30 حوزه رای گيری انتخابات نظام مهندسی تهران
راي گیری پنجمين دوره انتخابات هیات مديره سازمان نظام مهندسي ساختمان استان تهران روز دوشنبه 12/5/88 از ساعت 9 لغايت 17 در 30 شعبه اخذ راي بشرح زير است:
01 باشگاه ميلاد كرج كرج- جهانشهر- روبروي فرمانداري
02 ساختمان مركزي نظام مهندسي استان تهران شهرك غرب- ميدان صنعت- خيابان ايران زمين- خيابان مهستان- پ 176
03 سازمان مجري طرحهاي دولتي و عمومي خيابان ونك- ميدان شيراز- خيابان دانشور شرقي- ساختمان شماره 10
04 شهرداري منطقه دو سعادت آباد- بين ميدان كاج و سرو- بلوار شهرداري
05 شهرداري منطقه سه خيابان شريعتي- پايين تر از حسينيه ارشاد
06 معاونت شهرسازي و معماري شهرداري تهران خيابان ايرانشهر
07 شهرداري منطقه يك ميدان قدس - تجريش
08 شهرداري منطقه پنج بزرگراه ايت اله كاشاني- نرسيده به ميدان نور
09 شهرداري منطقه هفت ميدان شهيد قندي
10 شهرداري منطقه شش ميدان سيد جمال الدين اسدآبادي - ميدان اسدآبادي
11 شهرداري منطقه چهار ميدان رسالت- خيابان هنگام- خيابان طاهر خاني
12 سازمان آب منطقهاي بلوار كشاورز- خيابان حجاب
13 وزارت راه و ترابري ميدان آرژانتين- خيابان آفريقا- ساختمان مركزي وزارت راه وترابري
14 شهرداري منطقه ده خيابان آزاري نرسيده به جيحون- جنب كارخانه زمزم
15 سازمان فني و عمراني شهرداري تهران خيابان كريم خان زند- حافظ شمالي
16 شهرداري منطقه هشت نارمك- ميدان نبوت- ابتداي گلبرگ غربي
17 شهرداري كرج خيابان قزوين - ميدان شهدا- شهرداري مركزي كرج
18 مهاب قدس خيابان ظفر- خيابان دهم- ميدان نيلوفر- كوچه سينا- پلاك 20
19 شهرداري شهريار شهريار- خيابان وليعصر- ساختمان شهرداري شهريار
20 شهرداري منطقه چهارده خيابان پيروزي- خيابان شكوفه- خيابان شهيد عمريه
21 GIS شهرداري تهران خيابان اقدسيه
22 شهرداري منطقه پانزده ميدان بسيج - ابتداي خاوران
23 شهرداري منطقه دوازده ميدان حسن اباد- نبش خيابان فياض بخش
24 شركت عمران شهر جديد پرديس كيلومتر 25 جاده تهران- آبعلي نرسيده به بومهن
25 شهرداري هشتگرد هشتگرد- بلوار آيت اله خامنه اي
26 سازمان مسكن و شهرسازي استان تهران كريم خان زند- خ استاد نجات الهي شمالي- جنب بيمارستان ميرزا كوچك خان پلاك 321
27 دانشگاه آزاد علوم و تحقيقات بالاتر از ميدان پونك- چهار ديواري
28 شركت عمران شهر جديد پرند رباط كريم- شهر جديد پرند
29 دانشگاه آزاد تهران جنوب خيابان انقلاب
30 دانشگاه آزاد تهران مركزي خيابان آزادي اسكندري شمالي
به منظور آشنایی با کاندیداها و بررسی سوابق و برنامه های آنها به آدرس http://www.5th-entekhab.com مراجعه نمایید.
جانشین ایفل در پاریس ساخته میشود :
با 300متر ارتفاع و 800میلیون یورو هزینه
جانشین ایفل در پاریس ساخته می شود
برج ایفل نزدیک به دو قرن است که ساخته شده و در این مدت که از ساخت این سازه زیبا می گذرد، همه دنیا پاریس و فرانسه را به این برج می شناسند و در واقع شناسنامه کشور فرانسه است، اما قرار است به زودی سازه ای جدید جای برج ایفل را به عنوان نماد پاریس بگیرد.
پاریس به تازگی اعلام کرده که بلندترین ساختمان این شهر که البته از نظر ارتفاع بعد از ایفل قرار می گیرد، قرار است به زودی ساخته شود. به همین منظور یک معمار آمریکایی هم انتخاب شده تا کار ساخت این ساختمان را به انجام برساند. این آسمان خراش موجی شکل در واقع قرار است نماد پاریس جدید در مسیری باشد که این شهر به سوی نوگرایی در حال پیمودن است. این ساختمان در شمال غرب شهر پاریس بنا خواهد شد. در رقابت بر سر اینکه کدام شرکت ساختمانی کار ساخت این سازه زیبا و عجیب را بسازند، شرکت تام مینز آمریکایی که در لس آنجلس مستقر است گوی سبقت را از دو رقیب اصلی یعنی نرمن فاستر انگلیسی و ژان نوول فرانسوی ربود و قرار است به زودی کار خود را در شمال غرب پاریس آغاز کند.
بیش از 30 سال است که در پاریس قانون منع ساخت ساختمان های بلندمرتبه اجرا می شود. مسوولان شهری و مسکن پاریس به شدت بر این قانون پافشاری می کنند و با سخت گیری بسیار در تمام این سه دهه آن را اجرا می کردند. البته در این میان استثناهایی هم وجود داشت. مثلا ساختمان تور منت پارنس که به ارتفاع 180 متر در جنوب غرب پایتخت ساخته شد. با این حال به غیر از چند مورد انگشت شمار، ساختمان بلند دیگری در این شهر در سه دهه گذشته ساخته نشده است.
یک هیات انتخاب بین المللی متشکل از کارشناسان معماری و سازه، بعد از چند ماه بررسی پیشنهادات ارائه شده به هیات از سوی شرکت های داخلی و بین المللی برای ساخت این سازه جدید و بلند شهر پاریس، برنده را هفته گذشته اعلام کردند. این رقابت را گروه املاک unibail فرانسه و البته با همراهی دولت برگزار کرده است. این گروه املاک کار توسعه منطقه شمال غربی پاریس را به عنوان یک منطقه تجاری به عهده دارد. این ساختمان هم قرار است به عنوان بخشی از این برنامه توسعه در همین منطقه ساخته شود.
شهرداری پاریس ابتدا به شدت با این طرح مخالف بود و ساختن یک آسمان خراش در این منطقه را غیرضروری می دانست، اما طرفدار توسعه شهری سرانجام در این کشمکش پیروز شدند. این ساختمان جدید که لایت هاوس light house نام دارد با 300 متر ارتفاع به برج 324 متری ایفل نزدیک خواهد شد. قرار است کار ساخت این آسمان خراش تا سال 2012 به پایان برسد. هزینه ساخت این ساختمان بلند 800میلیون یورو ( 5/1 میلیارد دلار ) برآورد شده است. این سازه در حقیقت دو بخش دارد که در کنار هم و به صورت چسبیده به هم ساختار آن را تشکیل می دهند. پایه این ساختمان یک سازه مستطیل شکل است. در این ساختمان توربین های بادی به کار رفته که قرار است انرژی این ساختمان را تامین کند.
تام مینز آمریکایی که به همراه شرکت ساختمانی اش برنده رقابت برای ساخت این ساختمان شده است، سال گذشته جایزه برتر معماری جهان را به خود اختصاص داد. او بعد از انتخاب شدن برای ساخت این ساختمان به خبرنگاران گفت که کار سختی پیش رو دارد چون قرار است یک غول ساختمانی و نماد یک شهر را بسازد. او این ساختمان را الگوی یک ساختمان بلندمرتبه سبز ( با کمترین مصرف انرژی و بدون آسیب رساندن به محیط زیست) خواند . او در توضیح چگونگی مصرف انرژی در این ساختمان گفت: این ساختمان به گونه ای طراحی و ساخته می شود که گرما و سرمای لازم را خودش تولید کند و با پوسته دوگانه و دولایه فلز و شیشه نوعی مکانیزم جدید خنک کنندگی برای ماه های گرم سال داشته باشد. این معمار جهانی در گذشته ساختمان هایی را در مرکز لس آنجلس، تایپه و همچنین سئول ساخته است. پاریس اکنون علاوه بر برج ایفل با 324 متر ارتفاع یک ساختمان بلند دیگر هم دارد که 180 متر ارتفاع دارد. با تمام شدن کار ساخت ساختمان جدید، تعداد سازه های بلند شهر پاریس به سه ساختمان می رسد.
جوايز مسابقه معمار در سال ۱۳۸۸
سال 88برگزيدگان جايزه معمار 88
نهمين جايزه «معمار 88» در دو بخش پروژههاي مسكوني و عمومي به برگزيدگان اهدا شد.
به گزارش خبرنگار هنرهاي تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مراسمي كه شامگاه جمعه -22 آبانماه - در سالن همايشهاي مجموعه فرهنگي هنري آسمان برپا شده بود ،بعد از پخش ويدئو كليپي از كانديدهاي هر دو بخش پروژههاي مسكوني و عمومي جوايز اين بخش با حضور يوسفي، قهرمانيان، مهرزاد، شيخ زينالدين، افشارنادري، دانشمير و ميكوچي اهدا شد.
در بخش پروژههاي مسكوني هيات داوران جايزه سوم شامل لوح تقدير و 10 ميليون ريال جايزه نقدي را به پروژهي «دهكده خانواده خليلي» كار «سهراب رفعت»، جايزه دوم را شامل لوح تقدير و 20 ميليون ريال وجه نقد به «شروين حسيني» و جايزه نخست شامل لوح تقدير، نشان معمار و 70 ميليون ريال وجه نقد به پروژه «سازه بامبو» اهدا كرد.
همچنين در بخش پروژههاي عمومي، اين هيات جايزه سوم شامل لوح تقدير و 40 ميليون ريال وجه نقد را به پروژهي محوطه ساختمانهاي آزمايشگاه كار گروه «مشاور تاجفرزين»، جايزه دوم شامل لوح تقدير و 60 ميليون وجه نقد را به گروه «طراحي آرش» و جايزه نخست شامل لوح تقدير، نشان معمار و 100 ميليون ريال وجه نقد را به پروژه مجتمع اداري تجاري كار «عباس رياحيفر» و «فريناز رضوينيكو» اهدا كرد.
همچنين در بخش ديگري از اين مراسم، لوح تقدير جايزه معمار 88 به «محمد اطهري»؛ سازنده سازهاي فلزي سنگين و سبك به عنوان يك صنعتساز موفق و همراه در كنار جامعه معماران اهدا شد.
اطهري بيش از 40 پروژهي بزرگ را همچون سينما چارلي، فرهنگسراي بهمن، مجتمع تجاري ونك، تالار آبگينه وزارت امور خارجه، گالري آو و ... را به صورت فردي و گروهي اجرا كرده است.
كلانتري ؛ دبير فني جايزه معمار نيز در اين مراسم با ارائه گزارشي توضيح داد: 94 پروژه در اين دوره به دبيرخانه جايزه معمار ارايه شد كه از اين ميان 51 پروژه مسكوني و 41 پروژه عمومي بود و دو پروژه نيز حذف شد.همچنين 69 كار مربوط به تهران، شش پروژه مربوط به اصفهان، سه پروژه مربوط به مشهد و سه پروژه مربوط به كرج، دو پروژه از همدان، دو پروژه از اراك و از شهرهاي بهشهر، بوكان، قزوين و ... نيز هركدام يك پروژه ارايه شده بود كه اين آمار نشاندهنده استقبال معماران شهرستاني در قياس با دورههاي گذشته بود. اما كيفيت آثار بخش عمومي به گفته داوران بهتر از بخش مسكوني بود.
به گفتهي كلانتري در مرحله اول داوري كه طي روزهاي 18 و 19 آبانماه سال جاري انجام شده بود، هشت پروژه مسكوني و 24 پروژه عمومي حذف شد و در مرحله نهايي چهار پروژه مسكوني و پنج پروژه عمومي كانديد جايزه معمار شدند.
گفتني است؛ آثار اين دوره را هيأتي متشكل از حسين شيخ زينالدين، كامران افشارنادري، رضا دانشمير و فرانكو ميكوچي (از ونزوئلا) داوري كردند.
همچنين قرار است كليه 30 طرح راهيافته به مرحله نهايي در نشريه معمار 58 به چاپ برسد.
مطالب مشابه :
30 حوزه رای گيری انتخابات نظام مهندسی تهران
25 شهرداري هشتگرد هشتگرد- بلوار آيت اله خامنه اي 26 سازمان مسكن و شهرسازي استان تهران كريم
رأي شماره 107 هيأت عمومي ديوان عدالت اداري
در خصوص شکايت آقاي کريم کمالي به طرفيت شهرداري هشتگرد داير به اعتراض به رأي کميسيون
معرفی وآشنایی با فاز 5 شهر جديد هشتگرد برای سرمایه گذاری
اطلاع رساني املاک 118 - معرفی وآشنایی با فاز 5 شهر جديد هشتگرد برای سرمایه گذاری - اطلاع رساني .::.
جدول خاموشي در كرج، شهريار، ساوجبلاغ و نظرآباد
( بعثت و وليعصر- قسمتي از شهر هشتگرد شهر صنعتي دهداري سعيد آباد- شهرداري هشتگرد )
ارای جدید دیوان عدالت اداری
موسسه حقوقی پیشگامان حقوقکده - ارای جدید دیوان عدالت اداری - انجام وکالت و ارایه خدمات
نرم افزار دستور(حفوفی)
دانشجویان حقوق هشتگرد - نرم افزار دستور - شهردارى، عمران و نوسازى شهرى، نظام مهندسى و
حمل كالا به تمام نقاط كشور
شركت حمل و نقل كالابران تندبار هشتگرد ارائه كننده آماده همكاري با كليه شهرداري ها در
دفتر طرح ساماندهی وانت بارها
شركت حمل و نقل كالابران تندبار هشتگرد ارائه كننده آماده همكاري با كليه شهرداري ها در
مشهد به قزوين1050 كيلومتر
هشتگرد به ميدان اول شهر كرج: برج باراجين- عمارت شهرداري - كليساي ارامنه
مقايسه هزينهاي «تهران» و «مسكنمهر»
چالشهاي شهرسازي پرند، هشتگرد و پرديس به گزارشي كه در فصلنامه تخصصي شهرداريتهران در
برچسب :
شهرداري هشتگرد