دانلود رایگان گزارش کارآموزی کشاورزی (پرورش ماهي)
مقدمه
سرعت توسعه و توليد مواد غذايي به خصوص پروتئين حيواني هماهنگ با روند افزايش جمعيت دنيا نيست. بشر با استفاده از امكانات و استعدادهاي موجود همواره در صدد يافتن منابع جديد توليد مواد غذايي مي باشد. ماهي و ساير فراورده هاي دريايي يكي از مهمترين منابع تامين پروتئين حيواني جمعيت كره زمين به شمار مي رود بطوريكه در سالهاي اخير حدود 16% پروتئين حيواني مورد نياز انسان از گوشت آبزيان تامين مي گردد. علي رغم ذخاير سرشار درياها و اقيانوسها متاسفانه به دليل صيد بي رويه و غير معقول و آلودگي درياها و اقيانوسها به مواد آلاينده، اين منبع غذايي با خطر كاهش مواجه شده است. لذا با روند نزولي ميزان صيد ماهي و ساير آبزيان از درياها و اقيانوسها، توجه اكثر كشورها جهت جبران اين كمبود به آبزي پروري در آبهاي داخلي معطوف گشته است. پرورش ماهي در آبهاي داخلي كه مجموعه اي از آبهاي موجود در خشكي اعم از درياچه هاي طبيعي، مخازن، سدها، آبگيرها، آببندانها، چاهها ، چشمه ها و رودخانه ها را تشكيل مي دهند راهي مناسب جهت تامين بخشي از پروتئين حيواني مورد نياز جامعه محسوب مي شود. پرورش ماهي در شرايط موجود نسبت به پرورش دام و طيور نياز كمتري به سرمايه گذاري دارد از طرفي به دليل ضايعات كمتر و محدود بودن بيماريها مي تواند براي سرمايه گذاران و توليدكنندگان مقرون به صرفه تر باشد.
تاريخچه تكثير و پرورش آبزيان در جهان و ايران
چينيها اولين كساني بودند كه در سالهاي قبل از ميلاد با جمع آوري بچه ماهيان از محيط هاي طبيعي و پرورش آنها در استخرهاي خاكي اقدام به پرورش ماهي مي نمودند. فان لي، دانشمند چيني درسال 460 قبل از ميلاد كتابي تحت عنوان رساله پرورش ماهي نوشت كه اولين كتاب در مورد پرورش ماهي در دنيا مي باشد. در سال 618 ميلادي در زمان حكومت تانگ در چين كشت توام كپور ماهيان شامل كپور سياه، كپور علفخوار، كپور نقره اي و كپور سر گنده در استخرهاي خاكي انجام شد.
اولين قدم درباره تكثير مصنوعي ماهيان در سال 1764 ميلادي توسط لودويك ياكوبي دانشمند آلماني انجام شد. بوسيله اين دانشمند تحقيقات جالبي در خصوص بيولوژي و توليد مثل ماهيان انجام شد. ياكوبي براي اولين بار ماهي قزل آلا را به صورت مصنوعي تكثير نمود و در سال 1765 توسط اين دانشمند كتاب تكثير و پرورش ماهي نوشته شد. اولين كارگاه پرورش ماهي به صورت صنعتي در سال 1852 ميلادي در فرانسه و در منطقه اي به نام گيوتين گن احداث گرديد.
در سال 1958 ميلادي براي اولين بار محققين چيني با تزريق هورمون هيپوفيز كپور معمولي به كپور نقره اي و كپور سرگنده موفق به تكثير مصنوعي اين ماهيان شدند و در سال 1960 موفق به تكثير مصنوعي كپور علفخوار از طريق تزريق هورمون هيپوفيز گرديدند.
تكثير و پرورش ماهي در ايران در سال 1306 شمسي با تكثير ماهيان خاوياري به منظور حفظ ذخاير ماهيان خاوياري در منطقه گيسوم استان گيلان انجام شد.
دانلود متن کامل گزارش کارآموزی
مطالب مشابه :
دانلود رایگان گزارش کارآموزی کشاورزی (پرورش ماهي)
دانلود رایگان گزارش کارآموزی کشاورزی دانلود رایگان گزارش تكثير و پرورش ماهي در
گزارش کارآموزی حسابداری در آموزش و پرورش
گزارش کارآموزی ابزار رایگان گزارش کارآموزی حسابداری در آموزش و پرورش گزارش
آموزش پرورش و تولید میگو
آموزش پرورش و (مقاله,پروژه،تحقیق،گزارش کارآموزی بزرگترین مرکز دانلود رایگان
دانلود رایگان گزارش کارآموزی کامپیوتر
دانلود رایگان گزارش کارآموزی خریدار مشاوه و آموزش نصب به دانلود رایگان, گزارش
دانلود رایگان گزارش کارآموزی جغرلفیا(نقشه برداری و GIS)
دانلود رایگان گزارش کارآموزی را آغاز نموده و در طول مدت دانلود رایگان, گزارش
برچسب :
دانلود رایگان گزارش کارآموزی در آموزش و پرورش