سمینار علامه حلی
مصاحبه با رتبه 4 مهندسي پزشکي
در آزمون کارشناسي ارشد 86
·با سلام ، لطفا در ابتدا خود را معرفی نماييد.
علی اصغر شریفی نوری، با 22 سال و 2 ماه سن. دیپلم خود را با معدل 18.35 از دبیرستان علامه حلی اخذ نمودم و با رتبه کشوری 59 در دانشگاه صنعتی شریف، رشته برق پذیرفته شدم و در کنکور کارشناسی ارشد سال 86، در کل رشته برق رتبه 6 را کسب نمودم.
·از چه زمانی درس خواندن برای کنکور ارشد را آغاز نمودید؟
پاسخ به اين سوال کمي مشکل است، من با توجه به معدل خوبي که داشتم (بالای 19) امکان پذيرش از طريق قانون پذيرش رتبه هاي برتر دوره کارشناسي را داشتم و اتفاقا بعضي از بچه ها هم به من پيشنهاد مي کردند که بي خيال کنکور شوم و به دروس دانشگاه بيشتر برسم اما انگيزه اوليه من براي کنکور معافيت رتبه هاي يک تا سه از خدمت نظام وظيفه بود. با اين انگيزه من در نمایشگاه بین المللی کتاب ارديبهشت 85 شروع به تهیه کتابهای مورد نیاز کنکور کردم ولي چيزي از اين شروع نگذشته بود که اين قانون لغو شد و خوب من هم انگيزه خود را از دست دادم به طوري که در کل تابستان من براي کنکور مطالعه اي نداشتم. مشابه اين وضعيت تا نزديکي هاي کنکور هم ادامه داشت. اواخر دي ماه وضعيت تغيير کرد و من دوباره براي مطالعه انگيزه گرفتم و تصميم گرفتم که در چند آزمون آزمايشي شرکت کنم. من قبلا پوسترهاي نصير را در دانشکده ديده بودم ولي علت اصلي مراجعه من به نصير شرکت دوستانم در آزمون هاي اين موسسه و انگیزه رقابت با آنها بود. خلاصه من براي دومين آزمون جامع نصير ثبت نام کردم و چون دوستانم هم در اين آزمون شرکت مي کردند و همه مرا به عنوان "شاگرد زرنگ" مي شناختند، تصميم گرفتم که در همين ده روز باقيمانده تا آزمون حسابي خودم را آماده کنم، کاردرمنزل ها و آزمون هاي گذشته نصير را تهيه کردم و در ده روزي که به آزمون آزمايشي مانده بود اساسي مطالعه کردم و تست زدم.
اول شدن در تمام گرایشهای آزمون آزمايشي نصير باعث شد که من اعتماد به نفس خوبي به دست آورم و از آن به بعد به طور جدي براي کنکور مطالعه کنم و روزي هفت تا ده ساعت را درس بخوانم، البته در اين فاصله در يکي از آزمونهاي پارسه هم شرکت کردم که آن هم مفيد بود .
البته مشکلاتی هم در سر راه وجود داشت. برای مثال من همزمان با مطالعه برای کنکور در سه دبیرستان هم تدریس می کردم که قسمت زیادی از وقت من را می گرفت و کار را برای ادامه دادن مشکل می کرد، اما همه این مشکلات با یک برنامه ریزی درست قابل حل بود.
·شیوه مطالعه شما چگونه بود؟
با توجه به پايه خوبي که در دانشگاه داشتم منابع اصلي را مطالعه نکردم و بيشتر سعي کردم جزوه هاي موسسات مختلف و کتابهاي کنکوري را مطالعه کنم. البته در فرصت محدودي که داشتم تست هاي سالهاي 77 تا 85 را هم زدم و علاوه بر آزمونهاي برخی موسسات کنکور، در دو هفته پایانی از طريق سوالات آزمون سراسري نيز خودم را مي آزمودم. بعد از هرآزمون سعی می کردم سؤالهایی را که نتوانسته بودم در زمان بندي آزمون حل کنم یا غلط حل کرده بودم، بعد از آزمون با دقت و حوصله حل نمایم و در آخر اگر سؤالی می ماند که نمی توانستم به جواب برسم، به پاسخنامه رجوع می کردم.
·برای موفقیت تنها آمادگی داوطلب کافیست یا شرایط محیط اطراف هم تأثیر گذار است؟
به نظر من موفقیت در کنکور فقط و فقط به آمادگی شخص بستگی دارد. البته شرایط محیط اطراف هم ممکن است باعث تغییراتی در نتیجه شود. به بیان برقی تر آمادگی داوطلب حکم یک مقدار DC را دارد که شرایط محیطی می تواند نقش یک نویز را داشته باشد. اگر این مقدار DC به اندازه کافی بزرگ باشد بیشترین تأثیر نویز کمی بالا یا پایین کردن رتبه فرد است. به اندازه کافی بزرگ باشد بیشترین تأثیر نویز کمی بالا یا پایین کردن رتبه فرد است.
·رتبه شما در گرايش هاي ديگر چگونه است؟
در مهندسی پزشکی رتبه 4، در مخابرات رتبه 5، در کنترل رتبه 6 و در الکترونیک رتبه 7 را به دست آورده ام.
· کنکور کارشناسی سخت تر بود یا کنکور کارشناسی ارشد؟
کنکور کارشناسی با کنکور ارشد کاملا متفاوت است. چون در کنکور سراسری همه قوی هستند ولی در دانشگاه همه خوب درس نمی خوانند با این حال به نظر من، قبول شدن در کنکور کارشناسی ارشد راحتر است و کار سختی نیست.
·نظر بچه هاي شريف در مورد حذف طرح آ.ت.ت چیست؟
خوب، قاعدتا بايد ناراحت بشوند که همين طور هم هست.
·نظر شما در مورد جو دانشگاه شریف چیست؟ آيا به قول معروف ((ارشدي)) بود؟
راستش وقتي که ما به دانشگاه آمده بوديم جو اصلا کنکوري نبود و خيلي ها به ادامه تحصيل در داخل کشور فکر نمي کردند ولي الان اين طور نيست. با ورود استادان جديدي که داراي معلومات خوبي هستند مشکلي در اين زمينه وجود ندارد و خيلي از بچه هاي ما به فکر کنکور ارشد هستند، رتبه هاي خوبي که بچه هاي شريف در دو سال اخير کسب کرده اند نشانه خوبي از اين تغييرات است.به امید خدا اگر همین طور پیش رود می توان امیدوار بور که همچون دو سال اخیر رتبه 1 برق از شریف باشد.
·چه منابعی را برای کنکور مطالعه کردید؟
همان طور که گفتم به علت کمبود زمان من بيشتر روی تست زدن تاکید داشتم. البته جزوه هاي يکي از موسسات را مطالعه مي کردم و از کتابهاي راهيان ارشد نيز استفاده مي نمودم.
·پیشنهاد شما به داوطلبان کنکور امسال، مخصوصاً دانشجویان دانشگاه شریف چیست؟
حتما درآزمونهاي آزمايشي يکي از موسسات ثبت نام کنند و سعي کنند با آزمونهاي آزمايشي طبقه بندي شده خود را همراه نمايند. شايد اگر من هم اين کار را کرده بودم خيلي زودتر انگيزه لازم را براي درس خواندن پيدا مي کردم. انگیزه قوی در کارشناسي ارشد خيل مهم است.
از سوي ديگر شرکت در آزمون هاي آزمايشي طبقه بندي بهتر از هر چيز ديگري يک برنامه ریزی درست و منطقي را پیش روی داوطلب می گذارد.
·حرف آخر؟
کافیست آماده باشند،از آزمون نترسند، نظم داشته باشند و بر خداوند توکل کنند.
مطالب مشابه :
ثبت نام واحد مقاومت بسیج علامه حلی 2
امور تربیتی دبیرستان علامه حلی 2 همدان - ثبت نام واحد مقاومت بسیج علامه حلی 2 - آموزشی - فرهنگی
ثبت نام آزمون وردي مراكز استعدادهاي درخشان :
مرکز استعدادهای درخشان علامه حلی بر اساس دستورالعمل، ثبت نام براي آزمون استعدادهاي
خلاصه عملکرد و نتایج آموزشی مجتمع علامه حلی 2 91-90
امور تربیتی دبیرستان علامه حلی 2 همدان ¢ثبت نام دانش آموزان دو مقطع
اطلاعیه مهم شماره 3
امور تربیتی دبیرستان علامه حلی 2 که در هنگام ثبت نام به اطلاع علامه حلی
سوالات آزمون مهر ماه 1392کلاس هفتم دبیرستان استعدادهای درخشان علامه حلی مهاجران
استعدادهای درخشان علامه حلی ثبت نام و اعلام اول دبیرستان علامه حلی.
دودبیرستان استعدادهای درخشان پسرانه ودخترانه در شهربابک راه اندازی شد
که جهت ثبت نام پسران به دبیرستان علامه حلی واقع در بلوار جمهوری جنب و ثبت نام
سمینار علامه حلی
دیپلم خود را با معدل 18.35 از دبیرستان علامه حلی اخذ نمودم و نصير ثبت نام کردم و چون
اعلام نتایج آزمون علامه حلی
اعلام نتایج آزمون علامه حلی فعالیت های آموزشی دبیرستان تیزهوشان ثبت نام در
موضوع: آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی سال تحصیلی93-92
وبلاگ تیز هوشان علامه حلی در خصوص ثبت نام و برگزاری آزمون دبیرستان ها از کل
برچسب :
ثبت نام دبیرستان علامه حلی