بدهی اتوبوسرانی اراک قیمت بلیتها را افزایش داد
هفته نامه وقایع استان : قیمت بلیت اتوبوس به عنوان تنها وسیله حمل و نقل درون شهری در اراک به دلیل بدهی شرکت اتوبوسرانی به میزان دو برابر افزایش یافت و از سوی دیگر بلیت فروشان همچنان به جای مابقی پول مردم شکلات پس می دهند.
یکی از بلیت فروشان سطح شهر اراک ضمن گلایه از اینکه افزایش قیمت اتوبوس به مردم اطلاع رسانی نشده است و مردم گلایه دارند، گفت: علاوه بر افزایش قیمتها، ما هم پول خرد 10 تومانی نداریم و مجبوریم به جای بقیه پول، به مردم شکلات بدهیم و این موضوع مردم را ناراضی تر می کند.
یکی دیگر از بلیت فروشان نیز با بیان اینکه برای فروش بلیت ها روزانه دو هزار تومان می گیریم، افزود: حقوق بلیت فروشان در ماه 60 هزار تومان است که پول ناچیزی است علاوه بر این ما هر چقدر پول اضافه می گیریم مال خودمان می شود.
اطلاع رسانی به عهده روابط عمومی شهرداری است
قیمت بلیتهای اتوبوس در اراک از 25 به 40 تومان افزایش یافت که این امر نارضایتیهایی را در بین مردم ایجاد کرده است.
گرچه قیمت بلیت اتوبوسها نمی تواند همواره ثابت باشد و بر اساس تورم جامعه و در کنار خصوصی سازی برخی اتوبوس ها، افزایش می یابد با این حال اطلاع رسانی نکته مهمی بود که در افزایش قیمت بلیت اتوبوسها مثل همیشه به فراموشی سپرده شد.
اطلاع رسانی به مردم از مجاری قانونی و رسانه های عمومی در کنار طرح دلایل آن می توانست مردم را آماده این تغییر کند.
یکی از مسافران اتوبوس هم در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه ما از افزایش قیمتها بی خبر بودیم، گفت: پس ندادن مابقی پول هر چقدر هم کم باشد دلخوری مردم را به همراه دارد و باعث میشود فکر کنیم بلیت فروش مقصر است و کم کاری می کند.
احمد محمودی شیوه بهتری قیمتگذاری باید بر اساس نیازها و درآمد آنان تنظیم شود، افزود: در شهری مانند تهران با مسافتهای طولانی قیمت بلیت اتوبوس از شهر اراک پایین تر است و معلوم نیست چرا این اتفاقات رخ می دهد.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اراک نیز با بیان اینکه افزایش قیمت بلیتهای اتوبوس از مدتها قبل در شورای شهر تصویب شده است، گفت: وظیفه اطلاع رسانی به مردم به روابط عمومی شورای شهر مربوط می شود.
افزایش قیمتها در پی بدهی اتوبوسرانی اراک
اشرف بهادری با اشاره به اینکه گران شدن بلیت اتوبوسها به علت بدهیهای شرکت اتوبوسرانی اراک است، تصریح کرد: شورا در ابتدا قیمت بلیتها را به 50 تومان افزایش داده بود که این مصوبه در فرمانداری تایید نشد و آنها با 40 تومان موافقت کردند.
حسن آصفری فرماندار اراک نیز با تاکید بر اینکه بلیت 50 تومان به مردم فشار وارد می کند، گفت: فرمانداری با افزایش 40 تومان موافقت کرد.
وی درباره ندادن مابقی پول مردم هم گفت: این منطقی نیست بلیت فروش به علت نداشتن پول خرد، مابقی پول را به مردم پس ندهد و ما با این موضوع برخورد می کنیم.
فعالیت37 باجه بلیت فروشی در اراک خرج دارد
رئیس اتوبوسرانی شهر اراک نیز با بیان اینکه 37 باجه بلیت فروشی در سطح شهر دایر است، گفت: هزینه تمام شده جابجایی یک مسافر برای شرکت اتوبوسرانی130تومان تمام می شود اما مسافر تنها 25تومان آن را می پردازد.
احمد عسگرنژاد با تاکید بر اینکه این قیمت بر اساس هزینه ها افزایش پیدا کرده است، اضافه کرد: این شرکت مجری تصمیمات شورای شهر برای افزایش قیمت بلیتهاست.
وی با اشاره به واگذاری اتوبوسها به بخش خصوصی اظهار داشت: از 167 اتوبوس ملکی این شرکت، تاکنون 67 دستگاه به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی اظهارداشت: شهروندان می توانند در صورت شکایت از وضعیت حمل و نقل عمومی با روابط عمومی یا شماره 4130500 تماس حاصل کنند.
در گفتگو با تعدادی از بلیت فروشان شهر این نتیجه حاصل شد که با وجود درآمد کم، آنها راضی نیستند به دلیل چند ریال مدیون مردم شوند و خواستار اتخاذ تصمیماتی شدند که بتوانند مابقی پول مردم را بدهند.
توسعه ناوگان ناوگان حمل و نقل عمومی در اراک ضروری است
گرچه اقبال مردم به اتوبوس در اراک آنچنان که باید باشد نیست و بسیاری از مردم که دستشان به جیبشان رسیده ماشینی و وسیله ای برای خود تهیه کرده اند اما با توجه به معضل آلودگی هوا و توسعه شهری این موضوع باید بیش از این مورد توجه مسئولان باشد و از طریق راهکارهایی این فرهنگ در اراک نهادینه شود.
نامشخص بودن زمان حرکت و تاخیر این وسیله، نداشتن ایستگاه در مسیر، نبود صندلیهای مناسب برای نشستن در کنار افزایش قیمت بلیتها بدون کارشناسی، نارضایتی بلیت فروشان، ترمزهای ناگهانی رانندگان و بعضا رفتار ناشایست آنها، گرفتن پول به جای بلیت از جمله مسائلی است که هر چند نمی توان انتظار حل آن را به صورت یک روزه داشت اما می توان این موارد را از جمله عوامل عدم استقبال مردم از این وسیله حمل و نقل عمومی در اراک دانست.
کارشناسان بر این باورند، استفاده از حمل و نقل عمومی مهمترین وسیله جابجایی شهروندان است چرا که گسترش این وسایل علاوه بر کم کردن ترافیکهای درون شهری به پاکیزگی هوای شهر و استفاده بهینه از سوخت منجر می شود.
گسترش متروها و قطارهای زیرزمینی و ورود اتوبوسهای برقی...نیز در راستای نیل به همین اهداف تحقق یافته است اما به راستی چرا در شهر کوچکی مانند اراک مردم ترجیح می دهند کمتر از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کرده و حتی در زمانی که تک سرنشین هم هستند این وسیله را انتخاب نمی کنند.
مطالب مشابه :
قیمت بلیط قطارهای مسافری در محور تهران- مشهد
قیمت بلیط قطارهای مسافری در محور تهران- درجه ۱ چهارتخته دلیجان بازسازی شده/
اشنایی با استان مرکزی
این استان از شمال به استانهای تهران و قزوین خمین، ساوه، محلات، دلیجان با اتوبوس.
اندر حکایت سرگردانی مسافران در جاده دلیجان(قسمت اول)
خطم خالی - اندر حکایت سرگردانی مسافران در جاده دلیجان(قسمت اول) - در گویش خوانساری یعنی رنگارنگ
اولین خودروهایی که وارد شهر نراق شدند
+ دومین خودرویی که در نراق پدیدار گشت اتوبوس در دلیجان متوقف و در تهران در
استان مرکزی : توره , خمین , خنداب , داود آباد , دلیجان ...
دلیجان بر سر راه اصلی تهران به اصفهان قرار که کارخانه هایی مثل اتوبوس سازی و
گـزارش برنامه 4 روزه به روستا و دریاچه چورت از توابع کیاسر مازندران
کاوه با اتوبوس شرکت لوان از مسیر تهران و جاده فیروز در دلیجان توقف ای 20
اشنایی با استان مرکزی
این استان از شمال به استانهای تهران و قزوین، از غرب به استان با اتوبوس. دلیجان
بدهی اتوبوسرانی اراک قیمت بلیتها را افزایش داد
قیمت بلیتهای اتوبوس در اراک از 25 به 40 تهران با مسافتهای آشتیان تفرش دلیجان
دیدار مردم نراق با امام خمینی در سال 1361
( حداقل داخل هر اتوبوس دو عازم تهران شهرستان های محلات ؛ دلیجان ؛ نراق و حومه را
حجت الاسلام علی محمد حیدری نویسنده ای متبحر در شهر علم و فرهنگ ، نراق
به شهر تهران عزیمت و نزد دستگاه اتوبوس و در حوزه دلیجان و محلات
برچسب :
اتوبوس تهران دلیجان