نکاتی بعد از نصب کاربوراتور بزرگتر
به نام خدا
(به روز شد - ۲)
به روز رسانی مهم - ۱
سلام دوستان عزیز... .
در یکی دو روز گذشته نکاتی را در مورد نصب کاربوراتور نیسان پاترول شش سیلندر روی موتور نیسان پاترول چهار سیلندر تجربه کردم که بهتر دانستم این تجارب را با شما عزیزان در میان بگذارم... .
نکته ی اول اینکه سرعت و شتاب خودرو به شکل رضایت بخشی افزایش یافته است و براحتی می شود حتی در سربالایی ها از خجالت خودروهای سواری مانند پراید و خانواده ی پژو درآمد... .
نکته ی دوم اینکه کارکرد موتور نرمتر شده و موتور در دورهای بسیار بالا و تحت فشار خیلی نرمتر و با غرش کمتری نسبت به قبل کار می کند... .
نکته ی سوم اینکه مصرف سوخت البته به شکل حسی و تجربی تغییری نکرده است... به امید خدا در سفر نوروزی مصرف را هم اندازه خواهم گرفت... .
نکته ی چهارم اینکه وکیوم برقی کولر کاربوراتور شش سیلندر دست دومی که نصب کرده ام سوخته است اما به سبب افزایش قدرت حاصله، هنگام استفاده از کولر دور موتور به صورت خیلی جزیی و قابل چشمپوشی کاهش می یابد... .
نکته ی پنجم اینکه چون کاربوراتور بزرگتر است و مخلوط سوخت و هوای بیشتری وارد محفظه ی احتراق می شود برای جلوگیری از پس زدن موتور یعنی برای اینکه وقتی موتور را خاموش می کنیم چند دور اضافه هم کار نکند باید تنظیم موتور را طوری انجام داد که در حالت درجا آمپر دور موتور دور و بر ۸۰۰ باشد و هنگام خاموش کردن موتور نیز باید یک گاز نصفه و نیمه محکم داد و بعد موتور را خاموش کرد... .
نکته ی آخر اینکه وقتی در هوای سرد برای استارت زدن ساسات می کشیم باید حدودا دو دقیقه دور موتور را با کشیدن ساسات روی دور حدود ۲۰۰۰ نگاه داشت تا موتور خاموش نشود... البته موتور خیلی سریعتر از قبل گرم می شود... .
و اما یک نکته ی مهم..:
امروز تبریز بارانی بود... دوستان پاترول سوار می دانند که موتور پاترول در هوای بارانی و مرطوب ریپ می زند و خاموش می شود اما این مشکل نیز بعد از نصب کاربوراتور بزرگتر به کلی مرتفع شده است شاید هم به خاطر نصب باتری دوم و افزایش شدت جریان (آمپر) باشد یا به دلیل نصب کویل قویتر یا همه ی این موارد... .
پیکان زرد پایه ی کاربوراتور را نشان می دهد
پیکان سبز واشر فابریک کاربوراتور شش سیلندر را نشان می دهد
پیکان آبی تبدیل آلومینیومی را نشان می دهد
پیکان قرمز ورودی یا خروجی هوای جدیدی است که روی لوله ی هوا نصب کرده ام و به دستگاه هماهنگ کننده ی هوای کاربوراتور شش سیلندر وصل است
این هم هماهنگ کننده ی هوای کاربوراتور شش سیلندر است که موقتا یک گوشه روی گلگیر نصب شده است... به امید خدا بعد از عید بهتر نصبش می کنیم... .
هرچند پایه ی نصب کاربوراتور جدید حدود چهار سانتیمتر است و نسبتا بلند است اما ایرادی ایجاد نمی کند و حتی طبق برخی نظریه های موجود این بلندی باعث افزایش فوران هوا به داخل محفظه ی احتراق نیز می شود که خوب است و موجب افزایش قدرت می شود... .
***
همانطور که بالاتر ملاحظه می فرمایید در پاراگرافی با عنوان و اما یک نکته ی مهم نوشته ام که مشکل ریپ زدن و خاموش شدن موتور در هوای برفی و بارانی به کلی حل شده است... .
اما نکته اینجا بود که آن موقع شلنگ لوله ی کوچکی که در تصویر زیر ملاحظه می فرمایید به صورت اتفاقی جدا شده بود..:
و وقتی شلنگ آن را که طرف دیگرش به هماهنگ کننده ی هوا وصل است را بستم متوجه شدم که شتاب ماشین کمتر شده اما با خودم گفتم بهتر است همه چیز در حالت استاندارد باشد... .
دیشب و امروز تبریز برف و باران بارید و من موقع رانندگی در برف متوجه شدم که ماشین موقع ترمز گرفتن در هوای بارانی و برفی مثل قبل خاموش می شود... با خودم فکر کردم آن شلنگ را مجددا در بیاورم و دوباره یک دوری بزنم و ببینم چه می شود... .
نتیجه این شد که هم شتاب و گازخور ماشین بهتر شد و هم در همان شرایط آب و هوایی موتور خاموش نشد و ریپ نزد... .
با خودم فکر کردم احتمالا کاربوراتور از این لوله هوا مکش می کند چون وقتی شلنگ آن را بر میداشتم فیس فیس می کرد و هرچند باد فن مزاحم بود اما با دستمال کاغذی آزمایش کردم و متوجه شدم که بله، انگار این لوله هوا را مکش می کند لذا با خودم فکر کردم بهتر است آن را به لوله ی هوای بعد از فیلتر هوا نصب کنم تا لااقل هوای بدون غبار را مکش کند..:
بعد از وصل کردن این لوله ی کوچک به لوله هوا مجددا یک دوری با ماشین زدم و نتیجه هرچند بدون شلنگ بهتر بود اما رضایتبخش بود... .
لوله ی روی هماهنگ کننده ی هوا را هم که این شلنگ به آن وصل بود کور کردم... حالا دیگر یکی خدا و یکی هم اساتید می دانند چه کار کرده ام چون خودم همینطوری حسی و حدسی عمل کردم..!
***
درود و سلام دوباره خدمت شما دوستان عزیز... .
فعلا به این نتیجه رسیدم که برای اینکه موتور ریپ نزند و خاموش نشود و خلاصه تنظیم یا به قول دوستان "رله ی رله" کار کند باید دو تا شلنگی که در شکل زیر با شماره های ۱ و ۲ مشخص کرده ام از روی هماهنگ کنند و کاربوراتور حذف شوند..:
با تشکر - فرشید نیکپوری
مطالب مشابه :
وضعیت هوای شش روز آینده شهرک دیگاله
تبریز لینکلر(تبریز قارتال) خاطیره لر دوراغی وضیعیت آب و هوای شش روز آینده در شهرک
پیش بینی 6 روز آینده (هفته اول اسفند 88)
پیش بینی هوای کشور نقشه بارش روز سه شنبه ۴ اسفند هوای تبریز
پیش بینی هوای 6 روز آینده
با توجه به نقشه های هواشناسی پیش بینی هوای کشور طی چند روز آینده بدین شرح خواهد هوای تبریز
وضعیت آب و هوای ساری در 5 روز آینده
وضعیت آب و هوای ساری در 5 روز آینده - پیش بینی جامع وضعیت آب و هوای ایران تبریز شهر
پیش بینی شش روز آینده - بارش برف و باران
پیش بینی شش روز با توجه به نقشه های پیش بینی از روز یک شنبه ۴ بهمن ۸۸ ورود هوای تبریز
نکاتی بعد از نصب کاربوراتور بزرگتر
(به روز شد - ۲) به روز امروز تبریز کرده ام و به دستگاه هماهنگ کننده ی هوای کاربوراتور شش
پیمایش مسیر پالچیخلی به روستای قره گوز
برنامه چهارم از برنامه مصوب شش ماهه دوم گروه کوهنوردی آذربایجان تبریز با شرکت هوای مه
پیش بینی 6 روز آینده
پیش بینی هوای و بلوچستان و در اواخر روز ، فعالیت سیستم کم فشار دریای هوای تبریز
برچسب :
هوای شش روز تبریز