زهرا ملکی ( گزارش 2 پایان نامه کارشناسی ارشد)
گزارش پایان نامه۱
عنوان: نقش و عملکرد شوراهای اسلامی در توسعه روستاها (نمونه موردی: روستاهای بخش مرکزی شهرستان شهریار)
این پایان نامه شامل 6 فصل است.
در فصل اول، کلیات بحث مطرح می گردد. به این صورت که ابتدا بیان مسئله و ضرورت تحقیق ، اهداف و فرضیه های تحقیق بیان شده، سپس روشهای به کار گرفته شده در گردآوری اطلاعات این پژوهش، مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در مرحلۀ بعد موانع و مشکلات بر سر راه انجام این تحقیق، پیشینۀ تحقیق و در نهایت مفاهیم به کار رفته در طرح مسئله تحقیق ذکر می شود.
سؤالات:
1- آیا شوراهای روستایی توانسته اند مشارکت مردم روستایی را افزایش داده و به اهداف پیش بینی شده در قانون دست پیدا کنند؟
2- آیا عملکرد شوراهای روستا با توجه به نیازها وخواستهای مردم در جهت رفع مشکلاتشان بوده است؟
فرضیات:
1)عملکرد شوراهای اسلامی روستا موجب افزایش مشارکت روستائیان شده است.
2)شوراهای اسلامی می¬توانند عامل رفع مسائل و مشکلات مردم روستایی باشند.
اهداف تحقیق:
1) ارائه الگوی مطلوب مدیریت مشارکتی در روستا.
2) کمک به توسعه روستاها از طریق برنامه ریزی و ارائه راهکارهای مناسب در مدیریت روستایی.
3) بررسی مشارکت مردم در توسعه روستایی از طریق کارآمد نمودن شوراهای روستایی.
در فصل دوم، مفاهیم روستا، مدیریت و مدیریت روستایی مورد کاوش قرار گرفته است.
در فصل سوم؛ پایه های نظری و مفهومی تمرکز و تمرکززدایی مورد مطالعه قرار می گیرد. سپس شکل گیری سازمان های محلی در جهان، جایگاه سازمان های محلی و سلسله مراتب حکومت و تعریف سازمان های محلی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در نهایت به بررسی مجموعه قوانین شوراهای اسلامی از ابتدای انقلاب اسلامی تا حال پرداخته است.
در فصل چهارم؛ به معرفی جغرافیایی شهرستان شهریار و بخش مرکزی آن پرداخته می شود. ابتدا جغرافیای طبیعی ناحیه با شاخص های خود از قبیل موقعیت و وسعت، زمین شناسی و توپوگرافی، اقلیم و ... مورد مطالعه و بررسی قرار می¬گیرد. سپس در بخش دوم به مطالعات جغرافیای انسانی شهرستان شهریار و بخش مرکزی آن پرداخته می شود. در این بخش به سیر تحولی جمعیت طی چهار دورۀ سرشماری، توزیع جمعیت، تراکم آن، وضعیت سواد، ترکیب سنی و جنسی جمعیت پرداخته می شود. سپس مدیریت در روستاهای بخش مرکزی شهرستان شهریار در طی سه مرحله قبل از اصلاحات ارضی، اصلاحات ارضی تا انقلاب اسلامی و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد.
در فصل پنجم ، به تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش(متغیرها) پرداخته شده است. این فصل در 5 بخش خلاصه می شود که شامل روش بررسی نمونه ای ، اندازۀ نمونه ، تعاریف واژه ها و متغیرهای مورد مطالعه ، تهیه پرسشنامه و در نهایت تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش، در ابعاد گوناگون مورد کنکاش قرار گرفته است. در این قسمت برای بررسی نتایج حاصل از پرسشنامه ها، از نمودارها و جداول آماری کمک گرفته شده است. در پایان این فصل فرضیات مطرح شده در فصل اول مورد بحث و بررسی قرار گرفته تا رد یا پذیرفته شوند.
روش بررسی نمونه ای: در این پژوهش برای بررسی موضوع مورد نظر از روش نمونه گیری احتمالی طبقه بندی شده استفاده شده است و طبق آن نمونه ها مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته اند.
تعیین اندازه نمونه: در این تحقیق، جامعه آماری شامل اعضاء شوراهای اسلامی روستاهایی که در انتخابات شوراهای سال 1385 رأی آورده و به عنوان عضوی از شورا می باشند و همچنین اهالی این روستاها که بالای 15 سال بوده و در این انتخابات حق رأی داشته اند، می باشد. در منطقه مورد مطالعه، در کل، در 29 روستا انتخابات شوراها برگزار گردیده و دارای شورای روستایی می باشند.
برای انجام این تحقیق، نگارنده با استفاده از روش احتمالی طبقه بندی شده روستاهای بخش مرکزی را با توجه به نرخ رشد 85- 75 آنها، در چهار گروه طبقه بندی نموده است. این چهار گروه عبارتند از:
1) کمتر از 5/2%
2) 5/3- 5/2%
3) 5/5- 5/3%
4) بالای 5/5%
سپس با توجه به اینکه روستاهای با نرخ های رشد زیر 3% را در حد نرخ رشد طبیعی مفروض داشته ، روستاهای با نرخ های رشد بین 3 تا 26/10% ، که می تواند شاخصی برای نگهداشت جمعیت وحتی مهاجر پذیری روستا باشد، را مورد نظر قرار داده تا روستاهای نمونه از این تعداد انتخاب شوند. مجموع روستاهایی که دارای نرخ رشد بالاتر از 3 % می باشند، 16 روستا است. بنابراین برای انجام این تحقیق 25% این روستاها که شامل بر 4 روستا می باشد، در دو گروه جمعیتی انتخاب گردید.
همچنین از بین 63754 نفر جمعیت 15 سال به بالای بخش مرکزی بر طبق فرمول 83 نفر انتخاب گردید.
انتخاب روستاهای نمونه:
نگارنده با توجه به جدول اعداد تصادفی16 روستایی که دارای نرخ رشد بالای 3% بودند در دو گروه جمعیتی تقسیم بندی نموده است . بر طبق این گروه های جمعیتی در گروه اول 10 روستا و در گروه دوم 6 روستا قرار می گیرند. برای انجام این تحقیق 25% از روستاها (از هر گروه جمعیتی 2 روستا) به عنوان چهارچوب مکانی، نمونه روستاهای مورد مطالعه انتخاب گردید. سپس انتخاب روستاهای نمونه با استفاده از جدول اعداد تصادفی تابلور صورت گرفته است.
بعد از انتخاب نمونه، دو نوع پرسشنامه جداگانه بر اساس فرضیه ها و سئوالات اساسی تحقیق تهیه گردید. پرسشنامه اول برای اعضاء شورا دارای 26 سئوال و پرسشنامه دوم که برای اهالی روستا تهیه گردید، شامل 24 سئوال می باشد.
توصیف و تشریح داده ها:
به منظور نمایش و استنتاج بهتر اطلاعات حاصل از نرم افزار کامپیوتری spss، از جداول یک بعدی که در آن درصد فراوانی وقوع متغیرهای مورد مطالعه در میان پاسخگویان بیان می شود، استفاده شده است. جهت برداشت سریع تر اطلاعات مندرج در جداول نیز، از طریق رسم نمودار و بدست آوردن درصد هر فراوانی اقدام گردیده است.
در فصل ششم، نتیجه گیری و پیشنهادات ارائه شده از سوی نگارنده، با توجه به فرضیات و اهداف مورد نظر تحقیق مطرح میشود.
گزارش پایان نامه۲
موضوع: بررسی وضعیت و میزان تحقق روابط عمومی الکترونیک در دانشگاههای دولتی شهر تهران<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
این پایان نامه یک پژوهش توصيفي- تحليلي است كه هدف اصلي آن توصيف وضعيت روابط عموميهاي دانشگاههاي دولتي شهر تهران به لحاظ سنجش ميزان بهرهگيري از امكانات اينترنت در راستاي فعاليتهاي حرفهاي ميباشد.
روش تحقيق در اين پژوهش ميداني- پيمايشي است و اطلاعات با استفاده از ابزار اندازهگيري پرسشنامه جمعآوري شده است.
جامعه آماري در این پژوهش، روابط عموميهاي دانشگاههاي شهر تهران ميباشند كه در زمان تحقيق به فناوري اينترنت دسترسي داشتهاند. در مجموع، در اين پژوهش 18 اداره يا واحد روابط عمومي دانشگاه دولتي مستقردر شهر تهران كه در زمره دانشگاهها و موسسات آموزش عالي محسوب ميگردند مورد بررسي قرار گرفته است.
واحد تحلیل: روابط عمومی دانشگاه های شهر تهران
سطح تحلیل: میانه
واحد مشاهده: مدیران روابط عمومی
پرسشنامه اين پایان نامه در دو قسمت طراحي شد كه قسمت اول آن توسط مسئولان و سرپرستان امور انفورماتيك و رايانه تكميل گرديده و قسمت دوم آن نيز توسط مدير و يا سرپرستان ارشد روابط عمومي پاسخ داده شده است. از مديران روابط عمومي خواسته شده بود تاچنانچه در راه اندازي وب سايت، درج اخبار و اطلاعات و يا مراقبت و نظارت از وب سايت نقشي بر عهده دارند به سؤالات مربوطه ( قسمت دوم) پاسخ دهند.
يافتههاي بدست آمده توصيفي به قرار زير ميباشد:
- 89 درصد(16نفر) از پاسخگويان ( مديران روابط عمومي) مرد و 11درصد(2نفر) زن ميباشد.
- 56 درصد(10نفر) از پاسخگويان در سنين 30 تا 49 سال قرار داشتهاند.
- 53 درصد(9نفر) از پاسخگويان در رشته علوم انساني فارغ التحصيل شدهاند و تنها 12 درصد(2نفر) داراي مدرك مرتبط باروابط عمومي ( علوم ارتباطات اجتماعي ) بودهاند.
- 28 درصد(7نفر)از پاسخگويان داراي سابقهاي بين 6 تا 10 سال ميباشند.( بيشترين فراواني) ميانگين سابقه فعاليت هر يك از مديران در روابط عمومي حدود 9 سال ميباشد.
- ميانگين سابقه مديريت پاسخگويان در روابط عمومي نيز حدود 9 سال بوده است.
- 89 درصد جامعه آماري(16واحد) از نيروهاي رسمي آزمايشي بهرهگيري ميكنند.
- 38درصد ازپاسخگويان(7مدير) از صلاحيت علمي لازم و كافي جهت نظارت و مديريت صفحات وب برخوردارند و تعداد 88درصداز آنان(16مدير) از توانايي بالقوه لازم جهت سرپرستي و مديريت صفحات وب برخوردارند. ( با استناد به شاخص كلي سنجش دانش يا سواد رسانهاي)
- حدود 95 درصد از پاسخگويان ميزان آشنايي خود را با زبان انگليسي در حد متوسط و بالاتر ارزيابي كردهاند.
- تعداد 17 درصد(3نفر) از پاسخگويان ميران آشنايي خود را با مفهوم روابط عمومي الكترونيك در حد زياد قلمداد كردهاند.
- از مجموع 18 پاسخگو، 89درصد(16نفر) ضرورت اطلاع رساني از طريق اينترنت را در حد زياد و خيلي زياد ارزيابي كردهاند.
- تعداد 88 درصد(15نفر)ازپاسخگويان ميزان تاثير گذاري ارتباطات اينترنتي را در افزايش كارايي روابط عمومي در حد زياد و خيلي زياد ارزيابي كردهاند.
- 62 درصد از پاسخگويان آشنايي با فنآوري نوين ارتباطي از جمله اينترنت را در بهبود عملكرد خود تاثيرگذار نميدانند.
- 72 درصد از پاسخگويان (13نفر) مهمترين عامل تاثير گذار در بهبود عملكردشان را استفاده از توان فكري و تجربيات كاركنان از طريق جلب مشاركت آنان در برنامهريزيها قلمداد نمودهاند.
- كليه واحدهاي روابط عمومي مورد بررسي، در نمودار تشكيلات سازماني. تحت نظارت مستقيم رئيس دانشگاه قرار دارند.
- از مجموع 18 واحد روابط عمومي 33درصد (6واحد) عهده دار وظايف سازماني ديگري ميباشند. ( امور دفتر رياست، تشريفات، امور بين الملل، امور فرهنگي)
- از مجموع 18 واحد جامعه آماري، 50 درصد( 9 واحد) داراي 1 تا 3 نفر كارمند داراي مدرك كمتر از ديپلم ميباشد و تعداد كل كاركنان زير ديپلم شاغل در واحدهاي روابط عمومي نيز جمعاً 19 نفر بوده است.
- حدود 83 درصد جامعه آماري (15واحد) 1 تا 5 نفر كارمند با مدرك ديپلم و فوق ديپلم برخوردار بوده است. تعداد كل كاركنان دارنده مدرك ديپلم و فوق ديپلم جمعاً 66 نفر بوده است.
- تعداد كاركنان داراي مدرك كارشناسي در 17 واحد روابط عمومي(94 درصد جامعه آماري) كه از حداقل 1 تا 6 نفر كارمند كارشناس برخوردار بوده است جمعاً 52 نفر ميباشد.
- از مجموع 18 واحد روابط عمومي 44درصد ( 8 واحد) داراي كاركناني با مدرك كارشناسي ارشد و بالاتر بوده است.( جمعاً 20 نفر)
- در كل 12 درصد از كاركنان شاغل در واحدهاي روابط عمومي جامعه آماري زير ديپلم، 42درصد داراي مدرك ديپلم و فوق ديپلم، 34درصد داراي مدرك كارشناسي و 12درصد نيز داراي مدرك كارشناسي ارشد و بالاتر ميباشند.
- ميانگين كارشناسان شاغل در واحدهاي روابط عمومي جامعه آماري 3 نفر ميباشد.
- ميانگين كل كاركناني كه دوره آشنايي با مباني كامپيوتر را با موفقيت گذراندهاند ( از مجموع 113 نفر در 17 واحد روابط عمومي) براي هر واحد 6 نفر ميباشد.
- ميانگين كل كاركناني كه دوره آشنايي با ويندوز را با موفقيت گذراندهاند ( از مجموع 91 نفر در 16 واحد روابط عمومي) براي هر واحد 6 نفر ميباشد.
- ميانگين كل كاركناني كه دوره آشنايي با اينترنت را با موفقيت گذراندهاند ( از مجموع 83 نفر در 16 واحد روابط عمومي) براي هر واحد 5 نفر ميباشد.
- با توجه به ميانگين كل شاخصهاي دورههاي آموزشي فراگيري كامپيوتر، ويندوز و اينترنت در مجموع به ازاي هر واحد روابط عمومي حداقل 5 نفر آموزشهاي لازم جهت بهرهگيري از اينترنت را فرا گرفتهاند،و بطور متوسط 3 نفر از آنان نيز داراي مدرك كارشناسي ميباشند.
- از مجموع 14 واحد پاسخگو ( 78 درصد جامعه آماري) جمعاً 58 نفر دوره آشنايي با زبان انگليسي را يا موفقيت گذراندهاند. ميانگين كاركنان آموزش ديده براي هر واحد 4 نفر ميباشد.
- با استناد به نتايج جداول مقطع تحصيلي و دورههاي آموزشي زبان و كامپيوتر در هر واحد روابط عمومي حداقل 5/3 نفر دانش رسانهاي و مهارت لازم براي انجام وظايف محوله از طريق اينترنت را برخوردار بودهاند.
- ميانگين تعداد كامپيوترهاي متصل به اينترنت براي هر واحد روابط عمومي 3 دستگاه ميباشد.
- از مجموع 16 واحد روابط عمومي 83درصددر طي 5 سال گذشته زمينه برگزاري يا شركت كاركنان خود را در دوره آشنايي با مباني كامپيوتر فراهم كردهاند.
- 94 درصد جامعه آماري(17 واحد) نسبت به راه اندازي وب سايت اقدام كردهاند.
- ميانگين مدت زمان راه اندازي وب سايت براي هر دانشگاه 4 سال بوده است.
- از مجموع 17 واحد دانشگاهي 65 درصد( 11 واحد) در صفحات وب سايت خود آيكون بانك اطلاعات را ايجاد و فعال كرده است.
- 94 درصد از جامعه آماري(16واحد) در وب سايت خود صفحات انگليسي ايجاد و راه اندازي كردهاند.
- 82 درصد از دانشگاهها(14مورد) از طريق وب سايت نسبت به معرفي سازمان خود اقدام كردهاند.
- 64 درصد از دانشگاهها(9 مورد) ابزار و نحوه اطلاع رساني در صفحات وب سايت خود را استفاده از متن نوشتاري و عكس ذكر كردهاند.
- 75 درصد از واحدهاي دانشگاهي (12 مورد) در صفحات وب سايت خود قابليت دسترسي به اطلاعات تكميلي را ايجاد كردهاند.
- 53 درصد از واحدهاي دانشگاهي(9مورد) اذعان كردهاند كه تمامي لينكهاي وب سايت را فعال كردهاند.
- 61درصد دانشگاهها(11 مورد) مهمترين هدف ايجاد و راه اندازي وب سايت خود را ارائه سيماي مطلوب از سازمان و انعكاس سريع و گسترده اخبار ( كاركرد اطلاع رساني) اذعان كردهاند.
- ميانگين مدت زمان ايجاد صفحه خانگي روابط عمومي 4 سال ميباشد و تنها 28 درصد(5 واحد) جامعه آماري مبادرت به ايجاد صفحه خانگي كردهاند.
- در حدود 33 درصد از جامعه آماري در راستاي انجام مهمترين فعاليتهاي حرفهاي از اينترنت بهره گيري نميكنند.
- حدود 71 درصد از جامعه آماري(10 مورد) به منظور ايجاد ارتباط با رسانههاي همگاني از پست الكترونيكي استفاده نميكنند.
- حدود 61 درصد ازو احدهاي روابط عمومي هيچگونه نظارت و مديريتي بر صفحات وب سايت دانشگاه و اطاق خبر ندارند.
- 89 درصد از جامعه آماري(16واحد) آيكوني براي امكان تعامل با دوستداران دانشگاه ايجاد نكردهاند.
- 94 درصد از واحدهاي روابط عمومي (17 مورد) از پست الكترونيك براي ارسال پيامهاي تقدير و تشكر استفاده نميكنند.
- حدود 67 درصد از واحدها(12 مورد) در صفحات وب سايت خود آيكوني مشخصي با عنوان خبرنامه الكترونيك ايجاد نكردهاند.
- حدود 67 درصد از جامعه آماري (10مورد) آيكوني براي دسترسي به ماهنامه خبري و يا انتشارات روابط عمومي ايجاد نكردهاند.
- 33 درصد از واحدهاي روابط عمومي براي ارسال اطلاعيهها و بيانيههاي خبري از پست الكترونيك بهره گيري ميكنند.
- حدود 89 درصد از جامعه آماري( 16 واحد) براي درج اخبار روزانه با ارزش خبري بالا آيكوني پيشبيني و فعال نكردهاند.
- حدود 40 درصد از واحدهاي بررسي شده، اخبار و گزارشات خبري خود را بطور روزانه و يا هفتهاي 2 تا 3 نوبت روز آمد ميكنند.
- 56 درصد از واحدهاي روابط عمومي(10 واحد) به يك يا همه بخشهاي مربوطه ( اخبار و گزارشات خبري و تصويري – مطالب و اطلاعات سازماني- طراحي و امور فني) نظارت ميكنند.
- 94 درصد از جامعه آماري (17مورد) در زمينه ايجاد وب لاگ اقدامي نكردهاند.
- 61 درصد از پاسخگويان (11واحد) عامل كمبود نيروي انساني ماهر و واجد صلاحيت را مهمترين عامل عدم ايجاد وب لاگ قلمداد كرده اند..
- حدود 61 در صد از واحدهايروابط عمومي، آيكونيبراي معرفي دستاوردهاي علمي، پژوهشي( نمايشگاه
الكترونيك يا مجازي) ايجاد نكردهاند.
- حدود 23 درصد از جامعه آماري در صفحات وب تحت نظارت خود موتور جستجوي اطلاعات پيش بيني و راه اندازي كردهاند.
- از مجموع 7 واحد روابط عمومي 71 درصد امكان جستجو به زبان فارسي و انگليسي را در صفحات وب فراهم كردهاند.
- حدود 22 در صد از جامعه آماري به نامههاي الكترونيك پاسخ به موقع ميدهند( كمتر از 48 ساعت).
- 71 درصد از واحدهاي پاسخگو اذعان كردهاند كه نظارت و سرپرستي صفحات وب توسط كارشناسان بخش خصوصي يا واحدهاي فني دانشگاه انجام ميگيرد، و تنها 29 درصد از واحدهاي روابط عمومي در اين زمينه از كارشناسان شاغل در اداره استفاده ميكنند.
- حدود 17 درصد از واحدهاي روابط عمومي ( 3 واحد) از اينترنت براي انجام نظرسنجي بهرهگيري ميكنند.( در حد متوسط)
- از مجموع 11 واحد پاسخگو حدود 39 درصد( 7مورد) مهمترين كاربرد اينترنت را استفاده از پست الكترونيك قلمداد كردند.
- 78 درصد از واحدهاي روابط عمومي (14 واحد) از امكان اينترنت به منظور تعاملات درون سازماني استفاده نميكنند.
- 10 واحد روابط عمومي(56درصد جامعه آماري) بيشترين ابزار تبليغي استفاده شده در وب سايت خود را نوار آگهي اذعان كردند.(30 درصد)
- از مجموع 18 واحد روابط عمومي، حدود 67درصد در صفحات وب،. گونههاي غير چاپي( خبرنامه الكترونيك، ديسك فشرده، كتاب الكترونيك، تابلوي اعلانات) پيش بيني نكردهاند و در ميان پاسخهاي مثبت خبرنامه الكترونيكي با 83 درصد (5 مورد) داراي بيشترين فراواني است.
- مهمترين عوامل عدم بهر گير از امكانات اينترنت در روابط عمومي از ديد پاسخگويان به ترتيب فراواني موارد اظهار شده عبارت است از: فقدان يا كمبود كارشناسان ماهر و آموزش ديده(50درصد)، نبود ساختار سازماني و جايگاه تشكيلاتي مناسب( 45درصد)، عوامل اقتصادي (34درصد)، ضعف ساختارهاي مخابراتي و ارتباطي (28درصد)، مقاومت و عدم آشنايي كارگزاران و مديران روابط عمومي، نامشخص بودن وظايف و عملكرد روابط عموميها ( هر يك با 22 درصد) و همچنين عدم آمادگي و تمايل مخاطبان و عدم جذابيت IT در روابط عمومي ( هر يك با 17 درصد) داراي كمترين فراواني ميباشد.
- از مجموع 13 پاسخگو، 85 درصد ( 11 نفر) اظهار داشتهاند كه امكانات اينترنت در افزايش كارآيي روابط عمومي تاثير قابل ملاحظهاي داشته است. يافتههاي اين پژوهش نشان ميدهد كه پاسخهاي اظهار شده از سوي مديران در اين زمينه قابل ترديد و تأمل است، بويژه آنكه 73درصد از پاسخگويان در سئوال ديگر ميزان تاثيرگذاري را زياد و خيلي زياد ارزيابي كردهاند، در حاليكه دادههاي بدست آمده از سئوالات مربوط به ميزان بهرهگيري از امكانات اينترنت خلاف اين ادعا را تاييد ميكند.
مطالب مشابه :
نحوه محاسبه بيمه تامين اجتماعي
(تايپ پايان نامه هاي متن لو ح تقدير. ۲۰٪سهم كارفرماو۷٪سهم كارمند ميباشد. نمونه:
شيوه نامه ي نگارش نامه هاي رسمي و اداري
متن نامه . 7) و متن قالبي و كليشه اي است و حتي نمونه هاي از پيش هاي صداي كارمند
با تصويب در هيئت وزيران؛ آيين نامه "اعطاى لوح تقدير توسط رئيس جمهور" ابلاغ شد
بر اساس اين مصوبه، تقدير نامه هايي که به آرشيو برنامه هاي صداي كارمند ترجمه متن
دانلود کتاب شیوه های نگارش نامه های اداری
نمونه نامه های متن نامه های تقدير نامه ها آداب معاشرت
طریقه نوشتن نامه اداری و رسمی ( فوری)
این نوع از نامه اداری نامه شخص به اداره بود که در زیر نمونه متن نامه مطالب و تقدير نامه
سوابق فردی و حرفه ای
· دريافت لوح تقدير در آذر1387 لوح تقدير در6/11/1384 بعنوان كارمند نمونه نامه . یاران
زهرا ملکی ( گزارش 2 پایان نامه کارشناسی ارشد)
( گزارش 2 پایان نامه (نمونه موردی داراي 1 تا 3 نفر كارمند داراي مدرك كمتر از ديپلم
برچسب :
متن تقدير نامه كارمند نمونه