پای صحبت نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد
نفر دوم فرآوری و انتقال گاز
غلامرضا روح الهی:
هم زیاد بخوانید، هم مفید
«اواسط کار متوجه شدم که این شیوه درس خواندنم اشتباه است و برای اصلاح آن برنامهام را تغییر دادم» این شاید شاه بیت تفکر صحیح در رسیدن به یک موفقیت باشد؛ شاه بیتی که غلامرضا روح الهی روی آن تأکید دارد و با چنین نگاهی است که در کنار «زیاد» خواندن «درست» خواندن را هم تجویز میکند و بر «کیفیت» همراه «کمیت» مهر تأکید می زند.
غلامرضا در مقطع کارشناسی شاگرد دوم دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته شیمی بود و با همین پشتوانه و با انتخاب صحیح آنچه به آن علاقهمند بود توانست در کنکور کارشناسی ارشد و با گرایش پتروشیمی، نفر دوم رشته «فراوری و انتقال گاز» شود: «بدون اغراق بگویم که بی نهایت به رشته «فراوری و انتقال گاز» علاقهمند شده بودم و برای همین تصمیم گرفتم که در این رشته ادامه تحصیل بدهم و بالطبع، خیلی تلاش کردم تا بتوانم به چیزی که علاقهمند بودم برسم.»
از چه زمانی به طور جدی شروع به درس خواندن برای کنکور ارشد کردید؟
بعد از گذراندن واحد کارآموزی در ترم آخر کارشناسی؛ یعنی حدوداً اوایل شهریورماه سال گذشته بود که تقریباً به صورت جدی برای موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد برنامهریزی و مطالعهام را شروع کردم. در روزهای اول به طور متوسط روزی 6 ساعت درس میخواندم اما بعد که جلوتر میرفتم و به زمان کنکور نزدیکتر میشدم این زمان را بیشتر میکردم و تقریباً تا متوسط روزی 14 تا 15 ساعت هم رسید. ( علی راد:)
کجا بیشتر مطالعه میکردید؟ آیا جای خاصی را در نظر گرفته بودید؟
تقریباً میتوانم بگویم که محل اصلی سالن مطالعات دانشگاه بود که در آنجا دو حالت داشت یا دوستانم هم بودند و به صورت جمعی درسها را میخواندیم و مباحثه میکردیم و یا خودم تنها میرفتم و مطالعه میکردم؛ البته من بیشتر تنها درس میخواندم و تک نفره مطالعه کردن را ترجیح میدادم.
چرا این رشته را انتخاب کردید. تا چه حد علاقهمندی در انتخابتان تأثیر داشت؟
قطعاً خیلی تأثیر داشت. من از همان دوران تحصیل در مقطع کارشناسی و زمانی که با رشته «فرآوری و انتقال گاز» آشنا شدم میتوانم بدون اغراق بگویم که بی نهایت به آن علاقهمند شدم و تصمیم گرفتم که در همین رشته ادامه تحصیل بدهم. بالطبع برای همین هم بود که خیلی تلاش کردم تا بتوانم به چیزی که علاقهمند بودم، برسم.
پس به نوعی میتوان گفت از همان ابتدا انتظار رتبه تک رقمی را از خودتان داشتید؟
شاید بتوان اینگونه هم تحلیل کرد اما صادقانه بخواهم بگویم؛ نه، اینطور نبود. در واقع باید بگویم که اصلاً فکر چنین رتبهای را هم نمیکردم. چون وقتی جلسه کنکور را ترک کردم طبق محاسبات خودم، درس «کاربرد ریاضی» را خوب نزده بودم و فکر میکردم که کنکور را خراب کردهام.
یعنی واقعاً برایتان مسجل شده بود که کنکور را خوب ندادهاید؟
بله. اصلاً فکر نمیکردم بتوانم رتبه خوبی بیاورم، چه برسد به رتبه یک رقمی!
برای درس خواندن فضای خانه به چه صورت بود. آیا خانواده را در موفقیتان سهیم میدانید؟
بله صددرصد؛ خانوادهام به خصوص مادرم در دوران مطالعه برای کنکور خیلی از من حمایت کردند و این خیلی برای رسیدن به موفقیت مهم است چرا که به نظرم در این مدت که تمام فکر و ذکر داوطلب درس خواندن است خانواده نقش اصلی را ایفا میکند و میتواند ساپورت روحی داوطلب را برای آمادگی و البته مطالعه در یک فضای آرام و به دور از استرس بر عهده بگیرد.
اگر امسال در کنکور موفق نمیشدید آیا باز هم در آزمون سال بعد شرکت میکردید یا اینکه وارد بازار کار میشدید؟
حتماً دوباره شرکت میکردم. البته با این تفاوت که این بار ضعفهایم را میشناختم و با توجه به نقاط ضعف و قوتی که داشتم در روش درس خواندم تجدید نظر میکردم. همین امسال هم من اواسط کار متوجه شدم که این شیوه درس خواندنم اشتباه است و برای اصلاح آن برنامهام را تغییر دادم.
بیشتر در این رابطه توضیح میدهید؟
ببینید در یک مقطعی وقتی به عقب بر میگشتم تا مروری روی مطالب داشته باشم متوجه میشدم که خیلی از مطالب را فراموش کردهام و همین زمان زیادی را از من گرفت تا بتوانم این مطالب را یادآوری کنم همین بود که به نظرم رسید همین شیوه «تقسیم بندی» که موسسه «پارسه» آزمونهای خود را براساس آن برنامهریزی میکند و طبق آن هم پیش میرود شاید بهترین شیوه باشد. این بود که متد مطالعهام را تغییر دادم و در عین حال هم به این نکته توجه داشتم که از این به بعد باید در مطالعه درسها کیفیت و کمیت را در کنار هم و به صورت توأمان مد نظر داشته باشم.
و این را حتماً به سایرین هم توصیه میکنید؟
بله. در یک جمع بندی میتوانم بگویم که برای موفقیت در کنکور باید هم زیاد و هم درست درس خواند. در نظر داشته باشند که بدون برنامهریزی و بدون توجه به کیفیت هر کتاب آن را برای کنکور نخوانند چون گاهی کتابها اشکالاتی دارند که بیشتر باعث فراسایش و بیکیفیت شدن مطالعات میشوند؛ هرچقدر هم که کمیت بالا برود.
منبع: پورتال پارسه
مطالب مشابه :
منابع آزمون ارشدبرق(مصاحبه با نفرات برتر آزمون ارشد برق)
عنوان : مصاحبه با رتبه 4 آزمون کارشناسي ارشد در رشته مهندسي برق تاریخ : 1386/04/10 مصاحبه شونده
مصاحبه با نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد برق
مصاحبه با نفرات برتر کنکور سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق چاپ دانشگاه تهران
منابع کنکور کارشناسی ارشد برق-الکترونیک
حاصل تحقیق از سایت های معتبر ، آموزشگاه های کنکور ، تجربیات نفرات برتر کنکورهای سال های
مصاحبه با رتبه برتر مهندسي برق-قدرت
اهمیت برنامه ریزی از دیدگاه نفرات برتر درصدهای رتبه 21 کارشناسی ارشد مهندسی برق
درصد نفرات برتر کنکور ریاضی
درصدهای تعدادی از نفرات برتر کنکور 90 در رشته وب دکتری و ارشد برق دانشگاه
مصاحبه با نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد عمران
کارشناسی ارشد برق. کارشناسی ارشد مصاحبه با نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد
پای صحبت نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد
پای صحبت نفرات برتر کنکور در کنکور کارشناسی ارشد و با گرایش پتروشیمی برق و الكترونيك
کارنامه نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد حسابداری سال 1390
کارشناسی ارشد برق. کارشناسی ارشد کارنامه نفرات برتر کنکور ارشد حسابداری سال 1390
نفرات برتر کنکور چه رشته های را انتخاب می کنند
وی همچون دیگر نفرات برتر در گروه علوم در رشته برق دانشگاه نفرات برتر کنکور ارشد
مصاحبه با نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد صنایع
کارشناسی ارشد برق. کارشناسی ارشد مصاحبه با نفرات برتر کنکور کارشناسی ارشد
برچسب :
نفرات برتر ارشد برق