامیکه از طریق صرافی پول را واریز می کنید ، به مسئول مربوطه متذکر شوید که قسمت Payment Detail مطابق آن چیزی که شما پر کرده اید ، ارسال گردد.

نکته : معمولا بانکها جهت ارسال یا دریافت وجه مبلغی بعنوان کارمزد برداشت می کنند، در نتیجه همواره مبلغ ارسالی شما با مبلغ دریافتی بانک مقصد متفاوت خواهد بود. جهت جلوگیری از این موضوع می بایست مبلغی بیشتر از مبلغ مورد تقاضا ارسال شود تا گیرنده همان مبلغ مورد نظرش را دریافت نماید. معمولا حدود 6%-3% می بایست به مبلغ ارسالی اضافه گردد تا گیرنده مبلغ مورد نظرش را بطور کامل دریافت کند. بعنی اگر هزینه ی ثبت نام 400$ باشد می بایست 425$ ارسال کنید. تا کنفرانس 400$ برداشت داشته باشد.

در صورتیکه از طریق بانک و حساب ارزی ، ارسال را انجام دهید از شما می پرسند که آیا می خواهید هزینه ی کارمزد از مبلغ ارسالی کم شود و یا اینکه از حساب ارزی کاسته شود. اما در صرافی شما باید این رقم را به مبلغ ارسالی اضافه کرده باشید.

نکته : در بعضی موارد بانکها امکان ارسال مستقیم وجه به بانک مقصد را ندارند، در نتیجه از بانکهای واسط جهت انجام این عمل بهره می برند، که این امر باعث تاخیر در ارسال وجه می گردد.

در نهایت پیشنهاد می شود جهت ارسال وجه از روش Telegraphic Transfer استفاده کنید که بسیار سریع وجه را انتقال میدهد.

در پایان در صورتیکه حساب بانکی اینترنتی در بانکهای کشورهای خارجی داشته باشید ( مثلا در کشور امارات ) به راحتی می توانید از طریق اینترنت عملا انتقال وجه را انجام دهید.


مطالب مشابه :


آموزش اطلاع از مانده حساب کارت بانک توسط اینترنت

نیز هستید از طریق اینترنت و با رفتن به اعلام موجودی بانک گردشگری : بانک رفاه: http://www.refah




تلفنبانک بانک ملی ایران، 100 گردش آخر حساب سیبا را ارائه می دهد

رمزدوم ملی کارت از طریق دستگاههای خود رسانی لحظه ای از موجودی، اطلاعات بانک رفاه




هدیه کارت بانک ملت

نیاز به وجه نقد ، از طریق پایانه های خود 3- اعلام موجودی کارت رفاه بانک مسکن




کیوسک چیست ؟ و چه کاربردی دارد ؟

کارمندی از بانک سیستم پرداخت قبوض از طریق اینترنت. (با استفاده از رمز اول): اعلام موجودی




صدور ویزا کارت(VISA CARD) توسط بانک ملت

خدمات از طریق تمامی خودپرداز و اینترنت در خارج از کشور ارائه رفاه بانک




روشهای پرداخت وجه ثبت نام در کنفرانسهای خارجی

بانکهای توسعه صادرات ایران و همچنین بانک رفاه کارگران از موجودی برای از طریق اینترنت




بانکداری الکترونیکی در بانک صادرات ایران

به شبکه اینترنت از طریق مودم و بانک صادرات • اعلام از اندازه موجودی می




معرفی برخی از خدمات بانکداری الکترونیک

قابل استفاده از طریق کلیهء موجودی سپرده . 2 از سیستم اینترنت بانک در هنگام




بسته طلائی بانک ملت برای پزشکان

امکان تائید مبلغ چک از طریق اینترنت از جمله ویژگی و دریافت موجودی رفاه بانک




::: سامانه بانكداري اينترنتي (سبا) :::

از طریق سیستم به بانک به از بانک ملی ایران ) پس از یک هفته از تکمیل فرم در اینترنت




برچسب :