دوست يابي يا همسر يابي ؟
اين روزها شاهد رشد قارچ گونه سايت هاي همسريابي در فضاي مجازي هستيم.از آنجا که يکي از شروط اصلي شکل گيري يک زندگي با دوام و مناسب صداقت است اين عنصر کليدي در ازدواج هايي که به ازدواج هاي اينترنتي معروف است تا حد زيادي فراموش مي شود.
زيرا در وراي روابطي که در محيط چت روم ها حاصل مي شود، اطلاعاتي رد و بدل مي شود که بيشتر مواقع اغراق آميز است.در ابتداي شروع اين گونه ارتباطات اغلب دو طرف به موضوع ازدواج نمي انديشند ممکن است خيلي از مطالب مطرح شده در اين ارتباط غيرواقعي باشد.
در ازدواج هاي اينترنتي، آگاهي هاي لازم براي ازدواج درباره فرد و فرهنگ وي عملاً به دست نمي آيد و اگر به دست مي آيد غيرواقعي است.
کسي که به عنوان چت با ديگري وارد سيستم مي شود بيشتر به دنبال پر کردن تنهايي خود يا يافتن ارتباطي براي سرگرمي و وقت گذراني است.
در بسياري از مواقع خيلي از عواملي که مي تواند در تشکيل يک خانواده مؤثر باشد در اينگونه ارتباطات به دليل بروز احساسات زودهنگام و هيجاني ناديده گرفته مي شود؛ در اين گونه ارتباطات چون لزوماً قصد افراد ازدواج نيست و تنها به صورت نوشتاري ارتباط حاصل مي شود، در واقع يک سري اطلاعات محدود در يک لاک دفاعي رد و بدل مي شود.
زوج هاي اينترنتي يکي از مهمترين دلايل طلاق خود را عدم اعتماد متقابل اعلام کرده اند زيرا با توجه به نحوه آشنايي طرفين احتمال مي دهند که اين اتفاق بازهم بيفتد و زوج يا زوجه آنها مبادرت به آشنايي با فرد ديگري کند، از طرفي تحقيقات نشان داده اند که فعاليت در چت روم ها و فضاهايي مانند فيس بوک براي کساني که به اين نحو با همسر خود آشنا شده اند بعد از ازدواج هم ادامه پيدا مي کند و اين موضوع به زوجين احساس عدم اطمينان و اعتماد مي دهد.
بيشتر افرادي که وارد اين سيستم مي شوند به دنبال دوستيابي به اين تکنولوژي پناه مي برند يا افرادي
گوشهگير هستند که سعي دارند خلاء اجتماعي و عاطفي خود را با يک ارتباط اينچنيني پر کنند؛ مسئله مهمي که بايد در اين مورد به آن توجه ويژه داشت، اين است که اين ارتباطات براي اين دست از افراد به دليل روشن نبودن هويت واقعي خود براي فرد مقابل لذت بخش است زيرا فرد در اين گونه روابط مي تواند براي خود يک هويت آرماني و دلخواه که گاهي بسيار دور از هويت و شخصيت اصلي اوست را ترسيم و ايفاي نقش کند.
برخي روانشناسان و جامعه شناسان با رشد قارچ گونه اين مراکز مخالف هستند و معتقدند که اين سياست درستي براي رشد آمار ازدواج در کشور نيست.بررسيها نشان ميدهد چون دوستيها و آشناييهاي اينترنتي تعهدي ميان افراد به وجود نميآورد، ميتواند خيلي زود به جدايي منجر شود.
همچنين شناختي که از اين طريق شکل ميگيرد چندان کامل نيست چون ازدواج بايد با آگاهي و درک عميق صورت بگيرد.تحقيقات نشان ميدهد ازدواجهاي اينترنتي اگر هم اتفاق بيفتند از روي عقل و منطق نيستند و متاسفانه سوءاستفاده در اين سايتها بسيار زياد است و معمولا بيش از 90 درصد رابطههايي که به شکلي در اين سايتها ايجاد ميشود با اهداف جنسي است و اخلاق در بسياري از موارد در اين سايتها زير پا گذاشته ميشود.
مسئولان ذيربط بايد پاسخگوي فعاليت سايت هاي همسريابي و ازدواج موقت بدون مجوز باشند، اما متأسفانه در شرايطي که مدت ها از فعاليت سايتي با عنوان ازدواج موقت
مي گذرد مسئولان به تازگي مجوزدار بودن اين سايت را تکذيب کرده اند که اين موضوع بايد به دقت بررسي شود.
مطالب مشابه :
گشت و گذار جوانان در سايتهاي همسريابي
خانه مهر - گشت و گذار جوانان در سايتهاي همسريابي - ازدواج و تشکیل خانواده - خانه مهر
دوست يابي يا همسر يابي ؟
خانه مهر - دوست يابي اين روزها شاهد رشد قارچ گونه سايت هاي همسريابي در فضاي مجازي هستيم.از
خانه مهر
سعید شیخ زاده - خانه مهر تمام حقوق اين وب سايت و مطالب آن متعلق به سعید شیخ زاده مي باشد .
خانه مهر
برنامه «خانه مهر» شبکه سوم سیما، هر صبح ـ از ساعت ۱۰ ـ بهصورت زنده پخش میشود.
ضیافت افطاری خانه فرزندان مهر
ضیافت افطاری مسئولین شهرستان فردوس در جمع فرزندان خانه مهر. تمامي حقوق اين سايت مربوط به
بازديد فرماندار و مسئولين شهرستان از خانه فرزندان مهر
بازديد فرماندار و مسئولين شهرستان از خانه فرزندان مهر; تمامي حقوق اين سايت مربوط به
برچسب :
سايت خانه مهر