راهنمای کامل پرداخت اینترنتی
راهنمای کامل پرداخت اینترنتی
پرداخت اینترنتی
پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق اینترنت، در قبال دریافت کالا یا خدمات اطلاق می شود به طوری که این پرداخت بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک یا فروشگاه و از طریق اینترنت انجام شود. در واقع خریدار با استفاده از کارت بانکی خود می تواند از اینترنت خرید کند و پول آن را همان موقع پرداخت نماید.
بانک ها به عنوان دروازه پرداخت اینترنتی
در حال حاضر بانکهای سامان - پارسایان - ملت - ملی و ... این امکان را فراهم آورده اند که افراد بتوانند با استفاده از کارت های بانکی تحت شتاب، خرید اینترنتی انجام دهند. یعنی این بانک ها به عنوان دروازۀ پرداخت یا درگاه پرداخت یا در اصطلاح Gateway عمل می کنند. این به این معنی نیست که فقط کارت های همین 4 بانک قابلیت خرید اینترنتی را دارد، بلکه به این معناست که این بانکها امکاناتی را فراهم کرده اند که بتوان با کارت سایر بانک ها نیز خرید اینترنتی کرد و این امکانات خود را در اختیار فروشگاههای اینترنتی مثل " ایفه " قرار داده اند. عملیات پرداخت در سایت efeh.com در حال حاضر از طریق دو بانک سامان و پارسیان انجام می شود.
کارت های بانکی مورد قبول خرید اینترنتی
کارت های مورد قبول دروازۀ پرداخت بانک سامان شامل کارت هایی است که توسط بانک های سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت , ملی ، صادرات ، رفاه ، تجارت ، کار آفرین کشاورزی و بانک سینا صادر شده اند.
کارت های مورد قبول دروازۀ پرداخت بانک پارسیان شامل کارت هایی است که توسط بانک های پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن و مؤسسه مالی و اعتباری بنیاد صادر شده اند.
بقیه بانکها هنوز امکان پرداخت اینترنتی کارت های خود را به صورت کامل و گسترده فعال نکرده اند و نمی توان با آنها همه نوع خرید اینترنتی را انجام داد. بیشتر بانک ها در حال فعالسازی این سرویس هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به بخش بانکها مراجعه فرمایید.
کارت های شتابی که قابلیت خرید اینترنتی دارند، علاوه بر شماره کارت 16رقمی، دارای شماره رمز اینترنتی و نیز کد CVV2 و تاریخ انقضاء هستند.
کد CVV2 و تاریخ انقضاء
کد CVV2 به صورت یک عدد 3رقمی (و به ندرت 4رقمی) مانند شمارۀ 16رقمی حک شده روی کارت، بر روی اکثر کارت ها حک شده است. مثلاً روی کارت های بانک های ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان، پارسیان و... به صورت یک عدد 3رقمی حک شده است. و بانکهای ملی و صادرات و ... به صورت ۴ رقمی درج شده است
در کارت های بانک تجارت، کد CVV2 به صورت رقم 17، 18 و 19 بعد از 16رقم شماره کارت حک شده است.
شمارۀ درج شده بر روی کارت های بانک سپه شمارۀ حساب است و شمارۀ کارت نیست. برای فهمیدن شمارۀ کارت سپه خود به شعبۀ صادر کنندۀ کارت خود مراجعه نمایید.
نکته: صرفاً وجود کدCVV2 بر روی کارت ها، دلیل بر امکان خرید اینترنتی نیست، بلکه اصولاً باید بانک صادر کننده امکان خرید اینترنتی را فراهم کرده باشد. در حال حاضر تنها کارت بانکهای پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت،ملی ، صادرارات ، کار آفرین ، سینا ، کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن و مؤسسه مالی و اعتباری بنیاد قابلیت خرید گستردۀ اینترنتی را دارند.
تاریخ انقضاء هم روی اغلب کارت های بانکی حک شده است.
رمز اینترنتی
قابلیت خرید اینترنتی (پرداخت الکترونیکی) بر روی برخی از کارتهای اعتباری و بانکی فعال نیست و همانطور که ذکر شد مشخصه آن داشتن رمز اینترنتی، کد CVV2 و تاریخ انقضاء است.
شماره رمز اینترنتی، با شماره رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاههای خود پرداز ATM وارد می نمائید متفاوت می باشد. البته در موارد معدودی ممکن است رمز کارت با رمز اینترنتی یکی باشد. مثل برخی کارت های بانک سامان.
اگر رمز اینترنتی مربوط به کارت خود را نمی دانید، به یکی از شعب بانک خود مراجعه نمایید و یا تماس بگیرید و بپرسید که آیا کارت بانکی شما قابلیت خرید اینترنتی را دارد یا خیر.
اگر کارت شما قابلیت خرید اینترنتی داشته باشد، احتمالاً برای دریافت رمز اینترنتی باید یکی از کارهای زیر را انجام دهید:
1- فرم درخواست قابلیت خرید اینترنتی را پر کنید تا رمز اینترنتی (و شاید کد CVV2) را به شما تحویل دهند. از این به بعد شما می توانید به با این کارت خود از اینترنت خرید نمایید.
2- برخی از بانک ها مثل بانک سامان معمولاً رمز اینترنتی را هنگام صدور کارت تحویل می دهند. در واقع هنگام تکمیل فرم افتتاح حساب یک گزینه برای فعالسازی رمز اینترنتی وجود دارد و اگر آنرا علامت زده باشید، فقط باید رمز اینترنتی خود را از شعبه بپرسید و یا فرم آن را مجدداً پر کنید.
3- برخی از بانک ها مثل بانک ملت و پاسارگاد و ملی ، صادرات هم امکان تعریف رمز اینترنتی را در دستگاههای ATM خود قرار داده اند. در نهایت کارت خود را با دستگاه ATM بانک خود چک کنید، شاید امکان تعریف رمز اینترنتی آن فعال شده باشد.
» نکته: در زمان پرداخت در بالای سایت بانک سامان به جمله ای بر می خورید که نوشته است:" در صورت نداشتن رمز اینترنتی از رمز کارت خود استفاده نمایید. درصورت استفاده از رمز کارت نیازی به وارد کردن کد سه رقمی و تاریخ انقضا نیست." این توضیح قدیمی است و مدت زمان کوتاهی معتبر بوده است و در حال حاضر به دلیل حفظ امنیت کارت ها این قابلیت غیر فعال شده است. زیرا اگر قابلیت خرید اینترنتی بدون اطلاع صاحب کارت، به صورت پیش فرض فعال باشد، هر شخصی با داشتن شماره کارت و رمز ATM کارت شخص دیگر می تواند با آن خرید اینترنتی انجام دهد. پس در حال حاضر امکان خرید اینترنتی برای دارندگان کارت های بدون رمز اینترنتی فراهم نمی باشد و برای خرید حتماً کارت شما باید دارای رمز اینترنتی، کد CVV2 و تاریخ انقضاء باشد. در حال حاضر تنها کارت بانکهای پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، پاسارگاد، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن و مؤسسه مالی و اعتباری بنیاد قابلیت خرید گستردۀ اینترنتی را دارند.
اطلاعات بیشتر
پرداخت اینترنتی آنلاین بانک پارسیان وجه خرید شما تضمین می باشد
راهنمای پرداخت اینترنتی با کارتهای عضو شتاب
مطالب مشابه :
-ارزش زماني پول
راهنمای دانشجویان حسابداری ومدیریت - -ارزش زماني پول - مقالات قوانین
راهنمای بیشتر - کلیک کنید و پول بگیرید
هزاران دوست - راهنمای بیشتر - کلیک کنید و پول بگیرید - - دوست واقعي كسي است كه در سختي ها به كمك
راهنمای انتخاب کمربند مردانه مناسب
آموزش چرم دوزی | چرم دست دوز | کیف پول - راهنمای انتخاب کمربند مردانه مناسب - وب تخصصی آموزش
راهنمای افتتاح حساب وبمانی
مجله موفقیت Success - راهنمای افتتاح حساب وبمانی - ایده , کار آفرینی , تفکر خلاق , هدف, Success
راهنمای کامل پرداخت اینترنتی
راهنمای کامل پرداخت اینترنتی. پرداخت اینترنتی. پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق
راهنمای استفاده از دستگاه خودپرداز (ATM)
☀ کهکشان عشق ☀ - راهنمای استفاده از دستگاه خودپرداز (atm) 2-1 کیف پول
آموزش دوخت کیف پول سه لت
طراحان سپیده - آموزش دوخت کیف پول سه لت - دفترچه ی راهنمای انتخاب رشتهآزمون کارشناسی
برچسب :
راهنمای پول